Moon Red
22-08-2009, 19:54
A wiec długo zwlekałem by napisać ten temat ale bez obijania w szczegóły mój pomysł jest taki
Na APO jest ok. 60-70 % botów aby temu zapobiec wystarczy dodać potwory nazywały by sie tak sama jak te do expienia (OTS King , Wise Man) ITP. Lecz miały by one xxx mln HP to by powodowało gdy byś np. dodał jakiegoś potworka na wosso zaatakował by anti bot i byś stal w miejscu aż GM nie przyjdzie lub system i np. po 15-20 min dostawał byś kicka po kolejnych 15-20 min. bana za używanie BOTÓW
Rozmieszczenie było by proste np tam gdzie są respy np. kingów po 2x dodawało by sie 3 Anti bota . Chodzi tez o respy MS'ow Queenów itp.
Moim zdaniem zmniejszyło by to ilość cave botów na servie zakładam Sonde
Pozdrawiam Fllushy .
Down
TO nie wiem Destro Demy Plagi ITP. nie możesz się domyśleć ??
---------------------------------
Ale na 8.42 jest już to trudniejsze :D
Na APO jest ok. 60-70 % botów aby temu zapobiec wystarczy dodać potwory nazywały by sie tak sama jak te do expienia (OTS King , Wise Man) ITP. Lecz miały by one xxx mln HP to by powodowało gdy byś np. dodał jakiegoś potworka na wosso zaatakował by anti bot i byś stal w miejscu aż GM nie przyjdzie lub system i np. po 15-20 min dostawał byś kicka po kolejnych 15-20 min. bana za używanie BOTÓW
Rozmieszczenie było by proste np tam gdzie są respy np. kingów po 2x dodawało by sie 3 Anti bota . Chodzi tez o respy MS'ow Queenów itp.
Moim zdaniem zmniejszyło by to ilość cave botów na servie zakładam Sonde
Pozdrawiam Fllushy .
Down
TO nie wiem Destro Demy Plagi ITP. nie możesz się domyśleć ??
---------------------------------
Ale na 8.42 jest już to trudniejsze :D