View Full Version : Nowy Serwer 8.42/8.5
silver ghostek
22-08-2009, 21:33
Witam!
Pewnie patrząc na nazwę tematu myślicie, że jest to kolejna zwyczajna propozycja na serwer 7.6. A jednak nie! :O
Tym razem wpadłem na pomysł stworzenia serwa ala 7.6, tyle że na tibii 8.42+. Wiele osób uważa że APO 7.6 ma swój klimat, w wg Mortiisa 8.42 ma stabilniejszy silnik. Dlatego więc możnaby połączyć te 2 serwery tworząc nowy. Chodzi mi o serwer 8.42+ z potworami/czarami/itemami etc. z APO 7.6. Oczywiście możliwość używania run/potów z hotkey'i byłaby zablokowana. Najprościej mówiąc chodzi mi o zaktualizowane APO 7.6.
Wyrażajcie swoją opinię.
#Edit
Grr... Nie chodzi mi bron Boże o zmianie APO 7.6 na inny serwer tylko o nowy serw z wiekszym expem ZROBIONY na podstawie 7.6, ale na kliencie 8.42+
dartchwawa
22-08-2009, 21:36
za duzo pierdolenia z tym by bylo ..... :\
Sempacz_
22-08-2009, 21:36
teraz 8.42 jest jak 7.6 manasy 600+ przejebane hity + te zajebiste exth~ :D
nie bo to bedzie chujowe , jak ktos nie umie grac na 8.42 to nie gra - proste.
Ja tam szczerze powiedziawszy wolę klimaty 7.6 ; f
APO 7.6 = APO 7.6 : o
Przykro, mi to Aziel mówić, ale nie ; cccc
@edit
Jestem na tak Xd
Marcelllo
23-08-2009, 14:55
Mi tam to obojętne... Można by to zrobić, ale wtedy byłaby chujnia... Zobacz ile zabawy by miał Mortiis ;o
Pampalini
24-08-2009, 10:42
Ojj, mortiis by się pomęczył z tym .. moim zdaniem jest to nie potrzebne .. jest dobrze i nic nie trzeba zmieniać :< klimaty 7.6 i tak są najlepsze ;) więc po co je psuć.
@Topic
Nie.
A zaczaiłem o co chodzi :)
Chodzi o 4 server tak ? i z tego co piszesz że mialby być silnik z 8.42 ale all z 7.6 ? i do tego hotkeye .. takie coś mi się podoba .. i dało by się to zrobić .. prawda że silnik z 8.42 jest stabilniejszy od 7.6
ZMIENIAM DECYZJĘ
JESTEM NA TAK.
Τettmeier
24-08-2009, 10:48
Zgadzam się z userem na górze... Ile by Mortiis musiał się z tym namęczyć... Jesli mozna by było takie coś zrobić nawet na test to czemu nie.. xD Ale wyobraźcie sobie ile to roboty omg ;P
Panek Kitara
24-08-2009, 12:02
Ciekawi mnie jak by to wszystko wyglądało ; O pomysł dobry :) dzieki pampaliniemu zaczaiłem o co chodzi ^ ^ ciekawy pomysł :) ale było by troszkę roboty (niestety : ( )
Ale jestem na tak.
8.5 by było chyba kuul. Black skulle i te sprawy :P
Ja bym poczekal do update'u z War Systemem. Wtedy to by byla dopiero jazdaaaaa :D
Takiego tematu nie widziałem. Jestem na tak. Chętnie bym zagrał na takim serverze. Ale było by znowu parę miesięcy roboty.
Pogralbym na takim serwie, ciekawie by bylo. :P
Zgodze sie
Nie 7.6 to 7.6 bardzo fajny klient, nie nawalone tych śmieci armorów, itp.
Jestem na nieeeeee. A dlaczego? Poniewaz lepiej zeby mortiis/tygrys robili update na 7.6 niz bawaili sie z nowym serwem.
Ależ czemu nie? jestem na tak.
Znaki znaki tysionc znakuf
AHausehausehaseuh xddd 1/2 nie zrozumiala tego co napisal autor no ja pierdole czytanie ze zrozumieniem kozaki plx XDDD
Ta.. jestem na ta...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.