View Full Version : Nowe respy bk na rooku
Moją propozycją jest stworzenie nowych respów bk. Bramka ok. 150~
Nie da się expić na rooku bo mało bk a każdy chce expić. Na vampirach się nie opłaca expić bo mają chujowy loot. Darki na 150 są za mocne.
Proponuję gdzieś na paccu tak jak mówiłem bramka 150
Bramka 150? ; ff 130 i jest git. Faktycznie przydałby się nowe respy bk, bo po update rooka przyszła straszliwa fala rookstayerów. Jestem na tak.
Marcelllo
23-08-2009, 14:45
No zgadzam się, bo taki 150 lvl nie wyrabia :) Wiesz jaki mam pomysł, żeby to wprowadzili? Chodźmy poexpić na ghostach :D Wtedy będą narzekać low, że ghosty ubijamy :(
Co prawda taki 160 lvl już ubija darki ale jedynie na bs/gs queście bo tam są schodki i w razie dużego combo można wejść na górę ;) A tak na wyspie nie da rady, do tego loot się w ogóle nie zwraca na tym lvl na darkach...
Nie! tak jak jest jest zajebiscie. Nie umiesz sie lifowac, nie expij w ogóle. Darki oslabiono ze na 130 na wyspie wyrobisz jak chcesz tylko trzeba umiec sie skupic tylko na lifowaniu, Mam 150 i siedze na wyspie i wyrabiam ze luuz, loot moze i nie zawsze sie zwraca, ale zawsze mozna wrocic na stare ghosty:p. Nie masz respu>? Walnij se nocke to bedziesz miec. Nie masz kasy? Naucz sie grac jak na rl, zbieraj kazdy pojedynczy gp. albo expij na mniejszym waste a na wiekszym zysku. Jeju nauczcie sie radzic sami, to ma nie byc ots typu 99999x exp loot mlvl skille itp co sie nic nie robi poza wciskaniem hota z czarem offensywnym....
.Gonzalo.
23-08-2009, 14:55
Jestem na tak ale bramka od 130-140 lvl..................
Nie! tak jak jest jest zajebiscie. Nie umiesz sie lifowac, nie expij w ogóle. Darki oslabiono ze na 130 na wyspie wyrobisz jak chcesz tylko trzeba umiec sie skupic tylko na lifowaniu, Mam 150 i siedze na wyspie i wyrabiam ze luuz, loot moze i nie zawsze sie zwraca, ale zawsze mozna wrocic na stare ghosty:p. Nie masz respu>? Walnij se nocke to bedziesz miec. Nie masz kasy? Naucz sie grac jak na rl, zbieraj kazdy pojedynczy gp. albo expij na mniejszym waste a na wiekszym zysku. Jeju nauczcie sie radzic sami, to ma nie byc ots typu 99999x exp loot mlvl skille itp co sie nic nie robi poza wciskaniem hota z czarem offensywnym....
Rozśmieszył mnie twój post. Co ma exp x999 do zrobienia więcej respów? :o
Marcelllo
23-08-2009, 15:00
UohSasaDOHAohSohaohs Ale się uśmiałem... Idź na 130 exp to na aole nie wyrobisz człowieku :) Czasem jest tak, że jedzie Ci ciągłe combo po 300, a jak debilu za szybko dasz lf na siebie to nie zadziała :)
Pozdro & Potańcz ;s
Nabijacz Postow
23-08-2009, 15:45
Jak dla mnie każda propozycja dodania czegos na rooku jest dobra. Signed na 3k%
Tak 9 90.00%
Nie 1 10.00%
Tylko (i aż) jeden oszołom na nie 0o
Wściekle Pięsci Węża
23-08-2009, 15:52
Jestem zdecydowanie na tak : ) Przydałby się jakis nowy resp black knight'ow.
Kumpel Armii
23-08-2009, 19:45
Nie?
Po co to komu. Zacząłeś grać na roku i teraz nagle chcesz wszystkiego.
BK i tak jest już słabiej odwiedzane. Gdy BK są zajęte idz na ancienty. Proste.
Nie ułatwiajmy sobie aż tak gry.
>>Vegos<<
23-08-2009, 19:48
Tak bo nawet na 130 lv jest żenada.
@Topic
Tak
Marcelllo
23-08-2009, 20:10
@Kumpel Armii - gówno wiesz ;o My z Meen'em gramy o wiele wiele dłużej niż Ty :) Ja gram od sierpnia 2006, on jeszcze wcześniej :) A Ty? Może z rok grasz i cieszysz się... Pamiętasz może Rook Master Wiceps? Nie, pomimo, że był to h lvl który wyszedł na maina ;o Kiedyś na bk można było sobie od tak wejść ;) Nie było bramki lvl ani pacc ;o Kiedyś nie było darków, a kto by pomyślał o fire axe? ;o Kiedyś to był wyczyn ubić olda - teraz sobie od tak włażę i ubijam... Co Ty wiesz o obleganiu respu BK? ;d Chyba konkretnie nic... Zazwyczaj są zajęte te najlepsze respy...
@>>Vegos<<
Na 130 to jeszcze nie tak źle, bo jeszcze masz małe hity i na pojedynczych respach się spokojnie powinieneś wyrabiać... A taki 160 to trzeba mu 2 respy po 2 bk...
@down - jak coś to też mogę pomóc :D
BK i tak jest już słabiej odwiedzane.
Rano - wszystko zajęte
Południe - wszystko zajęte
Wieczór - wszystko zajęte...
@topic
Ściągne map editora i coś wykombinuję
Nom przydał by się jakiś nowy respik Bk ;]
Pampalini
24-08-2009, 09:49
Na razie i tak nie będzie upa na rooku :< tak to wynika z tego co tygrys napisał ;< szykują sie upy na 8.42 i main 7.6 .. więc na takie respy było by trzeba poczekać.
Ja bym zrobił respy bk od 145 lvla ale boję się że wtedy bardzo szybko by gracze wbijali lvle .. bo byłby to dużo lepszy resp .. nie dość że większy to i szybciej można wbić lvl.
Ale jestem na tak
Τettmeier
24-08-2009, 10:05
Chociaż ostatnio był up na rooku, to jestem jak najbardziej na tak. Tak jak powiedziałeś, z vampirów gówno leci ;) Bramka od 130-150 i będzie spoko. :D
Panek Kitara
24-08-2009, 10:15
Lepiej zrobić większy resp z vampirami :( i zastąpić wampirke jakimś lepszym itemem :( bo tak są one nie opłacalne .. resp bk od 130 lvla i będzie gicior :) bo h lvle nie mają gdzie expić :< i nie tylko oni.
TAK!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.