PDA

View Full Version : Kto expi na nowych terenach na rooku?

Meen
23-08-2009, 20:46
Witam,
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś zdobywa doświadczenie na nowych potworach na rooku.

Dawrf Guard, Dwarf Soldier, Dwarf Geomancer, Orc Leader, Orc Berserker, Orc Warlord, Behemoth

Wiadomo, że na Behemotha i Orc Warlorda pójdą hlvl poexpić dla loota.

20:34 Santano: Zauwaz, ze rookstayerzy to nie tylko 200+, sa tez mniejsze lvle.

Więc ankieta.
Czy ktoś expi masowo na tych potworach? Czyli siedzi kilka lvli tylko na nich.

Bondi
23-08-2009, 20:47
Jest to nieopłacalne, więc pytanie: po co? Według mnie powinni na tym terenie wstawić inne potworki (pomijam behemotha i orci).

Marcelllo
23-08-2009, 20:47
Nie, czasem pójdę tam na behemotha lub orc warlorda na chwilę...

H5N1
23-08-2009, 20:55
Nie, czasem pójdę tam na behemotha lub orc warlorda na chwilę...
Ja podobnie jak Mista a na dwarfach to nikogo nie widziałem jeszcze ;/
Respy banshee+bk=nie wypał, poszedlem tam raz dobić level bo nawet ładnie tam jest.

Arhadus
23-08-2009, 23:38
Wydaje mi się, że te potwory nie zostały dodane po to, aby zdobywać na nich doświadczenie, a żeby urozmaicić grę poprzez krótkie hunty, na których się wastuje potiony i można zdobyć ciekawe rzeczy. Oczywiście chodzi mi tutaj o Orc Warlord, Behemoth.

Meen
24-08-2009, 09:20
Głosy osób:
Brain, Dan, Dark_Pajdochleb, [.l.]Korupcjonista

Nie liczą się dopóki nie podadzą swoich nicków na rooku ;)

Pampalini
24-08-2009, 09:43
Ja byłem tam 2-3 razy .. i słabo lvl tam lecial .. lepiej expić na tym co było wcześniej .. vo zdobywa się o szybciej doświadczenie .. na dwarfach ostatnio widziałem jakiegoś 100 lvla + ^^
Więc ja tam nie expie.

Ero Senin
24-08-2009, 09:55
Szczerze? byłby dobry resp guardów gdyby było ich wiecej,miały lekko mniejszy dmg i nie było zaraz obok nich geomancerów

P.S po co ta opcja "nie gram na rooku"?
Jak ktoś nie gra to się nie wypowiada i już : d

Vernereq
24-08-2009, 10:05
Wydaje mi się, że te potwory nie zostały dodane po to, aby zdobywać na nich doświadczenie, a żeby urozmaicić grę poprzez krótkie hunty, na których się wastuje potiony i można zdobyć ciekawe rzeczy. Oczywiście chodzi mi tutaj o Orc Warlord, Behemoth.

Z tym się zgadzam, też mi się tak wydaje.

Zaznaczyłem nie gram na rooku xd

Panek Kitara
24-08-2009, 10:10
Gdy nowe tereny zostały wprowadzone na rook to ja przestalem grać a zapewne bym na nich expił :< no mówi się trudno :) bo zawsze było by można poexpić na tych potworkach .. co do sondy to zaznaczyłem że już nie gram na rook.

Artas
24-08-2009, 10:46
Nie gram na rooku, wiec nie expie na nowych terenach. ; d
Zaznaczylem 'nie gram na rooku'. Xd

Żabol
24-08-2009, 11:00
mam 104 lvl czy 102 ^^ wiec na bemomotha nie pojde a na orci moze kiedys wpadnie

Τettmeier
24-08-2009, 11:06
Trochę expiłem na guardach, aczkolwiek nie za długo. Możesz powiedzieć jaki cel ma ta sonda?:P

Nabijacz Postow
24-08-2009, 11:18
Zapewne taki zeby wyjebac respy ktore sie nie sprawdzily, a wstawic ich miejsce nowe.
Ja mam taki pomysl : Tam jak jest ten resp bk+banshee to mozna wywalic banshee, wstawic w ich miejsce bk, zmniejszyc odleglosc do przejscia miedzy respami i jazda. I jest ten nowy resp bk

Brain
24-08-2009, 11:45
Brain Dragon expie na nich masowowo. A tak na serio to ma być takie urozmaicenie tereu. Zrobili wam update a wy fuczycie ze chuj beznadziejne. Na rooku i tak jest juz za łatwo .

Janq18
24-08-2009, 12:45
Wiceps skończ bełkotać... utożsamiasz się z chooyem w swoim awatarze, fajnie... ale co nas to?

[23/08/2009 23:48] Gellert -> Wiceps was banished because of Destruktywne zachowanie. Also he get IP Ban for one day.

Topic@

Wieczny płacz i zgrzytanie zębów... Wiecie ja bym w ogóle usunął większość potworów i w trainach ustawił dogi dające 100lvli. Ogarnijcie pyska..

Meen
24-08-2009, 13:20
Wiceps skończ bełkotać... utożsamiasz się z chooyem w swoim awatarze, fajnie... ale co nas to?

[23/08/2009 23:48] Gellert -> Wiceps was banished because of Destruktywne zachowanie. Also he get IP Ban for one day.

Topic@

Wieczny płacz i zgrzytanie zębów... Wiecie ja bym w ogóle usunął większość potworów i w trainach ustawił dogi dające 100lvli. Ogarnijcie pyska..

Też ciebie nie lubie, pozdro xd

@topic
Santano polecił mi bym zrobił taką sonde ;)

@down
A teraz powiedz mi. Co ma wspólnego expienie na rooku z moderatorem? :o

Ktoś II
24-08-2009, 13:51
Ja pierdole... Zawsze znajdzie się banda idiotów, która będzie narzekać :|
Wiceps, nie choy te starania i tak nie dostaniesz moda.

#topic
Nie gram na rooku i jebie mnie to.

#edit up
To ma wspólnego, że pchasz się w dupe, chcesz zabłysnąć i zwrócić na siebie uwagę Mortiisa, aby zobaczył że się starasz ;s.

KubusS
24-08-2009, 14:22
Mogę powiedzieć, że nie mam głosu bo nie gram na rooku. Taką odpowiedź zaznaczyłem "Nie gram na rook".
Pozdrawiam!
KubusS

Hexolic
24-08-2009, 21:25
Czasem jakiś hlvl poleci na Behemota dla loota ale to rzadko bo często jest waste. Na tych nowych potworach praktycznie nie expi :<