View Full Version : Kto expi na nowych terenach na rooku?
Witam,
Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś zdobywa doświadczenie na nowych potworach na rooku.
Dawrf Guard, Dwarf Soldier, Dwarf Geomancer, Orc Leader, Orc Berserker, Orc Warlord, Behemoth
Wiadomo, że na Behemotha i Orc Warlorda pójdą hlvl poexpić dla loota.
20:34 Santano: Zauwaz, ze rookstayerzy to nie tylko 200+, sa tez mniejsze lvle.
Więc ankieta.
Czy ktoś expi masowo na tych potworach? Czyli siedzi kilka lvli tylko na nich.
Jest to nieopłacalne, więc pytanie: po co? Według mnie powinni na tym terenie wstawić inne potworki (pomijam behemotha i orci).
Marcelllo
23-08-2009, 20:47
Nie, czasem pójdę tam na behemotha lub orc warlorda na chwilę...
Nie, czasem pójdę tam na behemotha lub orc warlorda na chwilę...
Ja podobnie jak Mista a na dwarfach to nikogo nie widziałem jeszcze ;/
Respy banshee+bk=nie wypał, poszedlem tam raz dobić level bo nawet ładnie tam jest.
Wydaje mi się, że te potwory nie zostały dodane po to, aby zdobywać na nich doświadczenie, a żeby urozmaicić grę poprzez krótkie hunty, na których się wastuje potiony i można zdobyć ciekawe rzeczy. Oczywiście chodzi mi tutaj o Orc Warlord, Behemoth.
Głosy osób:
Brain, Dan, Dark_Pajdochleb, [.l.]Korupcjonista
Nie liczą się dopóki nie podadzą swoich nicków na rooku ;)
Pampalini
24-08-2009, 09:43
Ja byłem tam 2-3 razy .. i słabo lvl tam lecial .. lepiej expić na tym co było wcześniej .. vo zdobywa się o szybciej doświadczenie .. na dwarfach ostatnio widziałem jakiegoś 100 lvla + ^^
Więc ja tam nie expie.
Ero Senin
24-08-2009, 09:55
Szczerze? byłby dobry resp guardów gdyby było ich wiecej,miały lekko mniejszy dmg i nie było zaraz obok nich geomancerów
P.S po co ta opcja "nie gram na rooku"?
Jak ktoś nie gra to się nie wypowiada i już : d
Vernereq
24-08-2009, 10:05
Wydaje mi się, że te potwory nie zostały dodane po to, aby zdobywać na nich doświadczenie, a żeby urozmaicić grę poprzez krótkie hunty, na których się wastuje potiony i można zdobyć ciekawe rzeczy. Oczywiście chodzi mi tutaj o Orc Warlord, Behemoth.
Z tym się zgadzam, też mi się tak wydaje.
Zaznaczyłem nie gram na rooku xd
Panek Kitara
24-08-2009, 10:10
Gdy nowe tereny zostały wprowadzone na rook to ja przestalem grać a zapewne bym na nich expił :< no mówi się trudno :) bo zawsze było by można poexpić na tych potworkach .. co do sondy to zaznaczyłem że już nie gram na rook.
Nie gram na rooku, wiec nie expie na nowych terenach. ; d
Zaznaczylem 'nie gram na rooku'. Xd
mam 104 lvl czy 102 ^^ wiec na bemomotha nie pojde a na orci moze kiedys wpadnie
Τettmeier
24-08-2009, 11:06
Trochę expiłem na guardach, aczkolwiek nie za długo. Możesz powiedzieć jaki cel ma ta sonda?:P
Nabijacz Postow
24-08-2009, 11:18
Zapewne taki zeby wyjebac respy ktore sie nie sprawdzily, a wstawic ich miejsce nowe.
Ja mam taki pomysl : Tam jak jest ten resp bk+banshee to mozna wywalic banshee, wstawic w ich miejsce bk, zmniejszyc odleglosc do przejscia miedzy respami i jazda. I jest ten nowy resp bk
Brain Dragon expie na nich masowowo. A tak na serio to ma być takie urozmaicenie tereu. Zrobili wam update a wy fuczycie ze chuj beznadziejne. Na rooku i tak jest juz za łatwo .
Wiceps skończ bełkotać... utożsamiasz się z chooyem w swoim awatarze, fajnie... ale co nas to?
[23/08/2009 23:48] Gellert -> Wiceps was banished because of Destruktywne zachowanie. Also he get IP Ban for one day.
Topic@
Wieczny płacz i zgrzytanie zębów... Wiecie ja bym w ogóle usunął większość potworów i w trainach ustawił dogi dające 100lvli. Ogarnijcie pyska..
Wiceps skończ bełkotać... utożsamiasz się z chooyem w swoim awatarze, fajnie... ale co nas to?
[23/08/2009 23:48] Gellert -> Wiceps was banished because of Destruktywne zachowanie. Also he get IP Ban for one day.
Topic@
Wieczny płacz i zgrzytanie zębów... Wiecie ja bym w ogóle usunął większość potworów i w trainach ustawił dogi dające 100lvli. Ogarnijcie pyska..
Też ciebie nie lubie, pozdro xd
@topic
Santano polecił mi bym zrobił taką sonde ;)
@down
A teraz powiedz mi. Co ma wspólnego expienie na rooku z moderatorem? :o
Ja pierdole... Zawsze znajdzie się banda idiotów, która będzie narzekać :|
Wiceps, nie choy te starania i tak nie dostaniesz moda.
#topic
Nie gram na rooku i jebie mnie to.
#edit up
To ma wspólnego, że pchasz się w dupe, chcesz zabłysnąć i zwrócić na siebie uwagę Mortiisa, aby zobaczył że się starasz ;s.
Mogę powiedzieć, że nie mam głosu bo nie gram na rooku. Taką odpowiedź zaznaczyłem "Nie gram na rook".
Pozdrawiam!
KubusS
Czasem jakiś hlvl poleci na Behemota dla loota ale to rzadko bo często jest waste. Na tych nowych potworach praktycznie nie expi :<
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.