PDA

View Full Version : IP Zablokowane? O co chodzi?

Norion
23-08-2009, 23:06
Możecie mi powiedziec czy ktos wie oco chodzi? Nie wiem co sie stało ale grałem i mnie nagle wywalilo i jak sie chcialem zalogowac znowu to cos takiego wyskoczylo.
Znaczy to jest taka sytuacja że moge sie zalogować tylko jak wybieram postać to wtedy to wyskakuje.
nie wiem o co chodzi bo nawet jakby tobyła blokada ip to za co? Nie dostałem nigdy wczesniej na zadnej postaci bana ani za nic ostrzezenia.
Czy mogło chodzic o to że zawsze gram na komputerze stacjonarnym a raz zalogowałem sie na laptopie siostry ale to chyba nie o to nie?
Bo neta mam livebox'a i jestem połaczony z nim przez kabel a laptop ma także neta z tego livebox'a tylkoze połączony przez WiFi. Spotkałsie ktos z takim czymś? Bo jak nie tomusze zaczekać az neostrada chyba sam zmieni IP bo mam zmienne a jak to nic nie da? To wtedy pisać z takim czyms do admina?
http://i30.tinypic.com/ok32qf.jpg

DannRook
23-08-2009, 23:27
Zmieniasz ip i już możesz wejść.
Tak dla pewnościu to wejdź w zakładkę "Zbanowani" na głównej stronie APO i sprawdź czy czasem nie ma tam twojego nicku :p

>>Vegos<<
24-08-2009, 09:06
Tak jak up...
Albo zresetuj kompa a jak nic nie da to czekaj 24h i nadal nic ci nie pomoże to jedno wyjście-E-mail do Admina bosch@o2.pl

Nabijacz Postow
24-08-2009, 15:50
Zostales zbanowany za chec do zycia . A na serio to przestan spamowac na game chacie i problem solved

Gaston
24-08-2009, 15:54
tez tak mialem
jak masz stale ip albo net osiedlowy to znaczy ze wszyscy co maja neta takiego jak ty to maja te same ip
jak nie dostales bana napisz w dziale
skargi i odwolania i po sprawie.
ja tak zrobilem i git

Norion
24-08-2009, 16:03
Zostales zbanowany za chec do zycia . A na serio to przestan spamowac na game chacie i problem solved

Nie zostałem do twojej wiadomosci zbanowany...
A na game chacie pisze tylko jak na trainerze siedze...
Juz wszystko ok teraza mozna zamknac temat

Action Mann
24-08-2009, 16:11
Też tak miałem, grałem, i chciałem się relognąć na noob hara, jak lognełem i chciałem wejść na noob hara to pisze blokada IP:eek:

Nie było mnie w zbanowanych. Zgłosiłem na forum i mnie odblokowali. Jak nie chcesz czekać to odłącz kabel sieciowy od livebox'a i już masz inne IP :D

Devixx
24-08-2009, 20:43
Widocznie ktoś z Twojego zakresu ip (ktoś z okolicy) dostał bana na ip i za to cierpisz i Ty.

Hexolic
24-08-2009, 21:23
Idz kumpli z klatki popytaj czy bana nie dostali :p Jeśli tak to masz pograne :<

Norion
24-08-2009, 23:01
Nie nie temat juz jest do zamkniecia wszystko ok :P
Hehe w mojej miejscowosci na 6000 mieszkanców znalazłsie tylko jeden noob co gra w tibie:P JA :)
To było widocznie tylko takie jednorazowe ale juz w porzadku nie trzeba juz pisać nic więcej