PDA

View Full Version : Nasz kawa?ek.

Pedo Bear
24-08-2009, 00:41
Zapraszam do komentowania i oceniania tracku z premiery Naszego Mixtapu „Ta suka Cię oszuka”

Kliknij aby odsłuchać. (http://www.sendspace.pl/file/81dc9c4105dc899495418d5)

Od kiedy drah ty RAPUJESZ?
w sensie od której sekundy?:)

02:10.

pJona.

Fifuś
24-08-2009, 00:44
Sory, ale to jest chujowe jak nieszczęście...

Heineken
24-08-2009, 03:21
Od kiedy drah ty RAPUJESZ?
w sensie od której sekundy?:)

B@rtix
24-08-2009, 14:16
Według mnie zajebiste.
Drah masz dobry głos do rapowania ;D
GZ :D

Pablosikk
24-08-2009, 14:23
Ty Człowieku Nie wiesz Co to Rap :].Tak rapuja 10 letnie dzieci xd

Axelo .
24-08-2009, 14:24
Jak ktoś popiera ze glupie to dajcie mi reputa XD

blubel
24-08-2009, 14:33
yyyy.... piosenka naprawdę jest amatorska!! ;) sorry ;//

PzDr...

Bartolomeoziom

Jaro Jednooki Pall

Cymek Palladin

Pontius
24-08-2009, 14:41
Jak na amatorke to mi sie podoba ;p
Daj jakies inne kawaleczki jak masz swoje

Τettmeier
25-08-2009, 17:56
Sorry że odświeżę
Doobree ;D Mi się jak najbardziej podoba chociaż przyśpiewki trochę nie pasują ;P, pobrałem se nawet. Gratki Geri jak to twoje xD Jak nagracie więcej to prześlij.

Emo
25-08-2009, 21:24
Nie podoba mi się. Nie słucham takiej mało ambitnej muzyki. Dla mnie zero sensownego przesłania.

Fragmakers
25-08-2009, 22:30
Coraz bardziej Drah przekonujesz mnie, że ściemniasz i chesz być fajny.

Od wujków zabijaków bokserów, po ojca z więzienia, po Twoje rozjebywanie mordy pokolei dzieciom z tibii.. Nie chce Ci wrzucać, ale...
Ten głos który niby ma być Twój nie pasuje do Twojej "buzi". Tyle, każdy Ci to powie :)))))

Marcelllo
25-08-2009, 22:40
Takie sobie... :o Mogłoby być ciuty lepsze :D

Patriota
25-08-2009, 22:41
Fandango nagrywalo do tego bitu...
Na stówe to nie ty nagrywales :)

Arcik
26-08-2009, 00:18

Tekst może i jego... może nawet i on nagrywał... ale bit na 100% nie jest jego...

Ogólnie podsumuje "to" 2/10 za tekst bo był w miare nie był dobry ale zły też nie był...
Nie nagrywaj ku*wa nigdy na cudzych bitach... bo ktoś je robi się stara a ty poprosty komuś kradniesz podkład... -.- żałosne...
Naucz się robić bitów to do tego czasu może się nauczysz czegoś więcej...
Poza tym te głosy w tle i szepty były bez sensu...
Jeśli chcesz kiedyś nagrać coś dobrego to musisz się jeszcze dużo nauczyć...

Nie promuj się jeśli nie jesteś w czymś dobry... !

Daaron
26-08-2009, 00:42

PzDr...

Bartolomeoziom

Jaro Jednooki Pall

Cymek Palladin

A czego sie spodziewałeś? Że to druga paktofonika będzie? Oni dopiero zaczynają pomyśl jak zaczynały te lamerskie zespoły hip hopowe, które teraz o nieszczęście w radiu puszczają.

@Topic
Zapewne gdybym napisał, że mi sie nie podoba ponad 70% forumowiczów stwierdziła by "TAK ON ROBI OFFTOP!". A ja stwierdze inaczej "Hip Hop jest jak srajtaśma, do dupy". (I nie mam tu na mysli tylko twojego utworu).

@Edit
Po przesłuchaniu stwierdzam, że zajebiście pasuje Ci śpiewać w tym stylu muzyki.

Arcano
26-08-2009, 07:38

a skąd ty wiesz czy nagrywał czy nie ?! Może nagrał to On ale nie na własnym bicie tylko na cudzym?

#topic

jak na domowe studio to kawałek prze-zaje.bisty!

Pedo Bear
26-08-2009, 16:32
Coraz bardziej Drah przekonujesz mnie, że ściemniasz i chesz być fajny.

Od wujków zabijaków bokserów, po ojca z więzienia, po Twoje rozjebywanie mordy pokolei dzieciom z tibii.. Nie chce Ci wrzucać, ale...
Ten głos który niby ma być Twój nie pasuje do Twojej "buzi". Tyle, każdy Ci to powie :)))))

Słuchaj Fragles czy jak Ty się tam zwiesz,
Co ma flow wspólnego z buzią ? bo nie bardzo rozumiem,
Jak się pierwszy raz odezwałem na VT to dawali mi skromne 20 lat.

Co Ty tu wbijasz z rodziną, co to ma do tego kawałka ?

Po przesłuchaniu stwierdzam, że zajebiście pasuje Ci śpiewać w tym stylu muzyki.

Dzięki.

Profesjonalizmu się spodziewałeś ?

Tekst może i jego... może nawet i on nagrywał... ale bit na 100% nie jest jego...

Ogólnie podsumuje "to" 2/10 za tekst bo był w miare nie był dobry ale zły też nie był...
Nie nagrywaj ku*wa nigdy na cudzych bitach... bo ktoś je robi się stara a ty poprosty komuś kradniesz podkład... -.- żałosne...
Naucz się robić bitów to do tego czasu może się nauczysz czegoś więcej...
Poza tym te głosy w tle i szepty były bez sensu...
Jeśli chcesz kiedyś nagrać coś dobrego to musisz się jeszcze dużo nauczyć...

Nie promuj się jeśli nie jesteś w czymś dobry... !

A ja na Twoim miejscu bym się tutaj nie udzielał skoro gówno wiesz na temat Hip-Hopu w Polsce.
Co 2 raper (o ile nie każdy) - Jimson, PeeRZet, Białas itp. w podziemiu nie nagrywa na swoich bitach i nikt do tego nie ma żadnych ale więc z czym Ty mi tu wyskakujesz ?
Nie ucz ojca robić dzieci skoro sam w swoim życiu nic pożytecznego nie zrobiłeś a tutaj komentujesz jakbyś wszystkie rozumy pozjadał.

#topic

jak na domowe studio to kawałek prze-zaje.bisty!

Nie mamy profesjonalnego studia, nie ta liga niestety.

Według mnie zajebiste.
Drah masz dobry głos do rapowania ;D
GZ :D

Pozdro.

Assiekk
26-08-2009, 16:40
teraz w hip hopie tylko spiewaja o Dziwkach , Pieniadzach , Furach i Broniach.

nie to co kiedys.

PAKTOFONIKA FOREVER.

.Verrier
26-08-2009, 16:52
Człowieku ale Ty masz zajebiście podobny głos do gurala :D

Revoltadek
26-08-2009, 16:55
teraz w hip hopie tylko spiewaja o Dziwkach , Pieniadzach , Furach i Broniach.

nie to co kiedys.

PAKTOFONIKA FOREVER.

Przepraszam Cię baardzo, są jeszcze tacy raperzy którzy akurat gardzą tymi rzeczami które wymieniłaś tzn: O.S.T.R, Kochan, TeTris. Ale Paktofonikę też lubię.

@topic.

Co do kawałka, to ogolnie przejdzie ;>. Drah ma racje, że raperzy grający w podziemiach nie grają na swoich bitach, tylko po prostu je sobie biorą z płyt innych bardziej rozwiniętych raperów. Bo szkoda tracić czas, na nagrywanie i dobieranie, przerabianie bitu by był odpowiedni do tekstu. Tu wystarczy tylko dobrać i cyk jest bit :>

Czas
26-08-2009, 17:26
Bardzo fajny kawałek, jak na amatorów to nieźle zaczeliście...
Oby tak dalej, pozdrawiam :)

Marcin <3
26-08-2009, 17:30
twoj glos pasuje do tego stylu muzyki, rob dalej kiedys bedziesz mistrzem Xd

Mejgerq
26-08-2009, 17:31
propsy, ale nie mój styl. nie jaram się.

Ktoś II
26-08-2009, 17:33
Nie słucham hip-hopu, ale piosenka całkiem fajna :D

Heineken
26-08-2009, 23:09
On nie śpiewa tylko RAPUJE to raz a tak w sumie to nie pasujesz na rapera, stawiasz włoski na żelik, obcisłe koszulki, piosenki o pannach to tak bardziej na verbe lecicie albo na mezo ^^

Dla Ciebie Tibia zostaw rap popaprańcu, gangsterze z the crims.. Xd

.Gonzalo.
27-08-2009, 09:14
Strasznie to słabe jest, podkład już gdzieś słyszałem.

Guzek_II
27-08-2009, 11:24
Twój ryj w ogóle do tego głosu nie pasuje. Ze zdjęcia wyglądasz jak pedałek, a tu taki głos. Kawałek nawet dobry. Tylko nadmiar "Suka Cie oszuka" fakt, że to tytuł ale jak dla mnie za dużo.

@Dałn
Nie o mnie tępaku, w tym temacie jest mowa. Nie mam swojego kawałka. Nagrał swoje 2 min, musi liczyć się z krytyką Oo. Pozdro dzieciaku.
@Dałn2
Gdybym chciał wyprowadzić krytyke na poziomie, musiałbym się na tym znać. Nigdy nie miałem szans nagrać swojego kawałka. Prosto i zwięźle mu powiedziałem "Jego pedalski ryj nie pasuje mi do tego głosu". I będe się upierał, że to nie jego głos. Możesz ssać.
@Gerrard ... Drah
Nie widze potrzeby dawać mojego zdjęcia. Ty widzisz potrzebe ciągłego wrzucania zdjęć. Ja nie. Powiedziałbym Ci, i jeszcze na ryj napluł takie ścierwo zarozumiałe bym wytępił. Uważasz, że jesteś bogiem, porządnego wpierdolu w życiu nie dostałeś. Zawsze się twoim tatą kryminalistą straszyłeś ;). Twój sposób na życie.

@^Deduś
On ma na imię Gerrard...

@-.- ***** ja już wole pisać do kogo się odnosze. Pomyśl masz tate "kryminaliste", chwaliłeś się tym jak Drah?. Podnieca Cie to jak Draha?. Jesteś zarozumiałym idiotą. Nie, to pomyśl kto jest. Tak Gerrard - Drah(Pedo Bear) łapiesz?. Do niego to napisałem, tylko źle napisałem. Ale jak byś choć 10 sek pomyśłał doszedłbyś do tego do kogo to się odnosi

Τettmeier
27-08-2009, 11:45
@up
Daj swoje zdjęcie, swój kawałek. Zobaczymy czy twój "ryj" pasuje do głosu.

@up2
Jeśli ta krytyka byłaby sensowna i na poziomie - ok. Uważam że możesz porzadnie krytykowac dopiero wtedy, kiedy sam zrobisz coś normalnego (coś czym możesz się pochwalić). Inaczej nie masz nic do gadania, nikt nie powinien liczyć się z twoim zdaniem. Pozdro dorosły człeku. Możesz klękać.

@up3
W ogóle co ty napisałeś? O jakimś moim tacie kryminaliście i jakichś zdjęciach? Co to ma wspólnego z naszą dyskusją (nie wiem czy mogę to tak nazwać)? Możesz mi to jakoś dokładniej wytłumaczyć ? Bo nic nie zrozumiałem z tego dałn3.

@Idiota
To ***** pisz z kim rozmawiasz a nie piszesz 'down' no to ***** chyba ja jestem na dole, prawda? ale jestes zjebany.... pozdro

^Deduś.
27-08-2009, 12:18
Podobobają mi się ogólnie wasze głosy, które pasują do taikego stylu.
Tekst mało ambitny, ale na początek całkiem w cipke :O od 2:10 podobała mi się barwa głosu...:O

@edit
ojj drahu, chyba wpadka... :D
Ty niby jesteś od 2:10?
Dziwne, że on tam w tekście ma 2:20 "że nie z Matim taka gra..." jesteś Mateusz? :D

Ktoś II
27-08-2009, 14:00
On nie śpiewa tylko RAPUJE to raz a tak w sumie to nie pasujesz na rapera, stawiasz włoski na żelik, obcisłe koszulki, piosenki o pannach to tak bardziej na verbe lecicie albo na mezo ^^

Zachowujesz się jak połowa niedorozwojów.
Ktoś sobie wymyślił pewną ideologię, że raper musi nosić czapkę z daszkiem, dres, krótko obcięte włosy, a to nie prawda.
Raperem może być biznesmen posiadający duże przedsiębiorstwo, raperem może być ksiądz, raperem może być dentysta. Może nim być każdy, kto czuje, kto czuje rytm, kto chce coś komuś przekazać. Ktoś kto chce, aby ludzie poznali jego spojrzenie na świat i jego zdanie na różne tematy.

Pedo Bear
27-08-2009, 15:30
Podobobają mi się ogólnie wasze głosy, które pasują do taikego stylu.
Tekst mało ambitny, ale na początek całkiem w cipke :O od 2:10 podobała mi się barwa głosu...:O

@edit
ojj drahu, chyba wpadka... :D
Ty niby jesteś od 2:10?
Dziwne, że on tam w tekście ma 2:20 "że nie z Matim taka gra..." jesteś Mateusz? :D

Mati jest głównym założycielem CSR , którego dupa oszukała i to jest po części diss na jego byłą - nie wiem czy zrozumiałeś.

Twój ryj w ogóle do tego głosu nie pasuje. Ze zdjęcia wyglądasz jak pedałek, a tu taki głos. Kawałek nawet dobry. Tylko nadmiar "Suka Cie oszuka" fakt, że to tytuł ale jak dla mnie za dużo.

Gdybyś się postarał na nieco bardziej inteligentny komentarz to może bym był w stanie prowadzić jakąkolwiek konwersacje z Twoją osobą, za nim kogoś ocenisz to daj swoje zdjęcie :d szkoda, że niestety w twarz nie powiedziałbyś mi, że wyglądam jak 'pedałek' 15 letni hejterze.

Ja jestem sobą i nie muszę na siłę stwarzać pozoru wizerunku hustla, white nigga,
kiedy chodziłem ubrany na szeroko to Ty opatrywałeś się w Smyku,
to jest pojazd na dupy czyt. blachary, hipokrytki, pustaki.

Nie porównuj Nas z Verbą czy tam Mezem bo sam się błaźnisz.

Dla mnie Tibia ? jak ja nie gram w Tibie od x czasu, gangsterze z klasy 402.

podkład już gdzieś słyszałem.

Ameryki nie odkryłeś.

Drako o.o
27-08-2009, 16:37
niezle ;Ddddd

mi sie podoba :d
bit zajebisty ale nie moge skojarzyc nuuty

Speen123
27-08-2009, 21:34
Nie podoba mi się. Nie słucham takiej mało ambitnej muzyki. Dla mnie zero sensownego przesłania.

tobie jedyne przeslanie to "tnij ***** tnij, zyletka idzie w cuk, chuja ciecie tez zajecie zaliczylem tez pogiecie.,

top gz

DannRook
28-08-2009, 16:47
Piosenka ogólnie mi się podoba, przeważnie nie słucham takiego typu muzyki, są oczywiście wyjątki, ale nutka mi wyjątkowo wpadła w ucho.
Natomiast tekst, hmm... strasznie mało ambitny, tylko "suka", i "suka" i takie tam :p
Na twoim miejscu zastanowaiłbym się z kolegami nad poważnym tworzeniem takiej muzyki, macie fajne głosy, fajne demko i możecie być na topie :)

Noviterious
29-08-2009, 22:52
nuetralny fajne wejscie haha niczym muflon ;] pozdro ziombel ;d

Glokk
29-08-2009, 23:00
Idź sie drah schowaj.
Mojej kuzynce taką piosenkę możesz zaśpiewać na dobranoc ;x

(Ona ma 2 lata).

Nic do Ciebie nie mam, ale nie masz talentu do "rapowania".

_Sempacz
29-08-2009, 23:31
ziombel haha no nie moge juz

o takie o

*Razor*
04-09-2009, 17:58
odraziło mnie w 1 sec ale rób co chcesz :P jeżeli to będzie dawało kokosy i tobie radość rób to dalej :P nie preferuje "Takiego" hip hopu xD

___/ pjona ze próbojesz a nie jak inne beztalencia... z tego forum więęęc dalej może jak troche sie poprawisz spodoba mi sie ? ;DDDD wszystko jest możliwe...

Gz za twój 1 kawałek

Aifam™
04-09-2009, 18:25
Żeby nie było że komuś wrzucam na starych pozdrawiam :*

Ale i tak jesteś chujowy

.:Speed Fireman:.
04-09-2009, 18:32
Hhahaahhaahahaahah:D:D:D:D Taka prawda...:o

dNo

Pewnie mydełko nie raz spadło

Co jak co ale na rodzicow jechać to dla mnie zal.
@topic
Jak na debiut to kawałek spoko

aphen_ris
04-09-2009, 18:46
Ch.. wam wszystkim w d.. moze byscie mu teraz po ojcu nie jechali, bo moze byc mu ciezko? Ja tez sie przekonalem, moze i troche udawal, ale jest normalnym czlowiekiem jak kazdy z nas, i odpier*olcie sie od jego ojca, bo gowno wiecie o nim, tak samo jego wujkow, krewnych, braci, siostr, kuzynow i stryjkow -.-'

Emo
04-09-2009, 19:05
tobie jedyne przeslanie to "tnij ***** tnij, zyletka idzie w cuk, chuja ciecie tez zajecie zaliczylem tez pogiecie.,
ahahah! Odezwał się "speen życia sen", jak dobrze pamiętam... Nie wypowiadaj się na temat, o którym - kolokwialnie mówiąc - gówno wiesz... Patrząc na twój profil odkryłem, że masz 19 lat (o ile to oczywiście poprawna data) Myślałem, że osoby w Twoim wieku już dawno wyrosły w prowokowania do kłótni i innych waśni, jak widać myliłem się...
Co do tematu, już wypowiedziałem.

_Sempacz
04-09-2009, 19:41
@up
speeeeeeeen zycia seeeeeeeeeeen XD
JA WOL JA WOL IŚ LIEBE ALKOHOL

pozdro expert

@topic
jo jo

@down

Czy ja mu na starych wrzucam? Chuj go wie czy ma ojca w pace, mam na to wyjebane
to sie od niego odpierdol idioto pojebany bo nawet nie wiesz co jest

Grotte
04-09-2009, 20:59
aifam zamknij ryja, oks? nie wiesz co jest wiec pysk. zaloze sie jakby drah obok ciebie stal to bys mu berlo opierdolil zeby cie nie zabil :< przez neta to kazdy moze byc koksem. nawet jesli jego ojciec siedzial w pierdlu, to co z tego? odsiedzial za swoje i jest normalnym czlowiekiem jak kazdy wiec nie pierdol, ze jak byl w pace to jest jakis popierdolnik i sie po mydelko schylal.

Aifam™
04-09-2009, 21:17
aifam zamknij ryja, oks? nie wiesz co jest wiec pysk. zaloze sie jakby drah obok ciebie stal to bys mu berlo opierdolil zeby cie nie zabil :< przez neta to kazdy moze byc koksem. nawet jesli jego ojciec siedzial w pierdlu, to co z tego? odsiedzial za swoje i jest normalnym czlowiekiem jak kazdy wiec nie pierdol, ze jak byl w pace to jest jakis popierdolnik i sie po mydelko schylal.

Tak sądzisz? Zapraszam do Łodzi !

Hexolic
04-09-2009, 21:37

100% racji. Jak ten pedał ma taki głos to ja jestem sw. Mikołaj :d

Kawałek zjebany, udajesz takiego kozaka na 4um. W rl napewno codziennie wpierdol dostajesz.

Wolly
04-09-2009, 22:04
Do tych tam, co pisali.
Co ma głos do wyglądu?! To hejterzy już nawet takie farmazony piszą/mówią? ...

Ogólnie kawałek nie jest zły, jest kilka nie dociągnieć, moim zdaniem, bit nie jest tak trafnie dobrany do tekstu. Takie moje spotrzeżenie.

Wersy też składane na prostych rymach, ale to dopiero Wasz początek. :)

Życze powodzenia. :)

Teotihuacan
04-09-2009, 22:14
Niezle Drah.
Ale jak Ci mówiłem, nagraj coś na wolno, miałeś wpaść do kołobrzega, fajne free impry się szykowały, 0 techno boyy.
Chujowy beat w chuj, ale daliscie rade, elo.
~Johny

Grotte
04-09-2009, 22:18
Tak sądzisz? Zapraszam do Łodzi !

no wiadomo, jestes pro fighter i wygralbys z kolesiem ktory od kilkunastu lat trenuje mma : < nie no, pro.

100% racji. Jak ten pedał ma taki głos to ja jestem sw. Mikołaj :d

Kawałek zjebany, udajesz takiego kozaka na 4um. W rl napewno codziennie wpierdol dostajesz.

XDDDDDDDDDDD FAIL 200%.
idz do stargardu szcz. to zobaczymy czy codziennie dostaje wpierdol XDD chyba ty bys od niego dostawal xd

Teotihuacan
04-09-2009, 22:40
no wiadomo, jestes pro fighter i wygralbys z kolesiem ktory od kilkunastu lat trenuje mma : < nie no, pro.

XDDDDDDDDDDD FAIL 200%.
idz do stargardu szcz. to zobaczymy czy codziennie dostaje wpierdol XDD chyba ty bys od niego dostawal xd

Nie liz mu dupy plx, zostaw dla innych plx.

Fresh
04-09-2009, 22:42
Bit jest wykurwiony, tylko za czesto jest przejscie na te cale klaskanie.

drah jak to naprawde ty, to zajebiscie podjechales pod bit, ogolnei najlepsze wejscie ;d

ogolnie propsy.

jakanera
04-09-2009, 22:55
Bit kradziony, tekst chujowy, że pozostawię bez komentarza. Zaśpiewaj coś ambitnego to będą i propsy...

Mc Maciek
04-09-2009, 23:04
W związku z ciągłą napinką oraz tym, że wjeżdżacie sobie na rodziny zamykam temat. Drah, jeśli będziesz chciał wstawić tutaj jeszcze jakieś swoje piosenki, to nie ma żadnego problemu, ale licz się z tym, że jeśli dyskusja będzie wyglądała tak jak ta, to również ją zamknę.

BTW odpowiednie osoby zostaną odpowiednio nagrodzone.