Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Odpracowanie warna!

Old Dzolo/Seba :)
24-08-2009, 09:42
Witam! Nasunęła mi się propozycja aby można było odpracować warna! Wyglądałoby to tak, że użytkownik proszący o usunięcie warna robi coś, co pomoże graczom np. poradnik jak dojść, jak zrobić, droga do, etc. Po jednym takim dość dobrym poradniku moderator usuwałby warna. Byłby do tego specjalny temat i użytkownik pisałby post z linkiem do swojego poradnika.

Pampalini
24-08-2009, 09:46
Muflon tak kiedyś robił i nie wiem czy dalej to robi .. jak ktoś zrobi bardzo dobry poradnik którego jeszcze nikt nie zrobił .. to możesz poprosić muflona o zdjęcie 1 warna .. ale musi się zgodzić na to ekipa.
Co do twojego tematu to jestem na tak .. takie coś się przyda .. bo po co jakiś dobry użytkownik ma być banowany .. sam z przyjemnością odpracował bym 2-3 warny :)
Więc jestem na tak.

Τettmeier
24-08-2009, 10:08
Elvan też kiedyś zdejmował warny za dobre poradniki. Jak byś się postarał i pogadał z Santano, bo to jedyny moderator-człowiek na tym forum, to może przyniosłoby to jakiekolwiek efekty. Propozycja sama w sobie dobra, choć nie wymagała ciężkich przemyśleń. Pozdrawiam.

Panek Kitara
24-08-2009, 10:12
Ciekawy pomysł :) ale czy to możliwe ?:) chodziły mnie słuchy że muflon zdejmuje warny za poradniki
Tak apropos jestem na tak.

Artas
24-08-2009, 10:29
Dosc ciekawa propozycja. :)
Zgadzam sie ofc. xd
Pozderko

Nabijacz Postow
24-08-2009, 10:37
Mialbym co odrabiac (Achh te 17 kont)

Devixx
24-08-2009, 14:29
@ Nabijacz postów, no miałbyś troszku roboty :/

@Topic coś ciężkiego jak już do zrobienia, żeby odwarnować.

Tygrys
24-08-2009, 15:41
Myślę, że to całkiem dobry pomysł ;)

Jeśli macie ochotę odpracować warna/y, to proszę bardzo :)
Można zrobić jakiś dobry poradnik lub też coś innego, potrzebnego graczom.
Wtedy ktoś z ekipy (ja również) mógłby takowego warna zdjąć.
Ale tyczyło by się tylko kont, które nie są zbanowane, czyli:

Powiedzmy, że użytkownik XY zrobił dobry poradnik i chciałby aby usunąć mu warna lub też bana z konta XYZ. Niestety, ale w tym wypadku jest to niemożliwe. Będzie można zdjąć warna jedynie z konta, które jeszcze nie zostało zbanowane.

Więc jeśli ktoś się zdecyduje na takie coś, proszę napisać do mnie na PW, oczywiście jeśli już ktoś zrobił poradnik. Wtedy ja ocenię czy za takowy poradnik należy się zdjąć warna, czy też nie. No i jeszcze jedna istotna rzecz. Poradniki stare, czyli takie które już zostały napisane przez użytkownika nie będą brane pod uwagę.

P.S
Ja się podpisuje pod tą propozycją, co do reszty ekipy - niech oni się wypowiedzą, czy zgadzają się również na to ;]

Tak więc - Propozycja przyjęta!