View Full Version : Zak?ad - zadanie
Arigori IksDe
24-08-2009, 14:16
Mam problem.. Założyłem się ze znajomą 2x(nie ważne o co).. ważna jest nagroda, mianowicie wygrany może wymyślić zadanie dla przegranego. Raz ona wygrała i raz ja wygrałem. Pomóżcie mi wymyślić zadanie dla niej.
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=335748&page=3
dajcie inne propozycje niz tu blz ;d
Vernereq
24-08-2009, 15:15
Niech wbije do kościoła i krzyknie ave satan XDDD
Albo niech przyjdzie do 10 sklepów i pyta w każdym"Dzieńdobry miszczu/miszczynio, jest może azbest? XD
Alkaponez
24-08-2009, 15:47
U mnie na osiedlu jest pętla autobusowa i obok ludzie sie modla. jechalem z kumplami rowerami o 21 i krzyczelismy AVE SATAN 666 ; D
Zrobic kupe na lawke dyrektorki ; D
niech ci wylize odbyt + bita smietanka
albo nasraj jej do buzi ;p
jaja :<
Niech wejdzie do autobusu bez biletu usiadzie na samym koncu a jak kierowca zacznie sie pluc to wysiadzie i spierdoli tylnymi drzwiami ;p
Misiaczek Sorc
24-08-2009, 16:31
A jaki ona Ci dała zadanie? ; d
Czy to bedzie tak ze Razem sobie powiecie? (Jak tak to dam Edita)
Nabijacz Postow
24-08-2009, 17:15
niech sie spyta admina bloku w ktorym mieszka czy na dachu jest azbest
@down
***** mac moje najlepsze nie pitol
Niech wbije do kościoła i krzyknie 'AVE SATAN' najlepsze. XD
AHAHHAHAHAH na torgu najlepsze
Niech wejdzie do sklepu na dział jogurtów itp. i krzyknie ZŁOTY DWAJŚCIA DZIEWIĘĆ? :D XDDDD
Niech stanie przed tramwajem /pociągiem/autobusem/i krzyknie "***** stój!"
Przecież jak dasz jej jakieś zadanie np. z tym kościołem to wiadomo, że tego nie zrobi, chyba że jest wyjątkowo głupią osobą (bez obrazy oczywiście).
@Down
Charakter żartobliwy powiadasz... Poczucie humoru mam, ale śmieszą mnie tylko i wyłącznie żarty na pewnym poziomie. Zadam Ci pytanie, śmieszy Cię ta propozycja "niech ci wylize odbyt + bita smietanka"?! Przecież to genialne poczucie humoru! Genialny żart! No i jeszcze jedno, nie chce Ci się ze mną prowadzić dyskusji, czy po prostu jej unikasz?!
Τettmeier
24-08-2009, 20:27
@up
A nie wpadłeś na to, że niektóre propozycje mają charakter żartobliwy? A nie bo ty masz myśli nihilistyczne, i zero poczucia humoru. Tak tak, właśnie sobie przypomniałem. A i nie będę z tobą w dyskusje wkraczał bo mi sie nawet pisać nie chce.
@topic
Niech się rzuci z mostu...
PadaszNa2Hity
26-08-2009, 17:46
Jak bedziecie jechac autobusem, tramwajem, pociagiem albo czyms z duza iloscia ludzi kaz jej usiasc na kolanach i wydawac zmyslowe dzwieki.
Niech umyje Ci okno albo posprząta pokój.
Coś pożytecznego...
Edzio Wariat
27-08-2009, 21:21
niech zrobi zdjecie nagich cycow i powiesi na klatce z numerem telefonu i naglowkiem oddam w dobre rece
Vernereq
28-08-2009, 07:42
@UP HAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@topic Niech zamówi ci pacca w tibi : < Or zachowuje sie jak House czy cos takiego xdd
Wszyscy gadacie takie pierdoły, że masakra. Wszyscy chcą być śmieszni a są żenujący.
@Topic
Głupi temat, pomyśl na czym Ci zależy a ona ma i dostaniesz ;).
Niech podejdzie do menela na ławce i jebnie mu headkicka :<
hah ziom widze że Rzeszów..
to tak : wbijacie na drabinianke, ulica cicha.
babka zaczyna się drzeć RESOVIA DO BOJU albo inne przyśpiewki żydowskie i niech lepiej spierdala na działki jak najszybciej xddd
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.