PDA

View Full Version : Najazdy

Santano
24-08-2009, 15:41
Udało nam się dowiedzieć, iż w najbliższym czasie zła armia po raz kolejny zaatakuje miasto początkujących na serwerze 7.6 (nie ustaliliśmy dokładnej daty, lecz prawdopodobnie nastąpi to dziś wieczorem, lub jutro).
Prosimy wojowników o przygotowanie się do tego ataku, ponieważ tym razem będzie on o wiele potężniejszy, niż te wcześniejsze!

Od informatora wiemy, iż naukowcy prowadzący badania po wielu próbach zmutowali jednego z nieumarłych zamieszkujących podziemia miasta Rookgard. Jest on o wiele potężniejszy i bardzo wytrzymały! Być może uderzy też o wiele silniejszy Demon!

#
W dniu dzisiejszym została poprawiona arena w City of Dreams. Od teraz można na niej leczyć swoich towarzyszy.

Kumpel Armii
24-08-2009, 15:53
No ładnie, ładnie.
Będę czuwał, nie mogę dziś odpuścić :p

p.s. Jestem pierwszy; czytałem to wcześniej na cenniku :) Ale i ta jestem pierwszy.

Τettmeier
24-08-2009, 15:57
Jak by coś to walić do mnie na gg, pw i cb xD Bo nie chce mi się siedzieć w grze i czekac na najazd, a tak to się lognę i przyjdę :D

@topic
Fajnie, że się coś dzieje na APO :)

Old Dzolo/Seba :)
24-08-2009, 15:58
No, a Wy narzekacie, że ekipa nic nie robi ;) Santano, ożywiłeś OTS!

Nabijacz Postow
24-08-2009, 16:04
A to nie lepiej w tej chwili pierdolnac ewenta? Zamiast sie tak glupio z ludzmi bawic

Ardo
24-08-2009, 16:24
Wszystko ładnie pięknie ,ale czy wy macie server 8.42 w dupie?

@Hexolic
Jebać to ja mogę twoja ma.....

Misiaczek Sorc
24-08-2009, 16:25
Heh, a servery typu 8.42 ? : D
Te mutated pumpkiny juz sie nudza ;/

Hexolic
24-08-2009, 16:27
Wszystko ładnie pięknie ,ale czy wy macie server 8.42 w dupie?

Je*ać te 12 osób -.-

#
A na Mainie też będzie najazd? I chciałbym dostać jakieś info o nowych questach na Main 7.6 xD

Axelo .
24-08-2009, 16:29
Najlepsze sa najazdy na rookgard xD.

Kolejny nius gyzufka.

Bondi
24-08-2009, 16:33
No i to mi się podoba! Kozacki klimat, najazd - to jest to :D Mam nadzieję, że tym razem uda mi się być na najeździe.

Artchas
24-08-2009, 16:36
Po prostu tak trzymać! ;)

<snaki><snaki>

Action Mann
24-08-2009, 16:42
Fajnie, że są robione najazdy na rook:) Ale nie zapominajcie o main! :D

dartchwawa
24-08-2009, 16:50
A to nie lepiej w tej chwili pierdolnac ewenta? Zamiast sie tak glupio z ludzmi bawic

a event to nie glupia zabawa z ludzmi :(? po chuj najazdy, jak sie updatu domagamy i chuj.

Venarek
24-08-2009, 17:02
No,No, Fajniee ;) A na tej arenie jak ja naprawiliscie to bylem przy tym ^^. A co do najazdow to spoko. Santano Ozywiaż stary,dobry server 7.6 ; > A jak w sprawie eventow? ( mam tu na mysli kiedy bedzie jakis konkurs w ktorym mozna cos wygrac ).

Janq18
24-08-2009, 17:34
Od informatora wiemy, iż naukowcy prowadzący badania po wielu próbach zmutowali jednego z nieumarłych zamieszkujących podziemia miasta Rookgard.

HAHAHAHAH Fail Santano mózgu ty chyba nie ogarniasz epoki w tibii... Jacy k.... naukowcy? A może zaraz czołgi i promy kosmiczne? Zastanów się dwa razy zanim walniesz taką ściemę ;]

Topic@

Ogólnie dobrze, że jakiś najazd będzie...

down@
Ty chyba czegoś nie rozumiesz...

Own3dd
24-08-2009, 18:08
#up
Santano to specjalnie napisał...
#topic
No i dobra, mam nadzieje, że mnie nie ominie :d

Nabijacz Postow
24-08-2009, 18:10
a event to nie glupia zabawa z ludzmi :(? po chuj najazdy, jak sie updatu domagamy i chuj.
Chodzilo mi o to ze ludzie sie beda w cholere niecierpliwic
A tak gdyby powiedzieli ze o godzinie xx:xx bedzie najazd to 500+ osob gwarantowane

Pampalini
24-08-2009, 18:27
I te newsy cieszą !! to jest krok na odbudowanie starego apo ! zapewne będzie demon lord :) skoro potężniejszy od demona :D oby był to najazd który warto zapamiętać zobaczymy co nasi fighterzy zrobią na tym najeżdzie !! czekamy na najazdy na 8.42 rook/main !!

Mortarius
24-08-2009, 22:20
Santano,gdy odejdziesz staniesz się legendą tego forum i otsa xd Jedyny chyba rozumiesz czego potrzebują gracze :D A co do najazdu to pewnie i tak go przegapie ;d

@zią na dole
No widzisz XD ja mam poprostu taki talent xdd

Artchas
24-08-2009, 22:27
@up

Jak juz to "chyba go przegapiłem"

Najazd już był : Gsy , Hero , Bk , Old widow , Demon rooker , Demon lord rooker i Mutated mummy (czy jakos tak :d)

Marcelllo
24-08-2009, 22:49
Niestety najazd się nie udał z powodu dużej ilości noobów/thiefów którzy kradli loota :(

Potworki fajne, ale co z tego jak nikt nie zna jego zawartości bo nooby zabrały i uciekły i nic nie powiedziały? :(

.Gonzalo.
24-08-2009, 23:03
Tak jak kolega UP, nooby wszysko ktadły :(

@topic
Najazd bardzo fajny :)

Palladynek
24-08-2009, 23:54
Fajnie, że są najazdy. Ale może tak na mainie? I może jakiś event w stylu znajdź itema, tak jak przed laty :)

Asman
25-08-2009, 01:43
Przegapilem najazd... Zal..... : <

ZNACZKI!

Roxinna13
25-08-2009, 02:05
super był 0.0 tylko ze raz padłam ale to nic :D

tomaszek1515
25-08-2009, 02:53
Borowik naukowcy hahah debilizm ! puknij sie w czolo z takimi tekstami !

Own3dd
25-08-2009, 09:40
#up
Santano napisał to specjalnie..
Boze, ile jeszcze idiotów na te Forum wejdzie..
#topic
Najazd był nie najgorszy :] Oby więcej takich i lepszych :D

shadof
25-08-2009, 10:48
Najazd fajny fajny,Ale może wkoncu doczekamy sie najazdu na APO ROX? czekamy z niecierpliwościa!

Janq18
25-08-2009, 14:49
#up
Santano napisał to specjalnie..
Boze, ile jeszcze idiotów na te Forum wejdzie..
#topic
Najazd był nie najgorszy :] Oby więcej takich i lepszych :D

Idiotą chłopcze to ty jesteś... Co tu k.... znaczy "napisał specjalnie"? Po czym wnosisz, że napisał to specjalnie? he? ośle je....

down@

Nawiązać fantazją do gry? Ty sam wiesz co piszesz ośle? Rozumiesz, że tibia znajduje się jakby w epoce średniowiecza? Ogarniasz to durniu? Co do Santana to jest zasadnicza różnica między 'wyobraźnią' a 'głupotą'

Sorc King
25-08-2009, 15:54
Idiotą chłopcze to ty jesteś... Co tu k.... znaczy "napisał specjalnie"? Po czym wnosisz, że napisał to specjalnie? he? ośle je....

A co ty myślisz? Na gm jak coś dodają to też piszą, że ktoś z obsługi załaduje nowy plik o nazwie takiej i takiej, a będzie to monster? Też starają się nawiązać fantazją do gry, lecz niestety nie każdy umie to zrozumieć. Santano ma wyobraźnie, a ty pixela xD

@Topic

Nareszcie się coś dzieje bo rook był zapomniany już blisko rok... . Kto jeszcze pamięta Tigereczkę itp? Pewnie prawie nikt... . Nareszcie coś się zaczyna dziać, może to pomoże odzyskać serwerowi dawną świetność i odzyskać przynajmniej połowę osób, które odeszły.
Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.

Kumpel Armii
25-08-2009, 17:10
@marcelllo
To normalne, że każdy chciał znać loota.
Sam jak byś wziął to też byś mógł być brany za thiefa.
Jeżeli ktoś bije, to ma takie same prawa do lota.
Jeżeli ktoś lata i kradnie, to wtedy jest thiefem.

M4A1
25-08-2009, 19:14
dobrze dobrze bedzie trzeba grac 24/7 hehe nieno <<zart ;p
bede czuwal na najazdy ;]

Asman
25-08-2009, 20:22
Fajne potwory , niestety zbyt dużo noobów którzy Kradli loota. Ale ogólnie najazd był fajny :D

Gratulacje dla ekipy , bo się postaraliście :D

na serwerze coraz więcej sie dzieje ;]

Pablosikk
29-08-2009, 18:21
Zajmijcie Się W koncu Mainem cos tez a nie...

Habemus Papam
29-08-2009, 22:31
wszystko fajnie, oby więcej takich najazdów. :)

Palladyn Zlosci
30-08-2009, 09:36
No bardzo ladnie:D
Nareszcie cos sie dzieje na tym apo.

Assil Dfa
30-08-2009, 10:50

down@

Nawiązać fantazją do gry? Ty sam wiesz co piszesz ośle? Rozumiesz, że tibia znajduje się jakby w epoce średniowiecza? Ogarniasz to durniu? Co do Santana to jest zasadnicza różnica między 'wyobraźnią' a 'głupotą'

A ty tą różnice pokazujesz, niestety ze złej strony. Myślisz głąbie że jak będą coś robić to ci powiedzą jasno i wyraźnie co, jak, i gdzie?

I ostatnie pytanie do ciebie, masz okres czy jak? Nie potrafisz napisać zdania bez wyzwisk?

@Topic
Najazd był fajny ale, jeżeli robicie większy najazd napiszcie Newsa nie jest to dużo ale będzie więcej ludzi. Na APO 8.42 odbywał się 6x exp kto o tym wiedział? Ktoś kto zauważył że dostał 60k expa za demona przy pełnej staminie. Oraz najazdy tam nie róbcie jak wtedy jednego masacre pod schodami, parę demonów i feru. to wszystko powinno ze sobą współdziałać w końcu to jest zło a gracze mają je pokonać, moim skromnym zdaniem powinno być tak jeżeli najazd pod bramą to na dole Ghazbarana, na bramie Orshabaala, na dole 2x feru. wkoło ładnie demonki poustawiać gdzieś Masacre dać potem z 4x jug, i coś paraliżującego żebym tego solo nie bil biegając...
Pozdrawiam Bushider

Veles
31-08-2009, 19:12
Oby wiecej takich najazdów w roku szkolnym bylo!!!!!

Sexy Blondi
18-09-2009, 01:33
Częstotliwośc z jaką są teraz najazdy jest ok :D oby Santano nie zrezygnował z robienia ich ;p