PDA

View Full Version : Energy Ring

Zgredeq
25-08-2009, 06:57
Nie wiem co to za bot ale wiadome jest że might ringi zmieniają się z bote
są pewne osoby co używają might ringi i do tego energy
z might ringów przezkoczy im ring na mane wiec kto jest za usunieciem go ????? tak on w niczym nie pomaga ring tylko zawadza w pvp

nie możliwe żeby 1200 rp złożył solo 1370 rp -,-

Techniks
25-08-2009, 07:30
Denerwujący ring , ja 1.3 rp padłem wiele razy od magicznej profy o niższym lvl ponieważ na red założył ringa - . - ja red + exh i ded :)
Jestem za. ):

silver ghostek
25-08-2009, 08:10
Tego ringa czesto uzywa sie na rooku. A to ze padasz solo od 1,2k rp to twoja wina. Jak to wczoraj powiedziales "pvp nie kupisz na allegro" :c

Zgredeq
25-08-2009, 08:35
Tego ringa czesto uzywa sie na rooku. A to ze padasz solo od 1,2k rp to twoja wina. Jak to wczoraj powiedziales "pvp nie kupisz na allegro" :c

To nie moja wina że padam tylko że maja bota bo sam sie tak nie przekłada na redach wkłada i dobija i co to za pvp a ring można z maina wycofac pamietaj
Npc zrobic new na main tylko żeby nie sellla energy ringa

Knight Lukas
25-08-2009, 08:40
To jeżeli na rooku jest przydatny to niech go tam zostawią, ale z maina niech go skasują

Bardzo wkurzające jest jak na redzie wkłada energy a do tego jeszcze might ring w 1 sek zamienia na energy

Jak najbardziej ZA!

Vivek
25-08-2009, 08:50
Nie. Kto tak robi? :) Zaraz padnie odpowiedz "ty" Nie używam might ringów tylko energy.
Jak usuną energy to mighty też.

Usuną energy i co ma taki 1,3k ms zrobić żeby złożyć 1,3k rpka? wystarczy że rpk na 9k hp naciśnie vite i już sorc ma 0 szans na ubicie.. Albo tak jak ty to robisz.. Widzi red u siebie ucieka.

NIE!

Tygrys
25-08-2009, 09:02
Przykro mi, ale ring nie zostanie usunięty, bo jaki w tym sens? Może od razu respy wszystkie usunę, bo w końcu ludzie expią na botach, na cave?
To, że ktoś wykorzystuje tego ringa botem na pvp, już jego sprawa - prędzej czy później dostanie bana, za łamanie regulaminu.

Propozycja odrzucona!

P.S.
Zły dział - przenoszę.