View Full Version : kajdany Undead Mastah
witam , każdy już wie o newsie jakim jest że Undead Mastah lot został powiekszony wieĆ moja propozycja jest taka aby zrobiĆ też do tego respy
jak queen COD
zrobic Kajdany Undead Mastah
Wypowiadac sie
Pampalini
25-08-2009, 10:52
Nie nie .. wtedy apo by juz kompletnie spadło na psy .. dobrze jest że są tylko respy UM na ank .. to ze loot został zmieniony to nie znaczy że musi być odrazu resp.
Nie.
smierdzacy jack
25-08-2009, 11:00
a jak loot zostal zmieniony co teraz leci ?
ale i tak jestem na tak
Przecież resp na ank jest bardzo duży... Jestem na nie, rywalizacji też trochę musi być o respy.
Propozycję przesłałem do rozpatrzenia Administracji.
smierdzacy jack
25-08-2009, 11:18
Santano co leci teraz z UM ?
znakiznaki
Marcelllo
25-08-2009, 11:21
Nie, respów jest wystarczająco dużo :)
Wcześniej było aż za dużo tych respów ;o Teraz jest dobry loot, więc na takich kajdanach byś za dużo zarobił. Nie.
Powinni dodac nowe respy Glacków, Perfektorów, Flubberów bo te respy sa beznadziejne ktore teraz istnieja ..
@Topic
Jestem na NIE
Kapitan Alkohol.
25-08-2009, 12:11
Powinni dodac nowe respy Glacków, Perfektorów, Flubberów bo te respy sa beznadziejne ktore teraz istnieja ..
Zgadzam sie w 100%. Np perfy po 2 czy cos w tym stylu
@top
Nie, a jezeli miało by to wejsc w zycie to z loota powinien zostac wycofany c arrow to chodził by po 500cc : /
Dżablona
25-08-2009, 12:50
nie ,chcociaż niechcący zaznaczyłem tak
lepiej,żeby dodali tam w ank jeszce jedne piętro z Um np po 4 na respie
silver ghostek
25-08-2009, 12:53
Zebys mial gdzie bocic z kolegami? No chyba nie. Poza tym z um leci rare - c arrow. Jakby dodali takiego respa pewnie skasowaliby ja z loota.
Jestem na nie.
nawet jak dużo respów to co , zawsze cod kajdany kóŁko zajete i gdzie expiC ? balle też
a to wszystko od 8:00 do 22 21 i co zróbcie coś też dla odmiany
Knight Lukas
25-08-2009, 15:21
Jestem na TAK!
Widziałem co po dzisiejszej poprawce lota sie stało chwilę expiłem sam, nikogo nie było, a jak Santano napisał o zwiększonym locie to ledwo co bylo można ubić 1 Undead Mastaha
ps. Santano musiales mi zepsuć expienie ?
Jamajeee
25-08-2009, 15:53
kngiht dobrze napisal resp jest duzy lecz nie za duzy teraz ludzie beda tam expic a co to jest 1 resp z 2-3 um??mogliby cos dodac.
edit musza dodac nie ma ani 1 respa wolnego juz;pa to dopiero poczatek;p
Jestem na nie, umy sa ok niech beda jakie sa. Rywalizacja o respy musi byc... To jest ots ale nie moze byc za latwoo...
.!.Kosa.!.
25-08-2009, 17:11
Nie nie nie ! Bez sensu, zaduzo by tego było, a jeszcze na dodatek niedługo c arrow bedzie kosztować 500cc ;/
Exevo knight
25-08-2009, 17:37
Już lepiej zrobić taki sam exp z nowymi potwoerami niż nowe respy z UM. NIE!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.