View Full Version : Najazdy, konkursy, eventy, loterie...
Witam!
Chciałbym przedstawić moją propozycję.
Można by było na stronie OTS zrobić dział Wydarzenia, a w nim aktualizować np. co w ciągu najbliższego tygodnia się wydarzy, jakiś najazd, event, loteria albo konkurs. Jeśli by to nie wypaliło to zrobić np. najazd na rooku a w tym samym czasie konkurs na mainie, albo tak po 2 rzeczy naraz.
Proszę o głosowanie!
Masz newsy na stronie i Nowości na forum. Jestem na Nie.
silver ghostek
25-08-2009, 14:29
Nie. Eventy, najazdy i loterie najlepiej jak sa niespodzianka ;c
Na stronie głównej - > tu (http://armia.toproste.pl) są opisywane takowe wydarzenia.
Marcelllo
25-08-2009, 16:58
Jestem za tym, aby działy się 2 rzeczy jednocześnie (main i rook) Powód? Gdy jest najazd tylko na rooka to wszyscy tam idą swoimi 1 lvl'ami i blokują dostęp oraz tworzą debugi -.-
Masz dział nowości nie? ;d
.!.Kosa.!.
25-08-2009, 17:00
Bez sensu, przeciesz na forum i na głównej stronie Apo, jak sie coś wydarzy dodadza coś nowego zawsze ktoś napisze. Jestem na Nie!
jestem na tak poniewaz dobrze byloby wiedziec kiedy najazdy czy eventy aby moc sie do nich przygotowac
jestem na nie poniewaz jak "up" chyba Silver powiedzial ze lepiej jak to pozostanie tajemnica GM i tut kiedy to robią
Dlatego nie głosowałem:)
Dział "Wydarzenia" na stronie nie ma sensu..
Aktualnie najazdy są przeprowadzane kilka razy w tygodniu, na różnych serwerach. Ciężko robić wszystko według ustalonego wcześniej harmonogramu, chociaż i tak informujemy was o ważniejszych najazdach.
Do tego najważniejsza przecież jest niespodzianka podczas eventów, jak wyobrażasz sobie taką notatkę? Dokładny opis tego co będzie + godzina i data?
Niewykonalne jest też robienie najazdu na Rooku i na Mainie jednocześnie. Żaden Gamemaster nie dałby rady tego ogarnąć.
Pampalini
25-08-2009, 17:49
Nie nie, dobrze jest jak jest .. nie potrzebnie robić nowe zamieszanie .. zobacz ile jest już działów na forum newsy są pisane na stronie wtedy kiedy są jakieś ważne wydarzenia .. najpierw się nie podobalo to że o niczym nas nie informują teraz sapy że są newsy na stronie .. twoja propozycja i tak by nie przeszła.
Jestem na nie.
@Dział nowości jest od informowania nas co dzieję się na apo !!
Skoro większość na nie, to proszę o zamknięcie tematu.
Pozdrawiam!
nie jestem na nie to jest zly pomysl !!!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.