View Full Version : Locik + Sonia
siema z tego co slysze i widze duzo osob expi na UMach z powodu lotu...
z UMa jak wszyscy wiedzą leci Crystal Arrow...
więc proponowałbym aby softy i wh lecialy tez z potworkow podobnych do UMa m.in OTS Queen, Fire Woman, Wise Man lub obojetnie jakiego ale nie Apocalypto, Devil Atom, Master Atom czy Omen... chodzi mi o to zeby dalo sie go ubic... i tu moja druga propozycja:) jeżeli te itemki wylatywalyby (nie musza co chwile-mogą rzadko) to proponowałbym aby można było je sprzedać u NPC Sonia:) prosze o komentarze i o głosowanie:) pozdrawiam
Marcelllo
25-08-2009, 16:54
Nie. Jedynie można byłoby je sprzedać bo cena spada. Lepiej ich nie dodawać do loota... Są bo są.
PS.
obojetnie jakiego ale nie Apocalypto, Devil Atom, Master Atom czy Omen... chodzi mi o to zeby dalo sie go ubic...
Śmieszny jesteś - wszystkie te potworki da się ubić... Taki 1,4k ek soluje apo, 2k ek już soluje devila... Co jeszcze? -.^ Może frytki do tego?
.!.Kosa.!.
25-08-2009, 16:57
Moje zdanie jest takie, aby tylko mozna było sprzedawać ten loot u soni, ale zeby leciało z tych potworków, to juz zaduzo.
chodzilo mi o mniejsze lvl:|? skoro C.A. leci z UMa to czemu ma leciec WH i Softy z potwora o wiele lepszego powinno byc rowno tanie WH leci z APO a C.A. z 5 razy gorszego UMa...
Pampalini
25-08-2009, 17:46
UM = C arrows
APO = Broszka.
Ja bym tutaj nic nie zmieniał nie dodawał softów żadnych wh bo są one ogólnie nie potrzebne .. możliwe że c arrow będzie rzadziej leciało z UM co by się przydało. Po za tym na um expią teraz tylko 1k lvle :) z tego co widziałem dzisiaj po 15. Może jest to błąd administracji że dali żeby c arrow leciało często :<
z Quuen nie powinny lecieć softy ani wh ponieważ na nich expi 1/2 h lvli :) i bardzo dużo tych itemów by było w ciągu 2-3 dni.
Jedynie z FW mogły by lecieć softy ale to bardzo rzadko !!
Podoba mi się 2 pomysł crystall arrows,wh, softy. ale to zrobić npc podobnego do soni np od 666lvla i był by dość cieżki do zrobienia.
1 - NIE
2- TAK.
@Down.
Przepraszam żle przeczytałem :<
ile ty masz lat???
bo chyba ciezko zrozumiec na twoj leb...
Nie Nie dobry jest lot już nic nie kombinujcie niech zostanie jak jest!!!!
tak przesada z c arrow
kumpel z 5min na um 1kcc + 2 c arrow to przesada
zgadadzam sie to co leci z uma powinno tez byc u soni ! JESTEM NA TAK !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.