PDA

View Full Version : [rook] Usuni?cie vamp tower - w zamian respy bk :D

Marcelllo
26-08-2009, 11:11
A mianowicie teraz po updacie gdy wycofali wampkę to nawet na 200+ lvl'u się nie zwraca hunt na vampirach -.-

Moja propozycja jest taka aby wprowadzić na vamp tower respy bk na górze (na dole te 4 vampy mogą zostać dla low lvl'i :)

Goracyy
26-08-2009, 11:13
liczmy na wodze fantazjii gmow i moze cos wymysla fajniejszego, ale narazie jestem na tak :]

Bondi
26-08-2009, 11:14
Jako iż propozycja Wicepsa dotycząca bk została odrzucona na rzecz poprawienie loot'u z dl zgadzam się z tym pomysłem. Po update rooka, przybyła straszliwa fala rookerów co z tym się wiąże? Zajęte respy. I tutaj ta propozycja by się sprawdziła ; )

Pampalini
26-08-2009, 11:19
Można by było to wprowadzić skoro dragon lord zosał i dodali znowu rh .. bk są teraz non stop zajęte a nowy resp na pewno by się przydał bo nie ma gdzie expić .. 130-140 lvl nie będzie expił na slimach bo są nie opacalne .. więc jestem na tak.

@Teraz rookiem się nie zajmują :< tylko mainem .. więc trzeba czekać

Santano
26-08-2009, 11:23
Propozycję przesłałem Administracji.

Tygrys
26-08-2009, 11:26
Dajcie sobie już spokój z tym... Zamiast tego lub tego, dajcie BK... A co to za BK, że tak bardzo byście chcieli ich respy, dlaczego?
Może w takim razie pogorszymy loot z BK? Co wy na to? Dalej będziecie chcieli BK? Wątpię.... Nie przesadzajcie już. Dać wam palca - a weźmiecie całą dłoń.

Może coś zrobimy z Vampirami, aby były lepiej opłacalne, ale nie spodziewajcie się cudów.

Jeśli powstanie choć jeszcze jeden temat, aby zrobić respy BK zamiast innych respów, to osoba, która założyła taki temat, dostanie warna, a ja sam zacznę się poważnie zastanawiać czy w ogóle jeszcze kiedykolwiek robić coś na Rooku...

Tym czasem - Propozycja odrzucona!