View Full Version : Might Ringi
Kapitan Alkohol.
26-08-2009, 14:20
Moze mi ktos wytłumaczy dlaczego nie da sie kupywac might ringów skoro Tygrys odrzucił propozycje ( http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=55440 )?
Zaraz bedzie pocisk ze bot, ale : http://forum.toproste.pl/showpost.php?p=488376&postcount=25
Teraz trzeba radzic sobie w ten sposob
13:50 Mortal Knajt: [1704]: kupie might ringi 200 za 2kcc
13:41 Szymek knight: [1600]: kupie 200 might ringow 1cc sztuka
Ogolny żal.
Wypowiadajcie sie kto jest za przywroceniem mozliwosci kupywania might ringów ...
Dedax's będzie grzeczny
26-08-2009, 14:31
na szczęście mam ponad ( TAK KU*WA) ponad 1000 tego gówna i będę zbijał kase :XXXXXx (całe depo tylko w m ringach ;))
# topic
i dobrze ;)
Widocznie jednak cos zrobili z tymi might ringami, jezeli nie da sie ich kupywac.
I dobrze ; x low lvl da rade zarobic... ale 1cc jak na razie to i tak mala daja xd mam nadzieje ze cena skoczy do 5-10cc~
No ale teraz to troche dojebali bo bedzie bardzo ciezko wykonac kaptur bez might ringow;]
Dαniel3k =)
26-08-2009, 15:07
Nie... Teraz przynajmniej nie biega taki Ghael na wosso z m ringami i sie go ubić nie da... Chcesz mieć m ringi? Idź na msc chwila i uzbierasz gbp...
Moim zdaniem powinni przywrocic m ringi ... Nie kazdy na bocie je zakladal / zdejmowal przeciez . Usuniecie ich swiadczy tylko o nie konsekwencji w slowach Tygrysa .
Jest ok... Lov lvle zarobią na m ringach :D Jak ktos bedzie chcial isc na questa to musi posiedziec troche na msc/hero(xD) /// Vivek
@Edit
czy to ***** problem expiac na msc zbierac tez m ringi ;oo? Teraz chociaz sie natrudza zeby je zyskac, i nie beda uzywane w pvp bo to nie bedzie oplacalne :) //Pietro
Bardzo dobrze, że już nie można ich kupować. Cena jednego powinna jeszcze wzrosnąć do 5cc~.
Myślałem, że to nie nastanie! Teraz pvp będzie lepsze... ;)
yes yes yes....taaaaaaaak tygrysku...bardzooo dobry pomysl ;**
Pampalini
26-08-2009, 16:49
Noo nareszcie ! Tygrys nas wysłuchał i to zrobił .. nareszcie nie będzie tylu botów co jadą na might ringach i przy okazji będzie ciężko wykonać kaptur :) tygrys chyba na własne oczy widział ilu jest botów co używają might ringów ! dobre posunięcie w odbudowaniu starego apo.
Ero Senin
26-08-2009, 16:52
Ciesze się że tego nie ma : d ludzie używali botów do zmiany ringów i wykonywali questy z rekordowymi lvlami xd
Na pvp brak mozliwosci kupowania u npc m ringa jest zajeb**** a dlaczego? bo taki kevinek nie bd latal z ringiem na wosso, widze jednak 1 wade 4 ekipy zrobily kaptur na m ringach a teraz? Bez ringow kaptura nikt nie zrobi wiec bd trzeba z msc zbierac :)
silver ghostek
27-08-2009, 10:08
I bardzo dobrze. ;) Kevinek z Ghaelem juz nie beda mogli pokozaczyc :c
Jestem Na Tak XD
28-08-2009, 20:20
Kurcze ; / teras jusz nie bende mugl sobie bocic na pefalpe w might ringach i bende padal ;(
btw . Bardzo dobrze bo na pvp za dużo one dawały ;)
Marcelllo
28-08-2009, 21:43
Super! Przynajmniej nie będziecie płakać. Będziecie kupować od low lvli 10cc za sztukę :D Ale się na was dorobią :D Hero stanie się opłacalne :P
Teraz jest bardzo dobrze ze nie ma might ringów u npc do kupienia poniewaz zasrane nooby nie beda latac z m ringami i sie cieszyc :)
Kumpel Armii
29-08-2009, 01:16
Moim zdaniem lepiej, że nie można ich kupować.
Lov levele więcej zarobią, np. na Hero; i trudniej będzie bociarzom.
Ja powiem tak:
Fajnie było, kiedy były might w sklepie, bo trudniej było mnie zabić, ale teraz też jest fajnie, bo można na nich zarobić :P
Nie chcę, aby might ringi znów były w sklepach :)
nie ma ringów, trudno... wielu z Was traci przez to na swoim pvp skoro tak nalegacie na ich przywrócenie ale... to nic nie da, tylko ekipa może je przywrócić, i tak jak mówi większość up" lov lvl zarobią chociaż i może skończy się żebranie...
Palladyn Zlosci
29-08-2009, 07:41
Tak might ringow nie mozna kupic poniewaz one leca tylko z Hero, i barzo dobrze bo male lvl beda mieli zarobek:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.