View Full Version : Ostatnia szansa dla dedaxa.
DeDaksuwa
26-08-2009, 21:34
Witam,
proszę o jedną szanse i mnie nie banować i od razu po jednym warnie nie dawać bana ;/ jeśli złapie bana poprzez 5 warnów to odejdę z forum ;)
Mc Maciek
26-08-2009, 21:56
Każdy użytkownik może posiadać tylko jedno konto, jeśli otrzymałeś(aś) bana to oznacza, że nie chcemy Cię w naszej społeczności.
Idiotyczne nicki, idiotyczne teksty - po co to? Jakbyś się prezentował w innym świetle, to zapewne nie byłbyś tak banowany. Ale u Ciebie nie widać żadnej zmiany. Poza tym:
Zabrania się pisania celowo rażących błędów, aby uzyskać efekt tzw. "pokemoniastego pisma". Sytuację ocenia moderator.
A wyrażenia typu "Dedaksuwa", "loluwa" są krótko mówiąc - idiotyczne.
Na razie Cię nie banuję, zobaczymy, co inni moderatorzy o tym sądzą.
Moon Red
26-08-2009, 22:00
MC pytanie jezeli ktos pisze np. ide ekspic na poj pohóńcic dele . to jest to wykroczenie ??
.Zwijam Asfald.
26-08-2009, 22:15
nie może dostać ostatniej szansy ;x? choć go nie znam żal mi go bo go nie traktujecie jak człowieka, a on jest PRZECIEŻ WSPANIAŁYM człowiekiem :)
.:Speed Fireman:.
26-08-2009, 22:56
Hmm pamiętacie jak serafin spamował forum durnymi zdjęciami itd?
On jakoś dostał szanse, wiec ten abszyfikant tez powinien ja dostac
.Zwijam Asfald.
26-08-2009, 22:58
Hmm pamiętacie jak serafin spamował forum durnymi zdjęciami itd?
On jakoś dostał szanse, wiec ten abszyfikant tez powinien ja dostac
odbyciaku co to abszyfikant?
dać mu szanse xdddd jest wspaniałym człowiekiem ;)
Idiotyczne nicki, idiotyczne teksty - po co to? Jakbyś się prezentował w innym świetle, to zapewne nie byłbyś tak banowany. Ale u Ciebie nie widać żadnej zmiany. Poza tym:
A wyrażenia typu "Dedaksuwa", "loluwa" są krótko mówiąc - idiotyczne.
Na razie Cię nie banuję, zobaczymy, co inni moderatorzy o tym sądzą.
Loluwa dupuwa cipuwa zaluwa.. -.-
W dziale screeny bardzo duzo osob pisze w ten sposob i co.. jakos nikt nie dostaje bana
@topic jak widac nie dostales ostatniej szansy :C
@down .. mi tez nikt nie dal ostatniej szansy... oficjalnie mam bana na ip na szczescie sa takie rzeczy jak hellsproxy czy fastproxy xD!
Tajniak z monopolowego.
26-08-2009, 23:08
Loluwa dupuwa cipuwa zaluwa.. -.-
W dziale screeny bardzo duzo osob pisze w ten sposob i co.. jakos nikt nie dostaje bana
@topic jak widac nie dostales ostatniej szansy :C
mam płakać bo mc kaszanka sie nie zlitowała?
Mc Maciek
26-08-2009, 23:14
Po tych paru wypowiedziach, doszedłem do wniosku, że ten temat jest zrobiony poprostu dla jaj. Myślałem, że skoro inni dostali szanse i potrafili z niej skorzystać, to Ciebie też będzie na to stać. Jak widać - nie.
Każde Twoje konto będzie banowane.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.