View Full Version : Nabijanie postow w dziale rookgard!
Witam... chodzi o to, ze ss'y z maina trzeba wrzucac do dzialu "Screeny" a ss'y z roka do dzialu "Rookgard" tylko ze czym roznia sie te ss'y? hmm?
Z tego co widze to w dziale rookgard jest totalne nabijanie postow i ofc nie ma za to warnow...
Wiec prosze o wylaczenie licznika postow w dziale rookgard :))
zaznaczylem 7.6 bo nie wiem jak to dziala w dzialach na 8.4~ bo mnie to nie interesuje poprostu xd
#edit i ***** zapomnialem dodac sondy -,-
!!sQaua!!
27-08-2009, 12:50
Kolega up powinien wlasnie dostac warna za nabijanie postow.
Topic.
To prawda. Powiedzmy ze ktos zrobi swoj life i bedzie wrzucal 1 ss dziennie, kazdy jako inny post, nie liczac, ze inni beda dawac beznadziejne komenty typu "eluwa".
Skoro jest naliczanie postow w Rookgard, to niech bedzie w dziale Screeny z Maina.
A potrzebne wam te posty do czegokolwiek?
No i co Ci przeszkadza, że ktoś nabija sobie posty?
Będzie mieć więcej niż Ty i skoczysz z 10 piętra? pffff
I co z tego? Sam nie pisze w dzaile rookgard. Chyba wiekszosci orpocz wiecpsowi jebie liczba postow.
I co z tego? Sam nie pisze w dzaile rookgard. Chyba wiekszosci orpocz wiecpsowi jebie liczba postow.
Nawet mojego nicku nie umiesz napisać :o
Ja byłem za tym żeby na całym forum wyłączyć licznik postów, więc nie pierdol że mi zależy na postach.
Nie wiem na co mi pare glupich postow ... ale jakas zasada byc powinna tak?... albo wlaczcie wszedzie albo wylaczcie w pizdu .. ;o
Marcin <3
27-08-2009, 13:47
najlepiej to zeby wylaczyli na calym forum licznik postow takie jest moje zdanie : [
Ero Senin
27-08-2009, 14:48
@ wiec'psowi XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tak powinni wyłaczyć licznik postów ! a jak nie to zakładam tam mój lajf xd
DannRook
27-08-2009, 15:17
To po prostu można banować osobników, którzy wypowiadają się w "life" postaci tak jak np. "super char, gogo 200 lvl :p":rolleyes:
W dziale rookgaard nie ma tylko tematów z życiem postaci także nie wiem co się czepiasz. Niedługo wszędzie wyłączą licznik postów, ale wtedy to wy będziecie płakać, żeby go znowu włączyć.
Mimo, iż tam nie nabijam to i tak nie widzę potrzeby usunięcia z tamtad tego licznika
TYLKO MI TU NIE WYLACZAC LICZNIKA!
Jest dobrze tak jak jest, a jak ci nie pasuje to sam zacznij tam nabijac
^ pzyklad idioty ktory zaklada na forum konto zeby miec postow duzo... i gdzie tu logika
W sumie to nie ma potrzeby wylaczania licznika... poprostu 'lify' postaci poprzenosic do dzialu screeny
@down to chyba widac na pierwszy rzut oka roznice miedzy rookgardem a mainem...
W sumie to nie ma potrzeby wylaczania licznika... poprostu 'lify' postaci poprzenosic do dzialu screeny
Żeby osoby z małym mózgiem pisały że ten lvl to żenada i żeby spier**lały z 60 poziomem? Już dużo postów widziałem :o
Marcelllo
27-08-2009, 17:43
Jak dla mnie może być w ogóle bez licznika postów ;) Po co to komu? ;)
Kumpel Armii
27-08-2009, 19:27
W ogóle dla mnie powinna być jakaś galeria na tym forum, a nie zaśmiecone tematy.
Sylvanas
27-08-2009, 19:47
O ile mi same tematy ze screenami nie przeszkadzają, to już posty typu:
Ty kurwo, psie jebany, twoja stara na botach jeździ!
przeszkadzają i powinny być od razu bananem nagradzane =/
@top: wyłączcie licznik postów na całym forum i tyle...
Pampalini
27-08-2009, 22:50
Już od dawna myślałem żeby wyłączyć licznik postów w dziale rookgard ponieważ na apo 8.42 dział screeny jak i rookgard ma wyłączony licznik postów więc dla czego nie mieli by wyłączyć go w tym dziale ? po tym jak doszły reputy powinni wyłączyć licznik postów na całym forum i chyba nikt by nie płakał.
I teraz nie mówcie mi że nabijam posty, ja po prostu staram się pomagać/odpowiadać na pytania.
@topic
tak.
Ja myślę, że Ktoś II ma racje. Co z tego, że ktoś nabija? Bułki za to nie dostanie a krzywdy nikomu nie zrobi więc najlepiej to po prostu olać. Beznadziejny temat niech wyłączą licznik postów i wprowadzą lepszy rodzaj reputacji bo teraz nikt nie będzie miał więcej niż 1 kratke xd.
White Nygas
28-08-2009, 12:17
No i co ci to da, że bedziesz miał xxx postów i bedziesz pro ivul matash ?? loluwa
~Topic
Tak Boonek ma racje.
no i co z tego ze nabijaja posty tak cie to obchodzi kto ile ma postow? chcesz byc lepszy od nich? liczy sie wypowiedz a nie kto ile tego wszystkiego napisze byle jak tylko po to zeby miec najwiecej...
silver ghostek
28-08-2009, 15:11
Mi to jakos specjalnie nie przeszkadza. Nie obchodzi mnie to czy ktos ma 50 postow czy 500 tylko co pisze...
tak marclello tak tak tylko ze z tego co widze to ty sie udzielasz w kazdym dziale w kazdym temacie i po co? ...
Marcelllo
28-08-2009, 16:17
@up - bo lubię :) Licznik postów jak dla mnie jest zbędny :)
PS. Lubię się rozpisywać ;)
Kornas Pall.
28-08-2009, 16:34
Mogli by wyłączyć licznik postów , albo włączyć wszędzie .
Jestem Na Tak XD
28-08-2009, 20:12
O boże po co to komu ;) to że jeden ma 500 postów a drugi 10 to jakiś wyczyn ? z tego co widzię sam nabijasz bez sensowne posty takimi właśnie tematami , boli cie nabijaj sobie.
Żal mi tych postów co za podnieta że ktoś ma ileś postów to nie level'e w tibi, myślicie że dostaniecie moda za posty? no chyba nigdy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.