View Full Version : Rychu Peja SoLUfka - Na Serio (promomix)
Witam.
Jak niektórzy wiedzą lub nie (chodzi o słuchaczy hip hopu) jeden z najlepszych raperów w Polsce wydaję kolejną solową płytkę, mianowicie Rychu Peja - Na Serio, i tutaj pytanie do was, jak oceniacie nadejście nowego materiału? Moim skromnym zdaniem promomix płytki jest przeciętny, zobaczymy jednak po przesłuchaniu całej płytki 17.09.09 w dniu wydaniu materiału, dodaje promomix:
Rychu Peja SoLUfka Na serio Official Promo LP 2009 (http://www.youtube.com/watch?v=AnCw3SVThII&feature=channel_page)
Oraz trackliste:
1. Na powierzchni feat. Triple Impact
2. Szczęście feat. K8 & DJ. Zel
3. Byłem jestem będę feat. Wozik
4. Na serio feat. DJ. Decks
5. Hip Hop feat. DJ. Taek
6. Gruba Impra z Rysiem 2 feat. Gandi Ganda & Kobra
7. Kochana mamo feat. Marek Pospieszalski
8. Peneriada feat. Triple Impact
9. Obudź się (Pod prąd 2) feat. Chada
10. To jeszcze nie koniec feat. Paluch
11. Śmiertelna pasja rap feat. Kaczor
12. Poszukując ideału feat. Mrozu
13. To co robimy feat. Vixen
14. Pozwól mi żyć (Są chwile) feat. Glaca & Ana
15. Mamy ten flow feat. Brahu & Sheller
16. Pokonując granice feat. DJ. Taek
17. KC
18. Zbyt dużo bólu feat. Pih
19. To jeszcze nie koniec feat. Paluch (DNA Remix)
20. Epilog
Pedo Bear
28-08-2009, 01:47
Moim zdaniem Hip-Hop już mu nie służy, Ryszard zgasł już x lat temu.
Solufka była niewypałem a po przesłuchaniu tego promixu coś czuję, że to będzie jeszcze większy niewypał a szkoda.
Okładka podjebana od Mesa dla mnie tym już spalił całą EP'kę.
Rychu Peja SoLUfka - to jego nowe pseudo, bo do samej EP'ki ma się nijak skoro wszędzie praktycznie są featy.
Jedyne co mi się podoba to to, że gościnnie będzie Pih, Sheller, Chada _/.
Poczekam do 17 września i edytuję ten temat.
11. Śmiertelna pasja rap feat. Kaczor
Ile można w kółko o tym samym ? porażka.
Mam nadzieję, że to jest jakiś żart, świecisz jak miliony monet..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dla Ciebie 'Per Pan Drah' bo kolegami nie jesteśmy.
no właśnie tobie sluzy zlodzieju pseudo raperze
Złodzieju ? <płaczę_ze_śmiechu> pseudo raperze ? nie jestem raperem, nie robię z siebie rapera więc takie obłudy to ty sobie w dupę wsadź.
nie wypowiadaj sie nie majac pojecia o tej muzyce
Nie mam pojęcia o tej muzyce ? chłopie rapu słucham od 6 roku życia prawie 12 lat i ty mi tu będziesz mówił, że nie mam pojęcia, hah możesz mi mówić Druh Sławek Junior !
Peji przestałem słuchać po EP'ce „Na Legalu ?” bo każda jego następna była wielkim niewypałem.
ninjownia squad nagrywa poraz kolejny bity o pasji to sie dowalasz do tego drahu nie kompromituj sie jeszcze bardziej
Słuchaj piąty żółwiu ninja, od kiedy w bicie masz przesłanie ? skoro bit to instrumental ? i ty mi karzesz się nie kompromitować ? stul już lepiej pysk bo póki co to tylko się pogrążasz i robisz z siebie większego debila niż jesteś.
tylko ty myslisz ze on tez nagra o dziwkach jak niby ty
„Materialna dziwka” wystarczy, więcej o dziwkach nagrywać nie musi.
Jesteś zbyt pusty by zrozumieć, że Nasz track był zrobiony tylko w takim celu by upokorzyć byłą dziewczynę kumpla.
Apropo patrząc na twoje foty od mroza nie odbiegasz on wyglada better then you xdd
Żywy translator się znalazł, apropo za nim mnie skomentujesz to może wrzuciłbyś swoją fotkę, jestem pewien, że było by zdecydowanie o wiele bardziej śmiesznie, żal ci dupę ściska, że nigdy nie będziesz tak wyglądał ? nawet nie wiem jak Mrozu wygląda ale na szczęście ty wiesz, pewnie jesteś jego szaloną fanką, która lubi ciągnąć pałę po koncertach i opowiadać o tym wszystkim.
Słuchając peji od hmmmm 2000 roku smiem twierdzic ze sie rozwija coraz bardziej powazne tematy porusza...
Ty człowieku z rapem masz tyle wspólnego co gotowanie z karate,
słuchasz Peji od 2000r. ? szczerze to wątpię bo twoja wiedza na temat rapu jest równa zeru, zerowcu.
Peja i progres ? zlituj się i nie wypowiadaj się już więcej leszczu na ten temat bo to ci na prawdę nie służy bo nie masz zielonego pojęcia.
Poważne tematy porusza ? błagam cię, wyjdź.
ale juz nie bd krytykowac bo smiac mi sie chce i pobudze caly dom ;)
Od kiedy zwierzyniec jest nazywany domem ?
P.S. Popracuj nad ortografią, znakami interpunkcyjnymi, składnią ! na szczęście prostaku od września może cię czegoś nauczą.
Heineken
28-08-2009, 03:59
@UP
no właśnie tobie sluzy zlodzieju pseudo raperze, nie wypowiadaj sie nie majac pojecia o tej muzyce ;\ NIBY ty nagrywasz piosenki o laskach ale ze ninjownia squad nagrywa poraz kolejny bity o pasji to sie dowalasz do tego drahu nie kompromituj sie jeszcze bardziej, promo jest jaknajbardziej tylko ty myslisz ze on tez nagra o dziwkach jak niby ty troche w swoim tekscie na beat squad z tym jezdzeniem po miescie poleciales ale juz nie bd krytykowac bo smiac mi sie chce i pobudze caly dom ;)
Apropo patrząc na twoje foty od mroza nie odbiegasz on wyglada better then you xdd
--------------------------------------------------------------------------
Słuchając peji od hmmmm 2000 roku smiem twierdzic ze sie rozwija coraz bardziej powazne tematy porusza...
plyta bedzie zaebista najbardziej z szelką mnie ficzuringi ciekawia i z k3ym
Dużo pisać nie będę, wystarczy tylko to:
*Esende Mylffon*
28-08-2009, 11:26
Peja powinien skonczyc kariere po plycie "Na legalu". Zwastowal jakies 8 lat reprezentowania biedy :<
Nietoperz
28-08-2009, 11:28
Witam.
Jak niektórzy wiedzą lub nie (chodzi o słuchaczy hip hopu) jeden z najlepszych raperów w Polsce wydaję kolejną solową płytkę, mianowicie Rychu Peja - Na Serio, i tutaj pytanie do was, jak oceniacie nadejście nowego materiału? Moim skromnym zdaniem promomix płytki jest przeciętny, zobaczymy jednak po przesłuchaniu całej płytki 17.09.09 w dniu wydaniu materiału, dodaje promomix:
g
Jaja sobie robisz?, już wole sobie kupić płytkę Tetrisa niż tego lamusa, nie wiem po ten ' rychu peja solufka', już się koleś wypalił -,-...
Maatini.
28-08-2009, 11:29
OMG. To Co on robi teraz jest po prostu śmieszne. Podziwiam ludzi którzy tego słuchają. Po co on jeszcze "spiewa". Znowu będzie o jak mi źle albo jak mi się chce jebać. Zal...
Aha
http://i31.tinypic.com/1ysg2.jpg
To mówi samo za siebie.
R.I.P.
http://human3rror.com/wp-content/uploads/2009/02/facepalm.jpg
Peja i jeden z najlepszych? Jasne, 10 lat temu. Nawet nie będę mieć czasu tego testować, bo 9 września wychodzi Tet i będę się nim jarał aż do listopada, aż wyjdzie Zeus (a może wcześniej Ero coś wyda? ;))
// Edit.
O *****, on się już bezkitu posypał. Śpiewa refreny. Teraz to już nawet od promomixu mnie mdli.
'Z tej strony rychu pe solufka' - to już jest żal a co dopiero
http://i31.tinypic.com/1ysg2.jpg
Płyty nie kupie - ściągne ; D
Τettmeier
28-08-2009, 11:41
Jak dla mnie jego muzyka się skończyła pare lat temu. Nie mam nic więcej do dodania.
Jedynie co mi sie podoba to, że będzie nuta z Chadą i z Pihem.
Nic pozatym. Reszta porażka.
Poważne tematy?:| Nie, naprawdę to co Peja robi coraz mniej mi się podoba ;/ "Na Legalu" to były dobre tracki...
A jak chcesz mówić o poruszaniu poważnych tematów, to przestudiuj dyskografię Tupac'a :)
Ahh... I niech nikt mi nie pisze bzdur na jego temat, nie zapoznając się wcześniej ze wszystkim co napisał (Łącznie z wierszami)... Bo wiem że niektórzy tutaj potrafią kogoś ocenić nie znając go :)
@Topic
Tak jak mówiłem, słabo ;/
No i co tam ***** robi Mrozu?:| Prawie z krzesła spadłem jak to zobaczyłem ;/
Ide w choooy, się poświecić jak miliony monet :|
Ridz_Forester
28-08-2009, 13:00
prawie każdy track na płycie ma prawie feat ;|
peja coraz gorsze płyty wydaje
12. Poszukując ideału feat. Mrozu, Beka z tego :D:D
Na nastepna płyte pewnie zaprosi feel
Marcelllo
28-08-2009, 14:00
Myślę, że będzie lepiej niż na demo :D
Demo przeciętne, mogłoby być lepsze :D
1. Outro (Sandra diss)
2. Definicja Menel (remix)
3. JP na 997 % (feat. Popek, Pomidor Firma)
4. W ciężarówce (feat. Sokół, Pono)
5. My lubimy sie dissować (feat. Żurom)
6. Jestem pedałem (feat. Bosski Roman)
7. Pal zioło będzie wesoło (feat. Żary)
8. Niech nie zdarzy ci się mieć przerwe między zębami (Wilku HG diss)
9. Złodziej (Dj Decks diss)
10. Tam i jutro (feat. Paluch)
11. Kamasutra (feat. Płomień 81)
12. Rap na żarty
13. Jestem głodny (feat. Dixon 37)
14. Sztuczne koksy i sterydy (feat. Kafar, Popek Firma)
15. Moja mama mnie nie kocha bo lubi techno
16. Mój tata pracuje w policji
17. Mój wujek sprzedał kombajn i kupił ciągnik
18. Opowieści z Tatr (feat. Góral)
19. Intro
Ja znalazłem aktualniejszą trackliste : O
btw. Bardziej oczekiwaną płytą niż Peji jest na pewno płyta Ramony 23 - Uliczny Flowklor
1.Intro +Dj Soina
2.you hate me or you love me +Dj Soina
3.Uliczny flowklor
4.Od kołyski aż po grób + Rychu PEJA SoLUfka+Rafi
5.Każdy chce +Dj Soina
6.Zawsze może być gorzej
7.Robię to + Galon+kowall
8.Deszczwy kawałek
9.Nie zwalniam tempa +Shellerini+Słoń
10.Czekając na cud
11.Płoną wersy +Donguralesko
12.Lubię +Lont+koni
13.Twarda szkoła 2 +Dj Soina
14.Każdy dzień +Szad
15.Król bez berła
16.Robimy rap
17.Noc w wielkim mieście
Aha
Dużo pisać nie będę, wystarczy tylko to:
To mówi samo za siebie.
I reszta szczekających. Niech nagrywa z kim chce. Niech nagrywa o czym chce. Bity ma kozackie texty też, ale najaraliście się Ponem, Donem z tesco...
I chuj, że nagrał z tym Mrozem utwór? Lepiej z nim niż z wami. :)
Mrozu może i FAIL, ale nie dygał się zaprezentować, a wasz pysk otwiera się tylko na vencie, czy skype w słowach 'twoja stara'. :O !
Musiałem. :)
@Topic
Płyta zapowiada się fajnie. Kilka bitów na prawdę lajtowych. Solufka też miała fajne utwory. Jak kto lubi. Wolę 100x Ryszarda niż Don gurala, Pona, czy inne gówno udające hip hopowca w rurkach z crossa. :)
Tak napinacie na tego całego Moroza, ale kto kazał wam go słuchać? Psychofani z youtuba. :O
@up
Żebys sie kurwo nie zdziwił.
Ja nie slucham żadnego Gurala i Pono i jego Firmy tylko Adama Ostrowskiego.
Nigdy nie zrozumiesz tego, że Peja kiedyś nagrywał dużo lepsze kawałki, teraz chwyta się wszystkiego, aby tylko kasa i płyty były. (czyt. Mrozu który jest teraz modny)
@up
Ja nie slucham żadnego Gurala i Pono i jego Firmy tylko Adama Ostrowskiego.
Nigdy nie zrozumiesz tego, że Peja kiedyś nagrywał dużo lepsze kawałki, teraz chwyta się wszystkiego, aby tylko kasa i płyty były. (czyt. Mrozu który jest teraz modny)
Propsuję i popieram,
^Zarex
Jeśli chciałeś znów zabłysnąć swoją znajomością muzyki hh, to się ośmieszyłeś.
Peja nagrywał dobrze w latach 99/00, potem tylko stawało się to coraz bardziej komercyjne i śmieszne. Ten mixtape to potwierdza, po nieudanej płycie 'Styl życia Gnoja' wydaje po kilku miesiącach mixtape, gdzie na wiekszości tracków jest feat, w dodatku takich lamerów z poznania i twój idol MROZU.
Btw: Nie słucham takich psów jak DGE, czy Sokół, PONO, WWO czy inne chujstwa. Wystarczy sprawdzić lastfm : <
Ponapinaj się albo wiesz coooo?! Idź już z matką kup bilety na 'Kota w butach'.
tylko Adama Ostrowskiego
i? Zwal sobie z tego powodu przy jego fotce.
(czyt. Mrozu który jest teraz modny)
Nie wiem... Ja tam się tym nie interesuję. Hip hop już dawno wyszedł z mody, więc ty modnisiu nie wkręcaj, że go słuchasz, bo tobie zależy tylko na tym, żeby w 'szukaj' było jak najwięcej tematów, w których otworzyłeś pysk.
Peja kiedyś nagrywał dużo lepsze kawałki
Ta znawca się znalazł. Tylko nie każdy jest tak ograniczony jak ty?
Jeśli chciałeś znów zabłysnąć swoją znajomością muzyki hh, to się ośmieszyłeś.
Znów? Zapewne lepiej rozumiem większość kawałków hh'owych niż ty.
Wystarczy sprawdzić lastfm : <
Co mnie interesuje czego ty słuchasz? Możesz słuchać singli matki swojej koleżanki z bloku, mnie na siłę tym nie zainteresujesz...
Btw: Nie słucham takich psów jak DGE, czy Sokół, PONO, WWO czy inne chujstwa.
Takich psów? Zapewne w rl byś od niego podpis na czole brał, a za powiedzenie do któregoś z nich 'pies' w pizde dostał. Są komercyjni, ale po co po nich jedziesz skoro sam byś nie połączył sampa z bitem, a nawet texty z bitem? Do tego Pono ma niektóre fajne kawałki, ale większość to komercja.
twój idol MROZU
Nie widziałem jego fotki, pewnie słysząc jego utwór nie wiedziałem, że to on. Nie jest moim idolem i raczej nim nie będzie, bo ja ich nie szukam w gazetach czy na onecie jak ty.
A co do tego Dolara na grywa o czym chce przez 10 lat o tym samy "śpiewa" i co mu z tego ?
To nie słuchaj? Zmusili cię do słuchania promixu?
jak i tak nic nie rozumiesz..
Myślisz, że tylko on nie rozumie? mikiel słuchając PFK widzi tam tylko Magika.
@topic
Czekam na płytkę i z chęcią posłucham. I niby gdzie 10 lat o tym samym nawija? Moim zdaniem nawija o życiu, a to się raczej nie zmienia...
Maatini.
29-08-2009, 00:59
Spokojnie wdech wydech. Sokoł Pono Peja Mrozu Doniu etc to są dla mnie ścierwa i tyle. Jak lubisz to sobie słuchaj ich. Sorry myślałem ze w hip-hopie jest na pierwszym miejscu przesłanie dla ludzi ale widocznie Ty wiesz lepiej.
Co Ty pierdo*lisz ? Co mnie ich ciuchy obchodzą ?
Ta na równi a jakoś cały czas wypuszczają jakieś diss etc. A na pewno Ostr nie zagrał w ziomku bo był tam Sokół czy Dge. Ale sorry Ty wiesz lepiej.
Chłopie, a co Ty myślisz, ze Raperzy ciągle będą nawijać o biedzie, życiu w nedzy i wgl, ze Polska jest strasznie ubogim krajem? e?
Jakoś peja o tym śpiewa.
Revoltadek
29-08-2009, 10:54
@up.
No i choy, że to będzie porażka nie musisz kupywać ani sluchać. Peja ma swoich fanów i nagrywa dla nich a nie dla takich idiotów bez tolerancji co potrafią tylko krytykować. Obczajcie w końcu, że prawdziwi Artysci, traktuja siebie na jednakowym poziomie!. Nie ma gorszych i lepszych. To tylko ludzie potrafią sobie wybierać ideały muzyczne. I taka jest prawda.
A na pewno Ostr nie zagrał w ziomku bo był tam Sokół czy Dge. Ale sorry Ty wiesz lepiej.
Już Ci tłumaczyłem kacapie, że Ostry nagral razem z Sokołem i Guraleskiem Piosenke " Ziomek " to jeszcze piszesz tu bzdety, że nie dawał głosu w kreskówce bo grał tam Sokół czy Dge. Żałosny jesteś naprawdę.
Ps: Jesteś pewien idioto? ; > Proszę Cię bardzo, Ostry wcale nie podkładał głosu do tej kreskówki, a jak myslisz kogo to głos? I może jeszcze stwierdzisz, ze nie Adama? ; >
http://www.youtube.com/watch?v=VP-n7cLw8to&translated=1
Nie odzywaj się już, proszę. A jak chcesz to uzasadnij swoją odpowiedz. I widzisz, Wiem lepiej ; >
Spinacie sie chuj wie o co, jedni wola Ryska drudzy tak jak Maatini. paktofonike...
Osobiscie kiedys tez sluchalem peji ale jakos jego muzyka z czasem przestala mi sie podobac a kawalkow pfk slucham juz 2 lata dzien w dzien to samo i uwazam ze nigdy mi sie to nie znudzi :D I nie pierodlcie mi ze jestem wielkim fanem paktofoniki bo nie slucham tlyko hip hopu, lubie od czasu do czasu posluchac kalibra, metallici, 30 stm czy jakies nowosci na trace lub viva ;]
Reput! W końcu jeden normalny!
Spinacie sie chuj wie o co, jedni wola Ryska drudzy tak jak Maatini. paktofonike...
Osobiscie kiedys tez sluchalem peji ale jakos jego muzyka z czasem przestala mi sie podobac a kawalkow pfk slucham juz 2 lata dzien w dzien to samo i uwazam ze nigdy mi sie to nie znudzi :D I nie pierodlcie mi ze jestem wielkim fanem paktofoniki bo nie slucham tlyko hip hopu, lubie od czasu do czasu posluchac kalibra, metallici, 30 stm czy jakies nowosci na trace lub viva ;]
@Dolar
Oj nieogarze ty...
Peja nawija ciągle SLU, SLU bo to kręci takich "znawców" jak ty.
Nie wiem... Ja tam się tym nie interesuję. Hip hop już dawno wyszedł z mody, więc ty modnisiu nie wkręcaj, że go słuchasz, bo tobie zależy tylko na tym, żeby w 'szukaj' było jak najwięcej tematów, w których otworzyłeś pysk.
Hhzahaah, właśnie hh jest modny i peja nagrywa kawałki, aby sie sprzedały, a nie dla siebie.
Od Ostra sie od*ierdol, bo nie wiesz co tworzy. (nawet twój idol Peja na koncercie go podziwiał.)
Zgadzam się z deduś :<. Peja już nie nagrywa dobrych kawłków. OSTR nie wiem jak teraz nagrywa, ale on przynajmneij umie robić to co robi. Mam nawet kilkanaście ich piosenek
^Dolar
Akurat w pfk to ja widzę 4 osoby, a ty znawco maksymalnie trzech ; >
Już się tu nie produkuj, bo to jest temat o mixtape Peji, a nie o twoich problemach w domu. Uszanuj zdanie innych, a nie się spinasz.
^topic
Już pisałem, będzie następna porażka jak Styl życia Gnoja
Jedynym problemem jaki mam w domu jest buda mojego psa czyt. ciebie.
Nie interesuj się tym ile ja osób w PFK widzę. :O A kawałek o SLU kręcił cię tak jak wszystkich, bo widać cię na teledysku od 'Reprezentuję biedę'.
@topic
Jednym się podoba innym nie. Jedni wolą udawać modnych raperów, a inny zostać przy starym stylu hip hopowym. Tylko, że hh się zmienia tak jak i każdy z nas... Są nowi wykonawcy, nowe utwory, a tematy się nigdy nie zmienią, chyba, że ktoś będzie nawijać o debilizmach typu deskorolki/ubrania. Co się może zmienić skoro Polska to nie Ameryka?
Hhzahaah, właśnie hh jest modny i peja nagrywa kawałki, aby sie sprzedały, a nie dla siebie.
Od Ostra sie od*ierdol, bo nie wiesz co tworzy. (nawet twój idol Peja na koncercie go podziwiał.)
Pogratulować:
Hhzahaah
Spoko, Peja nagrywa kawałki, żeby się sprzedały i ma z tego zyski. Zarabia więcej niż twoi starzy i tego zazdrościsz? Nikt ci tego słuchać nie karze...
Od Ostra sie od*ierdol, bo nie wiesz co tworzy.
Do OSTR'ego nic nie mam, bo go słucham i uważam za najlepszego? Aha.
A co do:
(nawet twój idol Peja na koncercie go podziwiał.)
Jak ty się interesujesz tym moim 'idolem'. Więcej o nim wiesz niż ja. Widzę zakochałeś się, pogratulować. :O
Peja Rządzi i chuy mozecie gadac ja i tak swoje wiem
Jak ty się interesujesz tym moim 'idolem'. Więcej o nim wiesz niż ja. Widzę zakochałeś się, pogratulować. :O
Jak ***** był na koncercie w Koszalinie / Kołobrzegu (tam gdzie Tede dostał w pysk), to chyba nieuniknione, że to słyszał? Nie rób z siebie idioty.
Peja Rządzi i chuy mozecie gadac ja i tak swoje wiem
Masz mniejsze IQ niż mój rozmiar buta, możesz gadać co chcesz, ja i tak wiem swoje.
Old Shidishi
12-09-2009, 21:01
KLIK (http://rs758.rapidshare.com/files/278807970/Rychu_Peja_SoLUfka_-_Na_serio.rar)
Nowa plytka...
Szczerze mowiac zawiodlem sie, myslalem ze bedzie cos lepszego...
Heineken
13-09-2009, 12:24
Strasznie dojrzała płyta w porównaniu z ostatnimi .. nie wiem czy pisząc ze sie zawiodlem to bedzie dobre okreslenie tego co czuje...
Nie pod mój gust o tak ;)
płyta hula w necie już.
Patriota
13-09-2009, 14:28
To ze nagral z Mrozem o niczym nie swiadczy :D ale jezeli kolejna plyta bedzie o biedzie i o tym jak ma zle to na pewno jej nie sciagne bo o kupieniu nawet nie ma mowy :D
Ryszard z plyty na plyte jest biedniejszy i ma wiecej kawalkow o biedzie a prawda jest taka ze on juz nie ma zadnych problemow...
@Edit
Kurrr...Straciłem czas na ściągnięcie płyty...iiiiii nie dotrwałem do końca porażka...nie warta nawet 15 zł.
marcopolo
13-09-2009, 15:00
Przesluchalem całą plyte i szczerze.
Zawiodlem sie jak chuj ... -.-
Pedo Bear
13-09-2009, 15:12
Przesłuchałem, spodziewałem się syfu więc nie oczekiwałem rapu na miarę najwyższego pułapu.
Tracki, które podbiły w moje gusty :
Na serio
Hip Hop
Zbyt dużo bólu
Zbyt dużo bólu - Adam zmiażdżył ten track po całości, wielkie propsy.
Nie jestem sam, bliscy zmarli są już ze mną,
Oni dają mi siłę, kiedy nie mam jej już.
Sam na sam, sam, sam ze sobą,
Gdy nie masz już siły pluć w twarz wszystkim wrogom.
Płyta mnie zaskoczyła, jeśli chodzi o instrumentale, bo nie oszukujmy się, w obecnych czasach rzadko w Polsce o dobry album od strony instrumentalnej. W sumie słychać dobrą robotę Whitehouse :) Od strony lirycznej - w porządku. Tylko utwór "To Co Robimy" z Vixenem to kaszana, bez tego naprawde byłby w 100% dobry album. Utwór z Mrozem nie jest zły(którego się bałem od początku), choć moim zdaniem Ryszard mógł kogoś innego poprosić o wokal. Podsumowując płyta jest OK. :)
Shellerini
14-09-2009, 20:08
Dla mnie płyta lepsza niż ostatnia... Już się nie mogę koncertu doczekać :D:D:D
Płyta mnie zaskoczyła, jeśli chodzi o instrumentale, bo nie oszukujmy się, w obecnych czasach rzadko w Polsce o dobry album od strony instrumentalnej. W sumie słychać dobrą robotę Whitehouse :) Od strony lirycznej - w porządku. Tylko utwór "To Co Robimy" z Vixenem to kaszana, bez tego naprawde byłby w 100% dobry album. Utwór z Mrozem nie jest zły(którego się bałem od początku), choć moim zdaniem Ryszard mógł kogoś innego poprosić o wokal. Podsumowując płyta jest OK. :)
Podpisuję się pod tym.
*Jeszcze 2 dni.
DokUadnie tak.
Nieznajomy
15-09-2009, 21:24
No z tej plyty ktora nagral peja podoba mi sie tylko pare piosenek ale raczej slucham Firme i Hemp gru :d
Azentrius
20-09-2009, 21:09
@up
dokladnie :) przypierdalaja sie do normalnych piosenek a sluchaj firmy w ktorej cał czas JP i nic innego . dajcie spokoj.
Nie słucham Peji, nie ściągnę, nie kupie, mam to w dupe:eek:
Kapitan Alkohol.
21-09-2009, 18:44
Nie słucham Peji, nie ściągnę, nie kupie, mam to w dupe:eek:
Wiec po co sie wypowiadasz ? O.o
@topic
chyba najgorsza płyta ryśka : /
Krzyzaczek
21-09-2009, 20:49
Lubię peję ;p kawałek "Pozwól mi żyć" wg mnie najlepszy na całej płycie. Wg płyta udana ogólnie.
~ Ankarius ~
21-09-2009, 20:56
O nieeeeeeeeeeee
Powaliło was PEja to syf, żal ból i zgrzytanie zębów!!!!!!
DNO!
precz z nim.
Takie jest moje zdanie :)
Solowa płyta, a tylko Epilog nie ma feat. w nazwie xdd
Peja to dla mnie dno. Na HH nie znam się zbyt dobrze, ale przynajmniej na tyle żeby odróżnić gówno od czekolady. Peja to zdecydowanie to pierwsze.
Peja zajebiste skleja rymy i w ogole... Respekt dla niego ze tak sie wybil przez tyle lat.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.