Zaloguj się

View Full Version : Scarab coins i expowiska dla high levelii

Crimson
29-08-2009, 00:40
Sorry bo tam nie dodalem sondy bo mozna tylko przez 5 minut nie wiem czemu...pomijajac to,

Mam dwie propozycje:
1. Należy wprowadzić scarab coins na roxie, ludzie maja już po 100 kcc +, wiec chyba juz najwyzsza pora.

2. W dalszym ciągu nalegam na to, aby zrobiono jakies expowiska dla highleveli, nie wiem, wezcie na prawde zrobcie cos z tym, nie mozna sie dziwic, ze ludzie uzywaja cave bota. Kto o zdrowych zmyslach siedzialby 10 godzin przy komputerze patrzac na mnozace sie fury i wciskajac PRZEZ 10 GODZIN (!) klawisz F12 zeby je walic z mas frigo?? po takiej nocce, mozna isc co najwyzej do pogotowia ze zlamaniem palca. Zrobcie jakies lepsze potworki to ludzie beda expic na nich recznie. ghazbarany - fajna miescówka, ale co z tego nic z nich praktycznie nie wypada, hity potężne, hp dużo, a expa tyle co za 2 demony, no ludzie, to chyba cos tu jest nie tak. nikt tam nie chodzi wezcie dajcie jakis loot lepszy zeby wypadaly jakies golden bootsy czy helmet co 300 ghazbaranow, zwiekszcie za niego exp i ludzie beda tam siedziec. A jak nie jestescie leniwi to wezcie cos zrobcie... na serio.
pozdrawiam

^Akynaoo
29-08-2009, 00:41
Lubie jak mi sie dwoi w oczach, ale nie na forum ; / Ja bym zamiast sc proponowal inny podobny item. Co do respow to takze nigdy za wiele. Nastepnym razem pamietaj, ze w button na forum klika sie raz Xd

Crimson
29-08-2009, 00:59
sorry jak widac nie pisze zbyt czesto na forum i nie bardzo sie znam na tym.

Kumpel Armii
29-08-2009, 01:18
A czy na rl tibii, taki 300+ narzeka na ciągłe potworki poi?
Rox to rox, nie będzie nic innego robione do puki jest praca nad 7.6

Robili 8.42, to mówiliście; że nic nie robią już długo na 7.6
Robią coś na 7.6 to mało wam na 8.42 7 Rox (bo to jedno)
Podobno i tak rox'a mają w końcu skasować... pozdro

ReMover
29-08-2009, 01:40
ROX to i tak dno, najwięcej ludzi gran na 7.6 więc tym serverem należy się zająć w pierwszej kolejności, później APO 8.42 i jak będzie się komuś nudziło to można pomyśleć o i tak bardzo nędznym serverze APO ROX. chcecie więcej respów bo nie ma gdzie cave ustawic już?? dopracować nalezy 7.6 bo tam podczas najazdów są ciągłe debugi... takie moje zdanie :)

Crimson
29-08-2009, 16:56
wlasnie jest gdzie cavea ustavic, dlatego chce zeby zrobili jakies respy ktore by daly przyjemnosc z expienia.
A tak w ogole to na chuj sie wypowiadasz jeden z drugim jak tu nie gracie? pytanie bylo do ludzi, ktorzy graja na roxie a nie do was, wiec wypeirdalac

niewidomy
29-08-2009, 18:18
po pierwsze to te rox powinno być osunięte
po drugie po co coś robić na serwie który miał być testowy nie ??
po trzecie jak sa prowadzone prace przy jednym serwerze to trzeba sie pogodzić ze w danym momencie bd prowadzone tylko na jednym serwerze a nie na trzech w jednej chwili.

SaSa
29-08-2009, 18:52
Lubie jak mi sie dwoi w oczach, ale nie na forum ; / Ja bym zamiast sc proponowal inny podobny item. Co do respow to takze nigdy za wiele. Nastepnym razem pamietaj, ze w button na forum klika sie raz Xd

sztabki złota?

Czemu nie jestem na tak bo już nie ma gdzie expic.

Marvi
30-08-2009, 11:47
po pierwsze to te rox powinno być osunięte
po drugie po co coś robić na serwie który miał być testowy nie ??
po trzecie jak sa prowadzone prace przy jednym serwerze to trzeba sie pogodzić ze w danym momencie bd prowadzone tylko na jednym serwerze a nie na trzech w jednej chwili.

A kto ci powiedział że ten server miał być testowy? Byś sobie poczytał forum to byś wiedział że to nigdy nie był test server...

@topic

Jestem jak najbardziej za dodaniem nowych respów a co do sc to można by zrobić inny item żeby nie było że na rox wszystko jest ściągane z apo 7.6

Marcelllo
30-08-2009, 16:29
Jestem tylko za pierwszą propozycją. Nie wystarczają Ci respy które są? Zobacz, że macie taką samą mapę jak na 7.6 (chodzi o wielkość) a jest tam 80% mniej osób? Wypada wam po 5x więcej respów na osobę (porównanie z 7.6)

PS. Radzę iść na 8.42 a nie ROX bo na ROX może być reset postaci :D

Ilu
31-08-2009, 01:01
Mowicie uzunac rox, ciekawe co byscie mowili majac tam +1,5klvl? Nie prosze i placz ile to bota ustawialscie xd hah ja jetsem za wprowadzeniem obudwoch zmain

Pampalini
31-08-2009, 16:44
Ilu, 1,5k lvl można wbić na cave w przeciągu tygodnia ? pierwsza propozycja jest dobra, co do 2 bym się powstrzymał bo zrobił bym tak.
Poczekał na update na main 7.6
Zrobić genialne update na apo 8.42
Usunąć apo rox 8.42 bo przez ten server odeszli wszyscy z apo 8.42.
Sztabki złota jak najbardziej, sc nie :< bo to nie klimat 7.6 widziałem kiedyś na otsie że 100 cc zamieniało się w 1 białą perłę i to mogło by być.

1.tak
2. 50/50.

Sciex
31-08-2009, 21:43
Jestem na nie poniewaz ten bezsensowny server APO ROX powinien zostac wylaczony tak jak i APO 8.42