View Full Version : Odnalezc NPC Doktor
Krulowiec
29-08-2009, 12:03
Witam, dzisiaj wpadłem na pomysł by pod koniec wakacji \o/ Zrobic konkurs na odnalezienie NPC Doctor.GM zabrał by tego npc gdzies na jakas wyspe, resp.
I gracze musieli by go znalezc, była by 1 podpowiedz.Wiadomo, ze ten konkurs był by dla pacc bo facc jest mało wysp, powiecie, ze h-lvl moga wygrac bo maja duzo hp itd, nie ten Doktor moglby byc wszedzie, respy demonow exp, hydr na ev.Nagrody pozostawiam juz wam/GM'om ;<
Pozdro ;X
P.S Nie gram juz na apo, poprostu naszła mnie chec na napisanie prop. :<
silver ghostek
29-08-2009, 12:05
Dobry pomysl ;d
Nagroda moglby byc np. outfit dwarfa lub nimfy.
Lechista92
29-08-2009, 12:07
Dobry pomysl ;d
Dobry pomysł !
Jestem za . Chociaż nie gram na APO .
Ps. Mogłeś dać sodne .
OmgPlacze
29-08-2009, 12:49
Tak (tak naprawde chce tylko nabic posta)
Dobry pomysl ;d
A co jeśli osoba która wygra ma juz nimfe/dwarfa? Dostanie 2?
Może i dobra propozycja, ale będzie płacz na 4u, że to tylko dla h lvli tak jak było z broszką :/
Też jestem na tak i tak jak 2x up chce nabić posta .
@up pomyśl trochę może na innego chara? dostaną.
silver ghostek
29-08-2009, 12:56
A co jeśli osoba która wygra ma juz nimfe/dwarfa? Dostanie 2?
Może i dobra propozycja, ale będzie płacz na 4u, że to tylko dla h lvli tak jak było z broszką :/
Moze ja wziac na inna postac...
Kumpel Armii
29-08-2009, 13:06
Jestem na tak, ale eventy są i tak już w drodze :)
A ja jestem na nie. Proponuję jakiś inny event, bo to szukanie nie ma sensu ; f Może ta nagroda nimfy/dwarfa jest dobra, ale jak bym wymyślił jakieś inne zasady. Można by wykorzystać system, który został wprowadzony wczoraj, chodzi tu o pytania na gc i odpowiedzi graczy - bo po co był niby wprowadzany, żeby szukać NPC Doktora? ; x
Bondi nie placz! Dobry pomysl :D Osobiscie nie lubie szukac ale i tak nie gram na apo :f a nimfa/krasnal to dobra nagroda za taki konkurs
Marcelllo
29-08-2009, 14:01
Jestem na tak! Zawsze jakaś odmiana :D Konkursów i eventów mogłoby być więcej ;)
DannRook
29-08-2009, 14:09
Jestem na nie, jak już szukać to GameMastera. Po 2, nie będzie się dało nigdzie expić bo taki 2000 level sobie przebiegnie takiem 50 levelowi przez resp i mu wszystko wybije bo on chce Doktora znaleźć.
Songoku v.2.0
29-08-2009, 14:10
fajny pomysł może będzie zrealizowany
były podobne eventy ale polegały na znalezenie GM'a
pzdr
fajny pomysl tylko zeby mozna go bylo znalezc na malym lvl
a co do nagrody to mozna by bylo kilka dac ale 1 do wybrania i nie dwarf lub nimfa bo wielu albo ja ma albo jej nie chca;o pzdr:)
Dobra propozycja i na pewno dużo lepsza niż exp 10x przez x czasu. Outfit nimfy/dwarfa w nagrodę też jest dobrym pomysłem ;).
niewidomy
29-08-2009, 18:22
lipa pomysł ,moim zdaniem powinien być event w stylu takim jak robił exod
pomysł spoko. jestem na tak.
a w nagrode za odnalezienie npc pozliwosc do wyboru wyglądy !
oczywiście to tylko konkurs jednorazowy ;/
Action Mann
29-08-2009, 20:13
Jeśli chodzi o nagrodę, w postaci outfitu, jestem na tak. Nie będzie placzu itp, a na serwie nie przybędzie kasy. Natomiast nie lubię eventów, gdzie trzeba czegoś szukać.
.!.Kosa.!.
29-08-2009, 20:40
No , fajny pomysł.
Ale juz była propozycja ze na koniec wakacji exp 10x, Tygrys powiedział ze sie zastanowi, wole exp 10x, niz szukanie NPC Doctor...
Pomysł dobry. Jestem za...
Jednak nagrodą mógłby być outfit którego w żaden inny sposób nie można zdobyć w grze...
Mi się tam nagroda nie podoba ;<............................
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.