View Full Version : Problem z drukarka
Τettmeier
29-08-2009, 13:11
Elo. Otoz mam problem, posiadam drukarke HP Deskjet D2360. Do tej pory wszystko było dobrze, drukowało all pieknie ladnie, nie mialem problemow. Az do dzis. Chcialem sobie elegancko wydrukowac jakies zasrane ogloszenie, tusz normalnie wlozony wszystko czyste, wytarte, a to gowno nie drukuje. Tzn wciskam drukowanie codzienne, w ogole wszystko w ustawieniach rowniez ladnie i na miejscu, i drukuje mi sie tylko kawalek tekstu na gorze normalnie (litery sie ucinaja) a reszta juz tak jakby nie bylo tuszu (tak na siwo ze w ogole nie widac liter) : o?
Też takie coś miałem, ale nic nie poradziłem jedynym wyjsciem było wyjebanie drukarki do smieci ;<
Telefony, obuwie, samochody, motocykle, zwierzęta, komputery, telewizory, napoje, muzyka, konsole i drukarka.
Żeby nie było offtop. Sam raczej nic nie zdziałaś. Najlepiej oddać do gwarancji jeśli masz jeśli nie zoorientuj sie ile kosztuje naprawa jak nie będzie opłacalne wywal i kup nową, ale kto wie może to kwestia kilkunastu złotych.
Jakieś pół roku temu miałem to samo... ;/ Niestety moja drukarka podzieliła los drukarki Arcusia... Dowiadywałem się o cene naprawy i dlaczego tak się dzieje... To w każdym serwisie mówili mi że to wina elektroniki... Koszt naprawy w wielu miejscach przewyższał ceny nowych drukarek... Więc kupiłem nową, bo nawet jeśli bym naprawił to nie miałem pewności że to się znowu nie powtórzy... :p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.