View Full Version : TeDe - N2
A więc wydarzyło się coś czego by nikt nie przewidział, TEDE zdissował połowę najlepszych raperów w Polsce, Sokoła, Jędkera, Fu, Pono, Onara, PiHa, Peje. Zachęcam do przesłuchania
TEDE (http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1251551857)
Jak myślicie odpowie mu któryś z wyżej wymienionych raperów?
Dobrze mu to wyszlo. ; d
Czekam na plytke. : )
Co do tego, czy ktos mu odpowie na ten Diss to moge sie zalozyc, ze Peja. :D Pozyjemy, zobaczymy... ;)
Mhm, PiH'owi ujdzie to koło chuja, ma wyjebane na dissy ; d
Ale pewnie te pizdy jak Onar czy 'ziomy z PROSTO.' sie zepną i nagrają jakiś zjebany diss, którym będą sie jarać dzieciaki.
Tak prawde mowiac to on na tym sporo hajsu zgarnie, no ale nie moja w tym glowa. Mysle ze odpowie Onar z swoja grupa disco polo no i orla cien czy sokola czy jak mu tam. Tedzik i tak na to wszystko zlewa.
Ridz_Forester
30-08-2009, 10:51
Czesto w tym kawałku Tede nawiazuje do Onara z tym, że cos tam on nie jest jeden na milion...Pewnie Onar mu odpowie, ale to jak dla mnie juz nudne by było ;d
Revoltadek
30-08-2009, 11:00
Czyżby Tede nabrał znów dystansu do prawdziwego hip-hopu? ; D. Kawałek dobry, może Tedemu naprawde zaczeło zależeć na rapie. Ale kurvva Tede zobaczył na własne oczy, że z wiekszoscią Polskiej sceny hh jest pokłocony, dlaczego? Tede nagrywa kawałek z Eldo z którym przecież wcześniej toczył Battle w Płocku, a pozniej sami na siebie nagrywali Diss'y.
12. Tede - Pogodzifszy Feat. Eldo
Noo, po przesłuchaniu promixu, płyta może być Ciekawa. Zobaczymy, czy w końcu Tede przestanie być komercyjną osobą.
Mhm, PiH'owi ujdzie to koło chuja, ma wyjebane na dissy ; d
Człowieku co Ty w ogóle gadasz, normalnie żal dupe sciska. PIH nagrywa jeszcze lepsze Diss'y niż Tede poza tym walczy do samego końca i wątpie czy ma wyjebane na te diss'y bo kiedy Duże Pe wydał na niego diss, PIH odpowiedział mu w ciągu 1 dnia.
Ale pewnie te pizdy jak Onar czy 'ziomy z PROSTO.' sie zepną i nagrają jakiś zjebany diss, którym będą sie jarać dzieciaki.
Przepraszam, ale Ty chyba naprawdę jesteś upośledzony. Oceniasz ' PROSTO' , ze nagrywa muzykę którą jarają się dzieciaki a co TEDE robił przez kilka wcześniejszych lat? Hym Odpowiedz sobie ***** na to pytanie. Ciesze się, że TEDE promixem pokazuje, ze wraca do prawdziwego Hip Hopu, ale wiekszość chce aby to pokazał więc poczekajmy aż wyjdzie płyta. Poza tym skumaj chłopie, że Onar i Prosto to dwa inne rewiry muzyczne. Poza tym, ' ziomy z PROSTO' to w szczegolnosci Sokół, Pono, Jędker a oni raczej nie będą nagrywać Dissów, ani toczyć żadnych wojen. Nawet jak Peja nagrał diss na Wytwórnie Prosto z Sokołem na czele to Sokół nawet nic nie nagrywał bo nie nagrywa dissów tylko przyjechał do niego i załatwił tą sprawe prywatnie. Ruchu to wszystko wyjaśnił tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=4Moxc3KAnfg
@topic.
Poczekamy na płyte, zobaczymy czy warto było ją kupić.
Martin16
30-08-2009, 11:04
Hmm.. Tede i diss.. Ciekawe czemu nie odpowiedział na diss Sety..? : > widziałes jego zachowanie na koncercie w katowicach bodajże jak dostał piz** w łeb od jakiegoś ziombla, a ten nic śpiewał dalej tylko pogratulować, jestem pewny ze gdyby trafiło to na innego rapera to by na sygnale ambulansem wyjechał.. Tede to dno .
Zajebisty powrót, a ten promomix ukazuje samą prawdę :) Szczerze mówiąc zaskoczył mnie Tede. Oby więcej takich powrotów..., bo teraz samo gówno wychodzi niestety...
@Dissy
Kto odpowie to się zbłaźni moim zdaniem.
Τettmeier
30-08-2009, 11:40
Zadziwił mnie : D Czekam z niecierpliwością na płytkę, wygląda na to że Tede wraca do hip-hopu na poważnie.. ; )
*Esende Mylffon*
30-08-2009, 11:42
Jaram sie Xd Kupie oryginała <3................................................. ..........
Mortalix
30-08-2009, 11:47
TEDE zdissował połowę najlepszych raperów w Polsce, Sokoła, Jędkera, Fu, Pono.
Jeżeli to twoim zdaniem najlepsi raperzy w Polsce to wyjdź...
Habemus Papam
30-08-2009, 11:53
ta.. czemu ma ktoś odpowiadać? Tede dissuje? nie.. raczej nie.. każdy raper raczej skupia się na zarabianiu pieniążków, więc każdy sobie to ładnie oleje, że Tede powraca i wgl.. nikt nie wyda żadnego dissu na tedego.. proste.. chyba, że coś ciekawego znajdzie się na samej już płycie..p poczekamy na płytę ..
Revoltadek
30-08-2009, 11:55
Nie są najlepsi, ale nie są też najgorsi. Kumasz Hę? Dla mnie Tede, też wcale nie jest jakimś rewelacyjnym Raperem nie będe tego ukrywał. Przez kilka wcześniejszych lat śmiałem się z tego co robił. Jeszcze te dissy na Onara, Nowatora. Ja pierdolę porażka. Mordo Ty Moja, albo Uderz w Onara ; d. Poza tym są raperzy którzy swoimi utworami podnieśli poprzeczkę wyżej niż Tede.
Osobiscie i tak wolę słuchać: OSTR'ego, Zeus'a, Tetris'a, oraz starą juz nie nagrywającą grupę muzyczną 52 dębiec.
[...] na płycie usłyszymy tylko gości nie związanych z Hip-Hopem. Wokalistę Mroza znanego z przeboju „Miliony monet” ...
Kolejny R.I.P.
Dajmy spokój, nawet nie ściągne ...
Jaros Jaroz Jaro
30-08-2009, 13:01
Hmm.. Tede i diss.. Ciekawe czemu nie odpowiedział na diss Sety..? : > widziałes jego zachowanie na koncercie w katowicach bodajże jak dostał piz** w łeb od jakiegoś ziombla, a ten nic śpiewał dalej tylko pogratulować, jestem pewny ze gdyby trafiło to na innego rapera to by na sygnale ambulansem wyjechał.. Tede to dno .
Tak naprawde to on dostał w morde na koncercie w Kołobrzegu.
Topic
Tede sprostował " zarabiamy kase na dzieciach "
-Czemu disco polo ? wy nie wiecie co to disco polo jest nawet.
Nie przepadałem za Tede nigdy, ale widać, że chłop coś działa.
W sumie z grupy zdissowanych, nie lubie nikogo. No może jedynie Sokoła, ale tylko i wyłącznie za pare nutek, np. Każdy ponad każdym.. Ale potem komercja i chuj Narratora strzelił. ; O
Maatini.
30-08-2009, 13:38
Najlepszych ? Tam nikt nie jest dobry no chyba że Pih.
Revoltadeka a ten znowu cwaniakuje i myśli ze wie wszystko o rapie.
Speen123
30-08-2009, 13:44
pih ma wyjebane, szkoda,ze nie zdissowal poszwwwix'a z fabuly, tede pocisk by dostal szerszy i by sie zgią równo
Ogolnie mogl wjechac tagze na eroo, ale prosze nie porównujmy klasy eraa bądz poszwwwixa do tego grubego pajaca ktory spiewa "bezele" hahah. Wymiękam.
A gdzie wy tutaj widzicie pojazd na Peje?
Dla mnie to co robi TeDe to nie jest HH.
Wole Peje, Hemp Gru, 52 Debiec, Paktofonika.
Coraz mniej szumu obok niego, więc disuje wszystkich...
Nie trawie tede, ale przesłuchałem...
prócz Tede, na płycie usłyszymy tylko gości nie związanych z Hip-Hopem. Wokalistę Mroza znanego z przeboju „Miliony monet”,
o pizda... ema.
Zapowiada się ciekawie i czekam na płytę :)
Ciekawe kto najszybciej odpowie :D
MiXer do Kawy
30-08-2009, 20:37
HaHA, a ja osobiście nie mogę się doczekać tego kawałka z Mrozem ;O
Revoltadek
30-08-2009, 22:59
Revoltadeka a ten znowu cwaniakuje i myśli ze wie wszystko o rapie.
Wszystkiego może nie wiem, ale napewno wiem więcej od Ciebie. Udowodniłem Ci już raz, że nie miałeś racji z tematem podkładania głosu OSTR'a w kreskówce ziomek bo przecież OSTR'y nie podkładał by głosu z DGE I WWO prawda? A i dalej płaczesz. I nie Revoltadeka tylko Revoltadek proszę Ciebie. Poza tym, jeżeli mam coś w ogole wypowiadać się na takie tematy, a tym bardziej dissowskie tematy, wole odrazu pokazać komuś dlaczego jest tak a nie inaczej. Rozumiesz chłoptasiu?. Nie mam zamiaru oceniac siebie, ze jestem lepszy i, że wiem więcej, ale jak sam pokazałeś spierając się ze mną napradę, ale to naprawdę wiesz mniej a więc oszczedz ;].
Nietoperz
31-08-2009, 00:19
tede pojechał ostro... nie wiem co tu pi..,, że szuka sensacji zapowiada się świetnie płyta zamówiona 9 u mnie w chacie, na szczęście tdf wziął się za rap :O mam nadzieje że pokaże klasę, tak jak pokazał z numerem ostatnio : O
//Revoltadek
pie... mnie że niby dużo wiesz : O taki pan co o rapie wie wszystko i ***** jest krytykiem co nie? każdy ma swój gust, a ty nadal pie.... swoje farmazony jaki ty ku**a wiesz wszystko i krytykujesz all {prawie jak ten debil emuwka}
Ładnie pojechał :D on tu rozdaje karty .
Ładnie pojechał :D on tu rozdaje karty .
Bueherehe, chyba karty do Piotrusia :lol2:
#Topic
Rzulf dobrze to ujął, nie słychać o nim, to szuka sztucznej famy.
*Tanuki*
31-08-2009, 20:31
No to będzie gruuuuby materiał, tylko jednym mankamentem jest ta gwiazda Mroooozu :D No ale zobaczymy jak to będzie, propsuje promo.
każdy ma swój gust, a ty nadal pie.... swoje farmazony jaki ty ku**a wiesz wszystko i krytykujesz all {prawie jak ten debil emuwka}
Rozumiem, że ostatnie zdanie tyczy się mnie?! Po pierwsze, piszesz, że każdy ma swój gust, OK, ale kawałek dalej piszesz "***** wiesz wszystko i krytykujesz all", nie mogę tego zrozumieć, oświeć mnie proszę! Skoro każdy ma swój gust (jak zresztą sam piszesz) to dlaczego nie dopuszczasz do siebie, że komuś może się coś nie podobać?! Każdy ma prawo do krytyki, do własnego zdania, więc nie mam pojęcia dlaczego tak najeżdżasz. Dalej, podaj mi jeden konkretny argument, dlaczego uważasz, że jestem debilem? Dlatego, że jestem emo i Ty (zapewne jesteś jakimś dresem, który myśli, że jak pali w wieku 16 lat to jest super elo cool ziomem) razem z kolegami "jebiesz" emo, chociaż - dam sobie głowę uciąć - nie wiesz co to właściwie jest? Nie rozumiem takich osób jak ty, przecież nie znasz mnie, więc jak możesz mówić, że jestem debilem... Z nas dwóch to raczej TY nim jesteś, bo w przeciwieństwie do Ciebie, ja na nikogo bez powodu nie najeżdżam.
@Topic
Żeby nie było offtopu, jakoś nigdy nie lubiłem Tedego, płyty na pewno nie kupię, mimo tego ciekawi mnie kto mu odpowie i co z tego wszystkiego wyniknie.
@Edit/Down
Nie, nie jestem dresem nie chodzę w dresach, na pewno nie jak jakaś ciota w rurkach i obcisłych koszulkach z wcięciem jak u dziewczyny ... nie pale ;]
Przecież każdy ma swój gust! (jak zresztą sam napisałeś)
Poza tym nie odpowiedziałeś na moje podstawowe pytanie, ale cóż, Fifuś ma rację, nie będę się tutaj kłócił z Nietoperzem.
Nietoperz
31-08-2009, 22:28
Rozumiem, że ostatnie zdanie tyczy się mnie?!
Brawo!!!!
Po pierwsze, piszesz, że każdy ma swój gust, OK, ale kawałek dalej piszesz "***** wiesz wszystko i krytykujesz all", nie mogę tego zrozumieć, oświeć mnie proszę! Skoro każdy ma swój gust (jak zresztą sam piszesz) to dlaczego nie dopuszczasz do siebie, że komuś może się coś nie podobać?!
ojojo zaraz cie oswiece ;|
Skoro każdy ma swój gust
no to na jakiego uja ten dabil wmawia nam ze tede sie sprzedał blebleble i jest zły i nie robi rapu blebleble
Ty (zapewne jesteś jakimś dresem, który myśli, że jak pali w wieku 16 lat to jest super elo cool ziomem) razem z kolegami "jebiesz" emo, chociaż - dam sobie głowę uciąć - nie wiesz co to właściwie jest? Nie rozumiem takich osób jak ty, przecież nie znasz mnie, więc jak możesz mówić, że jestem debilem... Z nas dwóch to raczej TY nim jesteś, bo w przeciwieństwie do Ciebie, ja na nikogo bez powodu nie najeżdżam.
Nie, nie jestem dresem nie chodzę w dresach, na pewno nie jak jakaś ciota w rurkach i obcisłych koszulkach z wcięciem jak u dziewczyny ... nie pale ;]
Heh on tylko na tym zarobi a i tak dobrze ze ich tak pojechał.
Tede rox:cool:
Nietoperz
01-09-2009, 00:09
Heh on tylko na tym zarobi a i tak dobrze ze ich tak pojechał.
Tede rox:cool:
a myslisz ze ryhu sryhy soluwka pejia nie zarabia na płytach i kase z płyt daje dziecią ulicy? kązdy kto wydaje płyte zarabia na niej ;/ chyba ze mezo co jakoś zalega w empiku nakład mu 100% nie zszedł ;/
Wszystkiego może nie wiem, ale napewno wiem więcej od Ciebie. Udowodniłem Ci już raz, że nie miałeś racji z tematem podkładania głosu OSTR'a w kreskówce ziomek bo przecież OSTR'y nie podkładał by głosu z DGE I WWO prawda? A i dalej płaczesz. I nie Revoltadeka tylko Revoltadek proszę Ciebie. Poza tym, jeżeli mam coś w ogole wypowiadać się na takie tematy, a tym bardziej dissowskie tematy, wole odrazu pokazać komuś dlaczego jest tak a nie inaczej. Rozumiesz chłoptasiu?. Nie mam zamiaru oceniac siebie, ze jestem lepszy i, że wiem więcej, ale jak sam pokazałeś spierając się ze mną napradę, ale to naprawdę wiesz mniej a więc oszczedz ;].
OSTRowski nie ciska na innych, nikogo nie dissuje. Wiesz dlaczego? Tolerancja dla innych. Ma szacunek do tego co nagrywają i tak powinno być z nami. Miejmy szacunek do każdego kto nie boi się nagrać kawałek/płytę i owa płyta/kawałek się sprzeda. Przecież komuś się to podoba...
@topic
Nareszcie Tede, nareszcie... :)
@Teotihuacan
Odszedłem bucie.
A kto komuś coś podpierdolił?
Prosto odpowie mu na diss na 100% XD
a reszta nie wiadomo ... Wiem jedno ze jak Rychu Peja sie wkurzy to Tede dostanie xd
@Dolar $
A raczej Kamilku xdd
Ostry jest mistrzem... xD Kto sie nie zgadza ten wypierd..la :)
Teotihuacan
01-09-2009, 21:27
A więc wydarzyło się coś czego by nikt nie przewidział, TEDE zdissował połowę najlepszych raperów w Polsce, Sokoła, Jędkera, Fu, Pono, Onara, PiHa, Peje. Zachęcam do przesłuchania
Dobra ziomus, niby odszedłem z tego forum, ale *****.
Więc zacznijmy od tego, iż żaden z owych gosci ktorych wymieniles nie jest ' najlepszym ' raperem.
Sokół - nalezało mu się EQIPA Prosto, dzieci ktore myslą że słabym flow, coś wskurają.
Jędkera - należało się .
Fu - jedyny który coś z tego całego gówna potrafi, ofc odpowiec.
Pono - Lamus
Onar - n/c
PiH - n/c...
Peja - Tym najbardziej mnie dowaliłeś, on jest najlepszym raperem?
Stary...
Nie udawaj jakiegoś pro, hwdp / jp bo jakby Ci rowerek skroili to do kogo byś poleciał? Jakby cie pobili do kogo byś się poszedł wypłakać ? No tak, pierw do mamusi..
A diss Tede'go?
Nic sie wokół niego nie kreci, to pisze jakieś bzdury.
Teraz juz nie ma prawdziwego rapu..
A tak pozatym, napieprzałeś cos bachorze o podziemiu, więc może byś jebnął notke że:
Łozo wydaje album?
A nie jakis smieszny Tede ...
Na ktorej będa śmieszne Techno boye...
To nie gust, ale ten bachor, udaje gangstera, wybije ci to z głowy..
I reszcie , co sluchaja tego gówna.
Peace.
MOJA RADA! Zacznij słuchać popu...
Dolar.
Co to za ziomek , ktory podpierdala ksywy raperom ;> ?
Popieram
Co do Tede'go to wg. mnie już dawno się wypalił
Powiem wam tyle Tede pojedzie kazdego z polski ;>
Nietoperz
09-09-2009, 20:45
Zastanawialem sie czy przez holahola albo wielkiejol, ale jutro sprzedasz w sklepie note2 w WuWua i matka po pracy pojedzie po płytkę :O
Maatini.
09-09-2009, 20:48
Powiem wam tyle Tede pojedzie kazdego z polski ;>
O.S.T.R wątpię żeby pojechał.
Może ściągnę płytkę. "Kupujcie polskie rap płyty"
Nietoperz
09-09-2009, 20:51
O.S.T.R wątpię żeby pojechał.
Może ściągnę płytkę. "Kupujcie polskie rap płyty"
Wątpie czy w ogole by zaczą dissowac O.S.T.R, jak iz wiadomo wyszła
http://holahola.pl/?pid=1063&gr=4&sm=2
///
Bedzie miazga tylko na chuj seta i mrozu :<?
Teotihuacan
10-09-2009, 12:45
HAHAHAHAHAH!
Jeżeli tede pojedzie każdego rapera, to stary niech pojedzie Tetrisa...
Albo kogoś z drużyny For Life.
Tede wygasł już dawno... A wy się dalej nim jaracie...
Ten diss jest śmieszny....
Drugi post w tym temacie, niezle.. Pewnie będe musial wbic kolejnego, ale zobaczymy.
Dαniel3k =)
10-09-2009, 13:05
Każdy ma swój gust ;o I należy to uszanować. Tede'go słuchałem bardo dawno temu, jego wjazdy na płomień 81 itd. Lecz co to będzie, zobaczymy. A ten pan up to typowe dziecko internetu (hejter) cze
Jestem w trakcie sprawdzania płyty, póki co może być, ale szału nie ma.
Numer wydał o wiele lepszą LP ; o
^edit
No nie, już trzeci track z Mrozuuuuu : 9
^edit 2
Tede- nawet jeśli ktoś nas przekreslił zajebisteeeeeeeeee
marcopolo
10-09-2009, 13:45
Zgadzam sie z mikielem. Szału nie ma. ;x Ale ujdzie. To juz chyba nie ten poziom.
Nietoperz
10-09-2009, 15:45
Zgadzam sie z mikielem. Szału nie ma. ;x Ale ujdzie. To juz chyba nie ten poziom.
Jestem przekonany kurva na 100 % ze nie przesluchales plyty ;)
mrozu i seta ich refreny to najwieksze chujostwo... jezu bez nich bylo by o wiele lepsze ;// nie wytrzymałem, ściągnełem, ale i tak plyte kupie ;/
Płytka już jest w necie, dla osób którzy nie kupili płytki zarzucam link do przesłuchania:
Click na obrazek
http://i29.tinypic.com/2hnb0ut.jpg (http://www.wrzuc.to/pl/V72KXqRbAk.wt)
Plik jest raczej czysty, ściągnąłem i chyba nic nie ma ;d
Też dziś znalazłem. :P
Niedługo przesłucham.
Inny link: http://hotfile.com/dl/11952536/a6e16af/Tede-Note2-PL-2CD-2009-BFPMP3.rar.html
marcopolo
10-09-2009, 18:31
Jestem przekonany kurva na 100 % ze nie przesluchales plyty ;)
mrozu i seta ich refreny to najwieksze chujostwo... jezu bez nich bylo by o wiele lepsze ;// nie wytrzymałem, ściągnełem, ale i tak plyte kupie ;/
Przesluchalem ;)
Rozczarowanie, a myślałem, że coś zdziała. :O
Za dużo gadania, a za mało rapowania. Po chuj to wstępne gadania? Slamerem niech zostanie. On już nie nagra nic dobrego.
:O mam nadzieje że pokaże klasę, tak jak pokazał z numerem ostatnio : O
tede nigdy nie miał klasy i nigdy jej nie będzie miał...
żałosna rozgłaśnianie sie poprzez dissy, nie dość że wymienieni w pierwszym poście raperzy pojadą go jak chcą, to jeszcze sam sie zbłaźni bo taki Pih mu nie odpowie na takie gówno...
Nietoperz
10-09-2009, 20:38
tede nigdy nie miał klasy i nigdy jej nie będzie miał...
żałosna rozgłaśnianie sie poprzez dissy, nie dość że wymienieni w pierwszym poście raperzy pojadą go jak chcą, to jeszcze sam sie zbłaźni bo taki Pih mu nie odpowie na takie gówno...
Jestes idiota czy co? Może sciezka dzwiekowa to byl shit racja, ale WFD z numerem to dla mnie jest płyta roku, ale podkreslam kasztanie DLA MNIE.
Taki arcano wszystko wiedzący, a skąd wiesz ze kurva pih by pojechał co? zdissował i czeka na odpowiedz, chodz te dissy byly po jedny wersie i chyba nawet nie ma na co odpowiadac? albo moze nie zrozumiales? to masz przesluchaj jeszcze raz :)
///
Plyta bez Sety I Mroza była by o wiele lepsza :X
Patriota
13-09-2009, 14:17
Powiedz mi co to byl za diss?? Seta zrobil syf ktorym sam sie zdissowal :D po co odpowiadac zeby go wypromowac?? Przeciez Secie o to wlasnie chodzi...
@Topic
Zajebista plyta kupie ja z pewnoscia :D narazie sciagnalem bo nie dalem rady kupic jak wszedlem na hola hola to juz jej nie bylo a w Empiku bedzie we wtorek :D Jestem mile zaskoczony :D
Teotihuacan
16-09-2009, 22:38
Każdy ma swój gust ;o I należy to uszanować. Tede'go słuchałem bardo dawno temu, jego wjazdy na płomień 81 itd. Lecz co to będzie, zobaczymy. A ten pan up to typowe dziecko internetu (hejter) cze
Taaa
To nie ja daje zgony jakichs pixeli na 4um...
NIe jestem zadnym hejterem..
Odsluchalem płytke - bida..
Na nic lepszego sie nie zalapalo...
Czekam na plytke Peerzeta.
Drako o.o
17-09-2009, 07:21
kiedy bedzie plyta pezeta? ..................... ...... kropka
@leje na tede i jego mufflon czy co to tam bylo
Teotihuacan
17-09-2009, 12:42
No ten teges..
Jak Ci juz pisalem Plytka Peerzeta, ma wyjsc w grudniu/styczniu..
Ma tam sie pojawic pare osob z druzyny For Life.
Elo
Nie traktowalbym ttego jak DISSy to jest rozliczenie z rzeczywistoscia kawalki zawieraja sama prawde plyta jest super juz kupilem :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.