PDA

View Full Version : [Forum] Temat wy??cznie o Najazdach.

Habemus Papam
30-08-2009, 12:28
Witam .. czytając post tego użytkownika, również podpisuję się pod tą propozycję ale chcę brnąć dalej i napisać taką o to propozycję, a mianowicie:
Czytajcie.!

A może byłoby lepiej gdyby powstał temat `Najazdy`? Tam byście wrzucali zdjęcia z najazdów - a i forum by na tym zyskało, bo co raz są wątki `Najazd na rookgard xx.xx`.
w dziale screeny i również w dziale rookgard ( tam tylko najazdy które występowały na rooku) można by było zrobić taki o to temat i go podkleić, żeby nie zaśmiecać 4um .. Byłoby to też przydatne dla osoby, która chcę zobaczyć najazdy tutaj występujące. Nie tylko jednego dnia ale i wszystkie inne, które były.. ; >

mam nadzieje, że autor tej wypowiedzi nie ma nic przeciwko, że ową wypowiedź cytowałem. :)

@Down,
Popieram.

Kumpel Armii
30-08-2009, 12:33
W dziale screeny powinny być prefixy Rook & Main.
W dziale rookgard powinno zakazać się wrzucać ss'ów czy swojego life.
Dział Handel powinien należeć tylko do main, a handel rook załatwiać w dziale rookgard.
To tylko ode mnie i myślę, że każdy się z tym zgodzi.
Dział "Najazdy" powinien powstać w prefiksami main i rook - jak screeny.
Pa

Habemus Papam
30-08-2009, 12:46
Nie, nie bedzie czegos takiego, bo niedlugo by byly propozycje zrobcie jeden temat z awansami itp w koncu wyszlo by na to ze nikt nie moze zalozyc swojego tematu tylko wszystko by bylo podklejone.

I wszystko jasne. :)
Jeżeli możecie ( Moderatorzy) nie zamykajcie tego tematu, chcę zobaczyć opinię innych. : >

Zgredeq
30-08-2009, 13:05
nie jestem przeciwny , a także nie na tak
Dobrze jest jak jest ;/

Łowca Postów
30-08-2009, 15:11
Nie ponieważ dział "screeny" jest po to żeby wrzucać tam swoje ss z Awansów,Questów,Najazdów więc ten temat byłby zbędny.

kkthxbb

.!.Kosa.!.
30-08-2009, 15:13
Jestem, za bardzo dobry pomysł. Najazdy sa prawie codziennie i tylko zawalaja temat screeny, jakimis screenami z najazdów. Powinni zrobić zakładke "Najazdy".

keissa
30-08-2009, 15:13
Jestem za NIE! ponieważ jest od tego dział "screny" ....

---------------------------------------------------------------------------

SaSa
30-08-2009, 15:18
Moim zdaniem to jest nie potrzebne i w ogóle dział Screeny wystarczy.Jestem na nie.

Marcelllo
30-08-2009, 16:27
Przyda się takowy temat ;)

PS. Można by zrobić taki poddział w działach tych :) I wtedy tam byłyby tematy z określoną nazwą (z datą itp) W których każdy użytkownik mógłby dodać zdjęcia. Byłby wtedy porządek. I może tam nie można byłoby wrzucać komentarzy, bo jak czasem patrzę na takie tematy to tylko 2 osoby wrzuci jakiegoś screena a reszta pisze: Szkoda, że mnie nie było itp ;(

Towarzysz Azbestov
30-08-2009, 16:29
Jestem na nie, bo jezeli jest tak jak w tej chwili, to odrazu wiem ze byl najazd

^Alos
31-08-2009, 13:00
Nie bo potem nie wiadomo kiedy byl najazd

Pampalini
31-08-2009, 16:36
Sam pisałem jakiś czas temu że gdy ktoś robi jakieś tematy z najazdami rook/main to nie potrzebnie jest zakładać nowy temat tylko może być od tego dział tylko 1 temat w którym znajdowały by się wszystkie najazdy.
Np.
31.08.2009 godz 16;00 najazd na wyspę początkujących. itp etc.
Pomysł mi się oczywiście podoba ale po tym co muflon napisał to już nic nie będę mówił.