View Full Version : Reputacja...
Reputacja na tym forum jest po prostu do kitu. Jeśli komuś pomagamy mówimy Pomogłem, daj reputa. Co to komu szkodzi a tu :
http://i29.tinypic.com/t6dx4w.jpg
Co to mają być za pwody? ge? To naprawdę bardzo dobry powód na ujemny reput. Tak samo za tego iPhona pomogłem użytkownikowi, a ktoś mi dał ujemnego i nawet nie wiem czy to tetti. Tak samo z tym GTA pomogłem koledze i napisałem, że jak chce to może dać reputa, a któs mi takie coś strzelił. Prosił bym żeby może było tak, że moderatorzy mogą zaakceptować minusowe reputy.
I proszę nie mówić, że ja jakiś pies na reputy, ale one są chyba do zbierania
@Edit
Najlepiej gdyby były tylko pozytywne. Jeśli gracz łamie regulamin to po prostu dostaje warna
Przecież my nic na to nie poradzimy, ze ktoś Ci dał ujemnego reputa : P Zawsze się ktoś trafi, kto będzie dawał ujemne specjalnie, bez powodu.
Kamor II
30-08-2009, 15:46
Nom,dlatego ja chyba wyłącze Reputa,bo to shit.
Oni się bawią i dają reputy komu chcą.Nie wiem w ogóle po co one są ,lepiej było jak były wyłączone.Są w ogóle nie potrzebne.
Dobry pomysł, porozmawiam o tym z Mortiisem, każdy ujemny reput powinien być treściwie opisany.
@edit
Akceptowanie punktów reputacji przez moderatorów jest niewykonalne, więc nic z tego.
http://i30.tinypic.com/15x05mw.png
Pozdro xd
Najlepiej, aby były widoczne nicki .
#Edit.
http://i26.tinypic.com/53o76d.jpg
Maślanka
30-08-2009, 15:53
Gdzie można zobaczyć swoje punkty reputacji ? ? ?
Wicepsik a ja wiem od kogo te 3 reputy :D:D:D:D:D:D:D:D:D Powinny widniec nicki.
@up 'Ustawienia' lewy gorny rog.
Sylvanas
30-08-2009, 16:06
Ja też mam kilka ujemnych i w tym jeden z bardzo niecenzuralnym opisem. Domyślam się od kogo może być, no ale dowodów nie mam.
Tak jak ktoś up napisał - niech będą nicki napisane obok i tyle.
@EDIT: Tetti chyba dostał zbyt dużo ujemnych i teraz każdemu wlepia ujemne repki :D U każdego, kto ma ujemne jakieś, jest jeden od Tettiego pewnie xD
OmgPlacze
30-08-2009, 16:19
wedlug mnie kazdy negatywny reput powinien byc tresciwy i opisany z powodem (ale nie byle jakie typu nie dajesz ogonkow jak piszesz) a jak nie beda to tersciwe i z powodem wanr, albo zeby moderator akcepotwal ujemne reputy
Dawanie 'free' reputów na - ?
http://i29.tinypic.com/2qdoej6.jpg
#Down.
*****. Ja błagałem ? Zapytaj rodziców co to znaczy. Albo wikipedia... Nawet podpisu nie umiesz przeszytać. Rotflmoa \_
Kamor II
30-08-2009, 16:39
@up
Tia,to za to,że kiedyś błagałeś o nie,to ci dałem :*
Za dodanie do swojego posta zdania typu: 'pomogłem daj reputa' albo 'za pomoc reput' powinny być bany na ip i taki użytkownik powinien dostawać automatycznie 5 warnów.
moderatorzy do boju, lol.
@down
chyba na odwrót, jak ktoś chce ci dać reputa za pomoc to zrobi to, nie musisz mu o tym przypominać zdaniem 'jeśli pomogłem daj reputa'.
@Up
Dlaczego? Można przecież napsiać Jeśli pomogłem daj reputa. jak ktoś nie chce dawć nie musi. Powinny być warnowane posty typu Daj reputa no wez, albo daj reputa!
@Edit
O dostałem nowego. Ofc ujemnego powód: NEIN
CHyba jakieś dzieci chccą się dowartościować :O.
moderatorzy do boju, lol. heuheuhe rozwalilo mnie ;d
Co do reputow to sie nawet ciesze bo 2-3 lata temu na forum tez byly. Troche przypomina stare apo. xD Ale ja i tak nie mam zamiary prosic o nie ...
Ja proponuję, aby wyświetlał się nick osoby, która dała reputa.
Taka opcja rozwiąże wszystkie problemy :]
Te cale reputy sa bezsensu ...... Dla mnie to powinno zostac usuniete :)
Reputy powinny być dla inteligentnych ludzi a nie dla dzieci bo to co tu się dzieje to P A T O L O G I A .Nie powinno być ujemnych i tyle powiem
pozdrawiam
Quik
Kurde, a wystarczy wyłączyć możliwość dawania ujemnych punktów reputacji i pozwolić użyszkodnikom nagradzać za posty - nie karać.
A czy reputację wyłączyć? Imho nie po to się ją włączało, żeby teraz znów ją wyłączyć.
dlaczego usuneliscie post zeusa? -.-
nie, lubie dawac ujemne pkt i patrzec jak dzieci placza bo chyba za reputy to bulki maja ):
LOL, do huja to wszystko nie podobne XD
Moim zdaniem jest to bezsensu i najlepszym wyjściem było by wycofanie tego SHITU!
lol... Dzieci nawet niektóre nie wiedzą, że nie moga mi dawac ujemnych reputów (50 postów). I podają powody takie jak "chuj ci w dupe"
Właściwie po co są te reputy? Dla mnie to bezsens, skoro jakieś noobki dają plusowe i minusowe, jak im się podoba. To chyba mija się z celem, załóżmy, że ktoś komuś pomaga, stara się, a jacyś idioci dają mu minusowe punkty bo nie podoba im się jego avatar -.- Wyłączyć reputacje, bo nic z tego dobrego nie wynika... Lepiej byłoby gdyby moderatorzy dawali jakieś pochwały, czy coś w tym rodzaju.
Sylvanas
31-08-2009, 11:59
@Up
Dlaczego? Można przecież napsiać Jeśli pomogłem daj reputa. jak ktoś nie chce dawć nie musi. Powinny być warnowane posty typu Daj reputa no wez, albo daj reputa!
Reput to nagroda, którą dostajesz za pomoc lub za próbę pomocy. To czy go ci ktoś da, zależy tylko i wyłącznie od osoby, która prosiła o pomoc. Nie sądzę, że twój dopisek "pomogłem, to daj reputa" ci pomagał. Chyba jest nie wiele osób, które za pomoc nie dałyby tego punkciku i nie trzeba nikomu o tym przypominać.
@top: Czytając różne posty i różne tematy, doszedłem do wniosku, że reputacja jest dla osób normalnych. Niestety na tym forum normalnych jest może z 10% użytkowników, więc powinni wyłączyć te kwadraty.
Reputacja to nie jest zabawka dla małych dzieci. Powinniście myśleć zanim komuś dacie reputa. "Daj reputa" w podpisach, postach albo dawanie specjalnie minusów za proszenie o reputy, pokazuje jak bardzo dziecinni jesteście.
Τettmeier
31-08-2009, 14:13
Jak są jakieś niedomówienia, to ja wyjaśniam - to nie ja dawałem ujemne reputy. Po prostu rozmawiałem sobie o wszystkim i o niczym z Devixem, a nagle jakiś idiota (najprawdopodobniej ktoś z kim miałem do czynienia poprzez jakieś tam złe rzeczy) rozdawał ujemne reputy i podpisywał się za mnie. Sorry za to... :F
@topic
Czerwone- wyjebać. :)
http://i32.tinypic.com/34q1h7t.jpg
Ja pierdole nawet nie umieją ustawić na + ...
Marcelllo
31-08-2009, 17:20
Mogłoby być od kogo ten reput -.-
Bo tak dostałem już kilka reputów, i nie wiem co od kogo...
Akananto
31-08-2009, 17:44
Juz placzenie ze macie reputy na - ? A to peszek, jezeli je dostajesz, nic nie poradzisz, zyletka w reke !
Pampalini
31-08-2009, 17:54
Czerwone reputy jak i zielone są dobre, tylko jest jeden malutki problemik, nie wiadomo od kogo one są dostawane otóż dostałem ujemnego reputa w którym pisało lol, spammer itp :| dobrze by było jak by pisało od kogo i powód !! za co dostaje się reputy, a nie po prostu za dobry post czy coś takiego.
O 14~ dostałem reputa (szary jak narazie) cuz 'zly temat ban sie nalezy'. Nop sory ***** ale istnieje cos takiego jak report... i to w dobrym temacie o planach lekcji >_<
Są głupcy ktorzy za darmo dają ujemne reputy, co nie pomaga wcale użytkownikom na forum ale nie mam pomysłu jak z Nimi walczyć.
Akananto
09-09-2009, 20:37
Są głupcy ktorzy za darmo dają ujemne reputy, co nie pomaga wcale użytkownikom na forum ale nie mam pomysłu jak z Nimi walczyć.
Negatywne pkt reputacji zostaly wylaczone juz jakis czas temu
Pedo Bear
09-09-2009, 20:57
Jeżeli wprowadzili punkty reputacji to powinniście być równie dobrze przygotowani na negatywną http://i30.tinypic.com/11lskrd.png co na pozytywną http://i28.tinypic.com/1ya78o.png !
Co te punkty reputacji zmienią w Waszym życiu ? skoro i tak większość z nich nie jest dawana z czystych intencji a tylko wtedy gdy o nie poprosicie znajomego.
Wyłączą te punkty to zaczniecie zakładać tematy 'dlaczego ?' właśnie z racji tego, że zakładacie takie bezsensowne tematy.
Wyjebać licznik postów, reputy, rangi i będzie git. Takie miałem zdanie od początku :x
Też dostałem reputa na - za to że komuś pomogłem.
Pytał się o nazwę piosenki to mu podałem bo pisało w linku który dał na yt.
Reszta reputów to:
"wypierdalaj noobie" by deads shooter
"chuj ci w ryj 'dfddddssg" też ktoś od niego :d
Najlepiej jakby pisało od kogo :) I za każdy mało opisany reput warn xD
Marcelllo
10-09-2009, 16:23
@up - ja dostałem z 5 lub 6 ujemnych :) W tym tylko 1 wiadomo za co i od kogo bo się podpisał ;d Tak dostałem Negatywa z podpisem : pozdro //Tetti
W tej chwili każdy może się podszyć za kogoś...
Dobrze, że negatywy usunęli :)
http://i32.tinypic.com/34q1h7t.jpg
Ja pierdole nawet nie umieją ustawić na + ...
Reput by me xD
@top
Powinny zostac "czerwone kwadraty" xD
Moim zdaniem teraz jest dobrze. Jak ktos mial wrogow na forum to dostawal od nich "ujemne reputy" bez wzgledu na to co napisal. Szczerze mowiac te "kwadraty' to jeden wielki szajs, ale z dwojga zlego lepiej jest teraz.
Łowca Postów
13-09-2009, 12:46
Dobra niech sobie dają reputy ale bez jaj ;c
http://i26.tinypic.com/1fgz75.jpg
Pozdro ? ;x rozumiesz coś z tego ?
Nie wiem po co te reputy za byle co dają minusy albo plusy powinni usunąć znowu zacznie się era podpisów plx daj reputa ;/ IMO usuńcie reputy przedtem było w zupełności lepiej
@down
Tylko po co w ogóle reputy?Potem wszyscy będą chcieli się podlizać by dostać zieloną krateczkę..
pozdrawiam
Quik
^Hmm^ o.O
13-09-2009, 12:59
#up
teraz sa juz tylko reputy pozytywne , negatywne usuneli. pzdr
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.