Zgredeq
30-08-2009, 21:35
Dziś, w godzinach popołudniowych na serwerze 7.6 odbędzie się event.
Będzie on polegał na znalezieniu Gamemastera udając się drogą według podanej wskazówki.
Zadanie będzie składało się z trzech niezależnych od siebie części, każda będzie odpowiednio nagradzana:
Pierwsza część - Pandemonium Armor + Premium Account na 45 dni. - Wygrał Magnus Kaktus.
Druga część - Burning Heart + 3kcc. - Wygrał Nivelato.
Trzecia część - Brooches. - Wygrał Zarexoholik.
Osoby, które wygrają poszczególne części eventu dostaną dodatkowo możliwość dowolnego nazwania jakiegokolwiek przedmiotu.
Zadania pojawią się w tym temacie, dodatkowo w grze pojawi się informacja o rozpoczęciu eventu. Początek między 12, a 15.
Misja Pierwsza:
Ech.. Węże w podłodze, upiory nad nimi..
VVięziony za ścianą światło lampy widzi.
Uratować jego życie bardzo łatwo możesz..
Lepiej zabierz kilof. Kosa też pomoże.
Misja Druga:
Ciemność i skrzydła wskażą ci drogę!
Leżę, umieram.. lecz wyjść nie mogę.
Łożem mym kamienie, inni mają siano..
Rzeka lawy płynie; podłogę skrwawiono!
Razem ze mną tutaj martwy jednooki,
Przynieś mi jedzenie.. lecz przyjdź bez załogi.
Przed trzynastą godziną lipca czternastego
Czekał będę tutaj, przyjdź do mnie, kolego.
Misja Trzecia:
Trzymałem się prętów, lecz niestety spadłem.
Pomyliłem drogę, butów nie odnajdę!
Obok widzę śmierć, nade mną jest szkło.
Przyniesiesz mi linę? Dam Ci wtedy coś!
Witam w 3 nagrodzie była Borcha + Zmiana nazywy itemka ( Zarexoholik)
zmienił na (to tylko gra) Potem w dniach Zmiana siły G bolta
Na serwerze 7.6, powstały nowe tereny na rooku, na których zostały dodane 2 questy. Ale nie martwcie się, oczywiście przyjdzie również czas i na main - już wkrótce.
Pierwszy, to quest na Vampire Shield. Postanowiliśmy zrobić quest na tą tarczę, ponieważ tarcza nie wypada już z potwora Vampire, jak było do tej pory. Wymagany poziom, to 65.
Drugi, to Annihilator Rook Quest, dostępny od 100 poziomu doświadczenia, jednak będzie on wymagał dużych umiejętności od ekipy wykonującej to zadanie.
Nagrody w tym zadaniu są tajemnicą. Do tej pory nie było możliwości zdobycia tych przedmiotów na wyspie nowych. W tym, dwie nagrody są to unikalne przedmioty, których nawet na Mainlandzie zdobyć nie można.
Ponad to, na nowych terenach będziecie mogli spotkać potwory, z którymi do tej pory nie mieliście okazji się zmierzyć.
Znajdźcie szlam, a znajdziecie to czego szukacie ;)
Dodatkowo zostały wprowadzone pewne zmiany na ots.
1. Siła Golden Bolta, została minimalnie zmniejszona.
2. Dopuszczalna prędkość galopowania na "War Wolfie" została nieznacznie zmniejszona :D
3. Czas trwania fraga został zmniejszony do 12h.
4. Został dodany pz (protection zone) w budynku Mad'a, w Capital City.
1.Siła g bolta została minimalnie zmniejszona ( jeżeli minimalnie czemu w balle wale max 5.9 do 6k z g bolta ( a zarexoholik ) 6.5 ? a taki sam lvl mamy ?
2.jeżeli zmieniacie coś to dokładnie
Będzie on polegał na znalezieniu Gamemastera udając się drogą według podanej wskazówki.
Zadanie będzie składało się z trzech niezależnych od siebie części, każda będzie odpowiednio nagradzana:
Pierwsza część - Pandemonium Armor + Premium Account na 45 dni. - Wygrał Magnus Kaktus.
Druga część - Burning Heart + 3kcc. - Wygrał Nivelato.
Trzecia część - Brooches. - Wygrał Zarexoholik.
Osoby, które wygrają poszczególne części eventu dostaną dodatkowo możliwość dowolnego nazwania jakiegokolwiek przedmiotu.
Zadania pojawią się w tym temacie, dodatkowo w grze pojawi się informacja o rozpoczęciu eventu. Początek między 12, a 15.
Misja Pierwsza:
Ech.. Węże w podłodze, upiory nad nimi..
VVięziony za ścianą światło lampy widzi.
Uratować jego życie bardzo łatwo możesz..
Lepiej zabierz kilof. Kosa też pomoże.
Misja Druga:
Ciemność i skrzydła wskażą ci drogę!
Leżę, umieram.. lecz wyjść nie mogę.
Łożem mym kamienie, inni mają siano..
Rzeka lawy płynie; podłogę skrwawiono!
Razem ze mną tutaj martwy jednooki,
Przynieś mi jedzenie.. lecz przyjdź bez załogi.
Przed trzynastą godziną lipca czternastego
Czekał będę tutaj, przyjdź do mnie, kolego.
Misja Trzecia:
Trzymałem się prętów, lecz niestety spadłem.
Pomyliłem drogę, butów nie odnajdę!
Obok widzę śmierć, nade mną jest szkło.
Przyniesiesz mi linę? Dam Ci wtedy coś!
Witam w 3 nagrodzie była Borcha + Zmiana nazywy itemka ( Zarexoholik)
zmienił na (to tylko gra) Potem w dniach Zmiana siły G bolta
Na serwerze 7.6, powstały nowe tereny na rooku, na których zostały dodane 2 questy. Ale nie martwcie się, oczywiście przyjdzie również czas i na main - już wkrótce.
Pierwszy, to quest na Vampire Shield. Postanowiliśmy zrobić quest na tą tarczę, ponieważ tarcza nie wypada już z potwora Vampire, jak było do tej pory. Wymagany poziom, to 65.
Drugi, to Annihilator Rook Quest, dostępny od 100 poziomu doświadczenia, jednak będzie on wymagał dużych umiejętności od ekipy wykonującej to zadanie.
Nagrody w tym zadaniu są tajemnicą. Do tej pory nie było możliwości zdobycia tych przedmiotów na wyspie nowych. W tym, dwie nagrody są to unikalne przedmioty, których nawet na Mainlandzie zdobyć nie można.
Ponad to, na nowych terenach będziecie mogli spotkać potwory, z którymi do tej pory nie mieliście okazji się zmierzyć.
Znajdźcie szlam, a znajdziecie to czego szukacie ;)
Dodatkowo zostały wprowadzone pewne zmiany na ots.
1. Siła Golden Bolta, została minimalnie zmniejszona.
2. Dopuszczalna prędkość galopowania na "War Wolfie" została nieznacznie zmniejszona :D
3. Czas trwania fraga został zmniejszony do 12h.
4. Został dodany pz (protection zone) w budynku Mad'a, w Capital City.
1.Siła g bolta została minimalnie zmniejszona ( jeżeli minimalnie czemu w balle wale max 5.9 do 6k z g bolta ( a zarexoholik ) 6.5 ? a taki sam lvl mamy ?
2.jeżeli zmieniacie coś to dokładnie