PDA

View Full Version : Ghosty Rook Facc

Trampish
31-08-2009, 11:04
Witam,
Proponuję zrobić więcej respów ghostów na rooku dla facc, ponieważ mamy tylko jeden "resp"(o ile tak to można nazwać). Ciągle jest on zajęty, bo to chyba najlepszy zarobek na facc, a wiadomo, że taki 40+lvl na rotach nie bedzie siedziec. Ogolnie to do expienia pozostaja slimy na ktorych mamy tylko waste, wiec nie ma gdzie zarabiac na rooku na facc.
Co wy na to? Chcecie nowe respy ghostów na facc?

@Edit dla tych "bogatych"

Tak, szkoda mi 10zł i jest to dla mnie dużo, szczególnie teraz, kiedy zaczyna się rok szkolny i mało czasu będę miał na gre, a gdy już go znajdę to chciałbym go wykorzystać na expienie, ale nie mam gdzie. Gdyby nie było mi szkoda 10zł na pacc to bym kupił i nie pisałbym tego tematu "bogacze". -.-

pogromcaszczurow II
31-08-2009, 11:07
Chcesz więcej respów? Kup PACC'a :)
Tak dużo 10 zł? Aha
Jestem na nie, na paccu są respy, akurat starcza dla wszystkich :)

SaSa
31-08-2009, 11:21
Chcesz więcej respów? Kup PACC'a :)
Tak dużo 10 zł? Aha
Jestem na nie, na paccu są respy, akurat starcza dla wszystkich :)

Wypierdalaj ***** noobie.

Jestem na tak.

Nietoperz
31-08-2009, 11:24
Nie... kup pacc i masz tych ghostow do uja na pacc. Tak szkoda ci 10zł?

//
nie masz 10zł? możesz kupic za 4,5 zł :O allegro kcc i masz pacc ;)

.Gonzalo.
31-08-2009, 11:27
Oczywiście jestem na tak, respów nigdy za dużo.

Sylvanas
31-08-2009, 11:31
Facc is facc. Tygrys powiedział, że już nic nowego na roku raczej nie będzie, ale kto wie. Respów w sumie przydałoby się więcej, no ale facc to jednak facc. Jestem neutralny (tzn "nie mam zdania", nie chodziło mi o użytkownika forum xD)

Krsix
31-08-2009, 11:39
Jestem na tak, ludzie na facc też chcą expić. Nie każdego stać na pacc'a (choć kosztuje nie wiele)

Marcelllo
31-08-2009, 12:08
Jestem na nie. Tygrys niech na razie zrobi up'a na mainie (gram na rooku, na mainie mam max 300 lvl :D)

Nie starcza Ci? Idź kup pacca, lub jak wolisz graj o 3 w nocy - wtedy 90% respów jest wolnych :) Lub idź na slimy :)

Artis
31-08-2009, 12:13
Jestem na Nie, jak chcecie idzcie na PACC, tam macie dużo :)

DannRook
31-08-2009, 12:39
Mało respów? Z powodzeniem mogą tam expić 3 osoby, 2 na lewej stronie i 1 na prawej+quest. Wokół zamku vampów masz również resp ghostów.
Co do nowych respów to jestem na nie, natomiast możnaby było zamienić respy mumii tam pod ratami na respy ghostów.

Habemus Papam
31-08-2009, 12:44
Dobry pomysł .. nie koniecznie chodzi tu o dodanie super wielkich respów ghostów .. tylko dodać np. jedno odnóże .. i walnąć tam z 8 ghostów i od razu bd lepiej ..

Miasekk
31-08-2009, 12:44
Jestem na nie, przecież Mortiis musi mieć skądś kasę..... Jakby na rooku było więcej respów ghostów to spokojnie można by było expić do 60~~ lvla na faccu z tymi respami slimów + nowe ghosty!
A jak myślisz czemu jest mało respów na faccu?? Po to żeby ludzie kupowali ten PACC... Wiadomo że na FACC zabijesz 2 ghosty na okrążenie a na PACCu jest całkiem inaczej i szybciej lvl idzie.

^Alos
31-08-2009, 12:54
Nie
czemu? chcesz wiecej ghostow kup pacc..

Pampalini
31-08-2009, 16:40
Hmm, nie będę pisał kup sobie pacca, nowych ghostów na faccu nie będzie bo update na rook 7.6 już był ! i na razie nic nowego na niego robione nie będzie.
Mówisz że będzie rook szkolny i mało czasu ? ale zawsze znajdzie się chwilka żeby pograć chociaż 1 godzinkę dziennie, a 10 zl to nie aż tak gigantyczna kwota. Nie dość że na paccu wbijesz o wiele szybciej lvl to do tego zarobisz bardzo dużo.
Co do twojego tematu to jestem na nie.