Zaloguj się

View Full Version : Ban na CB

..:BlOd MaG:..
01-09-2009, 19:41
Elo.
Dostałem około miesiąca temu bana od Mc Macka za pisanie jasnymie kolorami.
Pytanie takie : kiedy mi zdejmie tego bana?? :mad:

Lechista92
01-09-2009, 19:53
Zapytaj się go i będziesz wiedział ;)

Santano
01-09-2009, 20:58
Ban przyznany na chatbox nie ma określonego czasu.
Moderator może w każdej chwili takowego przyznać i chwilę później go zdjąć.
Wszystko zależy od Mc Macka.

Marcelllo
01-09-2009, 21:00
Mogłoby być tak, aby za jakieś przewinienia miał określony czas... Bo tak to lipa... Co prawda bana na CB nie dostałem i nie mam zamiaru, lecz zawsze to trochę nie fair, że jednym zdejmie zaraz, a innym po miesiącu jak robili to samo :)

Spaślak
01-09-2009, 22:04
Mogłoby być tak, aby za jakieś przewinienia miał określony czas... Bo tak to lipa... Co prawda bana na CB nie dostałem i nie mam zamiaru, lecz zawsze to trochę nie fair, że jednym zdejmie zaraz, a innym po miesiącu jak robili to samo :)

Zależy kto co zrobił, bo są bany za wyzywanie innych czy też używanie jaskrawych kolorów, jak się domyślasz za używanie kolorów ludzie zostają odbanowani na drugi dzień bądź za jakiś czas, a jeżeli ktoś wyzywał moderatora bądź innych użytkowników nie ma potrzebny zdejmowania bana bo jest możliwość że takowe zachowanie się powtórzy. Temat zamykam, co do reszty tematów "Mam bana na CB" zostaniecie odbanowani w swoim czasie, gdybyście przestrzegali regulaminu (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=51896) bana by nie było...