View Full Version : [Forum] Wykasowanie cenników Dylusa z forum.
Kapitan Alkohol.
01-09-2009, 22:41
Jak w tytule - kto jest za tym ? Chłopak nie zna cen a robi cenniki - koX.
Daje sonde.
Cześć.
Apach v2.0
01-09-2009, 22:43
Popieram w 100% :)
ceny z marsa a on jest z wenus (Babka)
Pampalini
01-09-2009, 22:44
Hmm, pomysł dobry nie wiem dla czego jego cenniki zostały podklejone skoro są słabe.
2. nie zna cen strzelal na oko i też patrzył w dziale handel ile co kosztuje :|
3. Wykasowanie jego cennika i zrobienie nowego.
4. Mogę się tym zająć.
5. Jestem na tak
Kamor II
01-09-2009, 22:56
Tak,zdecydowanie.
Chce zmienić apo wg. własnych poglądów,ale to mu się nie udaje.
Wyzywał mnie jak odeszłem z tego pr0 cennika.
(Miałem stanowisko Mod'a)
Kumpel Armii
01-09-2009, 23:01
Widzę, że biorą w tej sondzie udział osoby, które Dylusia nie lubiły :o
Prezentujecie żenujący poziom kultury osobistej.
Cennik nie zostanie usunięty z forum, a jeśli nawet uczyni to "Pan" Muflon (bo kto inny tego nie zrobi), to i tak miano "fansite" nie skończy się jak i sama popularność tego cennika/poradnika. Współpraca jest wyżej zaawansowana, także nie macie na to wpływu dzieciaki :) Sami nie gracie, tylko przesiadujecie na forum bo nie macie co robić. Ceny są odpowiednie, sami najwyraźniej ich nie znacie. Po prostu jest podany współczynnik mniej więcej po środku. Ceny są moderowane na bieżąco. I to nie ja się nimi zajmuje, tylko odpowiednio dobrani moderatorzy, każdej osobnej części serwera APO. Ceny będą bardziej ukazane (od;do) prawdopodobnie w wrześniowej lub październikowej aktualizacji.
Nie mam obowiązku się tutaj unosić, bo po co?
Widząc taki żałosny temat mogę się tylko śmiać ...
@DOWN
Nawet Santano nie ma zielonego pojęcia co się tam dzieje i jego wypowiedz jest denna.
Nie każdy zagląda na forum czy stronę APO. Więc tam ma także możliwość przeczytać to. Jaki to problem?
Po za tym nikt nie może tego komentować w newsach na fansite :> n/c
@DOWN - ^vETo^
Chciałeś odpowiedzi? Proszę bardzo.
Stronę odwiedza bardzo dużo osób, skąd to możesz wiedzieć jako zwykły leszcz?
Po za tym chyba nie wiesz co oznacza słowo "domena" po za tym przypominajmy, że to jest ots.
"cos - czego nie ma na oficjalnej stronie" Widziałeś kiedyś to na stronie? Bo ja nie.
p.s. Co ty możesz wiedzieć o moich kontaktach z kimkolwiek gówniarzu?
Tak to sobie możesz mówić do kolegów albo do kogoś bliskiego jeżeli ci na to pozwalają.
Nie każdy z was zasługuje na to co was czeka za parę dni. Zastanówcie się i przemyślcie. Także ponownie n/c
Nie myślicie co piszecie. Zobaczymy jak to zdanie się zmieni gdy coś na waszą korzyść się stanie. PA
@DOWN - Ktoś II
Skoro zostały podklejone to znaczy chyba odwrotnie. Że cenniki są odpowiednie.
p.s. Moderatorzy nie grali ostatnio na APO; jednak ceny są już uregulowane - zwłaszcza na APO 8.42
Main 7.6 zostanie w tym tyg. do końca skorygowany przez moderatora tej części poradnika:>
Widzę, że biorą w tej sondzie udział osoby, które Dylusia nie lubiły
Cennik nie zostanie usunięty z forum, a jeśli nawet uczyni to "Pan" Muflon (bo kto inny tego nie zrobi), to i tak miano "fansite" nie skończy się jak i sama popularność tego cennika/poradnika. Współpraca jest wyżej zaawansowana, także nie macie na to wpływu dzieciaki Sami nie gracie, tylko przesiadujecie na forum bo nie macie co robić. Ceny są odpowiednie, sami najwyraźniej ich nie znacie. Po prostu jest podany współczynnik mniej więcej po środku. Ceny są moderowane na bieżąco. I to nie ja się nimi zajmuje, tylko odpowiednio dobrani moderatorzy, każdej osobnej części serwera APO. Ceny będą bardziej ukazane (od;do) prawdopodobnie w wrześniowej lub październikowej aktualizacji.
"Pan" Muflon ma prawo usunąć do badziewie. A kto pytał się jego za co ma moderatora, co musi zrobić by go mieć? :o TY!
Współpraca jest wyżej zaawansowana
Pewnie Mortiis to podkleił byś się od niego odpierdolił <haha>
01-09, 21:01 Santano
Nie jestem w stanie zrozumieć, jaki sens ma kopiowanie newsa z otwartego, odświeżanego cały czas tematu na inne, mniejsze forum, aby ludzie mogli go tam skomentować.
01-09, 20:54 Kumpel Armii
http://www.cennik-apo.pun.pl/viewtopic.php?pid=147#p147
Przepisujesz bezmyślnie newsy...
DannRook
01-09-2009, 23:13
Tak zatrzymajcie w zakładce fansite stronkę dylusia, człowieka o 2 twarzach i rozdowjonej jaźni. Za niedługo fansite będą prowadzić marsjanki albo inne tego typu istoty. Nikt tam nie wchodzi, dylus mysli ze robi cos fajnego, myli się. Najbardziej śmieszą mnie cytaty newsów ze strony głównej, nie wiem czy on jest idiotą czy robi to, żeby nas rozśmieszyć, przecież każdy zanim odwiedzi ten badziewny cennik(kliknie przez przypadek w linki, którymi spamuje dylus) to widzi 10 razy taki news na stronie bądź forum APO.
Jestem na tak.
Cennik nie zostanie usunięty z forum, a jeśli nawet uczyni to "Pan" Muflon (bo kto inny tego nie zrobi), to i tak miano "fansite" nie skończy się jak i sama popularność tego cennika/poradnika. Współpraca jest wyżej zaawansowana, także nie macie na to wpływu dzieciaki :) Sami nie gracie, tylko przesiadujecie na forum bo nie macie co robić. Ceny są odpowiednie, sami najwyraźniej ich nie znacie. Po prostu jest podany współczynnik mniej więcej po środku. Ceny są moderowane na bieżąco. I to nie ja się nimi zajmuje, tylko odpowiednio dobrani moderatorzy, każdej osobnej części serwera APO. Ceny będą bardziej ukazane (od;do) prawdopodobnie w wrześniowej lub październikowej aktualizacji.
Co Ty możesz wiedziec o kulturze osobistej? Uważasz sie za chuj wie pan kogo, mowiac mi ze moj kolor jest nieregulaminowy, mimo, iz widzialo go ok. 3ch moderatorow (Nixon, Santano, Muflon). Ty mowisz cos o kulturze? Chyba tylko po to, zeby pokazac, jaki Ty jestes "wyzszy kastą".
Fansite? Wiesz co to Fansite? Fansite to domena, cos jak tibia.pl, tibia.org.pl Zbior wszelakich informacji, poradniki, cos - czego nie ma na oficjalnej stronie i moze sie kazdemu przydac. A ten Twoj "cennik" jest jak wielka kupa gowna - nikomu sie nie przyda, a jedynie wprowadzi w blad. O jakiej Ty wspolpracy gadasz? To, ze podkleili temat juz znaczy ze jestes jakis zajebisty i w ogole? Ze masz lepsze kontakty z moderami itp? Gowno prawda. 13 letni dzieciak smie mowic do innych dzieciaki, nie no - szacun. Nie gramy? Bamboleo here. Dalej. Ceny sa odpowiednie? To juz jest zlewa na maxa. Ty chyba sobie zartujesz, ze te Twoje ceny (na 7.6 sa na oko podobne, moze dlatego - ze duzo ofert w dziale handel) ale na 8.42 to Ty chyba wbiles 2gi level i padles na racie i tak zakonczyla sie Twoja przygoda. To tyle. Cos jeszcze? Czekam na re-poste z Twojej strony.
btw. Wywalcie to a nie sie sracie...
To nie Ty powinieneś o tym decydować, ani forumowicze tylko moderatorzy :P
Jeśli oni uznają, że jego cenniki są złe, to je usuną :)
Z drugiej strony, skąd moderatorzy mają znać ceny skoro ich większość nie przebywa na OTSie :D
Old Dzolo/Seba :)
01-09-2009, 23:26
Chłopak się napracuje ale ceny i tak nie są dokładne. Radze lepiej orientować się w cenach, a nie słuchać co koledzy mówią. Jak się zabierasz za dokładną robotę to rób to tak jak powinno być.
dylus
z ciebie polew mialo polowe forum jak zrobiles wywiad ze soba _/
aaaaaa
avatar z czesiem + 3 do zajebistosci
topic
ta wywalic ( muflon ;*) w piz** niech sie powiesi. xd ceny sa jakies dziwne : o
Jestem na tak
Do Dylusa nic nie miałem DO CZASU !
Wszystko zaczęło się od tego wywiadu. Kiedy go przeczytałem coś zacząłem podejrzewać... Patrze a tam forumowicze piszą
Dylus = Kumpel Armi Nie wiem za bardzo co o Tobie myśleć człowieku bo to chyba nienormalne robić wywiad z samym sobą ...
Widzisz ze nikt nie chce tego zje*anego cennika , więc go usuń w ch*j bo tylko bardziej się kompromitujesz ...
^ Taka rada od wujka ; )
Akananto
02-09-2009, 00:01
Współpraca jest wyżej zaawansowana, także nie macie na to wpływu dzieciaki :)
To teraz mi wyjasnij, skoro forum niema na to wpływu, to dlaczego sam na zagłosowałes na TAK?
http://img212.imageshack.us/img212/1345/beztytuuxd.jpg
To chyba oznacza, ze jestes w kropce, czyz nie?
A powiedz mi jeszcze jedno, czy ten cennik wskóra cos dla ARMI?
Tak, ta twoja super 'fanowska' strona jest spektakularna, zwlaszcza wielu twoich uzytkownikow..
http://img206.imageshack.us/img206/2166/94818835.jpg
A najsmieszniejsze jest w tym wszystkim to, ze sam sobie nabijasz liczbe odswiezen forum !
http://img76.imageshack.us/img76/1433/89024280.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/4666/1ef.jpg
1. Jestem na tak.
2. Pompa powinien sie tym zajac. (pompalili, pampalini)
3. Jestem na tak.
4. Pompa jest napalony na zrobienie tego.
5. Jestem na tak.
6. Pompa ma racje.
Kumpel Armii
02-09-2009, 01:00
Nie obchodzi mnie ten żałosny temat, który zdziałać może tylko na forum ...
Bo w rzeczywistości nie. Gówno o mnie wiecie i o Dylusi też.
Podejrzewanie o wywiad z tą samą osobą jest żałosne i już szkoda mi na to słów.
"A najsmieszniejsze jest w tym wszystkim to, ze sam sobie nabijasz liczbe odswiezen forum !"
Tak ja nie mam co robić tylko samemu robić dla siebie cennik. Weź się jeb*** w głowę. Chciało ci się klikać 50tys razy? nice.
Wystarczy wejść zapytać jakiejś porządnej osoby na APO, zwłaszcza na mniejszym lvl i zapytać czy korzysta z tego. W ten sposób otrzymasz odp.
Anie przez sondę na forum, która działa pod wpływem towarzystwa.
@ Nie ma to jak szanowanie czyjejś pracy. nabijanie bezsensownych liczby wyświetleń niczego nie zmieni dzieciaku.
Sam nie umiał byś stworzyć ani jednego działu poprawnie działającego tak jak ten.
Jeżeli myślisz, że jesteś fajny bo nabijasz na tematy kilkadziesiąt tysięcy oglądanych profili to powiem ci jedno. Znajdz sobie przyjaciół
Sam nie umiał byś stworzyć ani jednego działu poprawnie działającego tak jak ten
HAHAHAHAAHHA , jaki boss ; D
Jeżeli myślisz, że jesteś fajny bo nabijasz na tematy kilkadziesiąt tysięcy oglądanych profili to powiem ci jedno. Znajdz sobie przyjaciół
Co ma piernik do wiatraka ?
Z tego co napisałes wynika ze jak założe jakiś temat to 'nabijam sobie' liczbę wyświetleń i mam znaleźć sobie przyjaciół.
Blyskotliwy poziom inteligencji ;)
Dylus WYJDZ !
Marcelllo
02-09-2009, 09:10
Popieram w 101% :) Koleś w ogóle cen nie zna... Jeszcze się głupio kłócił, że dsm max 500cc... To dlaczego sprzedałem 2 dsm'y po 600+? :o Trzeba jakoś porządnie to zrobić, a nie odnośniki do tibia.pl... Już prędzej ja bym to w html napisał jakoś ładnie i opisał każdy przedmiot, z czego wypada itp... Ale szkoda na to mi czasu... Na razie zajęty jestem czymś innym :)
Nietoperz
02-09-2009, 09:36
=Kumpel Armii;493849]Nie obchodzi mnie ten żałosny temat, który zdziałać może tylko na forum ...
Dylusi? teraz z siebie robisz dziewczynę?
Tak ja nie mam co robić tylko samemu robić dla siebie cennik. Weź się jeb*** w głowę. Chciało ci się klikać 50tys razy? nice.
Myślisz ze myśleliśmy ze ty sam klikasz? wiesz co to Tasker? chodź pewnie można to na inne sposoby rozwiązać
Wystarczy wejść zapytać jakiejś porządnej osoby na APO, zwłaszcza na młniejszym lvl i zapytać czy korzysta z tego. W ten sposób otrzymasz odp.
Nie bede pytał i tak wiem że sobie odwiedziny nabijasz, moze 3-10 osób z tego kożysta
///
oczywiście że jestem na taK!
^Akynaoo
02-09-2009, 10:24
Nie obchodzi mnie ten żałosny temat, który zdziałać może tylko na forum ...
"A najsmieszniejsze jest w tym wszystkim to, ze sam sobie nabijasz liczbe odswiezen forum !"
Wystarczy wejść zapytać jakiejś porządnej osoby na APO, zwłaszcza na mniejszym lvl i zapytać czy korzysta z tego. W ten sposób otrzymasz odp.
@ Nie ma to jak szanowanie czyjejś pracy. nabijanie bezsensownych liczby wyświetleń niczego nie zmieni dzieciaku.
Sam nie umiał byś stworzyć ani jednego działu poprawnie działającego tak jak ten.
Niech ktos porowna ip z konta tego kumpla armii i dylusia. Jak to jedna i ta sama osoba to jestes czlowieku niezle pokrecony ze starasz sie windowac swoja reputacje na innym koncie jakims noob kontem. Jestem za usunieciem tych cennikow, bo powiedzcie mi od czego jest/bylo Apo Trade Center? Przeciez to lepiej zrobiona wersja tego calego cennika + mozliwosc podawania wlasnych propozycji cenowych.
Tak to jest jak się robi samemu ze sobą wywiady :o Oczywiście jestem za tym by usunąć, chłop nie ma zielonego pojęcia o tym co pisze.
Cennik nie zostanie usunięty z forum, a jeśli nawet uczyni to "Pan" Muflon (bo kto inny tego nie zrobi), to i tak miano "fansite" nie skończy się jak i sama popularność tego cennika/poradnika.
Żenującym poziomem kultury osobistej nie jest wyrażenie swojej opinii.
Co do usunięcia cenników - skonsultujemy to.
@DOWN
Nawet Santano nie ma zielonego pojęcia co się tam dzieje i jego wypowiedz jest denna.
Nie każdy zagląda na forum czy stronę APO. Więc tam ma także możliwość przeczytać to. Jaki to problem?
Po za tym nikt nie może tego komentować w newsach na fansite :> n/c
Dzięki tej wypowiedzi postanowiłem skomentować ten temat.
Może nie mam zielonego pojęcia o tym, co tam się dzieje, ale śmiem twierdzić, iż większość postów została tam napisana przez samego Administratora (teraz nie jestem pewien, bo forum z cennikiem nie działa).
Nie mam nic przeciwko kopiowaniu newsów stąd na inne forum, ale moim zdaniem nie ma to sensu.. Zapewniam Cię, iż 99% osób, które wchodzą na stronę Twojego cennika, wchodzi również na stronę/forum APO.
Nie każdy z was zasługuje na to co was czeka za parę dni. Zastanówcie się i przemyślcie. Także ponownie n/c
Nie myślicie co piszecie. Zobaczymy jak to zdanie się zmieni gdy coś na waszą korzyść się stanie. PA
Teraz niestety muszę Cię wyprowadzić z błędnego przekonania:
To, co Was czeka za parę dni nie ma ŻADNEGO związku z Twoim cennikiem.
Nie wiem, czy chcesz się pochwalić, że wiesz, że niedługo będzie event, czy coś innego motywuje Cię do pisania o tym w każdym temacie, ale na pewno nie wiąże się to ani trochę z cennikiem.
@DOWN - Ktoś II
Skoro zostały podklejone to znaczy chyba odwrotnie. Że cenniki są odpowiednie.
Zostały podklejone - znaczy to, że cenniki BYŁY odpowiednie w czasie podklejania.
Sylvanas
02-09-2009, 14:55
Tak to jest jak się robi samemu ze sobą wywiady :o Oczywiście jestem za tym by usunąć, chłop nie ma zielonego pojęcia o tym co pisze.
A mówiłem ci zrób z nim wywiad :D Byłaby lepsza polewka i jakoś normalnie byłby zrobiony.
@top: Napracował się fakt, szkoda tylko, że nie przemyślał tego wszystkiego. Jego słynne teksty na cb typu "współpracuję z Mortiisem" albo "Mortiis będzie moje propozycje brał pod uwagę częściej" mnie rozbawiały :D
Moim zdaniem ten cennik jest zakłamany i nieprzemyślany. Niech zajmą się nim jakieś bardziej odpowiednie osoby.
@down: Dylus na cb tak pisał. Nawet jego wypowiedź miałem jakiś czas w podpisie :)
Kumpel Armii
02-09-2009, 15:15
Nie wiem kto wam mówił o jakiejkolwiek współpracy z mortisem.
Po za tym ciągle mylicie jak by osoby.
Fanowskie forum, które miało współpracę działalo na rzecz moderatorów tego fansite.
Nie mam ja nic ani kto inny z tym wspólnego ty byli obecni moderatorzy.
Zostało to skasowane po ogólnej próbie podejścia ...
Powtórzę po raz kolejny, że ceny tam wypisane mają ogólno-środkową cenę!
Nie jest to sucha twarda i nie do zmiany cena. Im itemek droższy tym większe ma wahania. Każdy mądry człowiek o tym wie i by się domyślał.
@Santano
Kopiowanie news'ów ze strony APO tak czy siak ma to działanie podwójne.
Skoro jest to fansite dla APO, to dlaczego nie ma go promować na różne sposoby?
Po za tym mylisz się o powiązaniu eventu z cennikiem ... Nie wiesz najwyraźniej jeszcze wszystkiego, dokładna tego opinia została do mnie wysłana wczoraj.
Pa
p.s. Strona nie działała z przyczyn już opisanych i wyjaśnionych ...
Także powtórzę to, iż wystarczy zapytać się osób na nisko poziomowych levelach, czy korzystają z cennika.
Była taka ankieta na serwerze, co jest przedstawione na fansite. I zdania są podzielone, jak w każdych innym tematykach...
Dodatkowo dodam jeszcze jedną rzecz.
W tym temacie (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=47909) - jest to poradnik cen Daroo.
Ma on w co najmniej 50% złe; nieprawdziwe ceny. Nawet nie wie co po ile u soni chodzi ...
A każdy ocenia cennik na wysokim poziomie co jest totalną żenadą.
Jak już mówiłem nie macie własnego zdania i działacie pod wpływem towarzystwa; to jest bardzo dobry na to przykład.
@Down
Jesteś kompletnym matołem ...
Tego uh'a mają może tylko 3 osoby, co oznacza, że nie ma swojej ceny, gdyż każdy kto go posiada może sprzedać za ile chce.
Wiec jest nazywany jako "bezcenny".
Warlord Sword - 80cc aha u sonii o ile się nie mylę 15 cc :O
Sprite Wand - 40cc - no ja to kupuje za 20 cc max xd
Magic Emerald Ring - bezcenne - ROTFL, w sklepie za 100 cc kupujesz, a z msc dosc czesto to tez leci.. XD
Evil Ultimate Healing Runes - bezcenne - aha to nie jest z questa anhi rook?
Fansite Dziś; 02 Września 09` Zhańbienie mienia cennik'a-apo
AHA. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czemu piszesz polskie slowo z '? rotfl
'nie bedziemy na takim poziomie dyskutowac'baj
ten cennik sie nie nadaje!
Także powtórzę to, iż wystarczy zapytać się osób na nisko poziomowych levelach, czy korzystają z cennika.
Była taka ankieta na serwerze, co jest przedstawione na fansite. I zdania są podzielone, jak w każdych innym tematykach...
Ok, dzisaj sie popytam i dam ci odpowiedz
zreszta jedyna dobra strona o cenach na apo to bylo APO TRADE CENTER _._ Tam kazdy dawal swoje propozycje i rozwazano..
edyszyn
pytalem na game-chacie i nikt nie wiedzial co to jest XD!
$
zrazik liz mu dupsko dalej to dostaniesz nowy kolor
nie gram już na apo...
next zajebisty nie grajacy na apo mod
up#
ok, ale ***** mer BEZCENNY NO *****! jako admin powinienes sprawdzac co robia twoi moderatorzy,aa fakt nie znasz sie na cenach _/
08-04-2009, 14:05 KIEDY BYL ROBIONY TEN PORADNIK CENY ULEGAJA CIĄGŁYM ZMIANOM a ty tylko zerznales nawet bez skonstulowania się z Daroo czy zgadza sie zebys uzyl jego cen..
Ja 14:42:26
ee zgodziles ise na wykorzystanie twojego poradnika
Daroo 14:42:33
nie
Daroo 14:42:34
wlasnie
Daroo 14:42:35
xd
Ja 14:42:35
do cen?
Daroo 14:42:44
nie
@Santano
Kopiowanie news'ów ze strony APO tak czy siak ma to działanie podwójne.
Skoro jest to fansite dla APO, to dlaczego nie ma go promować na różne sposoby?
Po za tym mylisz się o powiązaniu eventu z cennikiem ... Nie wiesz najwyraźniej jeszcze wszystkiego, dokładna tego opinia została do mnie wysłana wczoraj.
Pa
Około 20 minut temu pytałem o to Mortiisa.
Nie ma związku pomiędzy eventem, a Twoim cennikiem.
Do tego również informacja o Twojej stronie nie będzie wyświetlona w newsie.
@Topic
Propozycja przyjęta!
Po konsultacji stwierdziliśmy, że cenniki zostaną odklejone ze względu na wprowadzanie ludzi w błąd (złe ceny).
Assil Dfa
02-09-2009, 15:32
Cennik jest żałosny powiedz mi:
Jaki lvl wbiłeś na 8.42?
Ile lootnołeś Dragon Clawów,
Masz chociaż full barba?
I Teraz powiedz jakim prawem dyktujesz mi ceny na 8.42 nie osiągnąłeś niczego poleciałeś jak pies na ROX'a i myślisz że wszyscy będą cię słuchać.
Ceny są śmieszne Dragon Claw - 300cc czyli wychodzi na to że może iść 300cc w górę i w duł.
Max 600cc za d. clawa? chyba cie pojebało synek ;) on wacha się od 600 -900cc.
Feru Hat jak widziałem 1kk czyli 100cc
Powiedz mi kto ci za tyle sprzeda?
Zabiłeś chociaż raz feru nie licząc roxa? chociaż jednego?
Więc nie pieprz mi tu o twoich farmazonach ;)
i jeszcze :
http://i31.tinypic.com/s3h828.gif Spellbook of Dark Mysteries (16 def. +3 mlvl) - 40cc
Widziałeś chociaż 1 na 8.42 ;)?
@Edit
Cennika 7.6 nie widziałem
Powiedz mi skąd wiesz że 3 osoby mają Uha?
;o Blood ma 2x po 50.
Przystojniaczek 1x
Mista 1x
chyba każdy h lvl ma co najmniej 1 ;).
ok 150 osób wykonało Rook Ani. i niby tylko 3 osoby wzięły uha?
@Down
I widać jakich mądrych moderatorów sobie wybiera :
jbc. Twój podpis ;)
nie wiem co do niego się przywaliliście ... może ceny są złe ale to nie jego wina tylko moderatorów np: moja.
Dylus jest naprawdę spoko i jego cennik jest dobry
jestem na nie !
Kumpel Armii
02-09-2009, 15:48
@Assil Dfa
***** czy wy jesteście ułomni? Nie czytacie ze zrozumieniem? A może ktoś was nie kocha?
Ile razy mam mówić, że to nie ja moderuje 8.42 ?
NA tyle przedmiotów ile się tam znaduje nic dziwnego, że występują pojedyncze przedmioty, które komuś nie pasują.
Przeliczyłeś ile tych przedmiotów jest do opanowania?
Się tak wymądrzasz to może sam zechcesz to moderować ... hmm??
Zobaczysz jakie to fajne ...
Po za tym ciągle mylicie jak by osoby.
no ok, wywiad ze przeprowadziles sam ze soba, tez tutaj to pisales ale nei chce mi sie juz tego szukac...... ale czekaj! mowisz ze ty nie =/= dylus,a tu taki zong :/
@Assil Dfa
***** czy wy jesteście ułomni? Nie czytacie ze zrozumieniem? A może ktoś was nie kocha?
Ile razy mam mówić, że to nie ja moderuje 8.42 ?
NA tyle przedmiotów ile się tam znaduje nic dziwnego, że występują pojedyncze przedmioty, które komuś nie pasują.
Przeliczyłeś ile tych przedmiotów jest do opanowania?
Się tak wymądrzasz to może sam zechcesz to moderować ... hmm??
Zobaczysz jakie to fajne ...
we wczesniejszych postach ty nie dylus, a pozniej dylus aha! ;/
juz nie ma na stronie apo tego cenninka i bardzo dobrze :)
a do dylusa, gubisz sie sam w swoich klamstwach
aha
matematycznie patrzac oplaca sie wymienic Magic Emerald Ring za Evil Ultimate Healing Rune na rooku i prosze o taka wymiane, ok?
Kapitan Alkohol.
02-09-2009, 16:23
@Topic
Propozycja przyjęta!
Po konsultacji stwierdziliśmy, że cenniki zostaną odklejone ze względu na wprowadzanie ludzi w błąd (złe ceny).
:)
@Dylus nie płacz tylko, nie znasz cen z podniecasz sie swoimi cennikami : /
@topic
Cenniki wycofane. Dziekuje. Close topic.
#
Wycofajcie tez odnosnik to cennika ze stronki apo ;)
@Topic
Propozycja przyjęta!
Jeśli na forum to także na stronie. Proponuję skasować link ze strony głównej ponieważ wprowadzają ceny w błąd ludzi.
@Dylus
Masz pozwolenie od Mortiisa na użycie bannera zrobionego przez ekipę apo jako logo twojego "fansite" ?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.