Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Mo?liwo?? wyboru w dziale po?egnania/powitania

Marcelllo
03-09-2009, 20:50
Wpadłem właśnie na taki denny pomysł, aby można było wybrać czy chcemy aby się wypowiadali w temacie z naszym powitaniem/pożegnaniem, czy nie :)

Najprostsze wykonanie:
Podział działu na:
- Powitania z możliwością odpisania na post.
- Pożegnania z możliwością odpisania na post.
- Powitania bez możliwości odpisania na post.
- Pożegnania bez możliwości odpisania na post.

Spaślak
03-09-2009, 20:59
Jestem na NIE, nie ma co kombinować, niech zostanie tak jak jest, tak czy siak było by wyzywanie innych, głupie odzywki spamowanie itp, nie chcemy tego z powrotem, tematu nie zamykam czekam na zdanie innych moderatorów.

@down
Nie, ale podobne propozycje już były i skoro Mortiis wyłączył możliwość komentowania to po co ma to włączać znowu?

SaSa
03-09-2009, 21:07
HAHAHA @up niby czemu masz zamykać ze względu ,że ty tego nie chcesz ,a może inni chcą twoja wypowiedź się tu najwięcej liczy ,więc skończ.

Oczywiście jestem na tak dlatego ,że np chał bym wiedzieć kto co sądzi o danym graczu.

Zgredeq
03-09-2009, 21:48
Nie rób syfu tak jak przy clenach na APO ;D
Nie niech zostanie taka jak jest
jestem na NIET

Kumpel Armii
03-09-2009, 21:59
@ Topic
Pomysł jest może i denny, ale bardziej przemyślany niż wszystkie ... jestem na TAK :)
@ Muflon
Może i były bluzgi, ale tutaj możliwa była by opcja czy się na to zgadzamy, czy nie.
Zawsze jakieś rozwinięcie się forum ... w końcu :D

.:Speed Fireman:.
03-09-2009, 22:12
Jestem na tak. Jeżeli ktoś nie umie sie zachowac to otrzyma warna lub bana i po klopocie

nie, dlaczego?
wszystko ładnie i pięknie, ale kto będzie potem usuwał posty łamiące regulamin i karał użytkowników? a uwierz, że w tym dziale byłoby dużo pracy, zbędnej pracy.
Ja moge pilnowac porzadku tylko w tym dziale. Tylko dajcie mi szanse :D

Arhadus
03-09-2009, 22:16
nie, dlaczego?
wszystko ładnie i pięknie, ale kto będzie potem usuwał posty łamiące regulamin i karał użytkowników? a uwierz, że w tym dziale byłoby dużo pracy, zbędnej pracy.

Pampalini
03-09-2009, 22:24
Hmm, jeżeli można by było pisać w powitaniach/pożegnaniach to przydał by się moderator który pilnował by jedynie porządku w tym dziale. Usuwanie postów i karanie użytkowników było by za pewne męczące i trzeba by było dziennie przeglądać wszystkie pożegnania i szukać ludzi którzy łamią regulamin.
Jak by przydzielili tam moderatora to jestem na tak.

A tak to jestem na nie.

Techniks
04-09-2009, 03:49
Jestem na nie ,posty w tamtym dziale wyglądały mniejwiecej tak :

BB elo cze siema nara spam emotek powodzenia w rl ,wroć na tibie!!!!
Myśle ,że teraz jest dobrze : )

Houston
04-09-2009, 07:48
Równie dobrze można by pozwolić na komentowanie każdego powitania/pożegnania.
Jestem na nie z tego samego powodu co Arhadus.

Marcelllo
04-09-2009, 14:44
@Muflon - Jeżeli były jakieś bluzgi, to zauważ, że ktoś sobie na nie zasłużył :) Np. w moim temacie był tylko 1 bluzg :D I to do tego dla jaj (że niby jestem botem co nie miało miejsca :D) :)

@Arhadus - wróć na modka to będziesz pilnował :D