View Full Version : [Strona] Co s?dzisz o stworzeniu serwera CS'a na APO?
Witam.
Dzisiaj po małej rozmowie na chat-boxie Mortiis zaproponował stworzenie serwera w grę Counter-Strike dla graczy z Armia Podkarpacki Ots. I tutaj pytanie do was odnośnie tego. Proszę o wyrażanie swojej opinii na w/w temat.
Armia Podkaracki OTS CS xD?
Xd
Mi to obojętne. Jeżeli komuś podoba się ten pomysł to go popieram, jestem za. Mimo, że nie gram w te gry : p. A Mortiis ma jak postawić taki serwer?
@Edit
PIERWSZY \,,,/ >.^\,,,/
Techniks
04-09-2009, 11:07
Jeśli już to na steama, przecież na ns będa same cheaty jak boty na tibii = . =
Dałem tak steam : )
Bardzo dobry pomysł. Jestem za ale tylko na non-steam.
Powinna tez byc odpowiedz "Tak-Steam/Ns" bo mozna zrobic server na dwa protokoly, zaznaczam Tak-Steam.
Zreszta lepiej jakby byl steam bo wszedlby taki hajt jak ja i by byl ban ;x
Pampalini
04-09-2009, 11:36
Pomysł dobry, ale znając życie będzie bardzo dużo chiterów :< i to popsuje nam całkowicie grę. Nie grałem dużo w csa ale jak by takowy server powstał to bym grał z przyjemnością na nim. Jestem na tak.
A w jaki sposób Mortiis mógłby zarobic na nim?>
Sprzedawac adminow? :D
@Up Tego już nie wiem. Co do cheatów - zapewne Mortiis wybierze pare ogarniętych adminów ;);)
Pomysł genialny. Server powinien być TYLKO NA STEAM!
Z tym, że na dwa protokoły server zrobić na ns i steam, to bez sensu. Zaraz zacznie się tam "czitowanie" :)
Marcelllo
04-09-2009, 14:39
Mi tam obojętne :D Zapomniałeś dodać takowej opcji :(
Jestem na TAK !
Armia Cs 1.6 no-steam.
Dlaczego no-steam ?. Niektórych nie stać na Steam. Ja OFC posiadam Steam.
Ale na ankiecie mogłeś dodać jeszcze 1.
"Tak-Steam/No-Steam"
.:Speed Fireman:.
04-09-2009, 14:55
Moge wam czesciowo zasponsorowac ten server, tylko musi sie znalesc jeszcze 1 osoba , a najlepiej 2 ktore mi pomoga :)
@up chętnie Ci pomogę ^^. Tylko trzeba najpierw pogadać z Mortiisem.
Jak juz jest to niech bedzie steam/ns. Na steam też sa czity :(
Elo JA TEż MOGę POMóC W ADMINISTROWANIU, MAM DOSWIADCZENIE I staż PRACY
Kamor II
04-09-2009, 15:23
Na sztim to może z 10 osób będzie haah,dajcie ns/steam,ja na adma i nie ma czitow zapewniam.
Nie biorę udziału w sondzie bo niema opcji "ns oraz steam"
Kandyduję na ADMINA serva o.0
Jak juz jest to niech bedzie steam/ns. Na steam też sa czity :(
Pewnie !,Kto ma Steama to nie bóg.
Metaxa Kamil
04-09-2009, 15:26
Server steam/non steam.
Do tego kilku adminów by się przydało bo znając życie dzieci neo wbiją z cheatami żeby się zemścić za bana na Apo ;<
Ku*wa mać to jest temat o tworzeniu serva cs'a a nie o kandydowaniu na admina, ludzie ogarnijcie się. Jak będzie nabór na adminów to Mortiis napiszę.
Jestem na tak - steam.
Jestem na tal ns/s bo minarazie zal kasy na steam, ale można zrobić server uniwersalny.
ApoCalypto
04-09-2009, 16:47
Jestem na NIE!!Dlaczego?Poniewaz wiekszosc graczy grajacy w tibie na serwie APO przejdą na serwer CS i apo straci graczy a moze nawet upadnie?:(
Krzyzaczek
04-09-2009, 17:07
Jestem na NIE!!Dlaczego?Poniewaz wiekszosc graczy grajacy w tibie na serwie APO przejdą na serwer CS i apo straci graczy a moze nawet upadnie?:(
wyjdź.
Jestem na tak, każdy po długim expie może sie zrelaksować w cs :D I każdy będzie mógł wreszcie ujebać neko ;D albo edzia ;D hehe, proponował bym non-steama, powiedzmy ze 50zl dla kogoś może to być nic, a dla kogoś 50zl jest sporo...
Biblioteki steam jak i ns są bardzo proste do wgrania, zatem na serwerze mogliby grać WSZYSCY gracze APO. Co do adminów, jest kilka ogarniętych użytkowników, ale proponuję casting.
omfd
odrazu serv wowa albo diablo
OTS to do czegoś zobowiązuje OPEN TIBIA SERVER PUKNIJCIE SIE W BANIE... Nie
grałem w cs'a zajebista gierka ale ***** bez przesady
Roxinna13
04-09-2009, 18:00
śmieszny pomysł jestem na tak, nigdy niegrałam w cs'a niewiem coto steam czy tez non steam ale może zaczne ;]
Zróbcie steama... Wiecie co to apo? Jest to server, który ma zbyt mało dojrzałych graczy. Przykład? Dziecko neo padnie/dostanie bana w Tibii, ściąga ns'a, ściąga haxy i cały server ma pograne. Dlatego albo zróbcie steama, albo nie róbcie w ogóle. Takie jest moje zdanie.
Hahaha a co Devix masz siano na serwer? Pomyśl najpierw- jeżeli miałby nawet powstać serwer CS to albo cena pacca wzrosła by ogromnie albo by żeby grać trzeba było płacic
Indeveresto
04-09-2009, 18:33
A co z opcją Steam/NonSteam?
Nie glosuje bo jej nie ma ;)
.:Speed Fireman:.
04-09-2009, 18:35
@up
Ja i Devix możemy sie dolozyc do servera.
Jednak potrzebowalismy by jeszcze kogos sfinansowania
#Aifam™
Mortiis zaproponował stworzenie serwera w grę Counter-Strike dla graczy z Armia Podkarpacki Ots.
jeśli to Mortiis wyszedł z inicjatywą stworzenia serwera cs to czemu masz pretensje do Devixxa ? :p
#top
jestem na "Tak,Steam" mam nadzieje że takowy serwer powstanie xD
W grę wchodzi zapewne tylko 1.6, a on ssie. Tak więc nie :<
Non steam? Czy was już do reszty (za przeproszeniem) poje*ało? Non steam = haxy&zera + neo kids. Tak, steam.
Jak Laluś napisał serwer tylko pod Steam.
Jest wiele osób które mają Steam pod 1.6.
Koszty utrzymania takiego serwa nie są duże(zależy ile slotów).
Pomysł bardzo dobry.
Zawsze będzie miło pograć z APOwiczami. NS/Steam, żeby każdy gracz z podkarpackiego mógł zagrać. Ten słaby i ten dobry =)
Zależy ;). Jak wejdzie taki Tony albo Major to zacznie się wyzywanie jak nie będzie admina na serwie.
@Up
plugin 'przepraszam' za każde przekleństwo & auto kick za nadmierne używanie wulgaryzmów powinny załatwić sprawę. IMO
omfd
odrazu serv wowa albo diablo
OTS to do czegoś zobowiązuje OPEN TIBIA SERVER PUKNIJCIE SIE W BANIE... Nie
grałem w cs'a zajebista gierka ale ***** bez przesady
Tibia.pl ma server, Tibia.org.pl też. A to portale stricte Tibijskie.
Co do pomysłu - oczywiście. Zawsze będzie miło pograć z APOwiczami. NS/Steam, żeby każdy gracz z podkarpackiego mógł zagrać. Ten słaby i ten dobry =)
Dαniel3k =)
04-09-2009, 20:06
Zaznaczyłem nie, ale mi przeszło xD
Chce ns! :D
#Aifam™
jeśli to Mortiis wyszedł z inicjatywą stworzenia serwera cs to czemu masz pretensje do Devixxa ? :p
#top
jestem na "Tak,Steam" mam nadzieje że takowy serwer powstanie xD
No to ja o tym nie wiedziałem :] Sryy no jak Mortiis sam zaproponował to ja nie mam nic przeciwko ale oby był steam
Jak najbardziej jestem na tak, pod warunkiem że będzie Steam- przynajmniej będzie trzymał jakiś poziom ten serwer.
Rase twoj master:*
04-09-2009, 21:56
Za!! tylko steam, odpowiedni admini bez znajomosci bez napinki. I steam dlatego ze dzieciaki dawawli by na badboyu zeby sie popisac
Pozderko :: )
@edit
i jeszccze chcecie dobry serv? Only gamepad ma teraz 1000fps najelszpe servy gamesnet wymieka ale tez niezly
Steam by było najlepiej ale z tego co wiem to niewiele osob go ma wiec proponuje steam/nonsteam .. ale do tego nonsteam + sxe.. moze zmniejszy ilosc czitow.. potem admini? hmm.. nie wiem czy mortiis gra w cs'a nie wydaje mi sie... wiec nie wiem skad wezmie ogar adminow =|
CO DO SERWERA to gamepad, shooters albo 1shot1kill takaa moja propozycja;D
Steam by było najlepiej ale z tego co wiem to niewiele osob go ma wiec proponuje steam/nonsteam .. ale do tego nonsteam + sxe.. moze zmniejszy ilosc czitow.. potem admini? hmm.. nie wiem czy mortiis gra w cs'a nie wydaje mi sie... wiec nie wiem skad wezmie ogar adminow =|
Sxe? Viki nie te czasy ;] 3/4 cheatów to omija.
Swoją drogą proponuje pukawkę, mają stabilne serwery.
Znajdą się ogar ludzie na adminów, nie martw się :)
@topic
Jasne, że tak. Jak dla mnie steam only.
Rase twoj master:*
04-09-2009, 23:42
Viki shooters albo 1shot1kill teraz sa duzo slabsze
Gamepad potem gamesnet(host warszawa bo poznanski ssie!) i ew whiterabbit sie jeszzcze trzyma
Zaznaczylem Tak - Steam.
Server dla non-steamow nie mialby sensu, bo graly by w wiekszosci boty nie umiejace grac TP.
Ci co maja Steama w wiekszosci juz sa ogarnieci, wiec bylby sens.
A do tego czity na ns :<
Narazie prowadzi Non-steam ale bardziej mi sie wydaje, ze uzytkownicy pisali o steam :O. Glosujcie dalej.
Narazie prowadzi Non-steam ale bardziej mi sie wydaje, ze uzytkownicy pisali o steam :O. Glosujcie dalej.
Ja, mimo że pograłbym na serverze Only Steam jestem za powstaniem servera z bibliotekami Non Steam&Steam. Dlaczego? Odpowiedź jest prosta - Server de facto miałby być dla społeczności armia.toproste.pl, a nie każdy gracz/forumowicz ma w posiadaniu Counter Strike 1.6 na platformie Steam. Dlatego stworzenie servera NS&S daje możliwość zagrania takim właśnie graczom : ]
@Down
W osiem sekunt to ja sobie kakao zrobiłem :D
Τettmeier
06-09-2009, 09:46
Ja bym grał, ale tylko i wyłącznie na NSie. Nie chcę stima, bo po co mi? :S Ale z noobkami z apo pograć.. czemu nie? : f
@up
szypszy o osiem sekunt
Sylvanas
06-09-2009, 10:01
Wiem, że z 20 zł steam kosztuje, ale moim zdaniem S/NS powinien być. Jak niektórzy pisali, nie każdy ma steama, a pograć chciałby każdy.
Z checia bym pogral, ale na NS ;> Nie mam Steama, bo zawsze mam pro skille :<
np. 4/20 ^^ wiem, wiem jestem hardkorem :o Przewaznie klasyfikuje sie na ostatnich pozycjach w top praktycznie kazdego serwera ;>
Jezeli bedzie ten serv na NS to chetnie zagram :)
Tak- non steam
tak steam bo jak bedzie non steam to bedzie pelno czitow (w tym ja)
Nietoperz
06-09-2009, 11:09
Ja, mimo że pograłbym na serverze Only Steam jestem za powstaniem servera z bibliotekami Non Steam&Steam. Dlaczego? Odpowiedź jest prosta - Server de facto miałby być dla społeczności armia.toproste.pl, a nie każdy gracz/forumowicz ma w posiadaniu Counter Strike 1.6 na platformie Steam. Dlatego stworzenie servera NS&S daje możliwość zagrania takim właśnie graczom : ]
@Down
W osiem sekunt to ja sobie kakao zrobiłem :D
Podbijam
po 16 slotów narazie. '
'
Tak - steam.
Nie po to wydalem 50 zl zeby pykac na ns. ;d
Ode mnie kilka wniosków:
- Serwer FFA: biblioteki steam i nonsteam
- O żadnym hostingu nie ma mowy, Mortiis ma dużo procesora na dedyku
- 16+1 slotów
- OGARNIĘCI admini, chociażby jonywalker czy Crayon
Jeżeli trzeba, mogę pomóc w konfiguracji serwera, zrobić paczke amxx itp. ew. napisać jakiś plugin na potrzeby serwera.
A i najważniejsze, jestem na tak.
#Up.
Signed. xd i ew. Simina \m/
Możliwość wbicia i steam i ns ;d
Tak-Steam.
Ale coś nie chce mi sie wierzyć że powstanie taki server.
Mortalix
07-09-2009, 17:12
Tak-steam.
Myślę, że każdego stać na zakup steama którego cena to zaledwie 30-50zł.
Nie jest to droga inwestycja, ale za to procentująca w walce z cziterami. xd
@Down
A czy ja Cię ***** zmuszam do grania gdziekolwiek?
Myślę, że każdego stać na zakup steama którego cena to zaledwie 30-50zł.
Taak. Będę kupować steama za 50zł bo mam grać tylko na APO Serwie ? Nie dzięki. Wole te 50zł zatrzymać i wydać na ciuchy itp.
Wyrażam tylko swoją opinię, nie bij :C
DonieX <3
07-09-2009, 17:47
Tak,ale tylko steam. Dlaczego ? Dlatego, że administracja da, a może wcale nie da Admina na serwerze, a na steamie nikt praktycznie nie używa cheatów. ;)
Oczywiście, proponuje Steam/ Non-Steam i tak będzie najlepiej. Najlepszą nazwą byłoby ,, Armia Podkarpacki Serwer" ;)
Maślanka
07-09-2009, 18:16
Tak, ale steam/nonsteam :O .
Jestem na NIE, to jest OTS czyli Open Tibia Serwer i tutaj powinny byc serwery Tibijskie a nie Cs'a.
Jestem na NIE, to jest OTS czyli Open Tibia Serwer i tutaj powinny byc serwery Tibijskie a nie Cs'a.
Powtórzę po raz drugi. Serwis Tibia.org.pl ma swój server CSowy(De facto 'nieoficjalny') i bardzo ładnie prosperuje. Tibia.pl ma również swój server Counter Strike'a i wychodzi im to na plus, bo mają więcej odwiedzin strony. A wiele osób(na przykład ja) po zażartych bojach z Krasnoludzkimi Strażnikami, Cyklopami, Demonami i Smokami lubi wyluzować się i w doborowym towarzystwie(Grulix, Major) postrzelać do siebie na de_pociągi, de_aztecy, czy awp_indianie...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.