View Full Version : Mam du?y lvl ale jednak co? mnie niepokoi...
Arystoteles
04-09-2009, 15:17
Zauważyłem że trudno się bije lvl od 15 do 50 proponuje ułatwić to gdyż codziennie borykam się z narzekaniem lov lvli. Można to nazwać dużym problemem ponieważ w momencie gdy taki 25- 40 lvl stwierdzi że się trudno gra odchodzi z APO.
Moja propozycja wygląda tak.
- na początek w skrzyni w świątyni na main powinno pojawiać się (bag z 3cc i w zależności od profesji , druid 200sd i 250 megafluidow) itd
- powinien powstać nowy potwor dla takich właśnie lvli.
Marcelllo
04-09-2009, 15:21
Jestem za, ale jedynie quest. Powód? Taki 15 lvl, jeżeli ma już manasy itp to może wbijać lvl w minutę!! Więc na co szybciej? :D Wystarczy tylko chcieć ;)
Pampalini
04-09-2009, 15:48
Był już taki temat .. i nic nie dało. Moim zdaniem powinni coś dodać bo co taki 15 lvl sobie kupi za te 3 cc? np ek kupi jakąś broń i już kasy nie ma a potem proszą o kase h lvli jak nie dasz to są bluzgi.
Powinni dać tak.
Ed/Ms 3cc 1 manas 50 użyć.
RP. 3cc bolty lub manas
EK 3cc 1 runke UH 100 użyć.
Tak było by najlepiej.
Więc jestem na tak.
@Edit
15 lvl może expic na cycach do 25-30 lvla .. potem ma już z górki. wcale nie jest tak ciężko jak się mówi. No ale bez kasy to jest lipa.
Coś powinni z tym zrobić.
Jamajeee
04-09-2009, 15:51
no cos w tym jest bo nudno sie expi a nie kazdy ma kumpli i nie bije od 15 lvli damonow;p
Bardzó dobry pomysł jestem za jest wielu ludzi meczaych z 50 lvl jestem za
Łowca Postów
05-09-2009, 20:46
- na początek w skrzyni w świątyni na main powinno pojawiać się (bag z 3cc i w zależności od profesji , druid 200sd i 250 megafluidow) itd
Zgadzam sie tylko z tym, przecież lv od 15 do 50 to jest 1,5h gry zależy jak kto gra.
nowe potwory ? wbijasz 30 na Cyklopach/Hero
lecisz na Cod Dark Lordy.. dodatkowo masz już 3 dni pacc więc spokojnie możesz wbić 100 lv+.
Co do eq ?
mogę się założyć ze połowa zaczynających ma już tu swoich kumpli , więc z podstawowym eq nie bedzie problemu.
Kumpel Armii
05-09-2009, 20:51
Skrzynia - Tak
Potwór - Nie (dlaczego? Ponieważ standardowe potwory będą coraz mniej odwiedzane). Jest wystarczająco tego.
Dragi, Bk, Behe, Hero ... itp wszystko jest
Mordotymoja
06-09-2009, 22:13
Mu chodzi o to zeby wreszcie troche wiecej ludzi bylo a jak ktos ma talent do tego otsa to wbije 1k i wiecej przeciwnikow do pvp bedzie. No i ulatwi sie newbie na poczatku gry to nabiora do niej ochoty i sie wciagna. Moze nawet beda kolejki :D:D:D:D:D
Jestem za.
Dla początkujących, bedzie w sam raz :).
Może początkujących, zmotywuje do grania.
Dobry pomysł. Od zawsze są problemy z trudnym wyborem na wydatek marnych 3cc. Polecam takie nagrody na początek:
Paladyn
300 SD
300 Mana fluid
Druid
300 SD
300 Mana Fluid
Sorc
300 SD
300 Mana Fluid
Knight
300 UH
300 Mana Fluid
Mortalix
07-09-2009, 17:44
no cos w tym jest bo nudno sie expi a nie kazdy ma kumpli i nie bije od 15 lvli damonow;p
Wymiatasz...
[06/09/2009 10:30] Jamajeee -> change nick to: Zuczek Przemas ... XD
#Top
Przez 4 lata(?) low levele dawali sobie radę w dużo cięższych warunkach, bo nie dość, że brakowało im 'cc' to dochodziły inne czynniki utrudniające im grę (np. nieustannie przepełniony serwer) i jakoś się wybili. Każdy kiedyś zaczynał : ) Moim zdaniem niech zostanie tak jak jest...
Jestem Na Tak bo sam wiem jak to było na 15 lvl na main ;/
Mortarius
08-09-2009, 16:42
@up
No dokładnie... 15 lvl na apo to jedna wielka sraka ;s
@topic
Jestem na tak ale żeby nie było to GBPMMAX bo wtedy będą nooby na bocie 15 lvl wbijać i 150 cc są do przodu...Koledzy wyżej stawiali poprawione propozycje ;d
Dobry pomysł, ale Ci co mają h lvl zaczynali tak jak Ci co teraz z skrzynką na main w swiatyni czyli 3cc ;<
Uważam,że tak jak ma taki nowy gracz lepiej wystartować?To jest ots więc powinno się ułatwiać nowym graczom ,,robote"
pozdrawiam
Quik
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.