View Full Version : Jaki Telefon?
Habemus Papam
05-09-2009, 18:03
Jako iż za miesiąc kończy mi się umowa chciałbym nabyć nowy telefon i stąd moje pytanie.. jaką markę telefonów preferujecie? Nie chodzi mi tu o konkretne modele TYLKO o markę.. Jeżeli mieliście telefon, działał sprawnie, był głośny i go przetestowaliście to wypowiadajcie się!
@Jeżeli mieliście konkretny model telefonu i sprawował się bardzo dobrze, to możecie pisać ;)
Widzę, że wszyscy są za SE albo Nokią, więc która marka lepsza? a może jakieś konkretne modele? ; >
Songoku v.2.0
05-09-2009, 18:05
jak dla mnie SE lub Nokia
reszta ssie ;D
1ST
dartchwawa
05-09-2009, 18:06
nokia 3250 xpress music, mam go juz 4 rok i dziala, jest glosny i fajny. wiem ze nie chciales modelu, ale ci napisalem i chuj.
>up
pochwal sie matce ze pierwszy napisales posta w czyims temacie moze ci da na pacca
Imho SE i Nokie są najlepsze na rynku. LG też dobre, ale tylko KS360 i Cookie. Idź do biura Orange czy gdzie tam masz umowę i powiedź, że chciałbyś SE albo Nokie taką i taką, z tym i tamtym. Albo poszukaj na stronce operatora. xP
Songoku v.2.0
05-09-2009, 18:13
nokia 3250 xpress music, mam go juz 4 rok i dziala, jest glosny i fajny. wiem ze nie chciales modelu, ale ci napisalem i chuj.
>up
pochwal sie matce ze pierwszy napisales posta w czyims temacie moze ci da na pacca
probujesz byc dowcipny ale Ci to nie wychodzi .>.<
dartchwawa
05-09-2009, 18:42
probujesz byc dowcipny ale Ci to nie wychodzi .>.<
nie proboje, tylko dobija mnie to jaki jestes pojebany i to, ze podniecasz sie tym, ze sie pierwszy wpisales w temat, jakbys cos za to mial....
/topic
juz sie wypowiedzialem.
.Gonzalo.
05-09-2009, 18:43
Oczywiście NOKIA i nic więcej :D:D:D:D:D:D:D Ewentualnie SE.
nie proboje, tylko dobija mnie to jaki jestes pojebany i to, ze podniecasz sie tym, ze sie pierwszy wpisales w temat, jakbys cos za to mial....
Dokładnie ...
Teotihuacan
05-09-2009, 19:34
SE k 550 i , po dopracowaniu we flashu, działa lepiej od w880i jeżeli chodzi o głośność.
A ogółem, do kupiłem do niego pare głosników, i dzała max..:D
Mnie osobiscie nigdy nie zawiodly Nokia i SE wiec polecam ci ktoras z nich :)
Ja osobiście polecam Nokie według mnie najlepsza marka:)
Hmm polecam firmę to nokie a z modeli i żeby był głośny to N73 , N95
Mortarius
05-09-2009, 23:59
Hmm ja nabyłem pół roku temu Nokie 5310 Xpressmusic.I musze przyznać że sprawuje się bardzo dobrze :D Jest głośna (wkońcu muzyczny telefon xD) Bardzo ładna z wyglądu i leciutka (lecz dla mnie jest to wada bo co 2 minuty sprawdzam czy go mam xd) Mało aplikacji na niego NIE działa xd Nie psuje się nic,poprostu (dla mnie) sprzęt idealny XD
@edit
Tak jak koledzy wyżej pisali,jeśli masz kase to kupuj N95 bo to jest komputer w kieszeni z głośnikami 8.1 xd W żadne flashowanie się nie baw bo to jest pic na wode.Telefon po tym siada 2x wcześniej,głośnik się "ździera" 2x szybciej i gwarancja idzie się wietrzyć.W nokii nie trzeba nic flashować ani żadnych takich pierdół i telefon jest zajebisty :)
pogromcaszczurow II
06-09-2009, 00:04
Jak dla mnie SE, ale może też być Nokia. :D reszta to shit :)
te dwie marki są najbardziej dopracowane . xd
Od niedawna posiadam Sony Ericsson s500i. Telefon nawet nawet :p różni sie od mojego starego k800 tym że slider i słabszy aparat :p
Zaznaczyłem Nokie. Od ponad 3 lat bawie się z Symbianek kolejno:
Nokia N73
Nokia N95
Nokia N95-2 (8gb)
Τettmeier
06-09-2009, 08:39
Nokia. Miałem SE i sie popsuł, więc już nigdy nie kupię takiego telefonu, chociaż by były nie wiem jakie recenzje(na myśli mam akurat takie "dobre"). :F
Sony Ericsson! ;-) Od od 6 lat mam telefony tej marki, weź któregoś z walkmanów bateria dość długo trzyma i są głośne, tylko na ten temat.
Apple iPhone 3GS. Najnowszy model ma wersję na 16gb i 32gb, z tego że wersja z większą pamięcią jest tylko ~100zł droższa, więc de facto opłaca się. Jest szybki, głośny i muzyka brzmi w nim genialnie.
Dla hardcore'owców polecam Omnia HD. Ma chyba pierwszego symbiana, który się nie wiesza i działa bardzo płynnie.
No, albo Nokia 6300. Mała, stylowa, poręczna maszynka. I również ładnie brzmi =)
Tak jak Krajun, polecam Ci IPhona, moj kumpel go mam i pekam z zazdrosci :o Zajebiste funkcje ma :)
Nokia 6500 Slide . Gdybym miał kasę, to bym kupił iPhone 3GS, ale nie mam.
Pampalini
06-09-2009, 18:28
Polecał bym Ci nokie łatwa w obsłudze i szybko się nie psuje. Ale polecał bym Ci też Iphone tego co podał crayon, ma go mój kumpel i jest to po prostu cacko telefon. Ale radził bym kupić jakąś nokię .
Moja skromna osoba poleca nokie... Ale sam mam sony ericsona w610 h sprawuje mi sie bardzo dobrze... Nie narzekam... Ale ja polecam nokie z serii N...
Sony Ericsson k850i
Sony Ericsson s800i
Sony Ericsson w300i
Polecam te 3, w swoim życiu spotkałem sie ze wszystkimi z tych 3 i naprawde polecam, k850i to jest wszystko co najlepsze w SE + do tego dotykowe klawisze, s800i ma wypas głośny głośnik, dużo dobrych funkcji (sam go posiadam), za to w300i jest dobry w wyglądzie i ma wszystko co potrzebne.
Na skromne fundusze polecam N73 miałem ją przez ponad 1,5 roku a głośnik wymiatał najbardziej w całej klasie.
Głośnik miała silniejszy nawet od N95 i N95 8gb szok, ale taka prawda.
Co najlepsze posiada Symibana, możesz zgrywać sobie najlepsze gry, czasem nie wchodzą pliki Java ponieważ Nokia nie interesowała się szajsem. Na Symbiana polecam gre Pandemonium.
Zaznaczyłem SE i Nokie, chociaz jesli chodzi ci o glosnosc to wydaje mi sie ze nokia jest glosniejsza.
Nie polecam ci samsungow bo strasznie zamulaja pliki i zjebany maja system :/ mam U900 i jestem niezadowolony : F Chociaz dobra w nich jakość odtwarzania muzyki jest.
Metaxa Grzesiek
11-09-2009, 11:02
Ja miałem LG KU990i nie polecam go ;s
Obecnie posiadam nokie 6300 bardzo fajny wytrzymały telefonik
2 telefon mam SE c902 telefon cud malina jeżeli chodzi o zabawe ;)
Nieznajomy
11-09-2009, 14:01
Sony Ericsson T650I :) kox telefon pozdrawiam same zalety :D:D (Bardzo wytrzymaly xd duzo przeszedl ;d )
Maślanka
11-09-2009, 17:40
Nokie, nie chciałeś modelu, ale jak chcesz to, nokia 6500, nokia n96, nokia n97, nokia n95, nokia n73.
Marcelllo
11-09-2009, 20:40
Ja mam samsunga z630 - nie wiem czy gdzieś taki kupisz :D Super gra, długo trzyma i w ogóle ;)
Jak coś to Nokia N series :) Też dobre telefony ;)
Patriota
19-09-2009, 13:43
SE i tylko SE :D Inne sa do du... no jeszcze Nokia moze byc ale kazda jest taka sama :D
~ Ankarius ~
21-09-2009, 16:33
Ja bym brał Nokie...
sam mam zamiar kupic sobie Nokia 5800 bo to jest Marka, anie jakieś plastikowe gówna Typu SE walkman itd....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.