View Full Version : Polska na Mistrzostwach Europy.
Elo.
Jak oceniacie szanse Polaków na wyjście z grupy i dalszą grę w 2 fazie grupowej i fazie pucharowej (o ile przejdą XP). Jak dla mnie, to wygrać teraz z Turkami będzie trudniej niż z Francuzami czy Szwabami. W 2 fazie grupowej to będziemy pewnie z Hiszpanią, Grecją i Słowacją. Słoweńscy siatkarze raczej szansy na awans nie mają. Polacy mogą nawet wygrać ME ale to zależy z kim będzie przystało grać. A więc do boju Polsko, lol.
Pozdro,
Simina. ;3
Oglądając mecze z Francją oraz Niemcami, muszę stwierdzić iż Polacy mają formę : ) Grają dobrze w obiorze (przynajmniej w meczu z Niemcami), ale kończenie akcji trochę słabiej im wychodzi : P Czy Polska ma szansę na zdobycie mistrzostwa? Myślę, że jak będą grać tak jak w ostatnim secie z Niemcami to tak : )
Habemus Papam
05-09-2009, 19:30
Wszystko wygląda dobrze.. póki co, zobaczymy z kim bd w 2 fazie .
Pewnie odpadniemy w półfinale.. :<
Myślę, że mamy ogromne szanse na zdobycie złotego medalu.
Oglądając mecze z Francją oraz Niemcami, muszę stwierdzić iż Polacy mają formę To nie Polacy mają formę, tylko Francuzi i Niemcy grali słabo...
@topic
Nasi siatkarze nie są w wybornej formie, są w stanie grać o wiele lepiej. Gdyby grali na sto procent swoich możliwości to wygraliby wszystkie mecze grupowe 3:0. Mimo wszystko uważam, że mają ogromne szanse na medal. ;)
PS
To co wyczyniają teraz w meczu z Turcją to jest tragedia.. Po co te wszystkie błędy...
Felek pall
05-09-2009, 21:29
Jak oglądałem wszystkie mecze naszych to nawet ani 1 raz nie zwątpiłem w ich wygraną.
Naszych następnych rywali oceniam na nawet dobrych. Póki co idzie nam dobrze :)
Τettmeier
06-09-2009, 08:14
Ja również, tak jak użytkownik wyżej. Nie chciałem i nie wątpiłem w ich wygraną, gdy patrzyłem na mecze. :) Teraz ta droga nie będzie trudna, bo do dalszych awansów musimy wygrać z Grecją, słabą Słowacją(edit, te dwa państwa mi się mylą :o) oraz Grecją. No nic, będziemy kibicować! ;D
Ciesze sie ze wyszli z grupy , nawet w dobrym stylu...
Mysle ze ta nastepna grupa z Hiszpania ,Grecja i kims tam jeszcze , na loozie wygraja z kazdym , ale schody sie zaczna potem...
Serbia ,Bulgaria to sa druzyny wydaje mi sie lepsze od nas na dzien dzisiejszy...Ale mysle ze ze srebro albo braz bedzie , a gdyby sie udalo zdobyc zloto bylbym milo zaskoczony.
Gogo chlopaki...
Ale w mediach teraz o tym nie mowia , lepiej robic szum wokol naczych marnych pilkarzykow.
Ale w mediach teraz o tym nie mowia , lepiej robic szum wokol naczych marnych pilkarzykow.
Piłkarze nic nigdy nie osiągnęli (patrząc kto teraz gra w reprezentacji nikt nigdy nic nie zdobył na skale europejską/światową) a polscy siatkarze dużo. ;x Tak samo żużlowcy czy atleci. Nic tylko piłka nożna.
Jak na razie z Turkami wygraliśmy 3:0. moim zdaniem możemy się obawiać Chorwacji i Bługari.
WYGRALI! :D W finale pewnie z ruskami, ale i tak wygraję. ^^ Wreszcie grają tak jak potrafią. :)
Ja myślę, że do finału przejdzie Francja. Polacy dzisiaj grali genialnie, ale też Bułgarzy popełnili masę błędów. Ale i tak najważniejszy jest wynik końcowy.
Mam nadzieję, że w finale zagrają 2 razy lepiej niż dzisiaj. Niech pokarzą, że potrafią grać w nie pełnym składzie. Niech wygrają ten finał dla Świdra, by wrócił i zaczął grać znowu.
Git gitara.
Jutro z taka gra Ruskich pykniemy bo nie wierze ze Francja pokona Rosje
Τettmeier
12-09-2009, 20:51
pokarzą hehehehe
@topic
Tak, teraz Rosja wygrywa z Francją i finał ME na jaki stawiałem od początku. Miejmy nadzieję że ich pociśniemy! ;-) Nadzieja w Kurku, niech potwierdzi swoją formę w finale!:)
I miałem racje jutro o złoto zagramy z Francją.
KaczorPowraca
13-09-2009, 00:09
I miałem taką nadzieję, że zagramy z Francją ;)
Raz na tym turnieju się udało, oby udało się drugi :)
Wierzę mocno, że będzie złoto!
Τettmeier
13-09-2009, 08:04
O, gramy z Francją! <zdziwienie> Ostatnio było 3:1, oby i teraz. (ludzie na górze mnie uprzedzili, ale miałem do przekazania to samo więc nie warnuj).
To wcale nie jest powiedziane, że łatwiej będzie z Francją.. Według mnie lepiej byłoby z Rosją, ponieważ z nimi dochodzą również 'sprawy narodowościowe'. ^^ No, ale i tak wierzę, że wygrają. :)
xxXTibiomanxxX
13-09-2009, 11:18
No najpierw trzeba pogratulować polakom tego że doszli do finałów :D
Myślę że mają szanse wygrać te Mistrzostwa Europy .
El Diablo
13-09-2009, 12:03
Hehe wiedzialem ze polska bedzie w finale z francja. Oczywiscie polska wygra!
Marcin <3
13-09-2009, 14:25
polska wygra 3-1 ewentualnie 3-2 dla polski. trzymam kciuki XD
Polska wygra 3:1 ;) =] :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Old Dzolo/Seba :)
13-09-2009, 15:24
3:0 będzie i bez gadania. Zaskoczyli mnie siatkarze ;d
El Diablo
13-09-2009, 18:11
Myślę, że będzie 3:2 w tajbreku 15:13.
ZNAKIZNAKIZNAKIZNAKI
Tymek Knight
13-09-2009, 19:05
Zauważcie że w grupie Rosjanie rozgromili Bułgarię 3:0 , a jak przyszedł mecz już poza grupą to Ruscy przegrali 3:0 . Tak samo było w ręcznej. W 2007 roku wygraliśmy z Niemcami w grupie , ale już w finale przegraliśmy. Więc trochę się martwię o ten mecz z Francją , bo na 100% będą chcieli się odegrać za ten mecz w grupie .
@Topic
Stawiam jakieś 3:1 albo ciężkie 3:2 dla naszych.
No i wygrana 3:1 Mamy złoto!!! Polska jest najlepsza
KaczorPowraca
13-09-2009, 21:34
Mecz na miarę Finału :)
Zagraliśmy dobrze, chodź 3 set to była "porażka" ale liczy się wynik !
spadam oglądać "dekorację"
Nie wiem czy był ktoś kto nie wierzył w Naszych Polaków w finale.
Widać było, że byliśmy lepszym zespołem...
Speszylo mnie cos :/
13-09-2009, 21:42
wygrali jjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ***** wygraliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Jest złoto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ajajajajajajajaj a
No i mamy złoto : D Bardzo zacięty mecz, ale udało się wygrać. W moim pierwszym poście właśnie w tym temacie pisałem, że jak podtrzymają dobrą formę to mają szansę być najlepsi i im się udało :) Gratulacje!
Τettmeier
14-09-2009, 15:40
Mistrzoooooowie! Oleeeeeee 3;1 Xd byliśmy lepsi!! castellani naszym króóóóólem
>>Vegos<<
14-09-2009, 15:54
Dziwię się teraz :o xD. Gratuluję i oby tak dalej !!!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.