View Full Version : Sony Ericsson K750i
Witam. ; )
W tym temacie chciałem odnieść się do telefonu K750i , którego sam używam .. Więc tak , jeśli chcecie już go kupić to nie polecam . Telefon z początku działa wzorowo , po pewnym czasie zaczyna się nam psuć a mianowicie : wyłącza się sam , głośnik zaczyna trzeszczeć itp . Jedyny plus w tym telefonie jest taki że JoyStick bardzo dobrze działa .
Proszę o wystawienie komentarza na temat tego telefonu.
Posiadam ten telefon. Na razie tylko mi głośnik trochę ciszej gra. Mam trochę inaczej niż ty, mianowicie JoyStick mi się trochę wiesza ;]
Ogólnie mi się podoba.
Nietoperz
06-09-2009, 00:49
All sie wiesza, moj joy sie wiesza i menu tez głośnik padł o całości :| jestem niezmiernie nie zadowolony :<
All sie wiesza, moj joy sie wiesza i menu tez głośnik padł o całości :| jestem niezmiernie nie zadowolony :<
yhmm. ja miałem tego fona przez spory okres czasu i nic się z nim nie działo :D działał aż miło xd obecnie żaluje że mam w910i, to dopiero skifa.. Xd resetuje się, walkman czasem przerywa odtwarzanie, n/c
Mi wszystko działa poprawnie, a mam ten telefon 2 lata ; o
Nic sie nie wiesza, głośnik może lekko trzeszczy ; o
Ahahh mam go z rok kupilem za cale 250 zl ; o dobra cegla na tyle co padal tylko czasem sie wiszial rzadko sie wylaczal sam ; ] Ale gdy sie zalal ; / tragedia guzik nr 5 sie tnie i nie lubie juz esow psiac ; ] Na swoja cene jest zajebisty ; )
Ankarius
12-09-2009, 22:23
Fektron ma racje, tez mam w910i i to ejst jedno wielkie gówno. Mam zamiar kupic nokie 5800 ale troche droga jest
SE wymiata obecnie mam SE C902 i mi bardzo ladnie chodzi nic sie nie wiesza, nie wylacza sie itd. POLECAM SE
Pedo Bear
13-09-2009, 17:45
Też preferuję tylko i wyłącznie Sony Ericssony od przeszło dwóch lat posiadam w850i i jestem z niego zadowolony.
Jak go rozsuwam i zasuwam to dość często mi się sam wyłącza ale może być to spowodowane tym, że spadł mi z dość sporej wysokości na asfalt.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.