Zaloguj się

View Full Version : [Pi?ka No?na] Mistrzostwa ?wiata 2010

Gakori
06-09-2009, 00:16
Witam . Chciałem się dowiedzieć komu kibicujecie na mistrzostwach świata w piłce nożnej. Proszę o dokładne uzasadnienie wyboru ; d Ja osobiście kibicuje Portugalii dlatego że mam tam swoich ulubionych zawodników tj. Ronaldo , Deco .

Nietoperz
06-09-2009, 00:18
Osobiścię kibicuje Polsce, ktora ma 100% awans do fazy grupowej ;]

Arcano
06-09-2009, 01:11
Hiszpania, chociaż trzymam kciuki także za Polskę :)

Τettmeier
06-09-2009, 08:19
Holandia! ;D A co do Polski, to po tym co wczoraj pokazali, wole poczekać na jakąś inną mniej przestiżową imprezę. Dlaczego? Sami sobie odpowiedzcie..

Old Dzolo/Seba :)
06-09-2009, 10:26
Ja Brazylia albo Hiszpania. Dwaj pretendenci do zwycięstwa ;f

Habemus Papam
06-09-2009, 10:27
Polska jeżeli awansuje . ;)
Poza tym:
Hiszpania, Holandia.

_woto_
06-09-2009, 10:34
Osobiscie kibicuje Francji i jak kazdy polak Polsce :eek:

Kamor II
06-09-2009, 11:04
Brazyle wygrają .
NA drugim Malta i Wyspy Owcze na 3-cim.

Alvaster
06-09-2009, 11:42
Ja będę kibicował 3 zespołom takim jak : Polska,Hiszpania,Brazylia.

'Oxidosis'
06-09-2009, 12:25
Lól, Portugali nie będzie na mistrzostwach świata w 2010, więc jak Ty chcesz im kibicować? ;d

Ja kibicuje Włochom. Mimo, iż teraz słabo grają, myśle że zmobilizują się na mistrzostwa za rok i je po prostu wygrają :)

Devixx
06-09-2009, 12:36
A ja kibicuje Hipszanii (dlatego, iz jest tam paru barcelonistow oraz duzo dobrych zawodnikow) i Holandii (podoba mi sie ich druzyna i dobry sklad)

KaczorPowraca
06-09-2009, 22:40
Hiszpania xd tak po prostu :)
bardzo podoba mi się ich "styl" gry :)

Pampalini
06-09-2009, 22:49
Polska, o ile awansuje tak to jeszcze Argentyna, Hiszpania Brazylia i Anglia.

Houston
07-09-2009, 13:52
Polska i tak nie awansuje :D Jeśli nie Polska, to Hiszpania ;]

Bondi
07-09-2009, 14:49
Polska, ew. Holandia :)

'Oxidosis'
07-09-2009, 15:42
Polska, o ile awansuje tak to jeszcze Argentyna, Hiszpania Brazylia i Anglia.

Argentyna małe szanse na awans :(:(:(:(:(:(:confused::confused::confused::confuse d:

Mo$uke
07-09-2009, 15:59
Ghana...i Hiszpania.
...............................

Maślanka
08-09-2009, 20:11
Brazole w tibie dobre to w piłke też wygrają XD.

MerUnia
08-09-2009, 21:58
#Góra
..."Nie gadamy z brazylijczykami"...
#Temat
Pewnie wygra Hiszpania, ale kibicuje Polsce ;dd

aphen_ris
09-09-2009, 21:00
Swietnie sobie radzi nasza dzielna reprezentacja, przegrywamy 1:0 ale to dopiero 15 minuta! XDDD

Dareg
09-09-2009, 21:31
1:0 . 15 miniuta
2:0 . 45 miniuta.
@topic
Brazylia i Hiszpania

Kamor II
09-09-2009, 21:39
Sry
Już 2 ! .

dartchwawa
09-09-2009, 22:12
3:0 ehehehhehehehe, polska gra gorzej niz wyspy owcze.

handlarz_narkotykow
10-09-2009, 08:29
ja kibicuje Leo Benhakerowi ! ahueheuh
mam nadzieje że teraz nie wybiorą kogoś gorszego od Leo, jak słyszałem ma być to Polak .. a nawet powrót do Janasa co będzie katastrofą.. (nie bd przypominał MŚ z poprzednich mistrzostw..)

@ top
Brazylia, Argentyna, Portugalia :D

'Oxidosis'
10-09-2009, 14:43
Tyle, że i Janas i Engel doprowadził polske do MS, co z tego że grali tam fatalnie, ważne ze sie dostali a z leo sami widzimy jak jest

http://i32.tinypic.com/2evgqi9.jpg

Old Shidishi
10-09-2009, 15:31
Moim zdaniem nowych trenerem Reprezentacji Polski powinien zostac Franciszek Smuda.
Jako jeden z nielicznych w krotkim czasie osiagnac cos (Lech Poznan)

@topic
Brazylia,Hiszpania,Portugalia.

Mo$uke
10-09-2009, 15:55
Moim zdaniem powinni rozwiazac reprezentacje i zlikwidowac PZPN.
I bardzo sie ciesze ze nie awansowali bo poraz kolejny bylby wstyd i upokorzenie.
I dobrze ze tego calego Leo wywalili , bral taka kase ze hej.
On w ogole nie ma pojecia o taktyce o czym nas przekonal wystawiajac z Irlandia Krzynowka na lewej obronie i sciagajac po pierwszej polowie Obraniaka chcac wypromowac swojego pupilka Ebiego.

Top^^
Ghana i Hiszpania

Τettmeier
10-09-2009, 16:36
Jak patrzę na to co piszecie to płakać mi się chce. Jak byśmy wygrali, to wszyscy by krzyczeli 'gogo reprezentacja, wygramy - zaznaczyłem to słowo ponieważ nie umiecie go normalnie użyć. Jak piłkarze z naszego kraju przegrają, to wszyscy krzyczą "przegrali, przegrali". Przypadek? Wygrywają - jesteśmy z nimi, przegrywają - wszyscy wypowiadają się negatywnie.. Nie wiem jak w ogóle tacy niepoważni ludzie jak wy (nie tylko z tego forum, na innych także często się to zdarza) mogą się wypowiadać na temat futbolu..

@topic
To nie tylko wina Leo. Nie mamy ataku, jaka liga taka reprezentacja (2 strzały na bramkę w całym meczu, Brożek to nie Żurawski żeby walił bramy i się wracał. Nie wiem co przez cały mecz z Irlandią Płn zrobił Krzynówek? Nic, to po co go wystawiał na Słowenie w pierwszym składnie? Eee.. Pare pomyłek w składnie niestety było. Gdzie był Sławek Peszko? Ten, który uratował zwycięstwo dla jedynego polskiego zespołu w europejskich pucharach, kto wie czy nie zrobiłby tego w rewanżu, gdyby nie kartki? Co pokazał Błaszczykowski? Z takim przyjęciem chce jechać na MŚ? Franz + nowe talenty z ekstraklasy, nie mam nic więcej do powidzenia.

Simi
10-09-2009, 16:39
Jak patrzę na to co piszecie to płakać mi się chce. Jak byśmy wygrali, to wszyscy by krzyczeli 'gogo reprezentacja, wygramy - zaznaczyłem to słowo ponieważ nie umiecie go normalnie użyć. Jak piłkarze z naszego kraju przegrają, to wszyscy krzyczą "przegrali, przegrali". Przypadek? Wygrywają - jesteśmy z nimi, przegrywają - wszyscy wypowiadają się negatywnie.. Nie wiem jak w ogóle tacy niepoważni ludzie jak wy (nie tylko z tego forum, na innych także często się to zdarza) mogą się wypowiadać na temat futbolu..

@topic
To nie tylko wina Leo. Nie mamy ataku, jaka liga taka reprezentacja (2 strzały na bramkę w całym meczu, Brożek to nie Żurawski żeby walił bramy i się wracał. Nie wiem co przez cały mecz z Irlandią Płn zrobił Krzynówek? Nic, to po co go wystawiał na Słowenie w pierwszym składnie? Eee.. Pare pomyłek w składnie niestety było. Gdzie był Sławek Peszko? Ten, który uratował zwycięstwo dla jedynego polskiego zespołu w europejskich pucharach, kto wie czy nie zrobiłby tego w rewanżu, gdyby nie kartki? Co pokazał Błaszczykowski? Z takim przyjęciem chce jechać na MŚ? Franz + nowe talenty z ekstraklasy, nie mam nic więcej do powidzenia.

Po prostu poziom polskiej piłki jest najgorszy w Europie. Widać to w meczach reprezentacji jak i w lidze. PZPN też nie ogarnia. Śmiech na sali.

Taki se pazdzioszek
10-09-2009, 17:05
Poniekąd się zgadzam, że większość ludzi (nie tylko forumowiczów) kibicuje reprezentacji tylko wtedy kiedy wygrywają, ale...
Ileż można znosić stałe porażki. Wygraliśmy w pięknym stylu tylko z Czechami i Portugalią. Przecież tymi meczami nie można żyć przez 2 lata! Ludzie też mają swoją cierpliwość (swoją drogą dziwię się, że Polscy kibice przyjechali do Słowenii). W głębi duszy na pewno każdy jest za naszą reprezentacją (jak ja), ale patrząc na taką politykę jaką prowadził Leo po prostu miałem nadzieję, że przegramy ten mecz. Po to, aby już na dobre udowodnić winę dziadka. 0 taktyki, żadnej rozsądnej formacji, beznadziejne zmiany. Ktoś widział co stało się po zejściu Gancarczyka? Cała lewa strona została odkryta i po minucie Słoweńcy ze spokojem strzelili nam bramkę. Widać, że z tym środkowym obrońcą (bodajże Bosacki), który powinien wtedy przejść na lewą stronę nie było to ćwiczone na treningu. Moim zdaniem dziadek szybko odpuścił sobie trenowanie piłkarzy (choć może i nie umiał) i między innymi przez to sobie nagrabił. Zobaczymy co się będzie działo po zmianie trenera Reprezentacji Polski.

Seynes
10-09-2009, 19:44
i jak kazdy polak Polsce :eek:
Ja nie kibicuje Polsce...

Btw.

Niemcy,Holandia

Τettmeier
10-09-2009, 19:47
Ja nie kibicuje Polsce...
Chwalisz się, czy żalisz? Jeśli chciałeś fajnie wyjść na tym poście, to chyba nie wypaliło.

PaździoszekX
W sumie to potrzeba nam jakiegokolwiek pomysłu na grę. Tak jak napisałeś - zobaczymy co będzie po zmianie trenera.

Hellmans
10-09-2009, 20:25
Dla Szwedów !!! .

Seynes
10-09-2009, 20:44
Chwalisz się, czy żalisz? Jeśli chciałeś fajnie wyjść na tym poście, to chyba nie wypaliło.

Ey ale nie bendzież puakau? Coś ci nie wyszło

Coca - Cola v2
11-09-2009, 16:57
Ja jestem za Anglia , Polska , Hiszpania

Kibicuje Anglii ponieważ bardzo lubie W.Rooneya ;)

Dark Devorious
12-09-2009, 08:06
Po 1. pOLSKIEJ piłki nie ma!! Jest tylko pilka kopana naprzod byle dalej. Po 2 jak tam ktos up napisal.Nie kazdy polak kibicuje polsce. po 3 mam nadzieje ze nastepne 2 mecze rowniez przegraja.Mlodzi do reprezentacji.Wyjebac rogera obraniaka.Co to malo polakow do gry w pilke jest? Obaj lewandowscy to dno.Murawski dno.Zewlakow dno.

Ardo
12-09-2009, 14:52
I dobrze ze tego calego Leo wywalili ,

Leo nie Dżepetto drewna nie ożywi.

top@
Hiszpania.

Old Knighcik
14-09-2009, 14:37
A moze ktos z tego forum by kandydowal na trenera reprezentacji Polski ? : <
Widze , ze tu wszyscy by mieli zajebiste taktyki i formacje , kandydujcie plax !1!11!! to dla dobra polskiej pilki !1!11!.

@topic
Hiszpania,Anglia,Holandia.