View Full Version : Mo?liwosc zmiany imienia misia pandy.
Kapitan Alkohol.
06-09-2009, 21:17
Helo.
Wpadłem na pomysł zeby mozna było zmieniac imie misia stworzonego przez ...
Nie raz ludzie sie pomyla i tak juz zostaje, ale jeżeli daja jako imie misia imie swojej dziewczyny/chłopaka to tez moze sie zmienic xDDDDD
Zmiana kosztowała by 1kcc.
Npc moze sie znajdowac obok npc który takowego misia robi i moglby nazywac sie 'Imiennik' xd.
Daje sonde.
Cześć.
Nietoperz
06-09-2009, 21:34
Nie? trzeba było myśleć :) i nie dawać nazwy swojego hopaka z tipij
Jestem na tak, powinno się przydać. Podana cena również adekwatna do pomysłu.
Sylvanas
07-09-2009, 15:27
Ja bym w ogóle zmianę nicku postaci też proponował, za powiedzmy 5 zł? Wysyła się kasę normalnie przelewem i ma się opcję zmiany nicku dla wybranej postaci (albo namelocka w grze się otrzymuje).
@Up
Dobra propozycja. Przydałoby się. Dodatkowo powinni usuwać Nicki, których konta już nie istnieją.
@Topic
W zasadzie to służyłoby tylko do lansu dla osób z h lvl, które chciałyby sobie kupić 50 takich misiów i szpanować. Ale jestem za, czasem ktoś chce mieć swojego misia a nie ma jak.
Nieznajomy
07-09-2009, 15:53
Ja jestem na tak bo np ktos mial lagi albo za pozno odpisal npc ktory robi misia i ktos np 2x napisal chlopak i jest chlopak i ma na imie chlopak wiec ;/
Pampalini
07-09-2009, 15:54
Genialny pomysł 1kcc ? to jest dopiero idealne jestem na tak takie coś się przyda jak jeszcze grałem to też się pomyliłem ;s i miałem chlopaka a nie babe ; O i troszkę się wkurzyłem. Ktoś tam up zmiana nicku u postaci ? ale też by było trzeba za to zapłacić np idziesz do np wykasowanie nicku bedzie kosztowało 1kcc a nadanie nowego 1kcc i tak było by najlepiej
@top
tak.
Kamor II
07-09-2009, 16:05
Nie.
Dlaczego ?
BO już nie będzie takich "wyjątkowych misiów",bo po wpisuja np. "Mój Miś JOT PE JOT PE"
Dotychczas każdy miś był Wyjątkowy,a to co proponujesz psuję to.
Nie !
Nazwę misia powinno podawać się tylko raz. Powinna być to przemyślana decyzja.
Tak, ale zmiany mozna by dokonac tylko raz.
Mc Maciek
07-09-2009, 16:59
Tak, ale za cenę minimum 5kcc.
Co do zmiany nicku za pieniądze - "czy wyście wszyscy powariowali?" W życiu!!!!! :D Zmiana nicka za 5zł, też mi coś... :D Może jeszcze gratis do PACC'a ma być możliwość zmiany nicku?
Mortalix
07-09-2009, 17:05
Nie...
Miśki typu
chlopca stworzona przez Aston Gold
czy też
utani gran hur stworzony/a przez (nie pamiętam kto ; p)
ukazują tylko i wyłącznie głupotę ich właścicieli, a za głupotę trzeba płacić xd
um ryj , nie nie nie nawet posta stworzyĆ nie potrafisz normalnego !!! NIE!
jak się pomyli ktoś przy nazwaniu misia to już jego problem
Ty masz zawsze te pro pomysły, ale jestem za, świetny pomysł ;D
edit@
Zgredeq to do ciebie, nie osmieszaj sie tak jak twoi kumple :), dobrze ze konczysz na 1500 jednego nooba mniej na kole cod/quuen
Nadal nie mogę zmienić nazwy panda bear "Penis Mortiisa" XD
@topic
Jestem na tak.
Ja tez jestem na tak... Ale tylko wtedy gdy mozna zmienić mial misia tylko raz...
Dobry pomysl. Trochu glupawy, bo skoro ktos robi glupia nazwe to taka powinna zostac.
Tak.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.