View Full Version : Xbox 360 czy PS3
Mam zamiar kupić sobie jedną z konsol next-gen, ale oczywiście mam dylemat: xpudło czy pees3?
Czy ktoś z was ma którąkolwiek z tych konsol, i mógłby mi pomóc w dokonaniu wyboru?
Ps3 jest wywaliste ;< Xbox jest nie wywaliste :<
Oczywiście x 360 .
Zaiste, bardzo pomocne wypowiedzi...
a nie wystarczy ci komputer? Nie lepiej wydac te 1000zl na cel harytatywny/ na dziewczyne / na cokolwiek dla kogokolwiek, a nie na jakas glupia konsole? :\
1. Komputer tylko do efpeesów.
2. Taki mądrala jesteś? Wydaj 1k na cel charytatywny, to pogadamy.
3. Nie mam dziewczyny.
4. Sorry, ale cierpię na nadmiar kasy i muszę sobie coś kupić, bo umrę ;x
Bezdomny
08-09-2009, 09:03
jeżeli kupujesz xbox'a wyprodukowanego dość niedawno (czyt. rok 2008-2009) to polecam Ci właśnie xbox'a, ponieważ pudła z tych lat są mniej awaryjne(nowy system chłodzenia etc)
ps3 nie miałem, więc nie opiszę Ci go ;P musisz popatrzeć na necie.
Osobiście jestem za xpudłem ;)
Maślanka
08-09-2009, 16:16
Ps3 jest lepszy prawie we wszystkim od Xboxa360 oprócz swojej ceny i możliwosci przerobienia. Był już podobny temat, poszukaj troche .
Τettmeier
08-09-2009, 16:22
Ps3, nie ma innej opcji... ;f xboxow nie trawie szybko sie psuły (te starsze, nie wiem jak z tymi nowymi :c)
Ps3 jest wywaliste ;< Xbox jest nie wywaliste :<
@edit to bylo z przeslaniem ironicznym.
dartchwawa
08-09-2009, 17:47
a nie wystarczy ci komputer? Nie lepiej wydac te 1000zl na cel harytatywny/ na dziewczyne / na cokolwiek dla kogokolwiek, a nie na jakas glupia konsole? :\
/ of kors xbox 360, bo tanszy, od ps gorszy tylko odrobinke grafika i tym, ze granie przez internet jest platne, w innych sprawach xbox jest lepszy, ale nie chce mi sie pisac ...
PS3 jest lepszy w parametrach ale po co ci to:confused: Jak nie ma gier :)) wiekszosc przeszla na x360 do tego doszla kamera 3 d co ci daje takie mozliwosci jak w wii jak nie lepsze.
napisze tak.
Jeżeli chcesz mieć prawdziwą konsole kup ps3 a jeżeli chcesz mieć przenośnego kompa kup xboxa ogólnie z xboxem sa duuuze problemy jak np nie można grać w internecie bo zablokowano polske :D
mam ps3 i jestem z niego bardzo zadowolony !
xBoX ssie !!
LP 100%
Ps
Nie kupuj ps3 slima :D
marcopolo
08-09-2009, 22:26
Jesli nie wazna jest cena to PS3 bo sama konsola i gry są drozsze niz Xbox.
Kup ps3 mój kumpel ma, bardzo fajana konsola ;) masz więcej możliwości na niej (np. grać w tibie ;p)
Pedo Bear
09-09-2009, 13:08
Jeżeli masz zamiar wydać pieniądze w błoto to polecam Xbox 360.
Proponował bym Ci pozbierać pln'y i jednak zakupić Playstation 3.
Jedynym plusem Xboxa 360 jest fakt, że da się go przerobić, gry są tańsze, wygodniejszy pad, lecz jednak jest to wadliwy sprzęt.
Sam mam Playstation 3 - droga impreza ale napewno żałować nie będę.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.