View Full Version : Jakiego przedmiotu najbardziej NIE lubisz?
Selinara
08-09-2009, 15:38
Tak jak w pytaniu :)
Krulowiec
08-09-2009, 15:41
Geografi :>
Głupia nauczycielka, pozatym nie ogarniam
Zdecydowanie jest to chemia ;) Nie wiem, może przez nauczycielkę w jakimś stopniu.
Geografia. Tak się fajnie składa, że w I klasie Liceum nie mam geografii w ogóle :D
Τettmeier
08-09-2009, 15:47
Chemia, facetka to suka. Geografia, nie lubię się uczyć. :x
Plener123
08-09-2009, 15:47
Najbardziej nie lubię Matematyki.
W sumie teraz w nowej szkole lipa też jest z chemią ;)
Matematyka, nigdy tego nie rozumiałem i nie będę :|
Maślanka
08-09-2009, 16:07
Geografi :>
Głupia nauczycielka, pozatym nie ogarniam
Tak samo xDD, głupia nauczycielka i przedmiot xD
Zaznaczylem matematyke, choc nie lubie tez fizyki i chemii... Nie czaje tych przedmiotow, ale ziomka od chemii powiedziala, ze jak sie z nia bedzie dobrze zylo, to paly na koniec na bank nie bedzie ;> Gorzej z mata, bo taka suka:/ Nie dosc, ze w gim sie nic nie nauczylem, to jeszcze w LO pewnie z piz*a na koniec usiade :/
Historia ...
A zamierzam zdawać rozszerzoną, hehz.
Kornas Pall.
08-09-2009, 16:21
Religia ofc. ;< Wkurwia mnie to ,że katechetka mówi na temat Boga , a tak serio to chuja o nim wie ;< Nikt nic o nim nie wie , wiadomo tylko ,że jest.
Geografii. Nie przepadam za nia od zawsze :(
@Kornas
No poważnie. Pieprzą i pieprzą o tym Bogu, a chuja wiedzą.
@topic
Polski .
Kamor II
08-09-2009, 16:41
Nie lubię Techniki i podstaw elektrotechniki.
PS. Przypadkowo zagłosowałem na Wf bo nie zauważyłem słowa NIE
Polak suuuux... Po ch.. mi to, jak i tak nie będę jakimś prawnikiem. Wystarczy, że nam podstawy, nie wiem po co mi były zdania złożone podrzędnie itp itd.
Matma & Fiza roxują. ;f
Mógłbyś dodać inne, niektórzy mają różne inne przedmioty szczególnie klasy ponadgimnazjalne, które sie mnożą na forum.
Moimi najbardziej znienawidzonymi klasami są:
j. Niemiecki - Pani S. jest taką małą nieznośną kreaturą która nie lubi żadnego ucznia
Historia - ubierz krótkie spodenki i od razu marsz na dywanik do dyrektora...
Habemus Papam
08-09-2009, 16:48
Chemia - Chociaż ją rozumiem to i tak z Panią L. nikt by nie chciał mieć tego przedmiotu.. : /
Technika/Plastyka - co ja tu wgl. robie?
chemia. wlasciwie to u nas w szkole nie ma lekcji bo nauczycielka to totalna lamuska i nie potrafi ogarnac klasy. wiec to wyglada tak = wchodzimy do klasy, ona wychodzi -.-
aha fenks.
Jebac biologie.!!
Babka sapie do mnie bo siedze na lekcji i nic nie robie bo lapa w gipsie i przesiada i sie drze na mnie pizda-.-
Fizy tez nie lubie i chemii troche ^^
Zaznaczylem biolgia;d
Wychowanie Fizyczne jest najbardziej zjebanym przedmiotem ze wszystkich z tej listy. :)
Potem jest biologia i religia.
Old Shidishi
08-09-2009, 18:50
Matematyka... n/c...
...... .....
Ja najbardziej nie lubiłem fizyki :P. Ale już nie mam i nie będę miał ;)
.Gonzalo.
08-09-2009, 19:31
Religia - jestem ateistą :)
Polski , Angielski , Niemiecki - nie łapię języków :(
Nietoperz
08-09-2009, 19:38
Wychowanie Fizyczne jest najbardziej zjebanym przedmiotem ze wszystkich z tej listy. :)
Potem jest biologia i religia.
Bo jestes grubasem nie umiejącym biegać i pewnie to nauczyciel sie na tobie wyżywa ;X
Chemia.
Sea Ranger
08-09-2009, 19:59
Język Angielski bo dostaliśmy taką żyletę że się jej boje : ( Ale nie było takiej opcji więc zaznaczyłem matematykę bo jest trudna x D
Bo jestes grubasem nie umiejącym biegać i pewnie to nauczyciel sie na tobie wyżywa ;X
Jesteś kurwozjebem. :)
Jakbyś chciał wiedzeć, to mam astmę. A jeśli nie wiesz co to , to nie mogę ci pomóc i jestem zasmucony twoją głupotą. :/
Matematyka bo mam wredną panią xD <znaki>znaki>znaki>
Z przedmiotów najbardzije nie lubie .... kanapek!
A tak serio to: narazie nie wiem bo mam kilku new nauczycieli(pozmieniali się) -.- ale chyba religia, dziwny ksiądz, albo fizyka..
'Oxidosis'
08-09-2009, 20:49
Najbardziej nie lubie matematyki, widzę większość nie lubi geografi a ja ten przedmiot lubie najbardziej, nie dość że jest łatwy to ciekawy ;]
Poza tym do jednego z up, co z tego, że masz astme? Mój kolega ma astme a ćwiczy piłke od kilku lat, codziennie 2 x trening dziennie :/
Felek pall
08-09-2009, 21:29
Z podanych odp. zaznaczyłem Historię, ale nie lubie niemieckiego ;<<
Najbardziej nie przepadam za chemią. Irytuje mnie uczenie rzeczy, które i tak nic mi w dalszym życiu nie pomogą, poza tym jeżeli dodać do tego nauczycielkę, która mnie uczy tego przedmiotu...
Jestem zielony z chemii i dlatego też jej nie lubię :].
KaczorPowraca
08-09-2009, 21:36
MATEMATYKA ! xd
nie lubie tez religii ale to ch*j bo nie chodze na nią xd
Omg, jak możecie nie lubić Hisotri, to najłatwiejszy i najciekawszy przedmiot...
#Gonzalo
Więcej takich leszczy jak ty ;f
#Patrol
No i co z tego że masz astme? Nie możesz biegać ? a jak spierdalasz przed kimś to nie masz astmy ? -.- Co za człowiek niedojebany...
Zaznaczyłem fizyka, ponieważ bardzo nie lubię tego przedmiotu. Teraz może nie dostanę warna.
Pedo Bear
08-09-2009, 22:20
Zdecydowanie Matematyka, nigdy za nic mi nikt jej nie wyjaśni tak żebym zrozumiał o co w tym wszystkim chodzi, nienawidzę tego przedmiotu pomimo tego, że mamy z młodą sympatyczną nauczycielką.
Viseko .
08-09-2009, 22:29
Matematyka, ponieważ rozumiałem matematyke do szóstej klasy podstawówki, następne lata leciałem z matematyki tylko tak, by zdać, nie pojme tego nigdy.
Drogi MerchUju.
JA nie spierdalam przed nikim, bo nie jestem żadnym tecozjebem, ani nie kibicuję jakimś popierdolonym klubom i nie chodzę co tydzień na ustawki, ani nie rzucam wagonami.
Przykro mi, skoro TY musisz przed kimś spierdalać, ale to świadczy tylko o mojej wyższości nad tobą.
Smutne.
Tak, wiem, że robię offtop.
Religia nienawidze.
WF- zmarnowany czas.
Marcin <3
09-09-2009, 09:01
biolgia. takiej pojebanej nauczycielki nie mialem jeszcze nigdy w zyciu :/
*Esende Mylffon*
09-09-2009, 11:48
Matematyka, odkad pamietam problemy =o...........
ja najbardziej nie lubie wf :P , zjebany przedmiot , nastepnym przedmiotem jest fizyka , nie z powodu nauczyciela czy nauki . Poprotu dlamnie jest bardzo nudna,,:D
matma bo nie lubie sie jej uczyc :<<<....
Dżablona
09-09-2009, 20:55
Fizyka bo facet mnie wkurwia i wogle niczego nie tłumaczy i potem na klasówce jest lipa i tyle ;/
Religia ofc. ;< Wkurwia mnie to ,że katechetka mówi na temat Boga , a tak serio to chuja o nim wie ;< Nikt nic o nim nie wie , wiadomo tylko ,że jest.
racja ,
Roxinna13
09-09-2009, 21:59
Matematyka niemoge dokońca zrozumieć ;D wszystkiego
Moją piętą achillesową jest historia... Ile bym nie wkuwał, "zdobyta" wiedza wyparuje mi z głowy w mniej niż tydzień. Daty, bitwy, zdarzenia... koszmar
PadaszNa2Hity
10-09-2009, 16:59
w sumie to nie lubie wszytskiego oprocz matematyki fizyki i czesciowo chemi
Nietoperz
10-09-2009, 17:00
Niemiecki, moze jaja sa z babką ale nie umie uczyc ;/
c: Zaxer :c
10-09-2009, 17:15
geografia i religia ././/./.......................
Matematyka, po matematyce geografia ; <
Historii.. Uczy mnie taka ...... Tak jak to moja stara ujęła "Jak się na nia patrzy to już widać, że zła"
@2x up
A co ci Religia zrobiła? xD
Podobno można się z niej zwolnić :D
Fizyka ... Głupia nauczycielka , także nie lubię Matematyki i Anglika. Zagłosowałem na fizykę , ponieważ najbardziej jej nie lubię.
Biologia... babka mnie wkurwia , bo nic nie poda do zeszytu a potem robi sprawdzian to teraz śpie tylko na lekcjach a jak sprzwdzian robie sciage xd
Geografia !! Najwększe zło wszego świata...
Fizyka, Chemia, Matematyka :eek: :eek: :eek:
Patryk1441
10-09-2009, 20:12
Ja zaznaczylem historie, bo nie mam glowy do tych wszystkich dat i jakos mnie to nie interesuje tak samo jak geografia to tez przyjebany przedmiot dla mnie
matma <3
Ankarius
10-09-2009, 21:02
NIe no.... CHEMIA TO TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beny Knight
12-09-2009, 18:22
Nie ogarniam Historii .
sqlterpa
12-09-2009, 18:39
Chemia nie lubię. Nauczycielka pieprzy a ja nic nie kumam:D:D
Religia
horror :/
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Fizyka ;//. Slaba nauczycielka. Z reszta cizeko jest ;P
- Fizyka
- Matematyka
- Chemia
- Niemiecki
Sturnusek
13-09-2009, 00:14
Matematyka :f
huj, ze typiara jest rudaXDDDDDDDDDddddddddddd
Szc[z]yGon
13-09-2009, 00:30
Historia/Matma/Biola/ :/ :< Żalowe przedmioty
Patriota
13-09-2009, 14:00
Najchetniej zaznaczylbym wszystko :D no ale sie nie da :P
Zaznaczylem polski bo nie umiem sluchac o zj****m Mickiewiczu....
Matma , nauczycielki nie lubie bo ciagle sie mnie czepie i nie ogarniam tego , potem jest polak , anglik nie umiem jezykow :<
a co do fizyki to nawet ja lubie bo jestem z niej dobry , chociaz nauczycielka to najgorsza zyleta w budzie (ale najlepiej uczy ;p) i wszystkiego czepia :)
Devil Mike
20-09-2009, 16:10
Zdecydowanie FIZYKA... żal zaj.... głupi nauczyciel ;/
~ Ankarius ~
21-09-2009, 20:35
Fujjjj.......
Bleeeeeeeee......
Chemiaaaa to jest straszne....
Atomy, molekuły rokład na atomy, AAaaaaaaaaaaaaa
KOSZMAR!
Demon Huntter
22-09-2009, 14:20
Polski
miazga =|xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Fizyka i Historia. Polaka i matmy tez nie lubie ale fajne nauczycielki nie wymagaja duzo :p
Ja nie Cierpie Programowania strukturalnego i obiektowego(nie ogarniam tego przedmiotu) i Systemó operacyjnych lekko.
Matematyka.
Epic FAIL!
Do tego po co komuś przedmioty typu chemia, fizyka, geografia jeśli jest na profilu informatycznym? Polska. Kraj debili, uważających się za bóstwa tylko, dlatego, że mają garnitury i dobrze płatną 'pracę'.
Nienawidze Chemii ale mam z lajtowym nauczycielem
handlarz_narkotykow
24-09-2009, 20:47
Chemia[!], Matematyka, [historia?za dużo czytania]
Religia
horror :/
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Rly? To widzę kujon jesteś.
@ Edit
W gimnazjum nie lubiłem polskiego z najbardziej popierdo***ą nauczycielką w szkole która hu*a umiała i dyktowała tylko do zeszytu, nic poza tym.
0 pomocy 0 zaangażowania w to co robi.
Diabolix
24-09-2009, 21:09
Ja zaznaczyłem j. polski, bo nauczycielka strasznie dużo się nagada, my dużo popiszemy a później się tego ucz <3 Jak coś to LO
Nie zagłosuje w sondzie, bo nie ma takiej odpowiedzi...
Najbardziej nie lubię Ekonomiki Logistyki (przedmiot zawodowy)
Otwieranie, zamykanie kont bankowych w zeszytach A4.
Bilanse firm. Aktywa trwałe i obrotowe (jakoś tak:D)
Po prostu okropność...
Technikum Logistyczne
Niestety takze nie moge zaglosowac w sondzie poniewaz nie ma mojego przedmiotu zawodowego xDD PKMiU-Podstawy Konstrukcji Maszyn i Urzadzen
Popierdzielone obliczanie wszystkiego rysunki projekty i takie tam....
Elite Swood III
24-09-2009, 21:56
Zdecydowanie polski a to dzięki nauczycielce taka suka ze szok...
Krzyzaczek
24-09-2009, 22:26
Matematyka...najbardziej nienormalny przedmiot ;]
White Nygas
25-09-2009, 10:02
Polski no coments pliss ...........................................
Seth Drut
25-09-2009, 12:09
Dalem polski przez nauczyciela...
Ale w sumie tez chemia :/
Salik Shoter
25-09-2009, 14:32
janajbardziej lubie infe i atme a nienawidze fizyki i chemi :(
Chemia zdecydowanie same pały na świadectwie :}
Osobiście nie lubię takich przedmiotów jak polski, matematyka i chemia. Nie wchodzą mi do głowy z deka. :/
Matma it's rly sux.
Nienawidzę jej .
Łowca Postów
27-09-2009, 19:39
Kur**** Nie nawidze matmy i mojej nauczycielki ; < pff..
Matma!!! Przecież to jest koszmar... ^.-
a Gdzie jest Przyroda ? bo ja nie lubie tego przedmiotu i to bardzo ...
Ja nie lubie j. angielskiego !!!
Wrrrr !.
Ja nie lubie j. angielskiego !!!
Wrrrr !.
Its so hard to be an idiot ? ;<
#Top.
Nie wiem czemu wiekszosc z was nie lubi Matmy. Jak dla mnie to jest proste. Moze macie jakis nauczycieli poje... czy cos xD. Wystarczy sluchac cala lekcje, podstawy jak cos nowego itp. Jak na 3 gim mam chyba juz 4 oceny za spr (powtorki materialu z 2kl) i wahają sie one od 4+ do 5. >_>
Roftl Master
04-10-2009, 11:52
Stołu z powyłamywanymi nogami .
Its so hard to be an idiot ? ;<
#Top.
Nie wiem czemu wiekszosc z was nie lubi Matmy. Jak dla mnie to jest proste. Moze macie jakis nauczycieli poje... czy cos xD. Wystarczy sluchac cala lekcje, podstawy jak cos nowego itp. Jak na 3 gim mam chyba juz 4 oceny za spr (powtorki materialu z 2kl) i wahają sie one od 4+ do 5. >_>
Przepraszam bardzo ja matme lubie i to bardzo ; )) !.
Mam z niej dobre oceny. ; DD .
Najbardzej lubie dłłuuugie zadania. <3 :cool:
⊕ Cineczeq ⊕
05-10-2009, 17:47
Pff, to fajne masz gimnazjum. Obecnie jestem w liceum i na ostatnią klasówkę, ucząc się rozwiązałem 125 zadań (każde miało od 4 do 8 podpunktów), zajeło mi to łącznie 20 godzin~ i dostałem 3, z czego to jedna z lepszych ocen w klasie. Wynosić z lekcji można do pewnego czasu, albo poziomu. ;x
Topic: Nie lubie Chemii i Biologii, przedmioty potrzebne jedynie do rozwiązywania krzyżówek. xd
żal was;p
Matma jest Bardzoo łatwa chemia też polski jest zje.... i anglik:P
polski dlatego bo głupia nauczycielka:P
a Gdzie jest Przyroda ? bo ja nie lubie tego przedmiotu i to bardzo ...
przyroda?:P przyroda to jest od 4-6 klasy:P a tak to jest biologia i geografia
~ Ankarius ~
07-10-2009, 16:51
Hmm... no ja najbardziej to nie lubie Chemi!
TO JEST TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!
Kosik Czarny 2v0
07-10-2009, 17:15
Na samą myśl, że mam jutro Fizykę robi Mi się niedobrze a co dopiero jak jestem na tej jeba*ej lekcji :D
FIZYKA !!!!
Matematyka of kors, ewentualnie fizyka. :)))))))))))))))
hmm... Fizyka,gegra biola, matma chemia.. i wszystkie scisle :)
Nieznajomy
07-10-2009, 19:50
Fizyki nie ogarniam tego przedmiotu a tak to matme lubie i chemie tez :D choc inni inaczej twierdza :(
Sillmarilien
07-10-2009, 20:26
No więc...
Jeśli się nie rozumie matmy, nie będzie się rozumiało i chemii i fizyki :)
Osobiście moją zmorą jest chemia i biologia ;p W biologii wszystkie te poryte nazwy gatunków zwierząt, budowy komórek, omg... Kapuję to wszystko, tylko trzeba się dużo uczyć :/
A chemia to dlatego, że mamy lekko dziwnego kolesia :rolleyes:
Elite Swood III
16-10-2009, 14:58
J.Polski i choj Xdddd
Pojebane sa te all częsći mowy itp Xd
Po chuj mi znac jakie formy literacki naleza np do dramatu jak ide na informatyka :<
Dexter Rook Sorcerer
16-10-2009, 15:43
# up
Polski,WoS,Historia cool.
# topic
Matematyka,chemia,fizyka.
Dark Devorious
16-10-2009, 15:48
Chemia. Na dzien dzisiejszy mam 1,1 i nic wiecej:/
Emiluwa .
16-10-2009, 16:40
Oczywiście, że historia, w ogóle jej nie ogarniam, tych wszystkich dat, itp.
Nawet jeśli na lekcji słucham a w domu powtórzę, to i tak nie czaję. : |
Elite Filutek
17-10-2009, 15:49
Polskiego bo z dyrą i przesranka na lekcji nic nie można robic ;/
Tylko 8 z 201 osób zagłosowało na biologie. A ja jej tak nie cierpie...
Seth Drut
17-10-2009, 19:16
jednak matematyka wygrywa...
DLACZEGO?? xD
Historia ...
A zamierzam zdawać rozszerzoną, hehz.
Tak samo jak ja. Biorę historię na HLU a narazie mam same 3jeczki. xD
Podstawy Konstrukcji Maszynowych- nie dość że lekcje prowadzi vice to jeszcze strasznie powalony przedmiot
Chemia jest najgorsza ze wszystkich przedmiotów
Zagloswalem na bilogie glupia jest a pozatym moja nauczycielka ma oczy jak ta zaba z podrecznika PULS Ziemi
Rock of Golden
22-10-2009, 19:39
MATMAAAA !!! (Zjeba.... nauczycielka), fizyka, chemia ;p
Poziomkuwa
23-10-2009, 09:19
Najbardziej nie lubię WOSu, ale to przez tą zjebaną nauczycielkę, w pizdu uwag od niej mam, i już nawet starego wzywała. Ma jakąś niechęć do mnie ;p
Po WOSie jest historia, ale to też przez nauczycielkę, nad klasą zapanować nie umie, każdy na maxa ryja drze Xd
Za to Geografia jest fajna, z babką pjontke przybijam XDDD Najfajniejsza nauczycielka w szkole.
Jak duża czesć osób nie znoszę chemii jest to dla mnie pięta Achillesa ;d.
!!sQaua!!
23-10-2009, 17:18
Ja bardzo nie lubie RELIGII.
Czemu?
Ponieważ uczy nas taka siostra, jej teksty są przejebane, wmawia nam, różne rzeczy, kaze sie uczyc modlitw <dla mnie jest to bardzo wkurzajace, nie powinna szkola ingerowac w moje pozaszkolne zycie religijne>. Na dodatek szykuje sie do bierzmowania, i w sumie około 90x musze iść do koscioła w ciagu 1,5 roku... Nie jest to w sumie jej wina, ale odpucha mnie to od calego zycia religijnego.
Ja nienawidzę fizyki i biologi... po prostu się zwijam jak ide na te lekcje :D
Slepy Shooter
23-10-2009, 21:15
Matma , fizyka i polak ....
nie dość ze od matmy i fizyki ta sama nauczycielka to jeszcze wredna s*Ka
Zaznaczylem fizyke poniewaz w ogole jej nie ogarniam ^^
Dαniel3k =)
24-10-2009, 00:47
Fizyka, ale również geografia (w mniejszym stopniu). W fizyce w ogóle nie wiem ocb ale jakoś daje rade ;<.
Lord Morgan.
24-10-2009, 10:34
Biologia.
Glupia Nauczycielka ciagle morde drze ;(
Biola.
Babka mówi jak by sie dusiła xDD
PS: Nie wiem jak nie mozna lubic geo <3
Zaznaczyłem Fizyke... Ale do niej dołączyła by jeszcze chemia. To przez nauczycielke bo nie potrafi ogarnąć klasy na lekcji i praktycznie lekcji nie mamy xDD
Najbardziej nie lubie HISTORIi
raczej nauczyciela;) ponieważ nic nie potrafie;d
Matma pierdolona..... Nie kumam tego przedmiotu :(
Nienawidze Chemi ! w szkole średniej chemia jest gorsza niż matma ! Bleee... wkurza mnie ten przedmiot :(
Telewizorex
08-11-2009, 23:01
Fizyka. Zaznaczyłbym J.Niemiecki ale nie ma.. Najbardziej spierdolony przedmiot.
Organizer
09-11-2009, 17:40
Matematyka: nie czaje tego przedmiotu...
Chemia: nauczycielka jest suką prawie cała klasa jest zagrożona xD
Fizyka: delikatne problemy ale to pewnie przez to że się nie uczę xD
Chemia i Biologia ...
Zaznaczyłem Biologie .
Dopalacz
09-11-2009, 20:59
Chemia , fizyka biologia , niemiecki , najgorszy przedmiot to fizyka ;/ wszysko opiera sie na matmie
Fizyka - Mamy zjechanego nauczyciela, który nie potrafi nic tłumaczyć, zamiast tłumaczyć to co mówi, to opowiada nam o swoich przeżyciach np. jak utknął kiedyś w windzie z jakimś facetem xD. Na sprawdzianach układa pytania o rzeczy których on na lekcji nie robił, więc trzeba wszystkiego się uczyć z podręcznika ;f
U mnie to chemia (dzika baba),fizyka(babka dzika), Matma
A reszta to ujdzie :)
Jak sami widzimy po wynikach sondy matematyka nie łatwym przedmiotem ^^ W gimnazjum miałem dużo ciężej niż teraz w 1 technikum. Lecz pomimo matematyki typowałbym jeszcze Chemię ;)
.!Z@rk!.
11-11-2009, 21:05
Matematyka, chemia i Fizyka xD Nie lubię ich :|
ZaznaczyŁem polski, chociaz nie lubie chemi i religi jeszcze :(
Pablosikk
13-11-2009, 15:39
Nie nawidze matmy. Nauczycielka Caly czas pyta mnie i kumpla... na zlosc w ostatnium tyg mialeysmy 5 matm z czego 3 razy mnie wziela do odpowiedzi nie nawidze Matmy jebac....
Chemia... Pokur***** przedmiot eh :D >
Nienawidzę tego syfu !
.Verrier
24-11-2009, 18:07
Fizyka, Chemia a najbardziej w świecie nienawidzę Matematyki -.-
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.