PDA

View Full Version : Propozycja Dotyczaca Rookguardu

noe89
08-09-2009, 17:59
Witam mam do zaproponowania pewna sprawe dotyczaca rooka
ale zanim zaczne chce aby nie bylo zbdnych postow i wolalbym zeby odpowiadali tylko Ci co graja na Rooku, ludzi z maina nie potrzeba,
Chialbym wam przedstawic propozycje zeby wprowadzono nowy czar na Rooka
a wiec tak mam 2 propozycje

1-sza z nich to

Aby na rooku byl czar podobny do Utevo vis lux ale zabierajacy 500 lub 1000 many i dzialajacy na jakis dlugi czas w zaleznosci od spalonej many, czar moze zostac takze wprowadzony na maina ale mnie interesuje Rook;p

2-ga

Druga to jest taka zeby wprowadzic czar Haste Dla No-voc rzydaloby sie to bo strasznie wolno chodzi taki rookslayer a pozatym to jest tylko czar na szybsze bieganie wiec nic nie zyskamy ze bedziemy szybciej biegac , nie pomorze nam to w zabiciu szybciej darka czy demona, czar moze zabierac z300-400 many i byc na np 1 min, a predkosc jest taka jak dla haste palladyna czy knighta ;p
Zapraszam do wypowiedzi i oceniania,

Bondi
08-09-2009, 18:02
ale zanim zaczne chce aby nie bylo zbdnych postow i wolalbym zeby odpowiadali tylko Ci co graja na Rooku, ludzi z maina nie potrzeba

Niby dlaczego? : d

Co do propozycji to nad pierwszą bym polemizował, a nad drugą jestem w 100% przeciw, mimo iż sam gram na rooku. Było już wiele takich propozycji, no nawet chyba druga w tym tygodniu. Obecne czary zostały wprowadzone nie dla mlvl, a z myślą o tych co walą z broni dystansowych i nie mają gdzie upchać torcha.

@edit
Nie Rookguardu tylko Rookgardu (chociaż to też jest źle xd)

Marcelllo
08-09-2009, 18:04
Wg. mnie można coś dodać :o

Jestem za, ale żeby był 6-7 mlvl :)

Pampalini
08-09-2009, 18:06
ok "rzydało pomorze ".
Każdy może wypowiadać się w każdym temacie nawet wtedy jak prosisz o to żeby ludzie z maina się nie wypowiadali.
Sam grałem na rooku i moim zdaniem takie czary są nie potrzebne, przez tyle czasu były tylko 2 czary i było dobrze nagle wszyscy chcą nowe czary i w dodatku haste. Takie coś w życie codziennie rookguardu nie wejdzie moim zdaniem bo to już popsuło by klimat.

@Topic.
Nie.

Omg....
08-09-2009, 18:15
zal mortiis pisal ze wprowadza czary tylko na swiatlo i nie ma zamiaru wprowadzac inny jak tak bardzo chcesz szybko biegac to zaloz bohy ii time ring...

Sobi
08-09-2009, 18:24
To chyba nie jest dobry pomysł.
Nie róbcie z Rook'a Main'a.

noe89
08-09-2009, 18:33
Ludzie, z tmi czarami to mi nie chodzi o szybsze expienie tylko o to zeby mozna bylo sobie szybciej pobiegac,bo ja glosowalem za Haste, a chodzi o to zeby nie stac 20sec i nie spamowac czaru zeby mane spaic, i tak ni bedzie zadnych czarow ofensywnych ani defensywnych na roku to niech beda obojetne chociasz, Haste by nie zaszkodzilo to po prostu wieksza zabawa dla R-slayerow,
"Omg" do Ciebie, widac ze gowno sie znasz bo mam 200+lvl a i tak wolno sie biega nawet bohy i t ring a w bohah biegam caly czas,
Bondi, wiesz jak r-slayerzy biegaja wolno, a czar jest dla zabawy i po to zeby nie spamowac a na raz spalic 300,400, a moze nawet 500 many, chodzi o Frajde ;/

Devixx
08-09-2009, 18:34
1 propozycja nie przypadla mi do gustu. Natomiast 2-ga jest dobra idea.

Krsix
08-09-2009, 18:49
Utani hur tak, jak gram swojim charem na rooku to mnie krew zalewa...

Kumpel Armii
08-09-2009, 19:16
Druga propozycja kompletnie odpada!
Utevo vis lux to jeszcze ... bo czary światłowe inne są.
Ale haste? n/c
Nie psujmy klimatu rooka. I tak cieszmy się tym co tygrys nam dał. Bo rook to minotaury i orc'e.
Masz funkcję Esc + 1,3,7,9

noe89
08-09-2009, 19:25
kumpel, konsultowalem sie z teamem serva bez jak bym dostal na maila odpowiedz nie nie dodam zadnego czaru to bym nie zakladal tematu,
a po huj mi klawies 1,3,7,9 jak moge miec haste ktore mniejszy spam na servie bo puszczajac utevo gran lux spamuje,

dartchwawa
08-09-2009, 19:42
aha, jak ci sie nie podoba wolne chodzenie to lataj na esc i chuj, tak jak koles juz wyzej napisal, bylo mowione, ze te czary mialy byc dla ludzi, ktorzy nie maja torcha/czegokolwiek swiecacego gdy ma luk/kusze, zeby nie wlaczali bota na swiatlo, to dali czara, a teraz kazdy podnieca sie mlvlem na rooku, jakby im to ***** cos dawalo....

Nietoperz
08-09-2009, 19:46
Nie? wiesz po co dodali utevo lux, bo jak waliles ze strzal nie miałes światła ( i tak all mają lh -,-), tylko po to kurva, po nic wiecej...
Jak chesz szyciej chodzic to sobie uszyj wiget helmet (lol xd), ablo kup bohy ;X

noe89
08-09-2009, 19:55
omg za was, i tak teraz nikt nie leje ze strzal, to jest po to zeby sie bawic z mlvlem nie spamowac,

a pozatym ta twoja legia to dno zawsze spierdolili sytuacje jak byla szansa na cos pozdro badz dalej dumny z tego czego juz nie ma co sie nie liczy

H5N1
08-09-2009, 19:55
Dajcie exori maxa- na mainie jest od 7 m lvl, czyli jako jedyny bym walnol :)
Dziekuje :)

@top.
Nie popieram :<

KlaXon
08-09-2009, 20:13
Was to juz do reszty pogielo kup bohy i time ringa a nie... kiedys np 2007 nie bylo tak dobrze jak teraz ciesz sie ze jest jak jest a nie tylko propozycje moze jeszcze ue na roku ?NIE.

Nietoperz
08-09-2009, 20:24
omg za was, i tak teraz nikt nie leje ze strzal, to jest po to zeby sie bawic z mlvlem nie spamowac,

a pozatym ta twoja legia to dno zawsze spierdolili sytuacje jak byla szansa na cos pozdro badz dalej dumny z tego czego juz nie ma co sie nie liczy

A ty co sezonowy kibicu? mylsisz ze każdy będzie zasze wygrywac itp? spierd... do swojej kurvy z poznańa

////
Nie :X

noe89
08-09-2009, 20:26
hehe ma gdzies ta twoja legie nie kibicuje nikomu, legie to przeszlosc matole zostales sam i tlyko ona nic nie znaczaca, narqa nie bede odpisywa na twoje glupie chwalenie sie klube ktory stracil sens gry

^^ Filips ^^
08-09-2009, 20:31
Jestem na tak, ale tylko za drugą propozycją. Masz utevo gran lux,więc po co Ci jeszcze utevo vis lux?

Been
08-09-2009, 20:32
Kurde... No i po co Ci kolejne czary na rook??? Wystarczy ze dodali utevo lux i utevo gran lux chociaz one tez sa nie potrzebne... Wiec jestem na NIE...

Veles
08-09-2009, 20:33
Jestem Za, gram na rooku i te czary rozmaiciły by gre n rookgardzie.

Kornas Pall.
08-09-2009, 21:08
Nie ! ;D 1 .Ściągnij light-hack
2. tak jak już ktoś powiedział ... 1,3,7,9 i Esc ;D