View Full Version : [Strona] [Serwery ogó?em]Changelog
Sylvanas
09-09-2009, 17:58
Changelog - wpisy zmian. Proponowałbym, aby administracja prowadziła coś w tym rodzaju. Nie musiałoby to być aktualizowane codziennie, ale co kilka dni można by napisać co zrobiliście w ramach przyszłych updatów.
Taki przykład:
08.09.2009
Dodanie nowych respów OTS King, Bally, Mistic Scarab
10.09.2008
Dodanie nowego questu dla ludzi z poziomem 400 i wyższym
11.09.2009
Drobne poprawki graficzne mapy
Ludzie wiedzieliby na co czekają, a co 2-3 dni jak napiszecie krótką notkę co zrobiliście zmniejszy ilość pytań "co będzie, a kiedy będzie?" itp.
EDIT: Zapomniałem, informacje gdzie te respy i questy znajdują lub jakie są w nich nagrody nie byłyby podawane, żeby ludzie mieli większą frajdę, ale to chyba oczywiste :P
@Daaron: zakładając temat miałem napisać, że najczęściej changelog widzi się w serwerach WoW, itp :P ale zaniechałem.
Kamor II
09-09-2009, 18:02
Yes.
To dobra i przymyślana propozycja.
Świetna propozycja! Oby coś takiego wprowadzili na tym OTS :d Na Wypasie coś takiego jest i bardzo to pomaga ludziom.
Coś mi sie wydaje, że zgapiłeś to z WOWa. Ale podoba mi się i dobrze, że pomyślałeś o tym żeby przedstawić tą propozycje tutaj. Ja także jestem za.
Greyback
09-09-2009, 18:15
Oczywiście dobry pomysł ale ja osobiście wątpię że nasza kochana administracja dała by rade zrobić cokolwiek przez 2 dni xD:cool::cool::cool::cool:
Mc Maciek
09-09-2009, 18:18
A ja jestem na nie. Ekipie ciężko wykonać coś na planowany termin - jest wiele czynników, które mogą to opóźnić. Potem będą pretensje "obiecaliście to i to, a nie zrobiliście tego".
Wystarczą newsy.
Sylvanas
09-09-2009, 18:26
A ja jestem na nie. Ekipie ciężko wykonać coś na planowany termin - jest wiele czynników, które mogą to opóźnić. Potem będą pretensje "obiecaliście to i to, a nie zrobiliście tego".
Wystarczą newsy.
Wcale nie muszą napisać kiedy będzie update, a changelog pokazuje tylko co zrobili i co będzie w next update. Wiesz jaka to frajda dowiedzieć się, że będzie quest, a potem z kumplami snuć domysły co to może być? Nie muszą podawać kiedy będzie up, ale mogliby pisać co zrobili.
Exevo knight
09-09-2009, 21:14
Wystarczą newsy.
Jak administracji ciężko news dodać więc...
// Pomysł dobry. Oczywiście za.
Jestem na nie. Co jezeli w tym dniu w ktorym mialo pojawic sie uaktualnienie beda co chwile crashe? Administracja przeciez tego nie zmieni i nie wprowadzi aktualizacji. Zacznal sie ' Obiecaliscie, bylo napisane. Oszusci itd itp '
Ogółem pomysł dobry, gracze wiedzieliby, że server się rozwija.
Ja jestem na nie. Dla mnie update i inne śmieci powinny być niespodzianką dla graczy, a nie że wszystko mają już rozpisane.
Marcelllo
10-09-2009, 15:49
Oczywiście jestem na tak :)
Mała rzecz a cieszy ^^ Bardzo przemyślane :) Ale oczywiście zamiast "respów OTS King itp" to żeby pisało dla przedziałów lvl'owych :) Bo tak, jeżeli będzie nowy potwór to co? :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.