View Full Version : Onar - Jeden na milion [2009]
marcopolo
10-09-2009, 07:50
Co myslicie o tej plycie? Czy Tede i Peja dadzą nam lepsze albumy?
Sprawdziłem 3.09.09, szczerze to jedno z większych chujstw jakie słyszałem, liczyłem na coś dobrego po niezłych feat'ach, bo na onara to nie liczyłem.
Track z Eldo. Eldo daje zwrote, a tu nagle jakieś krzyki Onara ' Ej, ej' to jest kpina. Track z Afromental to do remizy się nadaje.
Oceniam płytę 1/10, niczym mnie miło nie zaskoczyła.
Jeśli chodzi o płyty z września.
To Te Tris, Numer Raz i Proceente zasługują na propsy.
^down
Szczerze to an Peje nie czekam, nie lubię go. W sumie to nikogo z Poznania nie słucham.
marcopolo
10-09-2009, 14:20
Sprawdziłem 3.09.09, szczerze to jedno z większych chujstw jakie słyszałem, liczyłem na coś dobrego po niezłych feat'ach, bo na onara to nie liczyłem.
Track z Eldo. Eldo daje zwrote, a tu nagle jakieś krzyki Onara ' Ej, ej' to jest kpina. Track z Afromental to do remizy się nadaje.
Oceniam płytę 1/10, niczym mnie miło nie zaskoczyła.
Jeśli chodzi o płyty z września.
To Te Tris, Numer Raz i Proceente zasługują na propsy.
No teraz jedynie czekac na Na Serio. ;) Z tej plyty moze 2-3 piosenki są dobre, wiec nie przesadzaj az tak. ;o
Onar jeb*e tak samo jak jego nowa płyta ktorej nawet nie sluchalem, ale wiem ze jest chujowaa nie jedna osoba mi to mowila ;) poczekajmy na Tede"go =]
Habemus Papam
10-09-2009, 14:41
Mi się podoba w sumie..
Te Tris'a płyta zajebista.. numer raz - nie moje klimaty. :< Proceente - nie słuchałem, jaka nazwa płyty?
poczekajmy na tedego .. ale końcówka lata i początek jesieni jest obfita co ? :p
@down, ale nie ma jej w sieci . XD albo jej nie znalazłem . ;'x
Mi się podoba w sumie..
Te Tris'a płyta zajebista.. numer raz - nie moje klimaty. :< Proceente - nie słuchałem, jaka nazwa płyty?
poczekajmy na tedego .. ale końcówka lata i początek jesieni jest obfita co ? :p
@down, ale nie ma jej w sieci . XD albo jej nie znalazłem . ;'x
Więc, Tede jest od 9.09.09 w sieci. Proceente wydaje 26.09.09 płytę.
*Tanuki*
10-09-2009, 15:20
miku$ kradziej avataruf :c
#Topic
Hm, nie lubie Onara, więc nie ściągne.. a Peja wypalił sie już troche czasu temu po płytce Na Legalu. Osobiście jaram sie teraz TeTrisem, i czekam na nową płytkę Zeusa :).
Acha i co do Numera, dobra płytka narazie przesłuchałem tylko raz bo bardziej katuje TeT'a.
#edit
e no ku*wa już trzech ostrych na 4um :c
Maatini.
10-09-2009, 15:34
Odezwał się ten co nie kradnie ; d -,-
Nie podoba mi się płyta teraz się jaram Numera płyta < 3
Nietoperz
10-09-2009, 15:38
Odezwał się ten co nie kradnie ; d -,-
Nie podoba mi się płyta teraz się jaram Numera płyta < 3
5 lat oplacalo sie czekac na numera :)
Co do onara jaki raper tak rap :>
Wole Tedego, chodz seta i mrozu zjebali kilka fajnych narawde piosenek ;/ nienawidze refrenu spiewanego przez laske ;/
Patriota
13-09-2009, 14:12
Onar juz dawno skonal po tym jak go Tede zniszczyl...
Wydal syf i nie wydaje mi sie ze nawet 1000 tych syfiastych plyt sprzeda skompromitował sie :D
Oral i Anal
Pedo Bear
13-09-2009, 14:31
Przesłuchałem i szczerze nie przypadła mi do gustu,
jedyne tracki, które przejdą to :
Mam zajawkę (http://www.youtube.com/watch?v=UntDf6--Xpc) pewnie ze względu na to, że gościnnie pojawił się Bob One.
Rap wraca (http://www.youtube.com/watch?v=OyBj-GKYV9I&feature=related) Eldoka podtrzymał poziom.
Ogólnie EP'ka taka z dupy ale to tylko mój pogląd.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.