View Full Version : Konkurs >.>
Mam pytanie :
Czy nie dało by się założyć nowego channelu o nazwie konkurs ? Tam by ludzie sobie gadali o nim i odpowiadali na pytania :rolleyes: na game chacie od kąd jest ten event to wszyscy spamują... jest konkurs?... był?... jakie były pytania?
Bardzo proszę - jeżeli się da zróbcie nowy channel o nazwie konkurs! ;)
Marcelllo
10-09-2009, 17:34
-.^ jak już to do propozycji z tym tematem ;d
Topic - przydałoby się ;d Ale po co wykonywać coś, co miałoby służyć na miesiąc? :(
Mc Maciek
10-09-2009, 17:35
Game-Chat - rozmowy dotyczące gry, a więc również konkursu organizowanego w grze. Nowy kanał jest niepotrzebny. Wyłączenie GC na 5 minut dziennie, aby przeprowadzić na nim konkurs, nie stanowi żadnego problemu...
Ale zobaczmy jeszcze, co sądzą o tym inni.
@UP
Słuszna uwaga, przenoszę do Propozycji i dodaję sondę.
Mortalix
10-09-2009, 18:06
Jedno zasadnicze pytanie, po co?
Rozumiem jakby na game - chacie byłoby widać spam piszących, ale jest ok więc nie widzę podstaw aby to zmieniać ^^
Ponieważ 10 % gamechata jest zaspamowane...
-Był konkurs?
-Nie
-Nie twoj interes
-Byl
-Byl
-Tak
-Fajnie
Niby 10% a przeszkadza w czytaniu >.>
Zrobienie nowego channela to jak myśle pare min roboty (może nawet sec.)
wszystko jest normalnie i niech zostanie tak jak jest po co Ci next kanal ?-.-
Nie .
Tak jest dobrze, nie ma po co dodawac next channela na miesiac.
Trzeba sie przemeczyc.
johnerayas2
10-09-2009, 20:50
Pewnie , że może być ale jak taki konkurs będzie raz na rok to po co ?
Mc Maciek
10-09-2009, 21:23
Ponieważ 10 % gamechata jest zaspamowane...
-Był konkurs?
-Nie
-Nie twoj interes
-Byl
-Byl
-Tak
-Fajnie
Niby 10% a przeszkadza w czytaniu >.>
Zrobienie nowego channela to jak myśle pare min roboty (może nawet sec.)
Zrobienie nowego kanału, to grzebanie w kodzie silnika i jego ponowne kompilowanie. BTW wolisz mały spamik na Game-Chat, czy lagi? Kolejny kanał przecież obciąży serwer...
To i tak nic nie zmieni wiec nie ma po co robic nowego kanalu...
Nawet jakby taki channel byl to i tak na gc by spamowali...
Jestem na nie.
Pampalini
11-09-2009, 07:36
Jestem na nie, mortiis po co ma się bawić w dodawaniu silnika skoro ma coś innego do roboty, taki kanał jest zasadniczo nie potrzebny ponieważ taki konkurs jak jest przeprowadzany teraz jest rzadko robiony na serverze. Rozumiem jak byłby ten kanał ale włączany wtedy kiedy będzie taki Quiz .
Powstanie kanału = nie dość że nie potrzebne nowe tematy na forum, lagi w grze a co najgorsze crashe servera i za pewne cofki.Zamiast takiego kanału zrobił bym inny, ale to już nie w tym temacie.
Na Game Chacie jest wszystko dobrze, po za 1 rzeczą że można pisać 1 pod 2, a ja bym dał 1 zdanie co 10 sec żeby nie było takiego spamu.
Nieznajomy
11-09-2009, 13:53
Przydal by sie taki kanal jakby byl taki konkurs np nie miesiac lecz wiecej albo by byly np. takie quizy i by były nagrody np. 5 sc lub sl albo jakies gowna :)
Nie, jak nie chcesz to nie patrz na game-chata :P nowy przedzial obciazy serwa :s
marcopolo
11-09-2009, 15:48
Jestem na nie, mortiis po co ma się bawić w dodawaniu silnika skoro ma coś innego do roboty, taki kanał jest zasadniczo nie potrzebny ponieważ taki konkurs jak jest przeprowadzany teraz jest rzadko robiony na serverze. Rozumiem jak byłby ten kanał ale włączany wtedy kiedy będzie taki Quiz .
Powstanie kanału = nie dość że nie potrzebne nowe tematy na forum, lagi w grze a co najgorsze crashe servera i za pewne cofki.Zamiast takiego kanału zrobił bym inny, ale to już nie w tym temacie.
Na Game Chacie jest wszystko dobrze, po za 1 rzeczą że można pisać 1 pod 2, a ja bym dał 1 zdanie co 10 sec żeby nie było takiego spamu.
newChannel = new ChatChannel(0x08, "Quiz-Channel");
if(newChannel)
m_normalChannels[0x08] = newChannel;
Tak. Od tego byloby duzo crashow, cofek, lagow itp. Pomysl.
Maślanka
11-09-2009, 17:58
Jestem na nie, jest to nie potrzebne, możnabyłoby to zrobić na początku miesiąca, ale z jakmiś ograniczeniami, żeby nie było dużego obciążenia, jestem na tak.
>>Vegos<<
12-09-2009, 09:37
Nie. Po co to ? Komu to ? I tak nikt nie będzie korzystać nawet nie przekroczy Ci 35% osób...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.