PDA

View Full Version : [Forum] Dawanie ignore osobom na chatboxie !

handlarz_narkotykow
11-09-2009, 16:05
1. Proponują dodać możliwość dawania ignore osobom na chatboxie...
2. To samo tylko na forum. - done

Zamieszczam również sondę.

@ Santano
Nie gadaj tylko do roboty widzisz ile ludzi chce.

Mc Maciek
11-09-2009, 16:11
1. Proponują dodać możliwość dawania ignore osobom na chatboxie...
2. To samo tylko na forum.

Zamieszczam również sondę.

1 - jestem za...
2 - że niby jak...? Dajesz komuś ignore na Forum i nie widzisz jego postów? Beznadziejny pomysł... Dasz ignore 1 osobie i nie będziesz widział jego tematów, postów, przez co nie zorientujesz się o czym inni piszą...

Vivek
11-09-2009, 16:14
Ahh.. Nie skumałem o co chodzi w tym 2 pkt jkc to:
1. Tak
2. Nie
@2x down
:O Nie zauważyłem xD

Simi
11-09-2009, 16:18
Pytanie. Da się coś takiego zrobić na CB ? \_

#Down.
Ryj Naruto kidzie :x

Nie ja zaczynałem trollu.

#Sylvanas
Elo ale bez przesady, by tym się jarać mając 16-17 lat... Sory, dorośnij do 'dorosłego' życia.

Kamor II
11-09-2009, 16:19
2 - że niby jak...? Dajesz komuś ignore na Forum i nie widzisz jego postów? Beznadziejny pomysł... Dasz ignore 1 osobie i nie będziesz widział jego tematów, postów, przez co nie zorientujesz się o czym inni piszą...
Boże,za co ty dostałeś moda ?

Tak można dać komuś ignora w ustawieniach,,można tez go unignore (odignorować)

@top
1 Tak
2 Jest już.

Santano
11-09-2009, 17:00
1. Byłoby to bardzo trudne do zrobienia. Jestem na nie.
2. http://forum.toproste.pl/profile.php?do=ignorelist

marcopolo
11-09-2009, 17:38
1. Byłoby to bardzo trudne do zrobienia. Jestem na nie.
2. http://forum.toproste.pl/profile.php?do=ignorelist

Jestes na nie bo ogranicza to wasze mozliwosci? No teraz to mnie zniechęciles do siebie...

Jestem na tak.

Maślanka
11-09-2009, 17:54
Jeśli tego nie ma, to jestem za tym, że jak się kogoś ziingoruje, to się klika na co, np. ingoruje jego wiadomości na chatboxie i prywatne itd... Jestem na tak.

Santano
11-09-2009, 21:20
Jestes na nie bo ogranicza to wasze mozliwosci? No teraz to mnie zniechęciles do siebie...

Jestem na tak.
Napisałem 'trudne', bo nie chciałem pisać 'niemożliwe'. System tego typu wymagałby edytowania dużej części vbulletinu, łącznie z Panelem Użytkownika. Gotowego skryptu na możliwość ignorowania na chatboxie - niestety nie ma.

Pampalini
11-09-2009, 22:05
To by była możliwość na spammerów na Chatboxie dobrze by było ich tak z ignorować , bo piszesz tu o czymś a tu nagle spamują Ci .. Santano, a próbowaliście już coś takiego zrobić? bo chyba nie, zobaczcie czy da się takie coś zrobić a dopiero potem napisz że jest to trudne czy tam niemożliwe do zrobienia.

Co do 2 propozycji.
Ignorować ludzi można ale to ma plusy jak i minusy. Więc 2 propozycje zostawię w spokoju.

1. Propozycja bardzo mi się podoba więc jestem na tak.
2. Nie mam zdania.

Daaron
11-09-2009, 22:35
@Up
Napisał, że jest trudne ponieważ wymaga zmieniania wielu skryptów na dodatek gotowego nie ma, wychodzi na to, że muszą to zrobić sami :p.

@Topic
1. Jestem na tak, niektórzy ludzie potrafią działać na nerwy, zastanawiam się tylko czy dalsza debata na ten temat ma sens po tym co napisał Santano.

marcopolo
11-09-2009, 22:42
Napisałem 'trudne', bo nie chciałem pisać 'niemożliwe'. System tego typu wymagałby edytowania dużej części vbulletinu, łącznie z Panelem Użytkownika. Gotowego skryptu na możliwość ignorowania na chatboxie - niestety nie ma.

Czy nie wystarczy połączenie Ignorowania z wyświetlaniem Wiadomosci na sb? Jesli w panelu wartosc = 1 to niech w chatboxie wartosc = 0, i tyle...

Kumpel Armii
11-09-2009, 23:29
Ponad 85% jest na tak.
Oczywiście mieszczę się w tych %
Lista ignorowanych co prawda jest ... więc tego nie trzeba > tu santano dobrze napisał.
Ale jeżeli jest coś trudne, to nie wyklucza to chyba organizacji pracy.

Been
11-09-2009, 23:53
1. Jestem na tak, ponieważ sa tacy spamerzy na chatbox i to przeszkadza w rozmowie z kims... 2. Jest juz...:)

Santano
12-09-2009, 09:18
Czy nie wystarczy połączenie Ignorowania z wyświetlaniem Wiadomosci na sb? Jesli w panelu wartosc = 1 to niech w chatboxie wartosc = 0, i tyle...
W takiej sytuacji musimy się zastanowić, czy zawsze chcemy ignorować na chatboxie osobę, która jest przez nas ignorowana na forum.
Być może dałoby się to zrobić, ale musi się zgodzić Mortiis.

Azielu$
18-09-2009, 16:09
Tak, ale tylko na chat boxie. Ignorowanie osob na forum czasem moze skonczyc sie nabijaniem postow, gdy nieswiadomie napiszemy to samo co osoba przez nas ignorowana ;x

Devixx
19-09-2009, 12:26
1. NIE
2. Juz jest

Jestem na nie, bo sie zgadzam z Santano. Trudne do zrobienia, duzo cackania sie z vbulletinem itd. Cos Ci nie pasi, to nie odpowiadaj i nie czytaj, tego co nie chcesz.