PDA

View Full Version : Hot-keys i 7.6 ROX

Faramir
12-09-2009, 09:58
Hot-Keys

Zwracam się teraz do wszystkich obecnych graczy 7.6.
Jak to się dzieje że wszyscy wolicie grać na serwerze 7.6 bo nie było hot-key, a paradoksalnie wszyscy używanie bota właśnie po to żeby hot-key'e używać?
A najlepsze jest to że gdyby za to był ban, to musieli by zbanować 90% serwera (przypuszczam że te 10% to nowi gracze).

Czy nie można by było po prostu 7.6 przerobić na 7.8 bez zmieniania sprite? (chodź pewnie wszyscy będą przeciw bo wolą grać BEZ hot-key...)
Albo zmienić regulamin bo obecny okłamuje WSZYSTKICH graczy. Czy nie możecie w końcu zezwolić na te boty, a karać wyłącznie za używanie cave bota?

Gdy zaczynam grać na nowym serwerze, zawsze zaczynam od regulaminu. Dzięki temu wiem co wolno i czego nie wolno mi robić. Godzę się z tym głównie dlatego że wiem, że regulamin dotyczy wszystkich graczy. O co mi chodzi? Chodzi o to że gdy czytam w regulaminie: "Obowiązuje całkowity zakaz przeklinania i obrażania innych graczy.", to wiem że działa to w obie strony. Mam zakaz obrażania i używania wulgaryzmów, ale jednocześnie mam swoje prawo gdy ktoś obrazi mnie i ta osoba łamie regulamin - grozi jej ban, lub przynajmniej upomnienie.

Dochodzę do punktu "Zabronionym jest korzystanie z wszelkiego rodzaju programów wspomagających i ułatwiających grę.". Myślę sobie (tak było gdy zaczynałem tu grę kilka lat temu): Aha! Na tym serwerze jest zakaz używania bota. W takim razie ja nie będę używał bota i będę sobie grał bez strachu że mnie przyłapią. Będzie mi trudniej, to naturalne, boty ułatwiają grę. Ale nie martwi mnie to ponieważ wiem że wszyscy tutaj będą grali bez bota i jest jako takie uprawnienie. Wszyscy są równi, a każdy kto spróbuje ułatwić sobie rozgrywkę za pomocą bota zostanie ukarany. Takie było moje myślenie gdy zaczynałem tu grać. Jednak co się dzieje? Okazuje się na serwerze panuje totalne bezprawie. Co krok spotykam gracza używającego bota z hot-keys. Raportuje ich codziennie, nic się nie dzieje. Spotykam ich codziennie i nic sobie z tego nie robią. Gdy napisałem o tym na forum zostałem wyśmiany i oskarżony o to że sam używam bota, zupełnie bezpodstawnie. Dałem se siana na forum i wróciłem do gry, dalej raportowałem. Bezskutecznie. Po dwóch tygodniach skończyła się moja krótka kariera na apo 7.6

Regulamin zobowiązuje do przestrzegania go, jednocześnie daje nam świadomość że wszyscy jesteśmy równi bo ktokolwiek złamie regulamin zostanie ukarany. Jednak przekonałem się że tak nie jest. Nie wróciłem już na 7.6 i na pewno nie wrócę. Winę w większości ponoszą gracze używający nielegalnego oprogramowania, jednak ja rozumiem was wszystkich. Poczuliście bezprawie i niekaralność wiec pozwoliliście sobie na więcej. Część winy ponosi również brak GameMasterów. Jest kilka osób na tym serwerze które by się do tego nadawały. Ja jednak uważam że najlepiej było by coś z tym zrobić, tak jak pisałem wyżej. Zmienić klienta na 7.8 lub zmienić regulamin.

Serwer ROX

Drugą sprawą jaką chciałbym omówić jest serwer ROX. Po pierwsze chciałbym prosić o głosowanie w sondzie: http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=56627. Moja nie pomogła, może ta pomoże. Serwer od początku był skazany na śmierć ale Mortiis go ułaskawił i ogłosił równouprawnionym serwerem. Spowodowało to śmierć 8.42. Piszę w dziale opinie i krytyki więc nie będę pisał tu po raz kolejny o konieczności skasowania serwera Rox. Chciałbym tu wspomnieć o trochę innym aspekcie który pojawił się na forum wraz z propozycjami kasacji serwera ROX.

Jestem za, ale tylko w przypadku, gdy zastąpi go ROX 7.6

Wolałbym 7.6 ROX ;P

Jestem za .

Można by było skasować pod warunkiem ze z tymi samymi lvl'ami przeniosą na roX 7.6.

Skasowanie tego serwa. Jak już XD

Mi to lata, ale jestem za tym żeby zrobili rox 7,6. :]

Jestem kolejna osoba która glosuje na tak.
A pozatym mogli by zrobic rox 7.6:D

To jest kilka komentarzy spod wyżej wymienionej Sondy.
Nie obrażając ich twórców - jak można tak bezmyślnie wypisywać takie głupoty?! Niczego się nie nauczyliście? Zobaczcie co się stało z serwerem 8.42!
Gdyby powstał serwer 7.6 ROX to serwer 7.6 podzielił by jego los. Zostało by tam kilkanaście wiernych osób, pewnie tych co już się trochę dorobili.
W życiu nie słyszałem o bardziej beznadziejnym pomyśle. nauczcie się konsekwentnie myśleć.

Na zakończenie chciałbym dodać że nie gram już na 7.6 i pewnie już nie będę tam grał. Obecnie trochę gram na Rox, dlatego wydaje mi się że moja opinia jest bezstronna.

Dlaczego gramy na Rox mimo że chcielibyśmy by go usunięto? To proste. masz do wyboru: Wybudować dom w jeden dzień lub w jeden miesiąc. Co wybierasz? Pewnie jeden dzień bo szybciej będziesz mógł w nim zamieszkać. A co zrobisz gdy masz do wyboru wybudować dom w jeden miesiąc lub nie budować go wcale? Wybudujesz dom bo musisz gdzieś mieszkać.

Sylvanas
12-09-2009, 10:16
Widziałem wiele OTS na których sprawę hotów rozwiązano wprowadzając komendy !uh, !manas itp. Wyświetlał się wtedy komunikat "Masz jeszcze xx run uh". Proste, przyjemne, a botów nie ma =/ No ale tibia 7.6 ma właśnie to do siebie, że jest trudniejsza i bardziej klimatyczna.

Serwer ROX miał być używany jako serwer non-ladder (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=52990), ale Morty na tę chwilę ma co innego na głowie.

Vivek
12-09-2009, 10:24
Co do 7.6.
Tak 90% servera zostało by zbanowane.. Ale problem polega na tym ,że "sprawdzenie" kogoś tra długo. I zamiast banować pojedynczych graczy trzeba się zastanowić dlaczego sięgają po bota? Odpowiedz jest prosta.
Balans profesji(1), i bardzo łatwa gra na bocie(2).
Zacznę od balansu.
Palladyn mając hp i manę rozłożone po 50% jest bardzo silny. Magia zabiera mu mało many, nie musi tak często machać ręką. I tu zaczynają się moje obliczenia. Mam obliczone na 2k lvl więc nie będę od tego odstawał.
magia(950many) + bolt = 24-25k
To bardzo dużo. Po takim "spamie" wystarczy 2x machnąć myszką żeby mieć full manę.
Druid/sorc.
magia(1400-1500) + wand = 24-26k :O!!!
Zaledwie 2k więcej od palladyna.
I teraz tak, po takim "spamie" trzeba 3 manasów do full many.
Knight też ma combo podobne do reszty. Ale musi bić mieczem z bliska. Wynagrodzone jest to mu dobrym leczeniem. Ale knight by mieć full mane musi machnąć 2x manasem.
To tak jak palladyn , nie? Ale pomyślcie sobie ile razy musi przeciągnąć myszą żeby się uleczyć. Dlatego nie wybrałem knighta : D
Leczenie. Tu raczej wszystko wygląda dobrze. Jedyne co tu bym poprawił to odjęcie hp pallkowi i poprawienie troszke Vity.

Teraz omówię 2pkt. Co znaczy łatwa gra na bocie?
Znaczy to ,że z botem bardzo łatwo o pvp. Popatrzmy na rl. Tam nawet z botem ciężko pokazać swoje kox pvp.
I tu właśnie jest dół. Co to za różnica 800ek a 1400? Dobre pvp wystarczy by nie dać się składać 1300druidowi/sorcowi.

Też nie gram już na 7.6. Ta gra zbyt dużo kosztuje nerwów. Wyskoczy ci taki 1k pallek i go nie ubijesz. I potem z tekstem "zero". itp
Surowsze bany manasy dające więcej many ms'om/ed'om lub poprosu mniej many na magie. Załatwiło by sprawę.
Pozdrawim Vivek :)

Ps: Jakby wprowadzili hotkeye to na pewno wiele osób zrezygnowało by z gry.

Marcelllo
12-09-2009, 10:51
Mi tam obojętne :D Jak na razie nie gram na mainie ;d Mi się dobrze grało ek bez bota :) 1,4k ek rozwalałem czasem 1,5k rp ;o Gdybym miał full eq to by leżał już zawsze ^^ Wtedy jeszcze golden bolt jebał więcej ;)

Przez ten post zniszczyłem moją piękną rangę :s Satan rox :D Lecim dalej ^^

Azielu$
12-09-2009, 10:53
1. Chyba upadłeś na głowę... Wiele osób, w tym ja, odeszłoby gdyby boty były legalne. Sprawa pvp byłaby przesądzona - ek i rp byliby nie do zabicia, a ms/ed by miał przejebane. ;f
2. Jestem za.

@Vivek
jesli umiesz grać to niezawsze xd

Mehu
12-09-2009, 11:05
A skąd wy wiecie ile % serwera to boty ? Skąd wiesz, może to akurat 10% boci. Może niektórzy potrafią grać. Patrząc na posty w Screeny 7.6 żal mi się robi tego serwa. Każdy z każdym o każdym mówi, że ma bota.
Dobór administracji to by było rozwiązanie(kompetentnej administracji).

Vivek
12-09-2009, 11:15
@Azielu$
Ms/ed już mają przejebane xD
@up
Tak wiem ile %. Bo chyba nikt nie umie pisać i manasować, Chodzić w >\/, manasować i bić magie? Bo chyba nikt nie umie się manasować bez przerwy i co jakiś czas zarzucić uhem dalej sie manasując?

Faramir
12-09-2009, 12:39
Ps: Jakby wprowadzili hotkeye to na pewno wiele osób zrezygnowało by z gry.

Odpowiedz dlaczego?
Przecież i tak wszyscy używają tam bota do hotów. I nie mówcie mi że nie, bo nie wyobrażam sobie 1000+ sorca manasującego się ręcznie.

1. Chyba upadłeś na głowę... Wiele osób, w tym ja, odeszłoby gdyby boty były legalne. Sprawa pvp byłaby przesądzona - ek i rp byliby nie do zabicia, a ms/ed by miał przejebane. ;f

Przecież boty teraz właściwie są legalne! (no dobra, nielegalne, ale ich użytkownicy są bezkarni) Wydaje Wam się że jesteście lepsi od tych co nie mają bota, a prawda jest taka że wszyscy wyższym lvl je mają. Ek i rp nie do zabicia? O czym ty w ogóle mówisz? Przecież i tak wszyscy używają hotkey. Gdyby zalegalizowano boty nic by się nie zmieniło, oprócz tego że administracja przestała by okłamywać cały serwer.

A skąd wy wiecie ile % serwera to boty ? Skąd wiesz, może to akurat 10% boci. Może niektórzy potrafią grać. Patrząc na posty w Screeny 7.6 żal mi się robi tego serwa. Każdy z każdym o każdym mówi, że ma bota.
Dobór administracji to by było rozwiązanie(kompetentnej administracji).

Mówiłem tak mniej więcej. Ale jestem pewien że każdy 500+ ma bota. Ja na 150lvl już miałem dość manasowania się łapą, a co dopiero na wyższym lvl... Może niektórzy potrafią grać.? Czy ty nie rozumiesz tu nie chodzi o to czy umieją grać czy nie, tylko o to czy naprawdę wierzysz że taki 1000 sorc manasuje się jak babka na poczcie pieczątką podbija?

Azielu$
12-09-2009, 12:46
Odpowiedz dlaczego?
Przecież i tak wszyscy używają tam bota do hotów. I nie mówcie mi że nie, bo nie wyobrażam sobie 1000+ sorca manasującego się ręcznie.

Przecież boty teraz właściwie są legalne! (no dobra, nielegalne, ale ich użytkownicy są bezkarni) Wydaje Wam się że jesteście lepsi od tych co nie mają bota, a prawda jest taka że wszyscy wyższym lvl je mają. Ek i rp nie do zabicia? O czym ty w ogóle mówisz? Przecież i tak wszyscy używają hotkey. Gdyby zalegalizowano boty nic by się nie zmieniło, oprócz tego że administracja przestała by okłamywać cały serwer.

Ty na serio upadles na glowe... Ja np. nie uzywam bota na pvp i nawet jakby bylo mozna to bym go nie uzywal. O wiele latwiej jest mi ogarnac machanie reka niz napieprzanie w hotkeye.
btw. po legalizacji hotow walki ek/rp vs. ek/rp nie mialyby sensu skoro kazdy z nich ma uh na hocie...

Vivek
12-09-2009, 13:10
Ale co to by był za sens gry jak 800 eka by sie niedało ubić 1100msem/edmem? :)

Leonidas Waleczny xD
12-09-2009, 13:12
LOL! Gdy by były hotkeye oraz można było by używać botów do manasowania i uhania itd. to by 50% ludzi z apo odeszło ; o

Kamor II
12-09-2009, 13:15
1 . HoTy tylko dla magicznych. (chyba się nie da takiego czegoś zrobić,no ale to tylko moja propozycja)
2 . Tak,ofc.

Ale 8.42 Roxa zostawcie,nie po to traciłem na niego 20+ zł...

Vivek
12-09-2009, 13:20
Oooooooooooooo. Hoty na manasy only ms/ed :D

Kornas Pall.
12-09-2009, 13:34
1 Nie !
2 Tak , chce rox 7.6 ! ;D

Elite Adi
12-09-2009, 14:07
1. Nie chyba cie jeblo ?
2. Tak Apo rox 7.6
Apo Rox 8.42 usunac!
:P

handlarz_narkotykow
12-09-2009, 19:30
to na końcu pisane dużymi literami stwierdzone trafnie ;dd.

No więc po długim namyśle stwierdziłem że powinny być manaski dające wiecej many dla osób z 500+ lvli, jeszcze większe dla osób z 1000lvlami, rozumiecie nie?

2. a nie lepiej usunąć zamiast roxa 8.42 exp x3?

Faramir
13-09-2009, 00:46

aaa, lejesz miód na moje serce, w końcu ktoś zauważył
A długo nie mogłem znaleźć odpowiedniego porównania.

Poza tym nie jest to napisane dużymi literami, tylko większą czcionką :P

Anusiak Wielki
13-09-2009, 11:10
Wyjdz i nie wracaj jak sie nie podoba to nie graj tu tylko idz na mazurka jakiego itp

Gaston
13-09-2009, 11:49

No więc po długim namyśle stwierdziłem że powinny być manaski dające wiecej many dla osób z 500+ lvli, jeszcze większe dla osób z 1000lvlami, rozumiecie nie?

2. a nie lepiej usunąć zamiast roxa 8.42 exp x3?

ale jesli np exori max zabiera 700many(chyba) to ile by musial dawac manas od 1000lv zeby ek byl niepokonany?(chodzi mi o to jagbynp manas od 1000lv dawal 700+many to 1 manas i exori max beznadzieja.)

Autor-zgadzam sie zupełnie z Tobą.:cool:

Vivek
13-09-2009, 11:53
Najlepiej jakby odjeli pallkom hp 3/lvl i ulepszyli vite :D
Knight - kox solo, w city, monster
Pall - kox solo, w city, monster(lepiej od eka)
Sorc/ms dobry(z pallkiem wymieka), w city się składa w sec, monster lipa :)

Devixx
13-09-2009, 12:37
Sa tacy ludzie, ktorzy maja za grosz honoru i nie uzywaja bota ;) Ale sa rowniez tz. dzieci neo, allegro kidy, ktorzy bez bota nie widza tutaj gry. Ja jestem za tym, zeby byly mocniejsze kary oraz wiecej gm'ow do sprawdzania botow.
Co do 7.8 to mi to wisi ;)

Faramir
13-09-2009, 12:41
Wyjdz i nie wracaj jak sie nie podoba to nie graj tu tylko idz na mazurka jakiego itp

Wyraziłem tylko swoją opinie, mam do tego absolutne prawo. Poza tym, jak już napisałem, nie gram na 7.6 więc to chyba logiczne że tam nie gram. Naucz się czytać ze zrozumieniem, przyda Ci się to na teście kończącym podstawówkę i na teście gimnazjalnym.

Ktoś II
13-09-2009, 13:14
Na forum wszyscy piszą, że nie używają botów, a to gówno prawda.
Gmowie i tak gówno robią co do botów. Bany powinno mieć przynajmniej 80% grających, bo na jakikolwiek resp się nie pójdzie to zawsze ktoś boci.
Pisze raport na bottera, bo widać jak choy, że ma bota to nikt go nie sprawdzi i nie zabanuje. Dziennie pisałem kilkanaście raportów na botterów i żaden z nich bana nie dostał.
Na pierwszym, lepszym respie Queenów/kingów/bally/msc(cod) można zobaczyć bottera. Mortiis i jego ekipa nie banują wszystkich, bo z 250 osób online, zrobiłoby się 50 i każdy dobrze o tym wie.

Veles
16-09-2009, 10:01
To jest jakieś rozwiązanie taki Edzio ile musi sie manasowac do full many, dużo osób mówi że grają bez itp a najwiecej takich osob to 1k+ dobrze wiemy że całe apo boci na wosso/scar czy inne macro/boty, ja narazie nie gram ale można albo zatwierdzić manas na hotkeye, albo zmienic na tibie 7.8, choc jak zmienimy na hotkeye to ek bedzie sie uhal i manasował z hotkeya.

KlaXon
16-09-2009, 10:54
myliscie sie sa 800 + bez bota ed i ms moj kolega gra bez bota raz uzyl na malo lvli ale raz a teraz jedzie bez i jakos nie nazeka na jakies duzo many pojebalo Cie z tym legalinazja bota jakos tak...

Nieznajomy
20-09-2009, 08:08
Ja jestem na nie nie oplacalo bys sie robic pod 7.8 i pozatym tam latwiej dzieciom by stawiac cavebota....

Cytexx
20-09-2009, 08:49
Masz racje w 100% .. kazdy pierdo** glupoty, ze gra na 7.6 bo nie ma Hotow, a tak naprawde uzywa bota po co ? zeby miec hoty :<

pijany ludek
20-09-2009, 13:22
bardzo dobry pomysl , chociaz pewnie i tak tego nie wprowadza bo to APO:cool:

Demon Huntter
20-09-2009, 14:13
nie 'o'
glupi pomysl , 7.6 to 7.6 nic takiego nie zrobia!

Pablosikk
20-09-2009, 14:36
Niech Zostanie Tak jak jest i tak juz czasami na malych lvlach np 150 ed z gran mas morta ma 150 palla na 2 hity jak maja podobne eq... a jak ktos jest ogarniety msem/edem to i tak se poradzi...

Rzes
22-09-2009, 17:35
w 100 % sie z wami zgadzam .

Dexter Rook Sorcerer
22-09-2009, 22:06
Słuchajcie,Devixx dobrze mówi, jest tutaj jeszcze pare osób, które mogły by grać na bocie ale tego nie robią bo chcą i dają dobry przykład nowym. Dużo osób grających na ots na nowszych tibiach mogą mieć problemy z aklimatyzacją tutaj np. brakiem hotkeyów

Hotkeye
Pomysł zły,wyobraź sobie walke 1000 sorca z 1000 knightem... Kto wygra ? Nikt.
To będzie coś takiego jak na roxie, ja 400 pallek vs. 700 ms & 500 ed... Ubili mnie ? Nie ponieważ są hotkeye i tylko używałem exury san. Czemu nie spytałeś o Exure Vite dla knighta ? Przecież knight to profesja, która ma za zadanie blokanie różnego rodzaju potworów i potrzebne jest mu dobre leczenie. Ale nie,ponieważ na 7.6 każda profesja ma swoje wady i zalety... Jeżeli potrafisz grać (bez bota,bo co to za umiejętność jeżeli gra się na wspomagaczu) to 1000 knightem spokojnie się wyleczysz przed 1200 ms,a jeżeli złapie exstauseda (źle napisałem, przepraszam) to padnie...

RoX 7.6

Ostatnio dostałem warna za reklamowanie OTS, któregoś z użytkowników tego forum (dostałem warna przez to,ale nie o tym mowa) był to war 7.6,z mapą city (apo) i postaciami z najwyższymi levelami na tym serverze. Bart,Edzio etc. Ten ots może był by fajny gdyby nie był stworzony do pvp - enfo... Na tym RoX 7.6 nie wyszedł byś z temple bo latał by taki Wiceps ( pozdro :) jak ostatnio i ubijał wszystkich jakimś 10k sorcem... Może byłby to dobry pomysł ale na tydzień może dwa, ale nie na stałe... Grałem na roxie 8.42 i powiem wam, że to jest server do tego aby szybciej expić - cieszyć się grą a nie kłucić się na forum kto ma jakie pvp, kto jest ogar a kto nie. Sama gra to zabawa... Kłucicie się na tym forum, wyzywacie innych przez co robicie dużo więcej pracy moderatorom, każdy nowy server = kolejna osoba potrzebna do opanowania tego "burdelu" (przepraszam za sforumułowanie, trudno to inaczej nazwać)

troszkę się zapisałem,mam nadzieję że choć jedna osoba przeczyta ten " wykład "

pozdrawiam,dexter

Fllushy
22-09-2009, 22:13
Gościu tu jest 7.6 i taki urok tej tibi (brak hotów) : (

Sobi
26-09-2009, 09:59
Gościu tu jest 7.6 i taki urok tej tibi (brak hotów) : (

A powiem ci 1 :)
Widziałem ostatnio przerobionego klijenta 7.6 z Hot-Keys.
Oczywiście byłe płatna.
Ale nawet nie kupywałem, bo poco ?.
Lepiej sie gra bez bota. (Przynajmiej ja tak sądze)

Decks Druid
26-09-2009, 21:47
Według mnie, jest dobrze. Apo-ROX jest spox. Ale APO 8.42 to bezsens. Nikt tam nie gra, a pieniądze które idą w dedyk lecą w błoto.

`Carlosek
26-09-2009, 22:24
#up: Zauważ, że niektórzy lubią tam grać, czasem są ustawki 3vs3 np. Poza tym Mortiis już pisał, że nawet gdyby na apo 8.42 grało ciągle 10 osób to go nie usunie.
#topic: Jestem na tak. Przechodzisz =o.

El Diablo
27-09-2009, 10:12
1. Niech zostanie tak jak jest.
2. Oczywiście ja bym zaczął grę na apo 7.6 rox.

Sambo
27-09-2009, 13:49
Ktoś kto gra z botem zawsze będzie to robić i nic tego nie zmieni.

Padekro
27-09-2009, 17:35
hotkeye tak, tylko że 1,5x wiekszy exhaust niż ręcznie i tyle :PP

Buniek.
27-09-2009, 17:57
Jezeli juz mieliby wprowadzic legalizacje botow to trzeba by bylo bardzo oslabic uha knightowi :<

Co do 2 propozycji sie zgadzam xd

Diabolix
27-09-2009, 20:18
A ja się cieszę, że ktoś tu jeszcze mądrze gada. Fajnie, że ktoś to w taki sposób opisał.

Grałem na 7.6, ale nigdy bota nie używałem, a faktem jest, że, tak jak napisałeś, 90% używa bota. Nie mów, że nikt z tym nic nie robi, bo popatrz, ile ludzi dostaje bany dziennie za boty.

Też się zgodzę, że powinni usunąć ROX, przez ten serwer nikt nie gra na 8.42, a co do ROX 7.6- głupota.

Master1231
30-09-2009, 17:34
I moze frytki do tego???
jestem Na nie!.....

Seth Drut
30-09-2009, 18:16
ja tam nie chce zeby nic zmieniali
jestem tylko ze tym zeby usunac roxa xd
ale nie wiem czy chce 7.6 rox...
najlepiej by bylo jakby teraz zrobili test server ;)

Siohacz
01-10-2009, 15:06
no ulepszenie vity by sie przydaly. rowniez jakies dodatkowe questy na mniejsze lvl... wiem ze to wymaga czasu ale mozna sie postarac drogi mortiisie xDD

Faramir
26-02-2010, 00:11
Odświeżam mój temat z przed pół roku.

Na początek, chciałbym podziękować Mortiisowi za to że wpadł na ten sam pomysł po prawie 6 miesiącach i go zrealizował. Mowa ty oczywiście o hotkeyach w 7.6. Trochę szkoda że tak późno.

Mimo iż nie gram od pół roku i nie jest za bardzo na bieżąco, ale w ciemno mogę strzelić że od tamtej pory niewiele się zmieniło i wciąż większość graczy bezkarnie gra na botach. Mam ogromną nadzieję że zmiany które Mortiis zamierza wprowadzić zostaną na stałe. Kto wie, może i ja wrócę do gry.

Wszystkich przeciwników (i zwolenników zresztą też) zapraszam do przeczytania pierwszej części tego tematu w której to mowa o "legalności" botów na serwerze 7.6. Również komentarze powyżej teraz wydają się ciekawsze. Głównie dlatego że wówczas według wielu mój pomysł był nierealny i niemożliwy do zrealizowania.

Kicuu
26-02-2010, 07:12
Apo 7.6 Rox nie:) A Wiesz o co chodzi z tymi hotkeyami?
to jest tak to jest taka andrelalina bo nielegalnie uzywasz programu wspomagajacego :) i czy dostanies bana czy nie:)

Poziomkuwa
26-02-2010, 08:23
To teraz po wprowadzeniu tych zmian Wosso powinno być całkiem legalne. Banować powinny tylko za Cave i te dwa boty które skillują i mlvl wbijają. Nazwa wyleciała mi z głowy.