Zaloguj się

View Full Version : Ultimate Healing Rune

Azielu$
12-09-2009, 11:02
Moja propozycja polega na tym, aby run uh do leczenia SIEBIE mógł używać tylko Knight albo zmienić siłę uh'a, tyle że Knight miałby jakiś "bonus" do leczenia.

@edit
ale chodzi mi o to zeby SIEBIE mogl uhac tylko knight, a do uhania kogos mogliby wszyscy ;f

@marcelllo
ale to nie zmieni tego ze rp leczy sie zbyt duzo z uh'a

Tfój Janek
12-09-2009, 11:03
Całkowicie się z tym zgadzam, bo uhów używają już pallkowie gdzie leczą się nimi dużo więcej niż normalną vitka :/
Lecz gdy uh bedzie tylko dla knighta, to ms dostanie po dupie i będzie miał 0 zarobku :d więc Moja odpowiedz brzmi:
Uh tylko dla knighta/ms

Marcelllo
12-09-2009, 11:08
A ja mam inną propozycję ;)

Stworzenie nowej runy - użycie tylko dla knighta ;d od hmmm 13 mlvl'a? :d Żeby był bonus jakiś :D Tyle spr leży i się marnuje ^^

http://i32.tinypic.com/5bbmoo.jpg

Na przykład taka runka :D Ładnie wygląda :) I do tego quest na dostęp i możliwość używania :D Ilość kasy się zmniejszy i zabawy będzie trochę :)

Jakby co to mogę pomóc w tworzeniu (i tak mi nikt nie pozwoli :()

@down - Potów akurat jest 22 lub 23 chyba ^^ Więc na razie niech zostaną ;) Runek jest w chuj i jeszcze trochę ;) Ja dałem tylko przykład :)

Sylvanas
12-09-2009, 11:11
Marcel dobrze mówi. Lepiej byłoby stworzyć nową runkę, która miałaby bonus. Jest dość duża ilość wolnych spr. Nawet potionek mógłby to być.

genius
12-09-2009, 12:13
ta tylko ze czym wtedy ms bedzie uhac np. na kapturze albo czyms innym pomyslcie

Azielu$
12-09-2009, 12:15
ta tylko ze czym wtedy ms bedzie uhac np. na kapturze albo czyms innym pomyslcie

naucz sie czytac ze zrozumieniem... chodzi o to ze leczyc siebie uhem moglby tylko knight, a kogos mogliby leczyc wszyscy

Marcelllo
12-09-2009, 12:16
genius - ja pomyślałem, dlatego dałem propozycję z nową runą (tylko dla knightów) :)

Aziel - daj może propozycję z nową runą bo tak to propozycja nie do końca przemyślana... ;d Trudno będzie takowy skrypt napisać, że tylko ek może siebie i innych leczyć, a inni tylko innych :) Jak już to ek i no-voc bo na rooku też są uhy ^^

Azielu$
12-09-2009, 12:20
genius - ja pomyślałem, dlatego dałem propozycję z nową runą (tylko dla knightów) :)

Aziel - daj może propozycję z nową runą bo tak to propozycja nie do końca przemyślana... ;d Trudno będzie takowy skrypt napisać, że tylko ek może siebie i innych leczyć, a inni tylko innych :) Jak już to ek i no-voc bo na rooku też są uhy ^^

tyle ze gdyby powstala nowa runa to nie zmieni faktu ze rp sie leczy za duzo
a jak zwykly uh zostanie oslabiony to male lvl'e ek dostana po dupie

^Akynaoo
12-09-2009, 12:33
Jak tak chcecie monopol knighta na uha to moze od razu vite tylko dla ms, a rp niech sie ihami i exura leczy. Jakby Mortiis usunal uha z uzycia dla wszystkich profesji to wtedy niech juz w ogole manasy zostawi tylko dla profesji magicznych, a ek niech na foodzie jedzie i softach. Chcecie popsuc Tibie? o,O

Leonidas Waleczny xD
12-09-2009, 13:10
Ja wolałbym aby uh dawał bonus "leczenia" dla knightów niż aby uzywał go tylko knight ; )

Pampalini
12-09-2009, 15:05
Nowa runa może być stary uh pozostaje ale zrobić na taką runkę quest że zrobić questa i możesz kupować nowe uhy które może użyć tylko ek. Normalny UH byłby dla reszty profesji. To prawda ze Rp się uha za dużo z uha więc ek tutaj jest poszkodowany gdyby powstała ta nowa runka uh szanse w pvp by się wyrównały.
Akynaoo
Nie zrozumiałeś o co chodzi
Chodzi o nową runkę uh dostępną tylko dla ek a normalne uhy zostają !!

@Topic tak.

Dαniel3k =)
12-09-2009, 16:07
Jeżeli by to zrobić, to tylko jeżeli usuną energy ringa ;o

Orson_Pall
12-09-2009, 16:32
Jestem ogolnie na nie... Czemu?

Powtorze setny raz... paladyn ma znacznie mniej hp niz ek, i ciezej mu sie wyuhac... bo raz nie trafi uhem, i spi. Pozatym na mapclicku uhac sie nie bedzie... Jeśli woli sie uhac, niz vitac, to jego sprawa... to samo tyczy sie msa, nie zabronicie mu chyba wrzucac utamy jak sie bije, bez przesady... tak w tibi juz jest, ze profesje magiczne uzywaja utamki, jak chca kogos dobic, ryzykuja za to utrate many... Jest dobrze tak jak teraz, nie ma co cudowac. A że Ty aziel nie mozesz ubic jakiegos rp, to juz nie przesadzaj ze maja mu zabronic sie uhac XD

Vivek
12-09-2009, 17:42
@up
Tylko że ed/ms na rownym lvlu nie ubije palladyna bez utamy :)

UraBura
16-09-2009, 15:12
Całkowicie się z tym zgadzam, bo uhów używają już pallkowie gdzie leczą się nimi dużo więcej niż normalną vitka :/
Lecz gdy uh bedzie tylko dla knighta, to ms dostanie po dupie i będzie miał 0 zarobku :d więc Moja odpowiedz brzmi:
Uh tylko dla knighta/ms

Kolega przy Update gdzie powiększyli UE Sorcowi oraz Druidowi wyraźnie było powiedziane, że to jest balans postaci... Sorc większe hity/Druid leczenie. Chociaż gdy by wycofali MSowi uha to zero zarobku;|

Vivek
16-09-2009, 15:29
@up
Fajny balans profesji.. Jak palladyn bije tyle co sorc/druid magia + broń :)

>>Vegos<<
16-09-2009, 15:34
Tak, UH tylko dla KNIGHTA ! Why? Bo nikt nie używa (nie licząc ms na kapturze) tych uhów, a pallek ma e vita i nie bierze nic z uhów, a ED ma e sio więc n/c...

Demon Huntter
16-09-2009, 15:44
jestem za , a z tymi uhami i rp to przesada =o
a z ta nowa runa - przesada s_s

Sync_Master
16-09-2009, 16:12
No Uh tylko dla knighta...Normlanie zaden pallek nie leczy sie z uhow bez bota...

Marcelllo
16-09-2009, 16:51
Można przecież zmienić siłę UH tak, aby dostawało się tyle co e vita i byłby koniec pierdolenia :)

A dla ek można nową runkę dać jak już pisałem wyżej :)

Azielu$
16-09-2009, 17:06
Można przecież zmienić siłę UH tak, aby dostawało się tyle co e vita i byłby koniec pierdolenia :)

A dla ek można nową runkę dać jak już pisałem wyżej :)

ta... i 600 ek mialby swoje hp na 5 uh'ow
pwn3d.
grasz na rooku a udajesz znawce maina...

@Sync_Master
ja np. nie uzywam bota do uhania sie na rp :o

Vivek
16-09-2009, 17:20
Pallek z vitą jest nie do zajebania a dopiero z uhem.. XD
Zrobcie coś ! :<

Selinara
16-09-2009, 21:20
Ja powiem któtko, i na temat. Niech zostanie tak jak jest. Uhać powinien sie każdy. Możecie osłabić palka do uhania z uha.

Azielu$
16-09-2009, 21:35
Ja powiem któtko, i na temat. Niech zostanie tak jak jest. Uhać powinien sie każdy. Możecie osłabić palka do uhania z uha.

Powiedz jeszcze jak mozna oslabic uh tylko dla jednej profesji? Czekam.

Exevo knight
16-09-2009, 22:04
@up
Można ;c

@topic
Nom, można by było UHA zmniejszyć tylko dla rp. Ale tylko tyle.

Dolar $
20-09-2009, 02:46
Proste? Evil uh tyko dla kngihtów, a zwykły uh z rl tibii (ultimate healing rune) dla wszystkich? o.O

Norion
20-09-2009, 18:49
Niewiem czy dobrze zrozumialem ale pomysl wydaje mi sie dobry. Tylko tak myśle ze knight uhajac sie tym uhem mialby np. bonus w porownaniu z pallkiem/ms/ed np. 120% tego co inne profesje zeby mail z tego jakas korzysc. bo wiadomo ze ilosc odnawianego zycia wplywa dzieki mlvlowi a jak wiadomo knight niemoze sie rownac z jakim pallkiem chociazby :)

Marcelllo
20-09-2009, 18:53
Aziel - gram na mainie :( Pozdro ;d I do tego ek :D

Ja nadal proponuję zrobić takie coś...:

1. Siła tego UH co jest teraz zostałaby pomniejszona do siły exura vita
2. Zostałaby dodana nowa runka (do użycia tylko przez ek) która dawałaby tyle, ile uh daje teraz - proste nie? :D A i z wykonaniem nie trudno :)

Padekro
20-09-2009, 21:58
Zdaje mi sie ze silniejszy UH dla Knighta bylby mozliwy, trzeba by go zrobic nie jako runka a jako actions :o, chociazby na Xamashu byly Extra Fluidy ktore mogla uzywac osoba tylko z accessem powyzej jakims, to tutaj tylko ze prof = 4 i tyle :P

Vivek
20-09-2009, 22:05
Zrobić duży exh po vicie na uha i tak samo po magiach palladyna. Nie byłoby uh+vity na hocie.

>>Vegos<<
21-09-2009, 12:53
Tak. Uh tylko dla ELITE KNIGHT !
Po co ms'owi ? jak ma uhać uhem to niech spada każdy musi sobie sam radzić.....

Cytexx
21-09-2009, 13:00
Niech zostanie tak jak jest...

Troszke to ebz sensu :) ..

Sobi
21-09-2009, 13:03
Tak. Uh tylko dla ELITE KNIGHT !
Po co ms'owi ? jak ma uhać uhem to niech spada każdy musi sobie sam radzić.....
Masz racje w 100% :)
@topic
Zaznaczyłem
Tak - UH tylko dla Knight'a.

Takarji
21-09-2009, 14:55
Jestem na nie, runę robi druid na rl'u więc i jest dostępna w sklepie więc dla każdego, niech zostanie tak jak jest, żadnych bonsów i tak ma hp dużo to jeszcze ma się leczyć dużo ? lol
I uhać by nie mogli sorcowie na APO itp.

Ogo.
21-09-2009, 17:00
Jestem na tak ale zeby uh dla kazdej profesji tylko zeby knight mial jakies tam bonusy z tego uha .

>>Vegos<<
21-09-2009, 17:12
Aziel - gram na mainie :( Pozdro ;d I do tego ek :D

Ja nadal proponuję zrobić takie coś...:

1. Siła tego UH co jest teraz zostałaby pomniejszona do siły exura vita
2. Zostałaby dodana nowa runka (do użycia tylko przez ek) która dawałaby tyle, ile uh daje teraz - proste nie? :D A i z wykonaniem nie trudno :)

I zaraz będą tematy "Zmiejszcie/usuńcie uh'y itp..." albo "Dać exh dla ek na uh'y" itp... ale cię popieram....

Sobi
25-09-2009, 09:21
Jestem na tak ale zeby uh dla kazdej profesji tylko zeby knight mial jakies tam bonusy z tego uha .

To żeś dowalił.
Niech bedzie UH tylko dla knight'a.

Aha
25-09-2009, 09:44
Oczywiście że nie, teraz 1,3k ek daje rade 1,7 ed :(
Teraz jest dobrze, mogli by tylko zwiększyć sile exura sio.

Pablosikk
25-09-2009, 18:50
Niech Zostanie Tak jak jest bo 90% knightow z otsa to botterzy wiec jeszcze eka ulepszac?bez sensu..

Paladyn Zabijaka
28-09-2009, 21:13
Niestety, muszę stwierdzić jestem na nie!!!
Aziel przykro mi:o

Kewins
29-09-2009, 14:50
Hmmm nie gram knightem, ale z tego co mówi mój brat to przydałoby się zwiększyć siłę. Wystarczy bonus dla ek i każdy będzie zadowolony. ;)