View Full Version : Praca GMow
^Hmm^ o.O
12-09-2009, 14:25
Witam
Jak zapewne wielu z Was zauwazylo ostatnio GMowie duzo zrobili ale czy to bylo tylko chwilowe jak wielu sie spodziewalo? Tygrys przyjął pare propozycji z tego wlasnie dzialu a zrealizowal tylko anhi na rooku ( z tych wiekszych ) Według mnie GMowie powinni stopniowo ospisywac w newsach co robia. Np co 3 dni jakis news.
Mam nadzieje ze jakis GM sie tu wypowie.
Sami widzieliscie ile frajdy daja czestsze newsy. Tygrys akceptowanie / odrzucanie propozycji tez daje duzo "radosci" a widze ze juz tego nie robisz.
Prosze o Wasze wypowiedzi , pozdrawiam
PS. Prefix 7.6 ale chodzi tez o 8.42
adrian rook xD
12-09-2009, 14:34
;f
Zapowiadali uptade wielkimi krokami a tu anhi rook itp...
A pomyslcie o main : o
Tak masz rację - częste newsy dają frajdę, ale to nie od nas zależy. Jeśli administracja nie będzie wstawiąc newstów nic na to nie poradzimy. >; Uważam, że administracja cały czas pilnuje serwer, tylko Wy tego nie widzicie ;f Patrzycie na to co jest źle, a nie na to co dobrze.
Przecież o wszystkim jesteście informowani na bieżąco..
Powstały dwa tematy o przygotowanych przeze mnie zmianach na forum, jeśli wprowadzamy zmiany w grze - również informujemy was w newsach.
Co do akceptowania/odrzucania propozycji - czytam wszystkie i ciekawsze przesyłam Mortiisowi/Tygrysowi, w niektórych się wypowiadam.
Aktualnie pilnuję porządku w grze.
Przecież o wszystkim jesteście informowani na bieżąco..
Powstały dwa tematy o przygotowanych przeze mnie zmianach na forum, jeśli wprowadzamy zmiany w grze - również informujemy was w newsach.
Co do akceptowania/odrzucania propozycji - czytam wszystkie i ciekawsze przesyłam Mortiisowi/Tygrysowi, w niektórych się wypowiadam.
Aktualnie pilnuję porządku w grze.
A dodanie 100 capa było mówione ?
Zrobienie tak jak na tibia.com
Przeznaczenie 5 linijek na newsach z możliwością chowania jakby był dłuższy news.
15.09.2009 - Najazd glacków.
12.09.2009 - Dodanie 100 capa każdej paccowej postaci.
10.09.2009 - Zwiększenie loota u ots king o 5%.
Sylvanas
12-09-2009, 16:10
Proponowałem wprowadzenie changeloga, w którym co jakiś czas byłyby zapisywane zmiany.
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=56521
Zgadzam sie z Panami UP tak powinno byc zrobione.
Marcelllo
14-09-2009, 11:51
Właśnie na tym polega błąd.
1. Chwilowe zainteresowanie - Tak przez tyle czasu nie było żadnej wzmianki o poprawkach, nagle pojawiły się jedna za drugą...
2. Powinni dodawać wszystko co zostało zmienione... Tak jak było dodane 100capa, usunięte might ringi od Rino i inne duperele. Mała rzecz - wielki efekt :)
Demon Huntter
15-09-2009, 20:57
lol xd
moze i 'nic' nie robia , a jednak cos robia : pp
na 8.42 sytuacja jest podobna , ale juz wiadomo gdzie beda nowe tereny exp,city,lodowa.
ja znam tylko exp ;s
na 7.6 mozliwe , ze juz cos jest , ale nie ma dojscia , powiedzmy rozstawia moby i all gotowe =}
Metaxa Kamil
15-09-2009, 21:28
Ludzie idźcie Wy wszyscy grajcie na swoich ots'ach to będziecie wiedzieć jakie zmiany i kiedy będą wprowadzone.
Nie widzicie jak ekipa APO się stara? Nie dostrzegacie tego? ...
Zrobią jedno to od razu chcecie coś innego. Zastanówcie się pierw co piszecie żeby potem nie było płaczu. Newsy na stronie są dodawane więc nie wiem o co Wam chodzi. Dajcie im spokojnie pracować a nie zawracacie im "DUPE" takimi beznadziejnymi tematami.
Pozdro.
"Dałbyś komuś palec a on weźmie całą rękę ..." --> Znacie to przysłowie?
Co do Gm , każdy wykonuje swoją pracę bardzo dobrze ! To , że Tygrys nie jest 5h dziennie online w grze to nie znaczy , że nic nie robi ... On ma za zadanie wykonywanie mapki i swoją "robotę" wykonuje bardzo dobrze : )
Santano dobrze mówi, nie wszystkie wasze propozycje nie mogą być przyjmowane np bo był by haos, a ciekawsze i korzystne wysyła Mortiis/Tygrys, i dobrze sprawują swoją robote.
PS: Ale na 7.6 jakiś pomysł znajdzie ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.