Zaloguj się

View Full Version : Najazdy

^Hmm^ o.O
13-09-2009, 13:04
Siemka

Dzis chodzi mi o najazdy ktorych juz nie ma pare dni. Santano pisal w propozycji o "Automatyczne Najazdy" ze nie bedzie to wprowadzone bo ma duzo czasu i bedzie robil najazdy sam. I znow to bylo tylko chwilowe trwalo to tydzien? dwa?
I teraz juz nic nowego , tylko ten konkurs.

Wydaje mi sie ze to bylo zrobione tylko po to by sprowadzic znow paru graczy na apo i znow nic nie bedzie nowego?

Wypowiadajcie sie , pzdr :)

Kumpel Armii
13-09-2009, 13:09
Popieram cię w 100%
Najazdy były co 2-4dni, a teraz przeeeerwy.

@Down
Nie ma to jak 0 mózgu.
Jaka szkoła? Co ty pierd*****.
Najazd = 10min, a Santano jest na serwie co dzień kilka h więc n/c

@Down - Santano
Może w złych porach są najazdy?

Kamor II
13-09-2009, 13:12
Popieram cię w 100%
Najazdy były co 2-4dni, a teraz przeeeerwy.

Ja pier** ty nie masz własnego zdania,tylko zawsze kogoś popierasz ?
Dodaj coś od siebie jeszcze,lub ta 2 postać w tobie niech to zrobi.

#top
Może dużo nauki,wyjście z kolegami,rl życie,jakieś up'y się szykują,weź pomyśl zanim napiszesz bezsensowny temat.

^Hmm^ o.O
13-09-2009, 13:16
#up
Jak pisze ze ma czas na najazdy i bedzie je robil to po co klamie jak nie robi, nic bym nie pisal gdyby nie ta wypowiedz. Szykuja sie upy? od ilu ? Mialy byc zaraz po anhi rook a kiedy bylo anhi rook zrobione? Chca utrzymac duzo liczbe graczy to niech dodaja jakies newsy co 2 dni i pisza co zrobili.

#down
1k ed

a po 2 gram na rooku wiec nie bd przeszkadzal :)

Ktoś II
13-09-2009, 13:17
Zapewne masz mały lvl. Idź sobie na respy bally! Zbierz kilka i będziesz miał najazd jak ulał :]
Mały lvl tylko przeszkadza w najeździe... Nie zabije nic, a do loota rzuca się pierwszy.

Exevo knight
13-09-2009, 13:24
Przecież, jak zrobią najazd cały czas co 4 dni to wam się to znudzi. A wgl. to wczoraj chyba był najazd (co prawda prawie nikt o nim nie wiedział ale był xd).

Santano
13-09-2009, 13:25
Nie rozumiem Was, wczoraj był najazd, a dziś powstaje temat o tym, że nie ma najazdów..

Mam czas i najazdy będą.
W tym tygodniu były tylko dwa na Mainie i jeden na Rooku, ponieważ miałem bardzo dużo pracy na forum, jak i w grze.. Samo przygotowanie najazdu trochę trwa, a na Rookgardzie cały czas planuję dodanie nowych potworów podczas ataków, to wymaga testów.

Ktoś II
13-09-2009, 13:29
Nie rozumiem Was, wczoraj był najazd, a dziś powstaje temat o tym, że nie ma najazdów..

Mam czas i najazdy będą.
W tym tygodniu były tylko dwa na Mainie i jeden na Rooku, ponieważ miałem bardzo dużo pracy na forum, jak i w grze.. Samo przygotowanie najazdu trochę trwa, a na Rookgardzie cały czas planuję dodanie nowych potworów podczas ataków, to wymaga testów.

Sraj na takich. Tutaj nikomu nic się nie podoba więc wiesz...
Mieć cierpliwość do graczy i uzytkowników forum to naprawdę mistrzostwo świata.

Sciex
13-09-2009, 16:26
Przesadzasz koles bo najazdy sa max co pare dni np. wczoraj byl najazd i to dosyc fajny :)

Padekro
13-09-2009, 16:33
Sraj na takich. Tutaj nikomu nic się nie podoba więc wiesz...
Mieć cierpliwość do graczy i uzytkowników forum to naprawdę mistrzostwo świata.

w zupełności się zgadzam, powinni tutaj GMom płacić za robote :x, ja bym nie wytrzymał tygodnia

~Squ~
14-09-2009, 12:22
Popieram również w 100%
Przydały by się najazdy bo zaczyna się robić znowu monotonia i nic nowego nie ma oprócz tego konkursu który trwa 3 minuty... :/

adrian rook xD
14-09-2009, 15:28
I po huja ci najazd? :/

Przez Najazdy Robi Sie Wiecej Debugów Wiec Hello?

XD

Najazdy powinny byc co niedziele wieczorem :D

Pozdro & Potancz

Kumpel Armii
14-09-2009, 15:36
@Up
Nie przez najazd, tylko przez noby, które spamują czarami - a banów za to ni ma!

Devixx
14-09-2009, 16:27
Za bardzo sie przyzwyczailiscie do najazdow : > Jak beda to beda ;) To, ze byly 2-4 dni nie oznacza, ze co te 2-4 dni bedzie kolejny.

Demon Huntter
15-09-2009, 16:55
ale najazdy ;o
stawiaja smieci troche spamu ue/mort/erex/max i all lezy a tlumu jakby nie wiem kase rzucali xd

niech wam bedzie , na tak

Veles
16-09-2009, 09:57
Dzieci opanujcie Sie ;o przeciesz oni też maja Rl życie a starają sie jak mogą o update, newsy na serwie, najazdy wy byście chcieli może żeby dali każdemu 2k lvl full eq i 100kcc i darmowy wieczny pacc?

KubusS
16-09-2009, 16:41
Wam stale nie pasuje nic. Widać po Banliście, że Santano może nie mieć czasu, zobaczcie ile osób łamie regulamin. Gdyby robił najazd w tym czasie, zapewne zrobilibyście temat: "Patrzcie jak pracują GM'i", albo "Praca Santano-Zobacz!" i dawalibyście Ss'y z łamiącymi regulamin i też by było źle bo Santano robił najazd...

Pablosikk
20-09-2009, 14:47
Moglobybyć wiecej najazdów bo czasami nudno xD

Santano
20-09-2009, 14:59
@Up
Najazd jest co 2-3 dni..
Zaplanowanie najazdu trwa ponad godzinę, ewentualne poprawki w potworach najazdowych są często wprowadzane, podczas każdego najazdu staram się wprowadzić coś nowego, ostatnio doszedł nowy Raid-boss.
Nie wiem co zrobić, żeby według was nie było nudno..
Do tego 4-5h spędzone w grze + zmiany na forum, ew. pilnowanie porządku (minimum 2h)..

Paladyn Zabijaka
26-09-2009, 12:02
Były czasy że najazdu nie było przez kilka miechów a wy narzekacie jak nie ma najazdu przez kilka dni. Wy to chyba za dużo chcecie. A jeśli tak bardzo pragniecie najazdów, nie ma przeszkód zróbcie sobie własny ots.:eek:

Wolly
26-09-2009, 12:57
@Santano
Od kiedy tu jestem, to opinia graczy nie była w 100% pozytywna, zawsze znajdzie się kilka osób, którym coś nie pasuje.

Co do tematu.
Automatyczne najazdy nie mogłby by być, bo nie jest to wykonalne. Santano to już kiedyś opisał. Najazd to jest coś co ma oderwać graczy, od codzienności.

Drake Banned
26-09-2009, 13:03
@Up
Najazd jest co 2-3 dni..
Zaplanowanie najazdu trwa ponad godzinę, ewentualne poprawki w potworach najazdowych są często wprowadzane, podczas każdego najazdu staram się wprowadzić coś nowego, ostatnio doszedł nowy Raid-boss.
Nie wiem co zrobić, żeby według was nie było nudno..
Do tego 4-5h spędzone w grze + zmiany na forum, ew. pilnowanie porządku (minimum 2h)..

Tak masz rację są najazdy, ale dlaczego nie zrobisz najazdów dla low lvl? Tylko jakieś omeny, atomy, master atomy, queny, wiski -.-

Norion
26-09-2009, 13:07
Według mnie z tymi najazdami ze jak by byly za czesto topoprostu by nikt nie bil tych potworow tylko by biegaly nooby i by chcialy loota zapierniczyc. Kiedysprzypominam sobie jak byl najzad z city z master atomem (dopiero jak zostal wprowadzony) i nikt nie chcial go bic. Na glownym kanale co chwile pojawiala sie wiadomosc gdzie sie dokladnie w city znajduje i tonie pomagalo zeby przyciagnac wiekszych lvli do bicia go... az w koncu jak dobrze sobie przypominam santano czy mortiis juz nie pamietam kto musial go usunac bo po prostu nie bylo sensu zeby on tam biegal (a biegal prze dobre pol godziny)
Co nie znaczy ze jestem przeciw najazdom ale najczesciej w tej sprawie wypowiadaja sie gracze ktorzy tylko ida by fartem ukrasc loota z omena czy z czegos tam innego i niepasc przy okazji :)
Taka jest moja opinia ale sadze ze jak bedzie duzo chetnych to czemu by nie robic czesciej :)

Santano
26-09-2009, 13:55
Tak masz rację są najazdy, ale dlaczego nie zrobisz najazdów dla low lvl? Tylko jakieś omeny, atomy, master atomy, queny, wiski -.-
Był już taki najazd..
Przyszły osoby z wysokim poziomem i zaczęły zabijać wszystko.. a przecież nie będę banował za udział w najazdach..

Apach v2.0
26-09-2009, 14:10
ja juz nie gram
ale na 4um jestem... zeby oni byli zadowlleni powinno po 100sc na kazdej kratce lezec i na start 3k lvl... :)
zrob najazd z Giant Lord of Tibia
taki mobek co bije 3x mocniej od omena na 100x iecej hp
zeby lurowal
1-3 omens
3-7 Devil Atom
3-5 Master Atom
niech zrespi sie on przy wejsciu do piramidy z respami (ank) i zeby go zaprowadzic do wejscia na platne msy (ank)
niech ten potwor bedzie bardzo wolno chodzil
zeby to zajelo duzo czasu
lot= 0
bo ten mobek zniknie jak sie go doprowadzi do mety
po zniknięciu moba osoby ktore stały najblizej dostana tp do romo gdzie beda jakies Rar ites :)

sory za bledy ale pisalem szybko i nie mialem czasu poprawic

Dexter Rook Sorcerer
26-09-2009, 14:13
Wam ciągle mało, gdyby nie Santano to na tym serverze nic by się nie działo... Poświęca tyle czasu na ten server,nic z tego niema, chyba że liczy się satysfakcja...
Ja was nie potrafie zrozumieć... Najazdy są i tak często. Kiedyś jak raz na 4 miechy był najazd to było święto, jedynie w sylwester był zawsze... Teraz w sierpniu chyba trzy najazdy,wrzesień dwa chyba...

[Santano] We wrześniu były 4, w sierpniu 6, licząc najazdy na Rooku jako osobne - pomnóż te liczby przez 2.

Adasik
05-10-2009, 14:22
Tak, najazdy powinny być dużo dużo częściej.
Jest to pewnego rodzaju urozmaicenie gry :)

Odeon
05-10-2009, 14:34
Kur** ludzie ! Kiedys najazd byl raz na miesiac i bylo dobrze teraz ma byc co 2 dni ? zal

ronida
05-10-2009, 14:40
Chciałem powiedzieć, że jeżeli najazdy byłyby, np. 3 razy w tygodniu, to by to zaczęło się robić nudne. Teraz przynajmniej gracze mają frajdę, bo nie wiedzą, kiedy będzie atak.
I chciałem powiedzieć, że dobrze robisz Santano, że się nie słuchasz, tych wszystkich głupich próśb.:p

Mareczekk
06-10-2009, 09:17
Santano moze i ma duzo czasu. Ale zeby zaplanowac najazd potrzebna jest minimum godzina. Wy tylko chcecie najazdy. Moze gm'i maja co innego do roboty a nie tylko to co w chcecie. Najazdy mogly by byc raz w tygodniu i styka. Santano jeszcze musi zajac sie forum odczytywac raporty. A to tez nie malo czasu zajmuje. Co sie stanie jak nie bedzie przez 2 tyg najazdu? powiesisz sie przez to. Smieszny jestes....

Veles
06-10-2009, 15:41
Gm'i starają sie przygotowywać najazdy jak najcześciej, ale przeciez nie bedą codziennie po 1h bo do kupa roboty, której większość z was nie potrafiła by zrobić owego najazdu, może frytki do tego jeszcze chcecie?

Bruno
06-10-2009, 16:05
Tyle już gram, ale nigdy nikt jeszcze nie zrobił na Mnie najazdu ;/.

Powinny odbywać się częściej chciałbym widzieć jak Mnie kładzie Omen.

Palladyn Zlosci
06-10-2009, 16:21
Tak popieram Cie w 100%
Dokladnie jak mowisz najazdy byly tydzien a pozniej co?
Nic...

Zimer
06-10-2009, 17:03
Mają za dużo i chcą więcej kolega up ma racje nie rób najazdu z miesiąc to zobaczą co będzie!

ReMover
06-10-2009, 19:16
pomyślcie!
jak owe najazdy będą co dziennie to po tygodniu każdy będzie miał dość ich bo staną się one monotonne i nudne... dobrze jest tak jak jest.. najazd powinien być z zaskoczenia, tak żeby nikt nie spodziewał się tego
tyle ode mnie a teraz możecie mnie pocisnąć :p

Knight Lukas
07-10-2009, 08:56
Ehe te najazdy są tak fajne że GM stawia np miniona to zamiast team`em to rozwalać to każdy tylko po to żeby lota kraść.
Jeżeli dalej tak będzie to dla mnie tych najazdów nie musi być

Leonidas Waleczny xD
07-10-2009, 11:00
Te najazdy już sie znudziły.

Raz omen, raz to inny boss.
Mogliby stworzyć nowe potwory, nowego bossa i było by fajnie ;d

Dαniel3k =)
07-10-2009, 14:19
Czy ja wiem czy te najazdy są tak bardzo potrzebne? Dadzą kilka apo a one znikają w przeciągu 20 sekund... Omena dadzą, będzie on z godzine zanim go zabiją. Dadzą Miniona, to też w miarę upływu czasu coraz szybciej będą go zabijać. Dobry najazd raz na jakiś czas (rzadko...) powinien wystarczyć jako zabawa. Wiadomo że jakby był on codziennie to by się szybko znudził.

× Hexolic ×
07-10-2009, 14:28
Daniel, i tak jak są cojakis czas to się nudzą bo są cały czas takie same. Jak nie na ank to w city i villi -.-

Zmieńcie trochę strategię tych najazdów i będzie git :d

...:::Neko Knight:::...
08-10-2009, 00:01
Nie wypowiadam sie na ten temat. Dawno juz nie bylo czegos naprawde wartego uwagi. Oby zaczeli cos z tym robic :)