View Full Version : [Strona] Zbanowani
Mówiąc krótko moja propozycja polega na:
1. Usunięciu ze strony zakładki Zbanowani (http://armia.toproste.pl/bans.php), gdyż dla większości osób jest tylko informacją o tym kiedy można bocić.
2. Dodaniu w wyszukiwaniu postaci informacji za co i od kogo dana postać dostała bana.
Wyglądałoby to mniej więcej tak:
Ban: Zbanowany przez Santano za używanie macro/botów itp. [15:00 13/09/2009]
Teotihuacan
13-09-2009, 17:22
ej ale ja chcem wjeciec kjety morzna bocic
bo ja ieztem botem
.
A serio, Moja propozycja Dodać tylko za co został zbanowany, którego dnia, od kogo, i za co a godzina wyświetliła by się za 24 h.
Kumpel Armii
13-09-2009, 17:27
Zaznaczyłem Tak 1,2
Chociaż co do 1 to nie masz racji. Każdego dnia GM jest inaczej zalogowany i nikt o tym nie musi wiedzieć.
Jednak druga propozycja jest jak najbardziej dobra.
Z tym, że większość patrzy na listę banów po to aby móc bezpiecznie bocić się zgodzę, ale jak dla mnie usunięcie tej zakładki to głupi pomysł.
2 propozycja dobra, jak by dodali do tego 'Zbanowany!' jeszcze za co ban było by miodzio;).
Zaznaczyłem drugą opcję, według mnie nie ma sensu usuwać tej zakłady, przydaje się, sam czasem przeglądam kto dostał bana i za co : P
2-ga opcja na tak, 1-sza opcja na nie. Przeciez nikt nie siedzi, na zakladce i nie patrzy o ktorej ktos dostal bana.
popieram obydwa pomysly cos by pomoglo z botami ;d
Mysle ze Aziel ma racje i ta propozycja powinna wejsc w zycie ale czy tak bedzie to zobaczymy ;s JESTEM NA TAK
Legionista 10
13-09-2009, 20:03
Jestem na nie. znaki znakiznaki znaki znaki znaki
Jestem na
Tak [1,2]
Może to wypali, w co wątpie.
@Edit
Wyglądałoby to mniej więcej tak:
Ban: Zbanowany przez Santano za używanie macro/botów itp. [15:00 13/09/2009]
Może troche inaczej.
Zbanowany przez Santano za używanie macro/botów itp. [13/09/2009]
Żeby nie pokazywało godziny.
Dαniel3k =)
14-09-2009, 10:49
to prawda... każdy chcąc bocić sprawdza czy jakiś gm nie jest online. Najprostszym sposobem na to jest otworzenie zakładki Zbanowani! Łatwo tam zobaczyć który gm ostatnio banował, po czym można w wyszukiwarce zobaczyć czy jeszcze jest online.
Powinni albo usunąć godzine (chociaż i tak by to nic nie dało, bo można by było zapamiętać kto ostatni dostał bana. Jeżeli pojawił by się tam ktoś nowy to by było jasne że gm jest online), lub usunąć tą zakładkę całkiem ^^. Można by było również zrobić aktualizacje z całego dnia o np 20 czy 22. Wtedy by było widać kto został przez cały dzień zbanowany ;pp.
Pampalini
14-09-2009, 10:55
@Up
Żeby nie pokazywali godziny zbanowania osoby to byłby całkiem dobry pomysł.
Co do tematu
1 Propozycja nie specjalnie mi się podoba nawet wątpię że zakładka zbanowani została by zlikwidowana ze strony apo ponieważ widać kto dostaje bana i za co.
Co do 2 propozycji
Można by było coś takiego zrobić chociaż można wejść na strone wicepsa i sobię sprawdzić kiedy bana dostał i za co. Jeżeli by tak dopracować tą propozycję to pomysł byłby dobry.
Te propozycje chyba nie zostały przemyślane przez założyciela tematu.
1 propozycja nie.
2. tak
Mi tam nie przeszkadza ta zakładka "Zbanowani"
Jest mi potrzebna wręcz żeby dowiedzieć się kto i w jakich okolicznościach stracił prawo do gry :]
1. Nie, bo to jedyny dowód na to czy ktoś dostał słuszny ban i że w ogóle go dostał.
2. Tak, dobry pomysł ale może troche inna formuła:
Daaron zbanowany za używanie macro/botów [Data] - Nazwa GMa
Demon Huntter
15-09-2009, 22:00
no niby tak , ale wkoncu ktos postawi cave , GM\tutor sie loguje i pwned.
dla mnie jest dobrze tak jak jest :0
niech sobie boca , wkoncu wpadna :<
Nieznajomy
15-09-2009, 22:11
Jestem na tak 1,2 Przydalo bys sie w wyszukiwarce zeby pisalo Za co dostal bana i w jaki dzien :)
Co do pierwszej propozycji jestem na nie , ponieważ lubię czasem przeglądać z nudów kto , za co i kiedy dostaje bana : ) Co do "dwójki" zdecydowanie na tak, chociaż prawda jest taka , że ilość boterów zmalała by i tak o 0,01%
Mnie to obojętnie ale to drugie może być z pewnością.
Jestem na tak, dobry pomysł może zmieni sie ilość cave botów na APO.
. ! _DominiK_ ! .
16-12-2009, 10:16
Jestem na tak, dobry pomysł może zmieni sie ilość cave botów na APO.
ehe....................:D
jestem na takk :D:D
Co do 1 to się nie zgodzę, każdy ma prawo widzieć kto za co dostał bana lecz propozycja druga to dobry pomysł. : ))
Chciałbym żeby weszła w życie ale pewnie tak się nie stanie ponieważ i tak nikt z administracji nie zagląda do tych działów. : )
Pozdrawiam.
Jestem za tym, aby zakładka "Zbanowani" została, a przy wyszukiwaniu postaci pisało kto za co dostał bana i kiedy ale tylko i wyłącznie kiedy zalogujemy się na konto.
Angu$ XD
16-12-2009, 11:44
Zaznaczyłam 1 i 2. Są to dobre propozycje, nieraz na apo gracze pisali ze zobaczą na stronie czy jest jakiś gm i i idą bocić
Zaznaczylem tylko [2] odpowiedz, poniewaz pierwsza jest glupia ja naprzyklad nie gram juz na apo, a chcialbym wiedziec kto dostal bana czasami to przegladam, a co do drugiej poropozycji jestem na tak.
Ja jestem na nie bo po co kazdy boci i tak a ja sobie patrze ktorego dnia o ktorej godzinie ktos bana dostal wiec nie !
podobaja mi sie oba pomysly
a co do wyszukiwania mogloby jeszcze pisac:
-od kiedy ban
-do kiedy ban
-za co ban
-od kogo ban
:D:D:D
Odświeżam! Jak widać dużo osób jest za wprowadzeniem tego pomysłu w życie. Niech wypowie się ktoś z Administracji.
Nie chcę, aby usuwano tę zakładkę, ponieważ wtedy będę bocić tylko z manasem na hotkeyu, a nie z automanasem jak do tej pory H@H@H@H@ :)
Tak sobie myślę że jakby Gmowie prze 2 tygodnie nie banowali to znowu byśmy mieli kolejki :P hehe więc zastanówmy sie czego chcemy :] Banowanych w skali 2 tygodni jest taka kolosalna ilość że naprawdę , w tym miesiącu ponad 300 osób z czego 100 na dłuższy czas.
Zbigniew Wodecki
12-01-2010, 16:13
No i co z tego, że będo wiedzieć kiedy można bocić, ale nie będą wiedzieli kiedy mogą skonczyc, i jeb ban. Druga propozycja jest niczego sobie ;)
Oczywiście bez pocisku autorom postów wyżej, ale jeśli wam przeszkadza ta zakładka to nie zaglądajcie :)
Druga Propozycja ujdzie.
Oczywiście bez pocisku autorom postów wyżej, ale jeśli wam przeszkadza ta zakładka to nie zaglądajcie :)
Druga Propozycja ujdzie.
No Adasio ma rację :) Chcę bocić, więc nie wprowadzajcie tej propozycji. Aziel się pomylił! Chciał napisać coś innego...
.Panicz.
12-01-2010, 17:17
Tak [1,2]
Ale nie do końca.
Mogłoby być tak:
[12/01/2010] Santano -> Sheron was banished because of Handel/Wymiana Postaciami. Żeby pokazywało datę,ale godziny nie.
Bardzo dobra propozycja ;) co do 1 to ktoś sobie wchodzi i czyta itp więc to jest totalna głupota jestem za tak usunięciem ;p
2 propozycja też na tak
tak w koncu trous i breed nie bd mieli jak expic ^^^^^^^^^^^^
Alvaster
12-01-2010, 19:04
Jestem za 2 propozycjami.Tak jak napisałeś całkowicie się z tobą zgadzam co do zakładki Zbanowani ponieważ jest ona tylko informacją kiedy można bocić.
tak w koncu trous i breed nie bd mieli jak expic ^^^^^^^^^^^^
Ty, deads, kevinek i endrolid tez sobie nie poexpicie za dlugo hehs : /
@Splaxor
To tylko propozycja. Nie pomylilem sie. ;d
Zarexoholik?
12-01-2010, 21:37
Usunięcie tej zakładki to zły pomysł, ponieważ warto wiedziec kto i za co został zbanowany.
Powinni natomiast dodać w wyszukiwarce bany, które dana postać dostała. Z tym się zgadzam.
Kornas Pall.
12-01-2010, 22:03
Zaznaczyłem na tak (1,2) , poprawi się liczba banów za boty ;D
Refresh! Wypowiadać się. :) Opinia kogoś z Administracji nadal jest mile widziana.
Pan Gonzalezik
14-01-2010, 15:48
Tak [2].
Według mnie zakładka zbanowani powinna zostać, ale nie byłaby pokazywana godzina zbanowania.
Przecież sam bocisz;)
Co do tematu to jest mi to obojętne bo niegram.
ps. Zaznaczyłem nie.
ps2.
Teraz lista zbanować jest odswieżana co 3 godziny, więc nie wiadomo kiedy jest któryś z Gm;ow
Przecież sam bocisz;)
Co do tematu to jest mi to obojętne bo niegram.
ps. Zaznaczyłem nie.
ps2.
Teraz lista zbanować jest odswieżana co 3 godziny, więc nie wiadomo kiedy jest któryś z Gm;ow
Nie jest odswiezana co 3h tylko gdy odswiezysz strone ;c A co do tego mojego bocenia... Masz jakies dowody? ;>
Lista Zbanowani jest odświeżania nie systematycznie, więc chyba propozycja w jakimś stopniu została 'spełniona'.
Blantoholiczka
17-01-2010, 16:30
Napisał Teotihuacan
ej ale ja chcem wjeciec kjety morzna bocic
bo ja ieztem botem
.
-.- ogarnij sięę ...
@top .
propozycja bardzo dobra ;]
Jestem na TAK, dobra ta 2 propozycja, trochę gorsza ta 1. Ale zaznaczyłem 1,2
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.