Zaloguj się

View Full Version : santano mortiisy itp.

.Turbo Sorc.
13-09-2009, 15:19
po 1 pisze to szybko nie podoba ci sie ort. int. wyjdz
po 2 mam takie pytanie czemu jesli liudzie wst prosza to to byscie cos zrobili z tym serwem to wy nie reagujecie
jakbyscie chceili doprwowadzic do upadku serwa
po 3 powiedzcie wprost "nie chce mi sie tego prowadzic"
po 4 nieudolna ekipa muflon lamiacy regulamin adminów tygrys ktory pokaze sie raz na roski rok mortiis niestety odpisuje mi tyklko w sprawie z pacc
po 5 lubie ten serwer (nie pisać "idz na mazurk" sami sobie idzcie) i szkoda by bylo gdyby upadl
po 6 administracja i tak nie odpowie wiec to tylko dla zwyklych uzytkownikow
elo

!!sQaua!!
13-09-2009, 15:24
W sumie masz troche racji, ale kiedys gadalem z Mortiisem na e-mailu nie o paccu tylko o "czyms" innym, Tygrys - prawda, zadko sie pokazuje, ale mysle, ze ma bardzo duzo roboty w rl zyciu. Update podobno zbliza sie wielkimi krokami, ale niech sie pospieszy i zalozy siedmiomilowe buty >.<

Azielu$
13-09-2009, 15:25
nie podoba mi sie twoja ortografia!
jak sie nie podoba to mazurski czeka o.o

btw. Tygrys jest zajęty map± ;c

Vivek
13-09-2009, 15:29
Tygrys ma dużo na głowie, czyta prv i czasami odpisuje.
Mortiis jest dorosły i raczej będzie wiedział co opowiedzieć albo jak cię delikatnie potraktować :D Mulfon.. Tu się zgodzę z tob±.
Propozycje graczy s± dobre, ale to nie takie proste wprowadzić je :D

Carlos'la bonita XD
13-09-2009, 15:32
po 1 to nie podoba mi sie twoja ortografia, po 2 nie masz racji, po 3 idz na mazurka jak ci nie pasuje.

Zimer
13-09-2009, 15:33
Obalam że Tygrys pojawia się raz na ruski rok-.- Ostatnio z nim gadałem na 8.42, podobnie z Mortiisem też więc nie narzekaj tylko próbuj ich złapać jak masz jaki¶ problem!

Spa¶lak
13-09-2009, 15:36
Yyy, nie na wszystko maj± czas, nie wiesz co teraz robi± to proszę Cię nie wypowiadaj się, i pokaż mi gdzie ja złamałem regulamin od tej pory kiedy mam moda, czyli jakie¶ 3 miesi±ce? Co do administracji, Santano odpowie jak znajdzie czas. I do gry nikt Cie nie zmusza, nie podoba Ci się to nie graj.

Santano
13-09-2009, 15:54
po 2 mam takie pytanie czemu jesli liudzie wst prosza to to byscie cos zrobili z tym serwem to wy nie reagujecie jakbyscie chceili doprwowadzic do upadku serwa
Hmm.. prosili¶cie o zmiany na forum - wprowadzili¶my je.. Dodali¶my nawet funkcje, o których nie pisali¶cie..
Wszystkie zgłoszone błędy s± cały czas poprawiane, Mortiis z Tygrysem codziennie pracuj± nad updatem..

po 3 powiedzcie wprost "nie chce mi sie tego prowadzic"
Gdyby nam się nie chciało prowadzić serwera - upadłby już dawno.
I proszę Cię, nie mów, że nic nie robimy, nie wiedz±c co się dzieje.
Wczoraj byłem w grze ponad 6 godzin, przyznałem około 80 banów i kilkadziesi±t upomnień. Na forum spędziłem ponad 2,5h oraz napisałem dwa plany najazdów..

po 4 nieudolna ekipa muflon lamiacy regulamin adminów tygrys ktory pokaze sie raz na roski rok mortiis niestety odpisuje mi tyklko w sprawie z paccGdyby Muflon łamał regulamin - straciłby Moderatora.
Tygrys robi więcej, niż my¶lisz. Jego zadaniem nie jest wchodzenie na forum i odpisywanie w każdym temacie.. Zajmuje się on tworzeniem map, potworów, questów.. Nad map± pracuje prawie codziennie.
Mortiis odpisuje nie tylko w sprawach PACC.

po 5 lubie ten serwer (nie pisać "idz na mazurk" sami sobie idzcie) i szkoda by bylo gdyby upadlSerwer nie upadnie.

po 6 administracja i tak nie odpowie wiec to tylko dla zwyklych uzytkownikowZonk?

Sciex
13-09-2009, 16:24
Moim zdaniem jest to po czesci prawda bo na raporty rzadko ktos odpisuje co do Tygrysa to On pracuje nad mapa i reszta wiec jego rozumiem jezeli Ci cos sie nie podoba to idz na mazurski ;d