View Full Version : [Strona] Skasowanie godziny z zak?adki Zbanowani!
Przeczytałem ten temat http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=56708 i wpadłem na inny pomysł.
Teraz:
[13/09/2009 16:54] Santano -> Lord Krzychu was banished because of Handel/Wymiana Postaciami.
Potem:
[13/09/2009] Santano -> Lord Krzychu was banished because of Handel/Wymiana Postaciami.
W sumie to tez dobry pomysł ;d Jestem za.
Kumpel Armii
13-09-2009, 20:06
A no jak już nie chcecie znać godzin, to będę na TAK! :)
Jestem na tak! + usunięcie Gmów z wyszukiwarki ;-) ( jesli by to było możliwe ) bo co z tego jak usuną ze zbanowanych jesli mozna wklepac np Mortiis w wyszukiwarce?:o
Jestem na NIE, ponieważ wiele osób (w tym ja) sprawdza kiedy GM jest online nie po to, aby bocić, lecz po to, aby napisać reporta z nadzieją, że ktoś odpisze.
Ja zawsze jak chcę napisać reporta to patrze czy jest jakiś GM online.
Exevo knight
13-09-2009, 22:20
Dokładnie tak jak up. Co z tymi co nie wiedz kiedy raporta napisać? Jestem na Nie.
Sir Tom'ek
13-09-2009, 23:01
Ma to dobre i złe strony ale jestem na tak..........
@ Sir Tom'ek
Ma to dobre i złe strony ale jestem na tak..........
Możesz mi powiedzieć jakie złe strony :o ?
Jak bedzie Santano, Mortiis, itp. nie bedzie można expić.
To chyba ta zła strona ^&^
@topic
Jestem na Tak.
Pampalini
14-09-2009, 11:01
Pomysł dobry, przynajmniej ludzie nie będą widzieć jaki gm i o jakiej godzinie zbanował osobę, może dopiero wtedy ludzie przestaną używać botów bo będą się bać że jakiś god jest i mogą zostać za to surowo ukarani.
Więc jestem na tak.
Mc Maciek
14-09-2009, 11:23
Jaki GM może zostać, ale godzinę można usunąć... W zasadzie, teraz jest tylko pytanie czy my, jako uzytkownicy Forum i jako gracze, ostatecznie decydujemy się zaproponować Administracji:
- usunięcie zakładki Zbanowanie
- usunięcie wyświetlania godziny
Moim zdaniem ta pierwsza propozycja jest lepsza :)
Selinara
14-09-2009, 16:42
Jestem jak najbardziej na tak. Dobrze że nie ma napisane w jakich godzinach są restarty... ;d
Jestem na NIE, ponieważ wiele osób (w tym ja) sprawdza kiedy GM jest online nie po to, aby bocić, lecz po to, aby napisać reporta z nadzieją, że ktoś odpisze.
Ja zawsze jak chcę napisać reporta to patrze czy jest jakiś GM online.
Dokladnie mam tak samo...
@topic
Jestem na nie!
Marcelllo
14-09-2009, 21:22
Jestem na tak.
Pomimo, że korzystam z tego aby pisać Sa(n)tanowi raporty :D
Trzeba by coś wymyśleć trochę lepszego ;)
Τettmeier
15-09-2009, 14:34
Jestem na nie, ponieważ jest godzina i większości to nie przeszkadza, więc po co zmieniać?..
Ero Senin
15-09-2009, 14:36
Jestem na TAK !
Sam nawet kiedyś sprawdzałem XD
Jestem na tak!
Co do problemu splaxora.. Można by było zrobic liste gmów i zielone lub czerowne kółko które oznaczało by że gm był lub jest godzinę. Czyli ktoś kto by chciał bocić musiałby poczekać przynajmniej gozine na zmiane koloru kólka na czerwone xD
Jestem na tak!
Co do problemu splaxora.. Można by było zrobic liste gmów i zielone lub czerowne kółko które oznaczało by że gm był lub jest godzinę. Czyli ktoś kto by chciał bocić musiałby poczekać przynajmniej gozine na zmiane koloru kólka na czerwone xD
Może i masz rację, ale po co robić problem? Ta zakładka zbanowani jest już bardzo długo na stronie i moim zdaniem nie zmniejszy to ilości botterów.
Lepiej wprowadzić surowsze kary za używanie botów, a co najważniejsze wprowadzić delete za konkretną ilość banów za bota.
Pisałem już propozycję, ale Mortiis uważa, że wprowadzenie jej byłoby zbyt drastycznym posunięciem.
Tylko nie wiem czy drastycznie względem graczy czy jego konta bankowego... Sami oceńcie, pozdrawiam.
Propozycja moim zdaniem dobra, być może zostanie to wprowadzone.
Chociaż.. moim zdaniem lepiej zostawić godzinę, a bany na liście pokazywać dopiero godzinę po ich przyznaniu.
Moim skromnym zdaniem jedynym dobrym rozwiązaniem byłoby usunięcie godzin.
Najlepiej zostawić samą godzine xD I dować surowsze bany.
Mc Maciek
15-09-2009, 20:39
Chociaż.. moim zdaniem lepiej zostawić godzinę, a bany na liście pokazywać dopiero godzinę po ich przyznaniu.
Zmieniam zdanie, tak byłoby najlepiej :D A reporta możecie napisać zawsze, co on Wam przeszkadza w pasku? Zawsze można go napisać i zostawić...
Ale ktoś mógłby i tak pomyśleć "eh godzine temu banował lepiej poboce potem". Najlepiej byłoby gdyby co 24 godziny były bany podliczane.
I jestem za.
Łowca Postów
15-09-2009, 23:56
Po co to ?? ;> niech będzie tak jak jest , nie używajcie botów nie będą was banować xDD
Niech zostanie tak jak jest .. ;O
Dobry pomysł jestem na TAK i tak zagłosowałem w Ankiecie.
Prościejszy od Aziela, jestem na tak .
Ludzie, ale Wy nie rozumiecie, że to nie zmniejszy ilości botterów?!
Z tego co widzę to mało, który gracz myśli o tym, że jego postać może zostać usunięta i dlatego bocą jak szaleni.
Gdyby Ekipa zaczęła usuwać konta to może gracze skończyliby z boceniem. Można to zrobić tak łatwo, szybko i prosto, ale jakoś nie macie zamiaru tak zrobić.
Może całkowicie usuńcie zakładkę "Zbanowani" i będzie po kłopocie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.